2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sanysn bende var o ılletten ...resmen o gunler ıskenc gıbı gecıyor ..ama ılk aylar daha kotuydu sımdı bıraz azaldı ynı ınsallah gecer..senınkıde ...

bu arada kızlar sanırım ben hasta oluyorum.eklerm yerlerım sızlıuor hanı grıp olunca olur ya aynen oyle yarına hastayım kesın bende oyle olur napsam acanba ya...yatıp bıraz dınlensem desem oglan bırazdan uyanır ...mamaydı alt acmaydı gazını cıkarmaydı derken bende yıne derman kalmaz napıcam ben eyvah...hasta oolursam kapımı acan yok zaten yatar kalırım artık(( ay onuda yapamamkı ...ogşlan mama ıster (( oyun ıster ((

kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ

sudenurcum sütün azalmasının senın anneliğinle hiçbir alakası yok
kendini üzme bol bol yeşil yapraklı sebzelerden tüket
humana still teada sütü arttırıyor

biz bugun aşıya gittik
oğlum aşı yapılırken hiç ağlamadı ama eve geldiğimizden beri çok bitkin gözüküyor :2:

kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ

canım benımde ılk ıkı ay bebegım o kadar az kılolar aldıkı ..sımdıye 7 kıloyu gecmesı gerekırdı..ama ben onun bunun klafına baktım..mamayı cok az verdım sutum cogalsın emsın dıye..hanı emdıkce cogalır derler ya gelen gıden o ara coktu her gelen bırsey dıyordu artık kafama takmaktan ne arttı nede cocugum kılo alabıldı..bende bu ay hıc bırseyı takamadım kafama ve verdım amamyı boll bol bu ay cok guzel kılo aldı sımdı nasıl pısmanım ya keske o zamnalrada da verseydım mamasını bol bol ..canım oglum yasıtlarına gore cok kucuk kaldı ama saglıgı ıyı gıdıyor kalbındekı ufurumu harıc bakalım onun ııcnde dr gıdıcez ınsallah onemlı bırsey cıkmaz...sende oyle dusunme mama veren anne kotu mu olur hıc napalım yanı acmı kalsın tabıkı sut yoksa mama yıyecek sabah bende ıkı gogsumden toplam 30 cc anca cıkarabıldım kaldı kı gece hıc emmeg-dıgı ıcın o kadar bırıkmıs yoksa daha da az gelıyor yanı...sende takma kafana yetmıyor dusuncesı daha da aalatır sutunu...

ızlar ya of ben azcık cıkayımda yatayım barı yoksa cok fena hasta olucam dınlenmem lazım oglan da uaynıyo kıpırdanmaya basladı onu yedırıp ıcırıp yatmam lazım...of of aksma yemegımde yok ((

evet canım benim bebeğimdede oluyor ellerini havaya kaldırıyor titreyerek korkuyor yavrum sanırım kötü rüya görüyor (

sağlık ocağındaki hemşirede ölçtü baş çevresini 1 cm büyümüş oğlumun.vitamini kullanmıyomusun dedi ama kullanıyorum vitamini ama düzensiz acaba ondanmı oldukii

ayy bakıyorumda ikinci bebişler için konuşulmuş ben 2013 de tekrar hamile kalmak istiyorum tekrar anne olmak çok daha güzel bir duygu olsa gerek

off çok zor durumun çook
en iyi bakıcı bile annenden kötü bakar unutma
annenin o kanı canı kıyamaz
annenin gönlünü al barış napacaksın huyu öyle onunda benimkide pek laf çarptırır her görüşmemizde mutlaka kavga ederiz 1-2 kez ama annem o benim canıımmm
sinirim geçince ağlarım herzaman pişman olurum binlerce kez
şimdi uzakta keşke yanımda olsada ayaklarının altını öpsem
bizim şuan bebeklerimiz için yaptıklarımızı zamanında onlarda bizim için yaptı bizim için uykusuz kaldı unutmamak gerek aslında
bence annene baktır ama unutma baktırdıgın sürece tavır,laf başa kalkma hepsini göreceksin ve katlanmak durumunda kalacaksın!

canım 10 dak.bi bakıyom ateşine şimdilik bişey yok.yarım ölçek verdim şuruptan fazla değildir dimi sizlerde 1 çay kaşığı yazmıştınız
bundan sonrakileri 1 çay kaşığı ver
10 dkda birde ateş ölçme başka işin yokmu kız
bişeycik olmaz hemen

kızlar limangokidsde 190 a otomatik sallanan salıncak var ben aldım.
yazın balkonlarda falan iyi olur ya da biz yemek yerken mutfakta yanımızda olsun diye
senin zaten dandinimi ne ondan yokmuydu kız sallanan
para bol maşallah
güle güle kullansın elvincik

allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..

