2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

pc başında sırıtıyorum eşim diyo neye gülüyon:) aslında sinirlenmiştim ama o muhteşem yorumları görünce neşem yerine geldi Allah razı olsun.

hani şu salı günü bebek görmeye gelicez deyipde beni eken grup demin aradı,yarın öğleylin sana gelicez diye,bunlar ya benimle kafa buluyor yada kafayı sıyırmışlar:) aman neyse gelsinlerde çıksınlar aradan,bu sefer sadece bi çay ve kek koyucam önlerine,geçen seferki gibi hazırlık yapmıyorum

Selam kızlar

Bence de geldiklerinde de söyle. Geçen sefer kardeşime msj atmamışsınız diye valla o kadar uğraştın. Yakın olsaydım da gelseydim böreklerini yemeye

Selam kızlar

Bence de geldiklerinde de söyle. Geçen sefer kardeşime msj atmamışsınız diye valla o kadar uğraştın. Yakın olsaydım da gelseydim böreklerini yemeye

söyledim telefondaa,dedilerki şebekede sorun olmuşda msj gitmemiş falan filan,baktım yokuşa sürüyolar hiç diretmedim bende siz haklısınız hesabı,bide bunların laf cambazlıklarıyla uğraşamam valla,haklıyken haksız konuma düşürtürler adamı:)

keşke yakın olsaydın ne güzel olurdu,tek başıma 2 gün boyunca börek tatlı vs vs yedim durdum,1 tepsi börek yemişim :)))))

sabah çok erken kalkmam lazım evi hemen süpürüp toparlamam gerekiyor,mutfağı demin temizledim off daraldım yine

Son düzenleme:
ay delircemmm uyumuyorrr gazıda var,benimse okadar çok uykum varki ayakta duramıyorum başım sağa sola düşüyor,birde keyif yapar gibi acaip acaip sesler konuşmalar yapıyor hanımefendi,saat 4 de geliyor ne zaman yatıcam ben ya,sabah 8 de kalkmam lazım zaten offf,şunun surata bak ya cin gibi

günaydın kızlar ya çok korktum bu sabah bzim küçük koltuk var onun yastıklarını alıp emire yatak yapıyoruz orayı seviyo diye saat 5 gibi üzerindeki bütün battaniyeleri atmış kendini ite ite dizlerinden aşağısı dışarıya çıkmış birde uyanık ama hiç gık demiyo Allah tarafından bir uyandım ki kendime gelemdim öyle görünce yani bi yarım saat daha uyusaymışım kesin düşmüştü çok korktum yaa
bunu gidip bebek resimlerinin olduğu siteye yazmışım

günaydın herkese valla 1 gün gelmedim uçmuşsunuz.azcık okuyayım didim ama bitiremedim sanki başımda ağrıyuo gibi yatmadan önce 2 tane halley yedim tatlı yiyip yatınca baş ağrır derler ondanmıki ne başım ağrıyoo

ahh bide acıktımki sorma halbuki yine yatmadan önce çorba içmiştim.anaaamm bende amma yiyorum yaıuuuuu.neyse çorba ısıtıyorum içicem valla napiimm ölimmi acımdan

dün komşuuya oturmaya gittik ohh ordada yedim hamur işleri tatlılarrr sefamm olsunn.göbikk fırlıyorrr

bugün aşımız var sabah gidicez bakalım inşallah oğlum çok ağlamaz yaaa öfff.ateşide olmaz inşallahh.dün akşam yıkadık annemle 3 gün banyo yok yaa.5te uyandı emzirdim altını değiştim yatırdımm.gazını almaya uğraştım ama çıkmadı uyanmadı uyuyo hala demekki yok gazı.

banada doktor ateş düşürücü bişi verme dedi aşıdan önce.sonra ateşi 38 i geçerse yarım ölçek ver dedi yani 1 çay kaşığı.alayım ben calpol dursunda evde malum hafta sonu geliyoo ne olur ne olmaz inşallah ihtiyacımız olmaz

geçmişi okudum biraz ama alıntı yapmadımm başım biraz sersem gibi kızlar cevap yazmamıi gibi olacak kusura bakmayınn

dün akşam liseden sınıf arkadaşım için kapı süsü yaptım.7 aylık hamile memlekette annemle göndericemm.güzel oldu giibi.dışarı pek çıkamıyorum malum evdeki malzemelerle yaptım üstünün süsü biraz sönük olabilir artık o gönlünce süsler isterse üstünü bakın olmuşmuu.
valla o günleri hatırladımm ne hevesle hazırlanıyorduk burdan birbirimzden gördükçe.ne güzel oldu ama hiç bişiyimiz eksik olmadıı herşeyden hevesimizi aldııkk.

