2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldın gunaydın.....haklısın tam olarak özetlemıssın duurmu canım ama uzasın ıstemıyorum yanı banada hak verse tamam dıcem ama hala ınat edıyor yaklasmıyor bu da benı delı edıyor...o huyumdan vazgecemedım canım guvenıyorum tabıkı dısarda kımınle oldugunu da bılırım herzaman ama bu sefer dedıgın gıbı fazla hassasım

canın sağolsun üzülmeeee.sen şimdi vicdan azabı duydunn suçu üstlendin yaa bidaha yapma diye bilerrek yüz vermiyodurrr.eğer akşamm yine aynı soğuk davranırsa bu sefer sennn çamurluk yapp

bende sen gibiyim mevzu uzamasın küslük olmasın diye hemen kapatırım olayıı suçlu kim olursa olsunn.hiç dayanamam öyle küs durmaya
.

aynısını yapıcam dedıgının karar aldım:)
aynennnnnnnnnnn huyum batsın......

canım alıssa bile emeklemeye baslayana kadar alıır hareketlensin stesende durduramazsın halam bana bosver kucaga alısmasın diyenleri dinleme tekrar bu halini nerde bulacaksın bak ben şimdi beyzayı(kızı)istesemde alamıyorum kucagıma gelmiyor sev doya doya 6 7 aydan sonra mümkün degil durduramıyorsun dedi ben hep alıyorum kucagıma ama kendi haline bırakıncada aglamıyor yatagında ada oyun halısında duruyor ben şimdi oyun halısına bırakınca kendimi suclu hissediyorum onunla ilgilenmek istemedigimi düşünürmü diye hep kucagımda olsun istiyorum.
bu kayınvalideler delirtiyor beni bende sinirden kac gündür ölüyorum kaynanalar topiğine takılıyorum:)
günaydın kızlarrrrrrrr
bugün önce işleri bitircem sonra gelip okuyacağım
öptüm

ben cok tembel oldum ya bişi yapmıyorum

kızlar ya mart annelerinde bi arkadasın kızı yogun bakımdaymıs banyo yaptırırken genzine su kacmıs cigerine gitmiş cok üzüldüm ya dua edelim diye yazdım sizede ALLLAHIM KİMSEYİ YAVRUSUNDAN AYIRMASIN.cok üzgünüm

haklısın canım bıraktığımda kendimi çok kötü hissediyorum kötü anne gibi hissediyorum kendimi alıyorum hemen konuşmaya ilgilenmeye başlıyorum.. inşallah zorlanmam ama arıycam bu günlerini biliyorum keşke hep bebek kalsa diyorum bazen

ayy Allah koruun yaaa

Son düzenleme:
amın canım..allahım sıfasıı versın...banyo dıyınce soraqyım kızlarrrrrrrrrrr hanı bu rota asısı varya ben yaptırmadım aklıma gelıyor bazen olurda banyo yaptırırken sudan bısey olurmu mıkrop kaparmı dıye?bazıları kaynamıs su ıle yıkıyorlarmıs bebegı....bende korkuyorum yaptırıken agzına kulagına su kacacak dıye..allahım meleklerımızı korusun....

canım önce başın sağolsun allah gençlerden korusun

kıyafetlerini giyemiyomuşsun bende giyemşmiyorum ama kilom çok olduğu için keşke bende zayıf olsam

canım üzme canını erkekler böle yapıyo işte ilk adımı bayandan bekliyo bende dayanammam hemen yaklaşırım ama şimdi alıştı hep o haklıymış gibi önce adımı ben atar oldum bende bi daha ilk adımı atan taraf olmıcam sende bence ondan bekle ilk adımı derim ben

fadime83 sen afyonlumusun?

afyonlu değilim canım ama 6 senedir afyondayım önce buraya atandım 3 sene öncede burda evlendim eşim afyonlu pek,i sen afyondamısın

kızlar bu arada ben hiç çoklu alıntı yapmamamıştım daha önce bilmiyodum deneye deneye buldum hehe:)

Son düzenleme:
kp gelmedii sesde yokkk sabah 7de eşimin anneannesini doktora götürcekti onun içinde araba lazım ama gelip almadıdaaa.dün akşam telde konuştuk eşim için gelsin bizi alsın biraz meteyi severiz sonra arabayı da alırız demişti

eşim gitti o gidene kadar misafirleri gelmiş gelemediler benimkide geri gelmişş.kızdımm kp 5 dakka iniverseydi eşimi bırakıp arabayı alırdıı.

