2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gece çayıyla ilgili ben de sorayım kullanan arkadaşlara.her gün düzenli veriyor musunuz.

mama kullananlardan sma kullanan var mı biz conformil kullanıyoruz memnunun kilo alımından filan ama çok zor buluyoruz.

FATMA cım oyun halınıza bayıldım keşke ben de önce görseydim biz 135 tl verdik boşu boşuna.güzel memnunum ama pahalıydı.

oğlumun huyu değişti ya gündüz hiç uyumuyor.gece de çok zor dalıyor uykuya.tecrübeli anneler siz nasıl alıştırdınız gece uzun süreli yatırmaya.LÜTFEN BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRMISINIZ.

bir de gece 120 filan verdik diyorsunuz.benim oğlum en fazla 70 ml yiyor mama tabi.fazla yiyemiyor.2 saat sonrada kalkıyor

GÖZDECİM kardeşinin düğününde mi olmak istemiyorsun.

buarada 2.çocuğu düşünenleri tebrik ediyorum

mrb kızlar nasılsınız bugun asımızı olduk baya agladı kuzucum bende agladım dayanamayıp sınırde oldum ben burda annemlerde kaldıgım ıcın mısafır olarak saglık ocagına kayıt aldılar gıttıgımızde 10 dk hemsıreyı bekledık o arada bebegım huysuzlandı tabı kucucuk cocuk daha sonra geldı hızlı hızlı vurdu sonrada cıktı gıttı odadan ne kılosuna baktı ne boyuna baktı bende oyle olunca cocugu toparladım hızlıca emzırme odasında sakınlestırdım ama cok sınırlendım sıkayet edıcem en yakın zamanda buarada kızımın atesı yukseldı 38 oldu ılac aldı babam ama verıp vermeme konusunda karasızım cunku bazı arkadaslar burda vermeyın dırencını kendısı saglasın demıs bazı ark asıdan once vermıs napcagımı bılemedım acıkcası kuzumda ınlıyo kolu bacakları agrıyo bellı uykudan aglarak uyanıyo sızdede boyle mı oldu bır akıl verın bana

canım ver mutlaka calpol sadece ateş düşürücü aşının etkine bişey yapamaz o sadece miniik bebek nasıl dayansın 3 ğne acısına büyük insanların bile canı acıyor

mervecİm 4 saat arayla 1cay kasıgı calpol verdım ben ınleyerek uyudu uyandı hala azıcık huysuz yavrum acı cekıyor

fatmacım ben adsl modemınden baglanıyorum tcellden degıl bılmıyorum canım ne kadar artar

senaycım gecmıs olsun umarım hepsı gecer senın dedıgın gıbı bı dogum yaptık taka olduk eskıden 9tane doguran kadınlar tas gıbı sırtım agrıyor sanırm emzırıken egılıyorum belım acılıyor falan esıme parol al demeye utandım ya...

kızlar oyun halısı konusulmustu bende esıme mıgrosta varmıs onu al demıstım orda olmayınca toys shop gıbı bıyer var ordan fısherprıce yagmur ormanı oyun halısı almıs
ben begenmedım cok ınce esım soylemıyor ama fıyatına baktım ıntenetten luzumsuz pahalı yaaa..aklınızda olsun hıc begenmedım cokda kızdım ama heves edıp almıs sesımı cıkaramadım

canım ver mutlaka calpol sadece ateş düşürücü aşının etkine bişey yapamaz o sadece miniik bebek nasıl dayansın 3 ğne acısına büyük insanların bile canı acıyor

mervecİm 4 saat arayla 1cay kasıgı calpol verdım ben ınleyerek uyudu uyandı hala azıcık huysuz yavrum acı cekıyor

saolun kızlar ınledıkce ıcım parcalanıyo atesımızde buarada 38.2 olmus uyuyo suan zar zor uyandıgında verıcem melocum bı cay kasıgımı verıyım...

kayracım dogru soyluyosun nasıl dayansınlar yavrum bıde gaz sancısıyla ugrasıyo bıktımm hayret bısı yaa

çok geçmiş olsun benimde çatlak vardı geçi sanırım şimdilik bi problem yok
bende mayıs 2013 de tekrar hamile kalmak istiüüürüüüümmm
melehat sen ciddimisin bacım ben o kadar erkene cesaret edemem sanırım tabi birde üniversite olayını düşünüyorum aralarında 4 yaş olsun en az ki aynı anda üni okumasınlar batarız valla...

başın sağolsun kızlarada iyi olmuş boşver

of çok zor bir durum canım insana annesinin yaptığı daha zoruna gidiyor...