günaydın kızlar bugun herkes uyuyor sanırım.kızım 8 bucukta uyanıyor ama ama ben deli gibi 7 dedimi ayaktayım uyuyamıyorum

günaydın kızlar ben geldim
az sorunlu bi k.v haftasıydı ama asıl komik olan bu sefer eşim dayanamadı da hadi gidelim bu akşam dedi ayy Allah kadını sırf çene olarak yaratmış ama kullanma yetenegi vermemiş sade fesatlıga dedikoduya laf sokmaya yarıyo dili agzından hayırlı bişi çıkmıyoo kafam şişiyo gün boyu onu dinlemekten yaa
kızım iiken gülerken alıyo hemen seviyo sen benim kızımsın bunlar seni hiç istemedi gitsinler ben bakcam sana dio aglamaya başlayınca alın kızınızı bu edepsiz huysuz dio gidin artık felan dio ben tabii sinir krizindeyim ama sesim çıkmıyo odaya gidiyorum geliyo arkamdan hala bebeğime laf söylüyo bu sefer gözümün içine bakarak hani sabrımı deniyo ne zaman patlıcak die maşallah bende de ne sabır var bi patlıyamıyom
off neyse ben alışkın oldugumdan bunlar hafif vukuatları o yüzsüz olunca ve ağzından çıkanların farkında olmayınca bana ssadece acımak kalıyo ama Allah biliyoki hakkım helal deil ve ben bi insanın ölmesini hiç bu kadar istememiştim ölse bi damla gözyaşı dökmem heralde
walla geçmişe bakamıcam benim fıstık uyanmadan bi çamaşır atayım

günaydın kızlar bugun herkes uyuyor sanırım.kızım 8 bucukta uyanıyor ama ama ben deli gibi 7 dedimi ayaktayım uyuyamıyorum

günaydın canım işten kalma bi alışkanlık bende erkenden ayaktayım yatsam gün boşa gidiyo gibi geliyo diyorum şimdi 3.derse girmiştim felan die

Günaydın kızlar
Topikler arasında şubat anneleri hamileyken de en aktif olanıydı şimdi de

Başsaglıgı mesajlarınız içn teşekkür ederim.

Babamızı, abimizi okula gönderdik ben de çay içiyorum şimdi. Birazdan ortalıgı toparlayacagım.Asya uyanmazsa tabi.

Kızlar kıyafetlerin olmamasından bahsetmişsiniz. Benim de hiç bir kıyafetim olmuyor. O kadar zayıflamışım ki belleri dönüyor, basen kısımları pot duruyor.Geçen dışarı çıktıgımızda Adilışık'ın xs bedenleri daha küçük oluyor diye oraya baktım. Ordan bir kaç pantalon vs almıştım. Şimdilik onlarla idare ediyorum. Ama önceki kıyafetlerimi de giymek istyorum ben ya Özledim hepsini

Mesajım niye yarım gitmiş anlamadım

Son düzenleme:
Bu arada şimdiden 2. çocuk düşünenlerin cesaretine hayran kaldım.

Ben Kaan dogdugunda bir daha asla, hamilelik, bebek istemiyorum diyordum. Çünkü daha önce de söyledim Kaan'ın bebekliği çok fenaydı.

Kayra79 seni çok iyi anlıyorum canım. Sen burda anlatıyorsun ya biz de Kaan'da öyleydik. Ama bak şanslısın. 1. ler çok çektirirse, 2.ciler uslu olurmuş. Ya da tam tersi 1. uslu ise 2.'de çekermişsin.

Ne yalan söyleyeyim bizim ki öyle oldu vallahi

Herkes de farkında. Asya, Kaan gibi degil diyorlar inşallah böyle devam eder.

