bende aynı zamanda düşünüyorum ama 2013 yazında kardeşim evlenmeyi planlıyo olmakda istemiyorum ööle bi kararsızım bide çin takvimine bakcam erkek yapcam bu sefer:))bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
oyy kızım uyanıyor..hızlı hızlı yazayım...
evridiki başın sağolsun canım..
RomeosununJulieti
canım ya maşalla pasta börek yapmayı çok seviyorsun sanırım..bende çok severim ama pek becerikli olmadığımdan yaptığım şeyler sınırlı..
buraya yazılanlar googledan çıkıyor demişsiniz ya hakikatende onu hiç düşünmemiştim..foto falanda var..herkes görüp yazdıklarımızı okuyabilir..ne yapsak ki..
kızlar benim kızım uykusunda süreki korkuyo..aniden sıçrayarak uyanıyor..yanında olduğumda hemen ona dokunup ben burdayım falan diyorum sonra tekrar dalıyor..yanında olmazsamda uyanıp ağlıyo..sizdede oluyomu..
o nasıl laf ööle sanki isteyerek vermiyosun bi tanıdığımın eltisi sırf göğüsleri sarkmasın diye emzirmedi bebeğini şimdi bebeği 13 aylık ama kıza gıcık olmuştum o zaman da şimdide gıcık oluyorum senin elinde olan bişi diilki canım sıkma canınıkızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresı
sımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresıuzuldum bak sımdı kucuk dıye
14 kilo kaldı bendedee..öffffffffff..sütüm de yokki emzirerek vereyimm..ağlıycam yaaaaaaa
canım ben emziriyorum ama bir değişiklik yok çünkü süt olsun diye yemediğim şey kalmıyor yani bendede durumlar aynı
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
Kızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Oglum evde , kızım da uyuyor.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
günaydın annişler...benim kız bugün 7 de uyandı sonra 8buçuğa kadar oyunlar oynadı baktım uyumıcak bizde kalktık indik aşağıya dedemiz ve dayımızla kahvaltımızı yaptık anakucağında uyudu betül hanım....yukarı çıkarayımda beşiğinde uyusun hem bende birazcık nasiplenirim dedim aammmaaa hayallerim suya düştü yukarı çıkınc uyandı bi daha yokk uyumuyo...
annemin öğleden sonra ilk dersi boşmuşş öğle arasında gelicek prensesi yıkıcazz inş...
ya burası güneşli ama serin esioo gönlümce bi gezip tozamadım yaa
bu arada sankim artıkın kimse beni tınlamıyo forumda
yalannnnnn, neden vermek yerine alıyorum o zaman???emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:
geçmiş olsun maşallah oğlunamerhaba kızlar bugün aşımızı olduk sağlık ocağında.boyu 57 cm kilosuda 6100 gr olmuş.46 cm doğmuştu 3250 gr olarak.baş çevresinde 36 cm doğmuştu şimdi 39 cm olmuş hemşire vitamin kullanmıyomusun dedi halbuki hergün kullanıyorum ama saatleri fark ediyo biraz .
dr.a burun tıkanıklığı için burun spreyi yazarmısınız dedim yok yazmam dedi neymiş burun mukozasını kurutuyormuş enfeksiyon yapıyomuş dedim ki karbonat tuz su karışımını sordum yapıyımmı diye onada yok dedi burnu çok tıkanırsa gel dedi.aşı ateş yaparsa şurup yazarmısınız dedim onada yok dedi neymiş kafasına göre yazamazmış dedim gece çıkarsa ateşi napıcam fitil ver ozaman diyo.sağlık güvencemiz var ama hiç bişeyden yararlanamıyoz ne hikmetse.gittim eczaneden aldım şurubu 3 liraymış dr.la muhatap olduğuma değmedi pahalı bişey sanıyodum bende.şimdi oğlum uyuyo.inş.ateşi çıkmaz..çok ağladı inledi yawrum aşı olurken..
benimki açken öyle uyanıyor, hemen meme ağzına gelsin istiyor. bir de kendi yatağında yatarken bağırıp uyanıyor ama gündüzleri içerde benim yanımda kanepede yatıyorsa daha sakin uyanıyor galiba yanında insan istiyorsaol canım.şurup aldım biraz yükselirse veririm.
kızlar ya sizin bebişlerde uykudan çığlık atar gibi uyanıyomu arada.2-3 gündür böyle uyanıyo oğlum.rüyamı görüyo artık..
konuşuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum, masal okuyorum dinletiyorumi ninni dinletiyorum, oto koltuğunda oturtup önüne oyuncak asıyorum yere battaniye üstüne koyup park yatağın oyuncaklarını üzerine asıyorumArkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
güle güle kullanın canım, hangi markada? ben de bakayımkızlar limangokidsde 190 a otomatik sallanan salıncak var ben aldım.
yazın balkonlarda falan iyi olur ya da biz yemek yerken mutfakta yanımızda olsun diye
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canımKızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Oglum evde , kızım da uyuyor.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
sen hiç üstüne alınma canım ben pek çok defa okuyorum mesajlarınımerhaba kızlar bende sizi uzun zamandır takip ediyorum.aranıza katılamaya çalışıp bişeyler yazdım ama kimseden bi muhabbet cıkmadı.bir iki kişi dışında alıntı yapıp cevap veren olmadı.bende yzmak istemedim öyle olunca bozuldum açıkcası.bazen soru soruyorum sadece 1-2 kişi yazıyo.ben burdan cok şey öğrendim.sık sık girip bakıyorum.
yanlış analamayın şikayet amaçlı değil bu yazım ama sizin yazınıcı görünce de biraz üzüldüm açıkcası.hiç bir kötü amacımda yok burayı okumakta.