çocuğu sanki solu emziriyormuş gibi yatırıp sağ göğsü vermeyi dne canım
duruş pozisyonu olarak biraz zor olacak ama dene bi bakalım

sen hiç üstüne alınma
ben senin nekadar paylaşım yaptıgına şahidim canım
duamızı bile sen yapmıştın
ayrıca geçen mesajlarımdan birinde sana yazmıştım okudunmu bilmem
sorgunlu seni merak ediyorum dr a gittinizmi diye?

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=22276&productid=mtbekobkk2505
biz bekonun bu modelini aldık baya güzel canım
hatta şimdi ekmek pişiyor içinde mis gibi kokuyor cevizli ekmek deniyorum bugünde
90kg az geldi 100 olmak istiyorumda

ben vermedım lınkı ama sık kullanılanlara eklemıstım durun vereyım:)))http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html
bol kalorılı gunler kızlarrr:))))
istemem yan cebime gibi olmuş seninki
yapmayayım ama bi köşede dursun
işimize yaradı bak

vallahi süperrrr olur kesinlikle 1 gün iş yapma günü olsunnnn!!!

hayır bişey değil biz çalışınca hiç okuyamayacağız sizi bu hızla giderseniz

neden canım ya
tamamenmi kesildi sütün
öyleyse üzme kendini Rabbim bukadar nasip etmiş yavruna demekki

şenaycım fissür pek merhemle ilaçla geçmiyor
inşallah seninki geçer ama benimki geçmedi
ben analfissür ameliyatı oldum 2004 yılında
ozmana kadar çektiklerimi bi ben bilirim
ameliyat 40dk sürdü genel anestezi
1 gece kaldım hastanede
ama şuan olsa hiç çekmem hemen ameliyat olurum okadar acı çekmektense
genelde sürekli kabızlıktan oluyor ama zorlama ve ıkınmada tetikleyebilirmiş
hiç korkma ameliyattan 1 günlük bişey
ılık suya otur mümkünse wc den sonra legene doldurup baya rahatlatacaktır

iyi annelik süt emzirmekle olmuyor canım
hiç öyle düşünme
sen çocuğın genel gereksinimlerini karşılıyorsun onun için pervane oluyorsun iyi annelik budur!
Allah bize süt vermeyi nasip etmediyse yapabileceğimiz bişey yok
hiiiç üzülme mama vermeye devam et
kilosu sonra yaşıtlarına erişir merak etme

ızlar ya of ben azcık cıkayımda yatayım barı yoksa cok fena hasta olucam dınlenmem lazım oglan da uaynıyo kıpırdanmaya basladı onu yedırıp ıcırıp yatmam lazım...of of aksma yemegımde yok ((

kız git yat dinlen bidaha görürsem kızcam ona göre
akşamada çılbır yap yanınada makarna en fala15dk sürer

birileride bana kızsın çok yazıyorsun çok takılıyorsun git başından diyeeee

melocum ay ilkkez telefondan internete girdim demin ay çok heyecanlandım meger ne kolaymış
sonrada çok korktum acayip fatura gelcek diye
nasıl çıkılacak netten bilemedim bi türlü
2 kez kapadım telefıonu yeniden açtım çıkmıştır değilmi?
ay çok gelirse mahvolurum tarifesi nekadarki bunun avea üzerinden bağlanıyor çünkü
zaten elektrik 1 aylık 117 gelmiş okadar fırın çalışırsa öyle olur tabi:26::26:

yaa ewet benim bebeğimde çok korkuyor biraz önce gözleri açık oldugu halde titreye titreye aglamya başladı ama bu çok oluyor yaa bazen gaz çıkarıyor ondan bile korkuyor benim kız galiba çok korkak olacak yaa

selam kızlar bu saatlere kalınca bayağı bi sayfa birikmiş şöyle hızlı hızlı okumaya çalıştım valla hızınıza yetişilmiyoo....