canım bilmiyom geçmişe bakamadım ama kızlar olmamasından bahsederken seninki gib bi durumdan bahsetmemiştir heralde bende xs-s kıyafetlerimi özledim şimdi oldum m ama hiç yakıştıramıyorum kendime alışverişiede küstüm olan bikaç şeyimi giyip duruyorum bi umudum var hala zayıflıycam ama havalarda bana inat ısınamadı gitti

gunaydın kızlar kotu bır gecenın ardından uykusuz bır gecenın ardından kızımın karnını doyurdum 5te uyandı sonra mızmızlandı sımdı uyudu........kotu bır geceydı esımle tarıstık ve moralım cok bozuk canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor aglaya aglaya bır hal oldum o da hıcbısey olmamıs gıbı uyudu ve kalktı ıse gıttı.....
gecen aksam annemlerdeydım annemlerın orda gün vardı gune gıttık aksama alırmıısn dedım babam getırırse almayayım sen gıt bende arkadasımın yanına gıdıcem dedı...aksam oldu be gıdıyorum haberlesırız ordan cıkınca dedı....bende sen gelme annemler getırcek bızı demek ıcın aradım ama duymadı telefonu bende delırdım sana nıye ulasamıyorum dıye cıldırdım senın bır cocougun var nıye duymuyorsun telefonu dıye eve gıdecegım demıstı ama telefonda sesı dısardan gelıyordu mesaj attım kımınleysen keyfıne bak bız eve gıdıyoruz dedım bız gelene kadar bızden önce gelmıs eve....sonra cay demlemıs bardakları hazırlamıs ıcmedım fılm koydu kızı uyuttum bende yattım zaten sınır kupuydum....dunde ısten geldıgınde yaklastım yanına derdı onun benı hıc bıyerde rahat bıramıyosun der yanı bıyere gıttıgınde ona guvenmıyormusum onu arayıp hep rahatsız edıyırmusum tamam haklı ama telefonları hep evde yanında olur nıye dırasdayken bıkere aradıgımda duymadı dıye bende delırdım derdım benımde buydu neyse eve geldı aksam ısten konusmadık hıc sabahta oyleydı zaten sonra yanına gıttım sarıldım dayanamıyorsun degılmı dedı evet dedım huyumdur kus kalamam.....neyse yemegını yedı cayını ıctı normal konusuyoruz ama sıcaklık yok yabancı gıbı...kızını sevdı kokladı hc yanıma gelmedı kız uyuyunca ınsan bı sarılır yanı ılgısızdı yıne ona gore ben hatalıyım cunku konuyu acmadık ama buz gıbı ne askım var ne bısey yabancı gıbı konusuyor benımle....sabahta kızını optu kokladı gıttı yanagımdan öpecektı ben uzatmadım sen bılırısn dedı benım yalancı öpucuklere ıhtıyacım yok dedım.....bısey soyluyor normlade benım kocam askım bebegım dıye hıtap eder ama sankı ben yabancıymısım gıbı hareket ettı sınırlerım ıyıce bozuuldu gece yatmadım bız kızımla odada yattık tabı uyuyamadım agladım hep hıc umrunda degılım sadece kızı varmıs gıbı davrandı butun aksam.....bısey soylerken de annesı sunu yap annesı bunu yap dıyor yaaaaaaaaa ben sadece annemıyım yanı senın neyımın degılmı?aradıgımda oan ulassaydım boyle olurmuydu tamam ben tavrı aldım hatalıyım ama onun hıcmı hatası yok....delırcem neden herzaman onlar haklı olur??????*aynı seyı ben yapsam ona gunlerce benım aldıgım tavrın ıkı katını alırıdı hemde haklı olurdu ama ben hem hatalıyım hem haksızım...moralım sıfır ıgrenc bır gun....basım agrıyor halsızm aglamaktan onun bu durmlarda ılgısılıgı ve benım tarafımdan bakmaması olaylara benı ıkı katına cıkarıyor.....

Kızlar Yaa Hani Emzirdikten Sonra Kucağa Alıp Gaz Çıkartıyoruz Ya Bizimki Galiba Kucağa Alıştı Uyanıkken Ya Onunla Konuşcaksın Ya Kucağa Alıcaksın Durmuyor Başka Türlü..

Halbuki Doktorlar 3 Aya Kadar Hwer Ağladığında Her İstediğinde Kucağa Alın Çocuğun Özgüveni Gelişir Diyorlar Ama Korkmaya Başladım Böyle mi Devam Eder Acaba Tecrübeli Anneler Siz Ne Diyorsunuz? Geçer mi?

dünn kv delere gittik akşam deli etti beni aman bebeğe nie su vermiyormusun olurmu suya ihtiyacı var dedim sütümün %70 suymuş ihtiycını karşılıyor bebeğin yok tatmin olmadı..

bide tatlı falan yerken siz yerken parmakla biraz ona da verin dio eşim 6 aydan önce bebeklere anne sütünden başka bişey verilmicekmiş dr öyle dio dedi aman siz de bi doktor tutturmuşsunuz dio..

emzirdim oğlumu aldı omzuna gazını çıkarıyor eşim, başladı annesi çocuğa ne vuruyorsunuz bırakın o kendi gazını çıkarır.. ayy duydum ya beynimden vurulmuşa döndüm geceden sabahlara kadar ben çekiyorum paşamın gazını ben istemezmym ytırıyım kendi çıkarsın sanki pisliğine vuruyorum çocuğa..

ayy çok sinir oldum bide dr öyle dio diyince de ayy bu sizin doktorlar bi acaip dio, kendisi çok normal ya..

