2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evridiki canım başınız sağolsun

bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
bende aynı zamanda düşünüyorum ama 2013 yazında kardeşim evlenmeyi planlıyo olmakda istemiyorum ööle bi kararsızım bide çin takvimine bakcam erkek yapcam bu sefer:))

geçmiş olsun canım

aynı şey bizde de var çığlıkla uyanıyo bazen

kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
o nasıl laf ööle sanki isteyerek vermiyosun bi tanıdığımın eltisi sırf göğüsleri sarkmasın diye emzirmedi bebeğini şimdi bebeği 13 aylık ama kıza gıcık olmuştum o zaman da şimdide gıcık oluyorum senin elinde olan bişi diilki canım sıkma canını

yaklaşık 4 saattir burdayım anca bitirebildim okumayı.tabi bir yandan anadizindeki oğlumu sallıyorum sizi okuyorum oğlum daldıkça yemekleri yapmaya çalışıyorum beni arayıp da ulaşamayan arkadaşlarımla tlf da konuşuyorum.neyse nohut düdüklüde pişiyor.bulgur pilavım pişti.dutlarım kaynıyor.bu arada dutlar çok kirliydi yıkadım yıkadım temiz olmadı hala toprak vardı siz nasıl temizlediniz ya.akşam inş süt patlaması olur.tabi kuru soğanımı da yersem.

EVRİDİKİ canım başınız sağolsun.
NUR cum üzülme bazen bize de cvp verilmiyor ne yapalım.
FATMACIM biz de ayrı yatıyoruz eşimle.daha doğrusu nöbetleşe bakınca beraber yatamıyoruz haliyle.

buarada çok sevinçliyim yarın ankaraya ablama gidiyoruz.kociş izin aldı öğlen sonu gideriz.3 saatte ordayız.bu koca göbeğimle çılgınlar gibi alışveriş yapıcam.

sanırım ekonomik olarak bataktayız. 2 aydır 5 bine yakın ödeme yapıyoruz.2.500 ev ödememiz vardı kredi kartlarını da doldurunca bayağı zorlanıyoruz.inş yakında bazı taksitler biter de rahatlarız.sanki bu yetmiyormuş gibi banka 2 gün arayla arayıp yangın kredisi de ödeyeceksiniz deprem kredisi de ödeyeceksiniz deyip sinir etti bizi.

aşı olanlara geçmiş olsun
oğluşum kalktı yine yazarım

15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresı
sımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresı uzuldum bak sımdı kucuk dıye

Canım doğum kilosuna bakarsan bebişin 2 ayda 2200 kilo almış. Bence gayet güzel. Normal bir bebeğin ayda en az 800 gr alması gerekirmiş.

Şenaysn geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bende dogumdan sonra bi düzelemedim

Evridiki başınız sagolsun

kızlar bugün ofis iiçn gittik koltuk takımı baktık güzel bi takım aldık ama aklımdanda evdekileri oraya yollayıp yenisinimi alsam diye düşündüm ama daha 3 yıllık koltuklar bide benim oturma odamdaki koltuklarda 4 kişi yatabilyo malum bizim herkes dışarda olunca gelen hep yatılı geliyo neyse gittik aldık geldik zaten arkadaşın mobilyacısıydı başka yerede bakmadık
ama bugün umay dışardaa ööle çok ağlamadı anakucağına koydum bakındı falan uyudu orda ay bi mutlu oldum çok yağmur vardı ama işimizi halledip hemen eve döndük
bide mutafağımı toplayabildim bugün ayy hemde ne toplama bütün dolapları (dıştan tabiki) sildim fırını ocağı fayansları cifledim ohh mis gibi şimdi çamaşır da attım ayy bugün baya iş yaptım kendimce :))
hadi ben kaçayımda çamaşırlarımı asıyım bari öpüldünüz şekerler

Kızlar ya ben hamile kaldıgım kiloma 1 kilo kaldı hepsini verdim emmeeeeee :))

gelgelelim geçen bişeyler deneyeyim dedim 38-40 beden derken 42 beden elbise oldu bana yaa

nasıl oluyo anlamadımm ama gögüslerden galiba azda göbiş var ayva göbişi

bir de kızlar aç olan bebek uyurmu acaba yoksa aglarmı şimdi benim kız bugun uykuya düştü

süttümmü yetmiyo acaba diye aklıma geldide

canım ben emziriyorum ama bir değişiklik yok çünkü süt olsun diye yemediğim şey kalmıyor yani bendede durumlar aynı

al bendede o kadarr..hem şişkoyum hemde hala sütüm olsun diye yiyorumm..önümüzde yazzz..denize girmeye kalksamm tsunami yaratırımm..ühüü ühüü ühüüü

geçmiş olsun cnm

saol canım.doktora götürmedim daha.şimdi daha iyi.inşallah en kısa zamanda götürcem.
seninde sıkıntıların vardı.her evde olan şeyler.bide 2 çocuk allah yardımcın olsun.

başınız sağolsun cnm

canım geçmiş oku oku bitmiyor ki, takip ediyorum seni. ailenin yanındasın ne güzel tadını çıkar, benim de bu aralar anne şefkatine çoooook ihtiyacım var

emzırırken kılolar cok cabuk gıder dıyorlardı hanı nerde anacım 9kg neden gıtmedı pekı:18:
yalannnnnn, neden vermek yerine alıyorum o zaman???

geçmiş olsun maşallah oğluna

saol canım.şurup aldım biraz yükselirse veririm.