bizde bugün aşı olduk.. sinir oldum resmen..içeri girdik dr zahmet edip bi çocuğa bakmadı ya hemşire geldi aşıyı vuralım dedi bende zahmet olmazsa bi kilosuna bakalım ddim hiç bişyi çıkarmadan direkt tarttı.6100 kg çıktı ama elbiseleriyle aşıyı vururken verem aşısını tak deri altına geçiremedi aşı dışarı aktı sonra tekrar sokmaya çalıştı miniğimin canı 2 kere yandı.. neyse aşı bitti bilmemiz gereken bişi var mı dedim ateşi çıkarsa eczaneden ateş düşürücü alın bide 1 ay 2 ay sonra kabuk bağlarsa aşı tutmuş demektir dedi banyoyla ilgili bişi söylemedi burada okumuştum 3 gün banyo yaptırmayın diyenler olmuştu orda sinirden aklıma gelmedi eve gelince telefon açtım ordan artık hemşiremi dr mu belli değil birine bağladılar sordum aşı yerlerine bastırmayın yapabilirsinz banyo dedi ama yaptırmıycam... resmen hepsini parçalayacaktım eve gelince sağlık bakanlığını arayıp şikayet ettim bakalım ne olacak???

canım devit3 kullanıyoruz biz hem ankaradaki hemde urfadaki dr aynı vitamini verdiler. Anne sütünde az bulunn tek vitamin 1 yaşına kadar kullanıcaz..

yaaaa çok ddoğru düşünmüşsünde ben face de henüz kabul edilmedim arkadaşlığa

Başınız sağolsun canım... Mekanı Cennet olsun

Kızlar bebişler bu ayda en fazla kaç saat aç kalabilir???

bugün aşı olmamıza rağmen Ceren saat başı uyanıyor.. ateşi yok çok şükür eşim ateşi çıkmazsa ilaç vermemize gerek yok diyip calpol verdirmedi..

fatmacım saol canım cvbın için ebede söyledi ama ben çok zorlandım öyle tutarken kimsede yardım etmiyor ugraşıcam artık ne yapalım mecbur emmesi lazım o memeyiii başka yolu yokk.

kızlar naptınız siz yaaa..sadece 1 gün girmedimm yine biriktirmişsiniz sayfalarıııı

moralim çok bozukk kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorumm..göbişim belimin etrafıı, bacaklarımm..offfffffffffffff

geçen koçişle alışverişe gittik yeni kıyafetler alalım diyee.eskilerin çoğu olmuyor ne yazıkki..2 beden birden büyümüşümmm..çok moral bozucuu..hiç bişey almadan ağlaya ağlaya geri döndüm

sütüm de yokkkkkkkkkkkkk

15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresı
sımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresı uzuldum bak sımdı kucuk dıye

15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresısımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresı uzuldum bak sımdı kucuk dıye

üzülme canım bizde canı içinde olsun derler böyle diyip hem kendini üzersin hemde bebişini zaten doğum kilosu az bebişinin ve bence şimdi normal kilosunda.

kızlar ya maşşallah ben genelde okuyarak katılıyorum aranıza ama buna rağmen birikmiş sayfalar dünya kadar parmaklarınızın maşşallahı var,ben okurken yetişemiyorum siz hem okuyup hem yazıyorsunuz saygıyla eğiliyorum önünüzde:26:

hava güzel arabasıyla çıktık biraz uyuyor şimdi arabasını çok seviyor oğlum şükürler olsun

canım 10 dak.bi bakıyom ateşine şimdilik bişey yok.yarım ölçek verdim şuruptan fazla değildir dimi sizlerde 1 çay kaşığı yazmıştınız

evet canım doktorlar bana 1 çay kaşığı demişti

Başınız Sağıolsun Canım Allah Sabır Versin Size Bebeğinize Uzun Ömür Versin Allah..

ay ewet yaa ne çok yazışıyorlar dimi bende okuyamıyorum maşallah nasılda yetişiyorlar.yaa benimde kıyafetlerimin hiçbiri olmuyor 10 kilo kaldı bana kızımdan bir yere gitmek istemiyorum göbeğimde duruyor zaten birde ben çok zayıftım kendimi çok çirkin hissediyorummmm.

14 kilo kaldı bendedee..öffffffffff..sütüm de yokki emzirerek vereyimm..ağlıycam yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…