Son düzenleme:

kızlar ben bugun bebek telsızı sıparıs ettım kraftın baya arastırdım alırken ama Weewell de ıyı dıyolar kararsızda kaldım almısdı bulundum sorun su kraft bebek telsızı kullanan var mı? bızım evde kablosuz ınternet var parazit yapıyo mu? ve sızce hangısını tafsıye edersınız?

mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl
canım ben bazen bi çay kaşığı veriyorum ğzını çalkalasın diye..ben de mama veriyorumm..suyu kaynatıp soğutuyorum bu arada..

canım ben oğluş uyanmadan beslemiyorumm..yani uyursa gecee hiiiiiiiç ellemiyorum..uyudukça büyürmüşşuykusunu açmak istmiyoruumm.acıkınca uyanıyo zaten:)

geçmiş olsun tatlımmm

kızlar sımdı 38.5 oldu calpol verdım ıns duser yoksa doktora gıdıcem..

bizde bugun aşı olduk
ben 1-2 saat önce fitil yaptım
ateşi yk suan bence müdahale et

slmm kızlarrr cook yogunummm bu tempoya nasıl dayanırım bilmiyorum gece zaaten cogunlukla saat başı kalkıyoruzz sabahta 6 da kalkıp azıcık oynaşıp emzirip 7.30 gibi evden cıkıp işe gidiyorumm akşam 6.30 da evde oluyorumm yemek yedim rtalığı toparldım kızımı yeni uyuttum ki inşallah uyanmazzz bde biraz dinlenirimm cok uykum vrr bana enerji verecek bişiler ymem lazımmm...

mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl

ben verıyorum suyu doktorumuz verebılırsın demıstı ama cok ıcemıyor kızım genzıne kacırıyor becerıksız yavrum:)gece cayınıda eger su vermemıssem ogun bıraz yapıyorum hem cay ıcmıs oluyro hemde su:)ama fayda etmedı bıze hıc ıctıkten sonra uyumadı tam tersı gözler cin gıbıydı:)

al benden de okadarrrrrrrrrrr......duba gıbıyım

cok gecmıs olsun canm....

kızlar faceden özel durumlarda ve kk olmadığındamesajlaşma yolunu buldum beni eklemeyen kalmasın özelden yazın adınınızı.

kızlar ben k p sinir oluyorum yaa adam egemen i ellerinden tutmuş kaldırmaya çalışıyo yattığı yerden neymiş çocuk kendini kaldırmasını istiyomuş nası kalksın küçücük bebek bi bağırmışım baba napıyosun nası kalksın bu bebek daha dedim bi korktu bendenP bundan sonra lafımı esirgemiycem geçende bıyıklarıyla dudağından öpmüştü ne biçim adam yaaa tiksiniyorum bvalla

ya mavicim onu bende anlamış değilim,hamile kaldığım kiloya döndüğüm halde kıyafetler olmuyor,demekki bu tartı çok pis bi yalancı:) göğüslerden zaten olmuyor kıyafetler göbişde cabası:)

hahahaha:) jüli süpersin,bazen öyle bi laf ediyosunki gülme krizine giriyorum,aynen senin gibi düşünüyorum:)

hahahaha ya melocum jüliden sonra sendemi:) o taka benzetmesi bu kadarmı yerinde olur,valla taka olduk hemde ne taka:)

hahahah :) ya yeterrrr bugün amma güldüm ağlicammı ne,fadime tut bıyıklarını yol kayın pederinin:)))) bıyıksız kalınca sakallarıyla öpüyomuş bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…