kızlar ya sizin bebişlerde uykudan çığlık atar gibi uyanıyomu arada.2-3 gündür böyle uyanıyo oğlum.rüyamı görüyo artık..
benimki açken öyle uyanıyor, hemen meme ağzına gelsin istiyor. bir de kendi yatağında yatarken bağırıp uyanıyor ama gündüzleri içerde benim yanımda kanepede yatıyorsa daha sakin uyanıyor galiba yanında insan istiyor

Arkadaslar ben oglumu nasıl oyalacagım konusunda sıkıntıya dusuyorum.Onunla konusuyorum sarkı soyluyorum alkıs yapıyoruz sız neler yapıyorsunuz:;?
konuşuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum, masal okuyorum dinletiyorumi ninni dinletiyorum, oto koltuğunda oturtup önüne oyuncak asıyorum yere battaniye üstüne koyup park yatağın oyuncaklarını üzerine asıyorum

kızlar limangokidsde 190 a otomatik sallanan salıncak var ben aldım.
yazın balkonlarda falan iyi olur ya da biz yemek yerken mutfakta yanımızda olsun diye
güle güle kullanın canım, hangi markada? ben de bakayım

başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canım

sen hiç üstüne alınma canım ben pek çok defa okuyorum mesajlarını

şenay doktora gidecekti bugün neler oldu acaba henüz gelmedi sanırım merak ediyorum akşama arayayım olmazsa şimdi belki oraladadır
düşünceli arkadaşım benim, eksik olma yazdım biraz önce bir torba ilaçla geldim işte bakalım inş bukadarla geçer. ameliyat durumu var geçmezse(

hahahha apartmanda temizlik günü olur da herkes aynı gün silkelenir ya aynen öyle olmuş bu da. ama fena fikir değil valla

sağol sevimcim

sağol canım, enfeksiyonu vajinal muayeneyle gördü zaten akıntıyı görüyor kültür almadı fitil verdi

sağol canım, aslında 2 ay oldu doğumdan sonra başladı, lavman yaparken yırttırmış hemşire galiba...inş. daha ilerlemez

inşallah canım

aynısını dedi canım dr. ilaçla pek geçmez ama bir hafta dene dedi. ben de bebiş bukadar küükken ameliyat falan olamam offff ya

15 subatlı benım oglum en kucuk bebek sanırım 2600gr dogdu 45.5cm boyu vardı 33cmde bas caveresı
sımdı 4830gr 55cm 37 bas cevresı uzuldum bak sımdı kucuk dıye

benimki biraz daha küçük canım, 7 şubatta 2300gr 46 cm doğdu. şimdi 56cm 4750gr hiç üzülme bak bizimkilerde 2 ayda ikiye katlamışlar kendilerini

14 kilo kaldı bendedee..öffffffffff..sütüm de yokki emzirerek vereyimm..ağlıycam yaaaaaaa
emzirende veremiyor şekerimö hiiiç üzülme

e

geçmiş olsun canım
sağol canım

Şenaysn geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum bende dogumdan sonra bi düzelemedim

Evridiki başınız sagolsun

sağol mavicim

denizcim oğlun çok tatlı resimde 4-5 aylık bebek gibi görünüyor canım maşallah

ahh ahhhhh ben de aynıyım gız gel senle gaz verek birbirimize de zayıflayak ayy ben bile inanamadım bu söylediğime şimdi şöyle bi baktım da benim göbiş de aldı başını gidiyo kızıma dedim kira istemiyorum diye ama sağolsun 11 kilo bıraktı kira bedeli annesine medium dum L-XL olmuşum iyimi.nerdeyse annemle aynı kıyafetleri giyicem bu gidişe bi son demek lazım ama nasılll :44:

ben ucra koylarda girmeyi düşünüyorum denize bu yaz yoksa beni gören genç kızlar evlenip çocuk yapmaktan vazgeçecekler aaa ne gereği var nüfusumuzu azaltmanın dimi ama

tam geçmişi okumaktan pes ettim derken şenaycım mesajınla bin yaşa..son sayfaların çoğundan alıntı yapmışsınn:))))

evridiki canım başın sağolsunn
heperaber tekrar hamile kalabilirizzz..bende size katılırım ama bir şartlaa..şu kiloları vermemi bekliyceksinizzz

herkes aşılarını olmuşş..geçmiş olsunn..bizim aşımız 27 sindee..
oğlum sakin sakin dururken hızlı hızlı yazayım dedimm..başka ne vardıııı yazmadığımm

şenaycım gerçekten bu fotoda büyük çıktıı..benimde pek hoşuma gittii..onunniçin on koydum teyzelerii:)

bu arada manevi bir ablam var çok sevdiğimm..bebişi olmuyordu..çok üzülüyoduu..doğumda ve lohuşluğumda çok dua ettim onaa...hamişmişşşşş:)

ahh ahh deşme yaramıı..

mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl

araya kaynamış yazdığım geçen gece ceren saat 1 de yattı sabah 8 de kalktı tabi benimde maşallahım var hiç uyanmamışım saati görünce şok oldum kızdım kendime de... Gerçi bi daha böyle bi durum olur mu bilmem ama siz bebişleri kaç saatte 1 besliyosunuz ?yada soran varmı dr a ??

sena hanım.sanırım gogsunuzle ılgılı sıkıntı var bende dogumdan sonra 3.gun oldu cok sısmıstı ve asırı agrıyordu bana da antıbı.vereceklerdı.neyse uzatmayayım.dıkıslerımdem korkuma sıksık banyo alamadıgımdan ben tencerede su ısıtıp buharına tuttum ve sıcak havlu koydum ıslak .zaten buharda acıldı damlamaya baslamıstı.ıns duzelır sızınde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…