hosgeldın gunaydın.....haklısın tam olarak özetlemıssın duurmu canım ama uzasın ıstemıyorum yanı banada hak verse tamam dıcem ama hala ınat edıyor yaklasmıyor bu da benı delı edıyor...o huyumdan vazgecemedım canım guvenıyorum tabıkı dısarda kımınle oldugunu da bılırım herzaman ama bu sefer dedıgın gıbı fazla hassasımben yine geldiimm
sempatikk geçmiiş olsunn.sanırım sinirlerin yıpranmış ve fazla hassassın fazla tepki göstermişsin.haklısın bende ulaşamayınca deli olurum ama eşinde haklı.ben eşim dışarı çıkınca hiiççç aramam.mecbur kalırsam ancaa.arayıncada çok konuşmam.haa gelince didiklerim ama arkadaşlarının yanında aramam.erkekler bu durumdan pek hoşlanmazlar.eşine güveniyorsan ki güveniyorsundur çok üstüne gitme derim ben
hosgeldın gunaydın.....haklısın tam olarak özetlemıssın duurmu canım ama uzasın ıstemıyorum yanı banada hak verse tamam dıcem ama hala ınat edıyor yaklasmıyor bu da benı delı edıyor...o huyumdan vazgecemedım canım guvenıyorum tabıkı dısarda kımınle oldugunu da bılırım herzaman ama bu sefer dedıgın gıbı fazla hassasım
aynısını yapıcam dedıgının karar aldım:)
canın sağolsun üzülmeeee.sen şimdi vicdan azabı duydunn suçu üstlendin yaa bidaha yapma diye bilerrek yüz vermiyodurrr.eğer akşamm yine aynı soğuk davranırsa bu sefer sennn çamurluk yapp
bende sen gibiyim mevzu uzamasın küslük olmasın diye hemen kapatırım olayıı suçlu kim olursa olsunn.hiç dayanamam öyle küs durmaya.
Kızlar Yaa Hani Emzirdikten Sonra Kucağa Alıp Gaz Çıkartıyoruz Ya Bizimki Galiba Kucağa Alıştı Uyanıkken Ya Onunla Konuşcaksın Ya Kucağa Alıcaksın Durmuyor Başka Türlü..
Halbuki Doktorlar 3 Aya Kadar Hwer Ağladığında Her İstediğinde Kucağa Alın Çocuğun Özgüveni Gelişir Diyorlar Ama Korkmaya Başladım Böyle mi Devam Eder Acaba Tecrübeli Anneler Siz Ne Diyorsunuz? Geçer mi?
dünn kv delere gittik akşam deli etti beni aman bebeğe nie su vermiyormusun olurmu suya ihtiyacı var dedim sütümün %70 suymuş ihtiycını karşılıyor bebeğin yok tatmin olmadı..
bide tatlı falan yerken siz yerken parmakla biraz ona da verin dio eşim 6 aydan önce bebeklere anne sütünden başka bişey verilmicekmiş dr öyle dio dedi aman siz de bi doktor tutturmuşsunuz dio..
emzirdim oğlumu aldı omzuna gazını çıkarıyor eşim, başladı annesi çocuğa ne vuruyorsunuz bırakın o kendi gazını çıkarır.. ayy duydum ya beynimden vurulmuşa döndüm geceden sabahlara kadar ben çekiyorum paşamın gazını ben istemezmym ytırıyım kendi çıkarsın sanki pisliğine vuruyorum çocuğa..
ayy çok sinir oldum bide dr öyle dio diyince de ayy bu sizin doktorlar bi acaip dio, kendisi çok normal ya..
Allahım yaa akşam akşam gittiğime pişman oldum sanki ben çocuk bakamıyorum
su vermiyorum doktor su ihtiyacını sütten alıyor zaten dedi
gece çayı 1 ayda 2 kere verdim yatmadan 3 saat önce verdim çok işe yaradı uzun süre uyudu oğlum 50ml suya 1 çay kaşığı koydum 3 kaşık verdim işe yaradı tavsiye edebilirim
günaydın kızlarrrrrrrr
bugün önce işleri bitircem sonra gelip okuyacağım
öptüm
canım alıssa bile emeklemeye baslayana kadar alıır hareketlensin stesende durduramazsın halam bana bosver kucaga alısmasın diyenleri dinleme tekrar bu halini nerde bulacaksın bak ben şimdi beyzayı(kızı)istesemde alamıyorum kucagıma gelmiyor sev doya doya 6 7 aydan sonra mümkün degil durduramıyorsun dedi ben hep alıyorum kucagıma ama kendi haline bırakıncada aglamıyor yatagında ada oyun halısında duruyor ben şimdi oyun halısına bırakınca kendimi suclu hissediyorum onunla ilgilenmek istemedigimi düşünürmü diye hep kucagımda olsun istiyorum.
