mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl
mrb kızlar nasılsınız bugun asımızı olduk baya agladı kuzucum bende agladım dayanamayıp sınırde oldum ben burda annemlerde kaldıgım ıcın mısafır olarak saglık ocagına kayıt aldılar gıttıgımızde 10 dk hemsıreyı bekledık o arada bebegım huysuzlandı tabı kucucuk cocuk daha sonra geldı hızlı hızlı vurdu sonrada cıktı gıttı odadan ne kılosuna baktı ne boyuna baktı bende oyle olunca cocugu toparladım hızlıca emzırme odasında sakınlestırdım ama cok sınırlendım sıkayet edıcem en yakın zamanda buarada kızımın atesı yukseldı 38 oldu ılac aldı babam ama verıp vermeme konusunda karasızım cunku bazı arkadaslar burda vermeyın dırencını kendısı saglasın demıs bazı ark asıdan once vermıs napcagımı bılemedım acıkcası kuzumda ınlıyo kolu bacakları agrıyo bellı uykudan aglarak uyanıyo sızdede boyle mı oldu bır akıl verın bana
canım ver mutlaka calpol sadece ateş düşürücü aşının etkine bişey yapamaz o sadece miniik bebek nasıl dayansın 3 ğne acısına büyük insanların bile canı acıyor
mervecİm 4 saat arayla 1cay kasıgı calpol verdım ben ınleyerek uyudu uyandı hala azıcık huysuz yavrum acı cekıyor
çok geçmiş olsun benimde çatlak vardı geçi sanırım şimdilik bi problem yokselam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
melehat sen ciddimisin bacımbende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
başın sağolsunKızlar eşimin dedesi vefat etti.Çok da severdim kendisini sabah okula gittikten 10. dakika sonra geri aradı. Kaan'ı getirecegim sonra cenazeyi defnedecegiz diye.
Oglum evde , kızım da uyuyor.
Ben de arkadaşlarımı aradım yarın geleceklerdi ya bu defa da ben iptal ettim. Haftaya gelin dedim
kızlar çok sinirilerim bozuk..ağladım demin dayanamdımda...benim şu gece gündüz olayını ayırmam lazım kızıma..yoksa çalışmaya başlayamıycam..annemle kavga ettik demin...ben çalışmaya baişlayınca annem bakcak normalde kızım ama...yoruluyo işine gelmiyo kavga edip kaçıp gidiyo evden...napcam bilmiyom...evelsi gün,bütüngün ayağında salladı kızımı,uyumıycak gece yapma dedim.yaptı..bide odasının perdesi grileşmiş tutturdu ben bunu kaynatcam diye.yapma kırışır dedim dinlemedi.. gece bana bırak dedi, uykum yok bakarım..kızımda 5e kadar uyumamış...neyse dün yattı bütün gün...sonra oturdu perde ütüledi buruş buruş yapınca...yoruldu tabi...akşamda eşim gelince 9da odasına çekildi akşam yine bakarım ben diye...sonra bi baktım gece 1 annem odasında perdesinin boyunu kısaltıyomuş...çok lazım ya...dedim işin yoksa uyuyamıyosan gel bebeği yıkıyalım huysuzlanıyo...kocan var o yıkasın dedi..iyi yıkar sorun yokta işe gitcek yarın diye dediydim deim ve üstüne gitmedim eşimle yıkadık...yine 3e kadar uyumadı tabi kızım.hiç ona demedim yoruldu yazık dedim ben baktım..sabah kalktım sabah dediysemde saat1 yine bi afra tafra akşam utanmadınmı geldinde bana bebek yıkıyalım dedin bilmemne...ya kendimde yıkarım üşendiğimden değilde filede üşüyo gibime geliyo küvettede yaptıkları bi kafasını tutmak kızımın oda çok olsa 10 dk...ya dedim gece gündüzü ayarlasak böyle yorulmazsın ben çalışınca..bakarsın sen gece, 5te gelmiyonmu yatarsın gece kalkar bakarsın...artis artis laflar etti böle böle...sonrada dayanamadım kahvaltıdaydık...ben bakarım çocuğuma 2 gün bakıyon 3gün laf ediyon dedim..aglayarak kalktım masadan..onunda canına minnet toplamış çantasını kaçmış gitmiş ben odada ağlarken...napcam kızlar ben...bakıcıda tutamam...annem sözde bebeğimiz olursa bakcam diye senelerdir bizle aynı şehirde..kardeşler hiç bakmıyoda her çilesini ben çekiyom...bakıcı tutalıom desem eşim çok kafama kakar...bu baksa ne gün küscekte yarı yolda bırakcak diye yol gözlüycem..allahım yardım et...eşimede diyemiyom kavga ettik diye...akşam nerde annen diyip durcak... g.tü yemedide kaçtı diyemiyomki...allahın yardım et bana...sizde yol gösterin akıl verin kızlar noluur
canım ben bazen bi çay kaşığı veriyorum ğzını çalkalasın diye..ben de mama veriyorumm..suyu kaynatıp soğutuyorum bu arada..mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl
canım ben oğluş uyanmadan beslemiyorumm..yani uyursa gecee hiiiiiiiç ellemiyorum..uyudukça büyürmüşşuykusunu açmak istmiyoruumm.acıkınca uyanıyo zaten:)araya kaynamış yazdığım geçen gece ceren saat 1 de yattı sabah 8 de kalktı tabi benimde maşallahım var hiç uyanmamışım saati görünce şok oldum kızdım kendime de... Gerçi bi daha böyle bi durum olur mu bilmem ama siz bebişleri kaç saatte 1 besliyosunuz ?yada soran varmı dr a ??