hayır ben akşam dedimm eşime kalk gidelimm annenlere hem arabayı bırakırız hemde meteyi görürler diyee.yok dedi.sonra kp telde öyle diyince kızdım bak gördünmü dediğim zaman gitseydikk hiç laf ettirmeyecektikk şimdi onlar dedide öyle gittik olacak sonrada hiç gelmiyosunuz meteyi sevmeye getirmiyosunıuz oluyoo.hayır bide bana diyolar.hem habire gidelim diyen ben gitmeyen eşim laf yiyenn yine ben anlamadımki nasıl işş

ahhh ahhh bi ehliyetim olaydı böylemi olurduu araba yatıyo kapıdaa şeytan diyo çaüır taksiyi bin git kimseye müdana etmeeee.pöfffff sinirler çıktı yine tepeme

canım valla biz k.v madurları olarak acaba dedim neler oldu senin için.neyse ucuz atlatmışsın hadı geçmiş olsun.bizimkide bizim mahallede kardeşi var oraya kadar gelip bize uğramadı canıma minnet.k.peder geldi bebeği görmeye açıklama yapıyo annenin ayakları ağrıdığı için gelemedi filan diyo içimden soran yok en hayırlısı nı yapmış dedim

Bugün aile Sağlığı Merkezine Gidicem Kendim İçin Bakalım Bi Muayene Olalım Ne Var Ne Yokmuş Eşim Benden Güzel Haberler Bekilyor Zaten :}

Oğluma Emziği Verdim Bu Sefer Tutabildi Ağzında Atmadı 2 Dkdır Emiyor Hadi Bakalım İnşallah Böyle Devam Eder..

Kızıyorum Zaten Bi de Erkek Olcaksın Emziği Ağzında Bile Tutamıyorsun Bi de Düşünce Ağlıyorsun Diye :}

aynen öyle yaa ben dürtmesem annesine bile gideceği göreceği yok hiç ses etmesem gidelim görelim demicek nerdeyse..

araba konusunu hiç açma yaa çocuk küçük diye cesaret edip başlayamadım sürüşlere eskiden kullanıyordum ama şimdi hiçbişey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi araba da var ama ben daha oğlumu alıp tek başıma onun arabasıyla bile dışarı çıkmadım arabayı nasıl kullanırım daha erken sanırım..

kızlar yaa ben geçen rüyamda zeynebin diş çıkardıgını gördüm hayır olsun diş kötü die biliyorum ondan bakamadım yorumlara
bide bişi sorcam rüya arkadaşım tarzı bişi kullanan var mı hani müzük çalıyo da tavana resim yansıtıyo ondan istiyorum kendi kendine uyuyabiliyo mu bebeğiniz ben şimdi mastera felan başlıcamda bari akşam kızımı uyutmakla ugraşmayım diyorum alışsın kendi kendine uymaya fisherprice ve chicco baktım biraz pahalı eşim dicek yine bişi çıkardın tommy var 4o civarı kullanan var mı?

günaydın kızlarr çok şükür ateşlenmeden atlattık geceyi akşam 10 gibi 38 olmuştu 1 kaşık calpol verdim bi dahaa yükelmedi inş 2 günde aynı devam eder...
bende evi toparlıyım biraz herkese kolay gelsin

herkese günaydın kızlarr.oğlum uyuyo,bende hem size bakıp hemde iş yapmaya çalışıyorum.akşama zorla davet ettiğim misafirlerim geliyo.menü az mı oldu bide sorayım dedim.

yaprak sarması
incirli pasta
tava böreği
elmalı kurabiye
kartopu

ayy geçiş olsunnn.inşallah bişi olmazz artıkk atlattınız bugünü

pöfff bizde bi aşı olmaya gidebilseydikk sanırım öğleden sonraya kaldık gelemedi bizim kp.aramıcamda bananeeee.
ya biz şimdi bugün hayırlısıyla inşallah aşı olcaz yaa yarın öğleden sonra dışarı çıksak bişi olurmuu.hafta içi avm ye gideriz demiştik annem memlekete dönecek artık ablam bişiler istedii hafta içi öyle düşünmüştük ama aşı işini unutmuşumm şimdide acaba bişi olurmuki diyorum ne dersinizzz?

oohh maşallahh yeterde artar bilkee ayy kızlarr amma hazırlık yapıosunuz yaaa.bi çay bi pasta yeter niye çocuklu halinizle bu kadar abartıyosunuz gelende eli boş gelmesin bi zahmet

daha ne olsun azmı olur sen çocuklu bi kadınsın yeter yeter bide yemekten sonra gelmiyolarmı zaten

oohh maşallahh yeterde artar bilkee ayy kızlarr amma hazırlık yapıosunuz yaaa.bi çay bi pasta yeter niye çocuklu halinizle bu kadar abartıyosunuz gelende eli boş gelmesin bi zahmet[/QUOTE]

ya gelen arkadaş öneceden bebek görmeye geldi çat kapı hazırlıksız yakalandım bir sürü bişey almış.bende mahcup oldum.ondan tekrar davet ettim.çoğunu akşam hazırladım zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…