düşünceli arkadaşım benim, eksik olma yazdım biraz önce bir torba ilaçla geldim işte bakalım inş bukadarla geçer. ameliyat durumu var geçmezseşenay doktora gidecekti bugün neler oldu acaba henüz gelmedi sanırım merak ediyorum akşama arayayım olmazsa şimdi belki oraladadır
hahahha apartmanda temizlik günü olur da herkes aynı gün silkelenir ya aynen öyle olmuş bu da. ama fena fikir değil vallaya kızlar çok abuzıt bırsey dıcem ama saçma gelırse soyleyınn
ya hanı hepımız temızlık yapmak ıstıyoruz ama burayı okumak ıcın yapamıyoruz ya ...yanı ben burayı merak etmekten yapamıyorum genel temızlıgımı...herkes bırgun ayarlasada ogun kımse yazmasa işini yapsa..of lıneee olsak ogun..sonra devam etsek ne guzel olur dımı:)))) cokmu calısıyor hayal gucum:))
sağol sevimcimgeçmiş olsun canım hemoroit çok illet bişi eşim ameliyat olduda hala çekiyor 3 ay oldu olalı o anki doğum stresim filaqn hala çekiyor azıcık stres yapsın popoda kasılma oluyor yani eşimden biliyorum allah yardım etsin
sağol canım, enfeksiyonu vajinal muayeneyle gördü zaten akıntıyı görüyor kültür almadı fitil verdicnm çok geçmiş olsun..hemoroid sorunu için ben birkaç yerde hamilelikte ya da doğumda oluştuysa doğumdan 6 ay sonra gerilemezse ameliyat yoluna gidilir diye okumuştum ama :44: enfeksiyon olduğunu nasıl anlıyo doktor? vajinal muayeneyle sanırım dimi? napıyo yani bakınca mı anlıyo kültür mü alıyo? kültür alıyosa nasıl bişidir o?? çok cahilim ben de yaa
sağol canım, aslında 2 ay oldu doğumdan sonra başladı, lavman yaparken yırttırmış hemşire galiba...inş. daha ilerlemezinternetim berbattttt kopup duruyor kapatim en iyisi yoksa modemi tekmelemeye başlicam,oyun halısı gibi:)
ŞENAY çok geçmiş olsun ameliyat diyince tırstım,çokmu ilerledi hemoroidin? benimde yıllardır minik bi hemoroidim vardı,ama hiç bir zararı ve fonksiyonu yoktu,şu sezaryenden sonra hortladı resmen,tuvalet işgenceye döndü,seni çok iyi anlıyorum,göğsün içinde çok dikkat et,Allah şifa versin
inşallah canımsanysn bende var o ılletten ...resmen o gunler ıskenc gıbı gecıyor ..ama ılk aylar daha kotuydu sımdı bıraz azaldı ynı ınsallah gecer..senınkıde ...
bu arada kızlar sanırım ben hasta oluyorum.eklerm yerlerım sızlıuor hanı grıp olunca olur ya aynen oyle yarına hastayım kesın bende oyle olur napsam acanba ya...yatıp bıraz dınlensem desem oglan bırazdan uyanır ...mamaydı alt acmaydı gazını cıkarmaydı derken bende yıne derman kalmaz napıcam ben eyvah...hasta oolursam kapımı acan yok zaten yatar kalırım artık(( ay onuda yapamamkı ...ogşlan mama ıster (( oyun ıster ((
şenaycım fissür pek merhemle ilaçla geçmiyor
inşallah seninki geçer ama benimki geçmedi
ben analfissür ameliyatı oldum 2004 yılında
ozmana kadar çektiklerimi bi ben bilirim
ameliyat 40dk sürdü genel anestezi
1 gece kaldım hastanede
ama şuan olsa hiç çekmem hemen ameliyat olurum okadar acı çekmektense
genelde sürekli kabızlıktan oluyor ama zorlama ve ıkınmada tetikleyebilirmiş
hiç korkma ameliyattan 1 günlük bişey
ılık suya otur mümkünse wc den sonra legene doldurup baya rahatlatacaktır
15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresı
sımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresıuzuldum bak sımdı kucuk dıye
emzirende veremiyor şekerimö hiiiç üzülme14 kilo kaldı bendedee..öffffffffff..sütüm de yokki emzirerek vereyimm..ağlıycam yaaaaaaa
sağol canıme
geçmiş olsun canım
sağol mavicimŞenaysn geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bende dogumdan sonra bi düzelemedim
Evridiki başınız sagolsun
kızlar naptınız siz yaaa..sadece 1 gün girmedimm yine biriktirmişsiniz sayfalarıııı
moralim çok bozukk kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorumm..göbişim belimin etrafıı, bacaklarımm..offfffffffffffff
geçen koçişle alışverişe gittik yeni kıyafetler alalım diyee.eskilerin çoğu olmuyor ne yazıkki..2 beden birden büyümüşümmm..çok moral bozucuu..hiç bişey almadan ağlaya ağlaya geri döndüm
sütüm de yokkkkkkkkkkkkk
ahh ahhhhh ben de aynıyım gız gel senle gaz verek birbirimize de zayıflayakayy ben bile inanamadım bu söylediğime şimdi şöyle bi baktım da benim göbiş de aldı başını gidiyo kızıma dedim kira istemiyorum diye ama sağolsun 11 kilo bıraktı kira bedeli annesine medium dum L-XL olmuşum iyimi.nerdeyse annemle aynı kıyafetleri giyicem bu gidişe bi son demek lazım ama nasılll :44:
ben ucra koylarda girmeyi düşünüyorum denize bu yazyoksa beni gören genç kızlar evlenip çocuk yapmaktan vazgeçecekler aaa ne gereği var nüfusumuzu azaltmanın dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?