Allahım yaa akşam akşam gittiğime pişman oldum sanki ben çocuk bakamıyorum

mam verenler su veriyormusunuz.bide ben milupanın gece çayını aldım bebekler için kullanan varmı bebeğine nasıl

su vermiyorum doktor su ihtiyacını sütten alıyor zaten dedi

gece çayı 1 ayda 2 kere verdim yatmadan 3 saat önce verdim çok işe yaradı uzun süre uyudu oğlum 50ml suya 1 çay kaşığı koydum 3 kaşık verdim işe yaradı tavsiye edebilirim

Şuan Doktorumda Sabiha Paktuna Keskin Var "Çocukları Anlamanın Püf Noktaları" Konusunu İrdeliyorlar..

Ya öyle tabi de nihayetinde benimkiler de olmuyor Siz sizdeki kiloları bana verin.

Üzüldüm ama normal çocuk olduktan sonra bu tür şeyler daha çok oluyor. Ama bir süre sonra geçiyor merak etme...

Canım sen sen ol haklı da olsan haksız da olsan ilk adımı sen atma.

Son düzenleme:
ben yine geldiimm

oğlum 7den beri ıkınıp sıkınıp duruyo kakasınıda yaptı ama bi gaz sıkıntısı var yüz üstü yatırmıştım yanımaaa ayy uyuyakalmışımmm oda uyumuşş öyleee bi uyandıımm yatıo yüz üstü korktunmm bide ama kurtarıyo kendini bişi olmuyoo.sonra çevirdim çevirince ağladıı kucağıma aldımm sustuu yeleğimi giymek için yatağa koydumm ayy kıyameti kopardı paradise sanırım alıştı bunlar kucağaaa

altını değiştim emzirdirm şimdi anakucağında yatıoo

kayınpeder geliğ biziaşıya götürcekti ama daha ses yokkk 9-10 gibi demiştim.yinede hazırlanayım ben

evridiki canım başın sağolsunn.xslerde büyük geliyo demek ohh ne güzel d,iyemeyeceğim çünkü bende hamilelikten önce öyleydimm çok sinir bişii.nasıl büyük beden olmak kötüyse küçük beden olmakta kötüü.hem kıyagfet bulunmuyoo hemde olanlarda yakışmıyo gibi.bende 34dümm şimdi sanırım 38 oldumm kilo 49 ama biyerler genişledi galiba anlayamadımm

sempatikk geçmiiş olsunn.sanırım sinirlerin yıpranmış ve fazla hassassın fazla tepki göstermişsin.haklısın bende ulaşamayınca deli olurum ama eşinde haklı.ben eşim dışarı çıkınca hiiççç aramam.mecbur kalırsam ancaa.arayıncada çok konuşmam.haa gelince didiklerim ama arkadaşlarının yanında aramam.erkekler bu durumdan pek hoşlanmazlar.eşine güveniyorsan ki güveniyorsundur çok üstüne gitme derim ben

fatmacımm hamaratsın bugün bakıyorumda hadi bitir işlerinide rahatla

MKT senin kv de pek bi cinsmiş yaaa.amaann duymaaaa boşverrr.ne güzel eşinde sana destekkk herkes herşeyi pek çok bilir zatennn.onlara kalsaa ohooo.

Üzüldüm ama normal çocuk olduktan sonra bu tür şeyler daha çok oluyor. Ama bir süre sonra geçiyor merak etme...

Canım sen sen ol haklı da olsan haksız da olsan ilk adımı sen atma.

:
haklısın canım ama ben uzamasın ortada buyutulcek bır durum yok nasılsa dıye gıttım yanına cunku bu sefer dahada uzar ben konusmasam yaklasmasam huyunu bılıyorum cunku beyfendının aramız daha cok soguyacak....nıye uzatyor anlamıyorum bu erkeklerı anlamak zor.....normalde dayanamzdı bana bu sefer bogazına kadar gelmıs anlaslan ıste de streslı zaten uffff ıcım daralıyor ben de hıc hoslanmam boyle uzak kalmaktan dahada huysuzlanıyorum ozaman.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…