kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
Sut yapan incir kuru var onu yap yapilisini yazdim.cok faydasini gordum ben sanada ii olur insallah!
oyy kızım uyanıyor..hızlı hızlı yazayım...
Evridiki başın sağolsun canım..
Romeosununjulieti
canım ya maşalla pasta börek yapmayı çok seviyorsun sanırım..bende çok severim ama pek becerikli olmadığımdan yaptığım şeyler sınırlı..
Buraya yazılanlar googledan çıkıyor demişsiniz ya hakikatende onu hiç düşünmemiştim..foto falanda var..herkes görüp yazdıklarımızı okuyabilir..ne yapsak ki..
Kızlar benim kızım uykusunda süreki korkuyo..aniden sıçrayarak uyanıyor..yanında olduğumda hemen ona dokunup ben burdayım falan diyorum sonra tekrar dalıyor..yanında olmazsamda uyanıp ağlıyo..sizdede oluyomu..
sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü baş çevresini 1 cm büyümüş oğlumun.vitamini kullanmıyomusun dedi ama kullanıyorum vitamini ama düzensiz acaba ondanmı oldukii
kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur
bundan sonrakileri 1 çay kaşığı vercanım 10 dak.bi bakıyom ateşine şimdilik bişey yok.yarım ölçek verdim şuruptan fazla değildir dimi sizlerde 1 çay kaşığı yazmıştınız
senin zaten dandinimi ne ondan yokmuydu kız sallanankızlar limangokidsde 190 a otomatik sallanan salıncak var ben aldım.
yazın balkonlarda falan iyi olur ya da biz yemek yerken mutfakta yanımızda olsun diye
Kızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Oglum evde , kızım da uyuyor.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
slm kızlar nasılsınız benim kızımla başım belada yaa yine emmek istemiyor özellikle sag gögsümü hiç istemiyor onu vermeye çalışınca çok aglıyor sürekli sol gögsümüde verince sag gögsüm agrıyor soldada süt kalmıyor ne yapıcamı şaşırdım hee bu arada olmayan iki paket bezimizi alt komşunun bizden 4 gün büyük bebeği vardı ona verdimo bana 3 numara alıcak onun bebiş benim kızımdan zayıfmış bizimde
dogum kilomuz:3420
dogumdaki boyu:51
baş çevresi:35 di
şimdiki kilosu:5600
şimdiki boyu:60cm
baş çevresi 38
kızım 11 şubatta dogdu birde geçen ayda baş çevresi 38 di yine aynı neden büyümediki acaba.:26:
sen hiç üstüne alınmamerhaba kızlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.aranıza katılamaya çalışıp bişeyler yazdım ama kimseden bi muhabbet cıkmadı.bir iki kişi dışında alıntı yapıp cevap veren olmadı.bende yzmak istemedim öyle olunca bozuldum açıkcası.bazen soru soruyorum sadece 1-2 kişi yazıyo.ben burdan cok şey öğrendim.sık sık girip bakıyorum.
yanlış analamayın şikayet amaçlı değil bu yazım ama sizin yazınıcı görünce de biraz üzüldüm açıkcası.hiç bir kötü amacımda yok burayı okumakta.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=22276&productid=mtbekobkk2505ya kızlar bu d vitaminini düzenli kullanıyormusunz benim unuttuğum günler oluyo sonra çok üzülüyorum ama bi de kendim elevit kullanıyorum onun içindeki d vitaminide sonuçta kızıma gidio die biraz daha rahatlıyorum acaba yanlış mı yapıyorum?
bu arada ekmek yapma makinası bende alıcam tavsiye edebilceğiniz bi marka var mı?
benim kızım çok hareketli eli kolu hiç durmuyo bi de bi kaç gündür yattığı yerden kalkmaya çalışıyoo çok erken değil mi?
istemem yan cebime gibi olmuş seninkiben vermedım lınkı ama sık kullanılanlara eklemıstım durun vereyım:)))http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
bol kalorılı gunler kızlarrr:))))
vallahi süperrrr olur kesinlikle 1 gün iş yapma günü olsunnnn!!!ya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))
neden canım yaaman nazar değmesin uyusun melek bugün benim kızımda fena değil
sallamadan yarım saat uyyabildi çok büyük gelişme bizim için
geçen hafta kakasını yaparken çok ağlıyordu dr. mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyun dedi şimdi gece verdiğim mamaya koyuyorum çok rahatlattı sanki gazımıza da iyi geldii yada kakasını yaptığı için hergün rahatladı karnı bu arada biz memeyi tamamen bıraktıkk((((((((
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
iyi annelik süt emzirmekle olmuyor canımkızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
ızlar ya of ben azcık cıkayımda yatayım barı yoksa cok fena hasta olucam dınlenmem lazım oglan da uaynıyo kıpırdanmaya basladı onu yedırıp ıcırıp yatmam lazım...of of aksma yemegımde yok((
Herkese iyi sabahlar kızlar.Sabah 9 gibi asiya götüreceğim toprağı.Ateşi çıkar diye korkuyorum.Çok panik oldum oğlum doğunca olasılıkları düşünür oldum hep.Ateşi çıkarda müdahale edemezsem surup etki etmezse vs...