mrb kızlar nasılsınız bugun asımızı olduk baya agladı kuzucum bende agladım dayanamayıp sınırde oldum ben burda annemlerde kaldıgım ıcın mısafır olarak saglık ocagına kayıt aldılar gıttıgımızde 10 dk hemsıreyı bekledık o arada bebegım huysuzlandı tabı kucucuk cocuk daha sonra geldı hızlı hızlı vurdu sonrada cıktı gıttı odadan ne kılosuna baktı ne boyuna baktı bende oyle olunca cocugu toparladım hızlıca emzırme odasında sakınlestırdım ama cok sınırlendım sıkayet edıcem en yakın zamanda buarada kızımın atesı yukseldı 38 oldu ılac aldı babam ama verıp vermeme konusunda karasızım cunku bazı arkadaslar burda vermeyın dırencını kendısı saglasın demıs bazı ark asıdan once vermıs napcagımı bılemedım acıkcası kuzumda ınlıyo kolu bacakları agrıyo bellı uykudan aglarak uyanıyo sızdede boyle mı oldu bır akıl verın bana
mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl
al benden de okadarrrrrrrrrrr......duba gıbıyımkızlar naptınız siz yaaa..sadece 1 gün girmedimm yine biriktirmişsiniz sayfalarıııı
moralim çok bozukk kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorumm..göbişim belimin etrafıı, bacaklarımm..offfffffffffffff
geçen koçişle alışverişe gittik yeni kıyafetler alalım diyee.eskilerin çoğu olmuyor ne yazıkki..2 beden birden büyümüşümmm..çok moral bozucuu..hiç bişey almadan ağlaya ağlaya geri döndüm
sütüm de yokkkkkkkkkkkkk
cok gecmıs olsun canm....selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
Kızlar ya ben hamile kaldıgım kiloma 1 kilo kaldı hepsini verdim emmeeeeee :))
gelgelelim geçen bişeyler deneyeyim dedim 38-40 beden derken 42 beden elbise oldu bana yaa
nasıl oluyo anlamadımm ama gögüslerden galiba azda göbiş var ayva göbişi
bir de kızlar aç olan bebek uyurmu acaba yoksa aglarmı şimdi benim kız bugun uykuya düştü
süttümmü yetmiyo acaba diye aklıma geldide
hahahaha:) jüli süpersin,bazen öyle bi laf ediyosunki gülme krizine giriyorum,aynen senin gibi düşünüyorum:)ahh ahhhhh ben de aynıyım gız gel senle gaz verek birbirimize de zayıflayakayy ben bile inanamadım bu söylediğime şimdi şöyle bi baktım da benim göbiş de aldı başını gidiyo kızıma dedim kira istemiyorum diye ama sağolsun 11 kilo bıraktı kira bedeli annesine medium dum L-XL olmuşum iyimi.nerdeyse annemle aynı kıyafetleri giyicem bu gidişe bi son demek lazım ama nasılll :44:
ben ucra koylarda girmeyi düşünüyorum denize bu yazyoksa beni gören genç kızlar evlenip çocuk yapmaktan vazgeçecekler aaa ne gereği var nüfusumuzu azaltmanın dimi ama
senaycım gecmıs olsun umarım hepsı gecer senın dedıgın gıbı bı dogum yaptık taka olduk eskıden 9tane doguran kadınlar tas gıbı sırtım agrıyor sanırm emzırıken egılıyorum belım acılıyor falan esıme parol al demeye utandım ya...
kızlar ben k p sinir oluyorum yaa adam egemen i ellerinden tutmuş kaldırmaya çalışıyo yattığı yerden neymiş çocuk kendini kaldırmasını istiyomuş nası kalksın küçücük bebek bi bağırmışım baba napıyosun nası kalksın bu bebek daha dedim bi korktu bendenP bundan sonra lafımı esirgemiycem geçende bıyıklarıyla dudağından öpmüştü ne biçim adam yaaa tiksiniyorum bvalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?