Ateşi çıktığında napicam hiç bilmiyorum ilk bebek olunca tecrübesizlik işte.banyoda yasak 3 gün.Asidan sonra surup veririm ateşi olursa peki giydigi kıyafetlerini azaltayimmi üzerindekileri ???Maşallah oğluma 5 saat uyudu banyodan sonra.Sabah asida çok ağlar dayanamam.Ben hiç sevmem iğneyi oğlum minicik nasıl dayanıcak 3 asiya.Allahım yardım et sorunsuz gecsin asi.Bide kızlar ateş ölçerleriniz nasil bişey tam net ölçüyomu
benim kızımda 14 subat dogumlu 3kilo dogmustu boyu 49cmdi bas 36 cm di
dün ası olurken baktılar
boy 60cm
kilo 6.10
bas 39cm
bize hersey normal iyi dedi hemşire
kızlar ya kullandıgınız d vitaminin adı ne bize doktormuz infavit verdi içinde baska vitaminlerde var dün hemşire d3 verdi devlet bunu veriyor diye hangisini kullanayım sizce şimdiye adar infavit verdim dün hemşire öyle deyince kafam karıstı
kızlar şimdi face de yazdım.nerseyse bir yıl olacak biz burda muhabebt edeli bazıları aramıza sonradan geldi o farketmez ama hamileliğimizin başından beri beraberiz acı tatlı derler ya herşeyimizi paylaştık facede ki grupra herkes burdaki nickini yazıp ekleniyordu sevinç onları ayarlıyordu .nickini yazmayanı zaten eklemiyor galiba gruba .neyse faceden devam edelim.sonuçta burda bzaen çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz her nekadar nick olsada nereliyiz bebeğimizin adından tututnda nerde çalıştığımıza kkonuşuyoruz ve bu googledaki herkese açık dün meloş diyordu ya gelip gelip burayı okuyup giidyorlar diye ordan iyice kafama takıldı.
bu konuda fikri olan var mı ????
Kızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
ayyyyyy..benim çocuğum açlıktan uyumuyormuş yaaa...yavrum sabah solgöğsümü sağdım 30ml kadar çıktı.onunla doymadı sonra 90lık mama verdim bebelac hemen arkasından 2 gündür yapamadığı kakasını yaptı .saat 11den beri de uyuyor maşallah..
15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresısımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresıuzuldum bak sımdı kucuk dıye
canım 10 dak.bi bakıyom ateşine şimdilik bişey yok.yarım ölçek verdim şuruptan fazla değildir dimi sizlerde 1 çay kaşığı yazmıştınız
benim top yekün bütün yiyeceklere zaafım başladı doğumdan sonrakendi kendime gaz veriyorum ihtiyacın kadar ye,meyveni ye bol su iç tamaaammm ama nerdeee daha 1 saat önce mercimek köftesi yaptım yaa insan sırf kendisine mercimek köftesi yapar mı yaa üşenir dimi.ama yok valla yaptım yedim şimdi şişiniyom evde offf offffff :84:
ya bu arada çok tezat olacak ama ben şu muzlu rulo pastayı yaptım dün akşam.buzdolabında dinleniyo.sabah baktım tadına süper olmuşlink veren arkadaş tekrar verebilirse isteyenler alsınlar denesinler :)
ohhhh afiyet olsun aynı bende öyleyim işte hele hele ki tatlıya olan düşkünlüğümü sormayın yaa ki zaten kilo verememe nedenim o düşünüyorum bu kadar yemeye kilo almıyorum bi de dikkat etsem yemesen ne kilo veririm beee ama nerdeeee :}
ya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))
ayy evet yaa burda yazılanları merakımdan bişey yapamıyorum ne güzel olurdu:}
kızlar benim kızım uykusunda süreki korkuyo..aniden sıçrayarak uyanıyor..yanında olduğumda hemen ona dokunup ben burdayım falan diyorum sonra tekrar dalıyor..yanında olmazsamda uyanıp ağlıyo..sizdede oluyomu..
evet yaa benimkide bazen sıçrıyor oğlum biz burdayız seni yalnız bırakmadık diyorum anlıyor gibi uyuyor yine ama odada yoksak basıyor çığlığı..
kızlar naptınız siz yaaa..sadece 1 gün girmedimm yine biriktirmişsiniz sayfalarıııı
moralim çok bozukk kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorumm..göbişim belimin etrafıı, bacaklarımm..offfffffffffffff
geçen koçişle alışverişe gittik yeni kıyafetler alalım diyee.eskilerin çoğu olmuyor ne yazıkki..2 beden birden büyümüşümmm..çok moral bozucuu..hiç bişey almadan ağlaya ağlaya geri döndüm
sütüm de yokkkkkkkkkkkkk
ay ewet yaa ne çok yazışıyorlar dimi bende okuyamıyorum maşallah nasılda yetişiyorlar.yaa benimde kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor 10 kilo kaldı bana kızımdan bir yere gitmek istemiyorum göbeğimde duruyor zaten birde ben çok zayıftım kendimi çok çirkin hissediyorummmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?