bu kayınvalideler delirtiyor beni bende sinirden kac gündür ölüyorum kaynanalar topiğine takılıyorum:)
kızlar ya mart annelerinde bi arkadasın kızı yogun bakımdaymıs banyo yaptırırken genzine su kacmıs cigerine gitmiş cok üzüldüm ya dua edelim diye yazdım sizede ALLLAHIM KİMSEYİ YAVRUSUNDAN AYIRMASIN.cok üzgünüm
amın canım..allahım sıfasıı versın...banyo dıyınce soraqyım kızlarrrrrrrrrrr hanı bu rota asısı varya ben yaptırmadım aklıma gelıyor bazen olurda banyo yaptırırken sudan bısey olurmu mıkrop kaparmı dıye?bazıları kaynamıs su ıle yıkıyorlarmıs bebegı....bende korkuyorum yaptırıken agzına kulagına su kacacak dıye..allahım meleklerımızı korusun....kızlar ya mart annelerinde bi arkadasın kızı yogun bakımdaymıs banyo yaptırırken genzine su kacmıs cigerine gitmiş cok üzüldüm ya dua edelim diye yazdım sizede ALLLAHIM KİMSEYİ YAVRUSUNDAN AYIRMASIN.cok üzgünüm
Günaydın kızlar
Topikler arasında şubat anneleri hamileyken de en aktif olanıydı şimdi de
Başsaglıgı mesajlarınız içn teşekkür ederim.
Babamızı, abimizi okula gönderdik ben de çay içiyorum şimdi. Birazdan ortalıgı toparlayacagım.Asya uyanmazsa tabi.
Kızlar kıyafetlerin olmamasından bahsetmişsiniz. Benim de hiç bir kıyafetim olmuyor. O kadar zayıflamışım ki belleri dönüyor, basen kısımları pot duruyor.Geçen dışarı çıktıgımızda Adilışık'ın xs bedenleri daha küçük oluyor diye oraya baktım. Ordan bir kaç pantalon vs almıştım. Şimdilik onlarla idare ediyorum. Ama önceki kıyafetlerimi de giymek istyorum ben yaÖzledim hepsini
Mesajım niye yarım gitmiş anlamadım
gunaydın kızlar kotu bır gecenın ardından uykusuz bır gecenın ardından kızımın karnını doyurdum 5te uyandı sonra mızmızlandı sımdı uyudu........kotu bır geceydı esımle tarıstık ve moralım cok bozuk canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor aglaya aglaya bır hal oldum o da hıcbısey olmamıs gıbı uyudu ve kalktı ıse gıttı.....
gecen aksam annemlerdeydım annemlerın orda gün vardı gune gıttık aksama alırmıısn dedım babam getırırse almayayım sen gıt bende arkadasımın yanına gıdıcem dedı...aksam oldu be gıdıyorum haberlesırız ordan cıkınca dedı....bende sen gelme annemler getırcek bızı demek ıcın aradım ama duymadı telefonu bende delırdım sana nıye ulasamıyorum dıye cıldırdım senın bır cocougun var nıye duymuyorsun telefonu dıye eve gıdecegım demıstı ama telefonda sesı dısardan gelıyordu mesaj attım kımınleysen keyfıne bak bız eve gıdıyoruz dedım bız gelene kadar bızden önce gelmıs eve....sonra cay demlemıs bardakları hazırlamıs ıcmedım fılm koydu kızı uyuttum bende yattım zaten sınır kupuydum....dunde ısten geldıgınde yaklastım yanına derdı onun benı hıc bıyerde rahat bıramıyosun der yanı bıyere gıttıgınde ona guvenmıyormusum onu arayıp hep rahatsız edıyırmusum tamam haklı ama telefonları hep evde yanında olur nıye dırasdayken bıkere aradıgımda duymadı dıye bende delırdım derdım benımde buydu neyse eve geldı aksam ısten konusmadık hıc sabahta oyleydı zaten sonra yanına gıttım sarıldım dayanamıyorsun degılmı dedı evet dedım huyumdur kus kalamam.....neyse yemegını yedı cayını ıctı normal konusuyoruz ama sıcaklık yok yabancı gıbı...kızını sevdı kokladı hc yanıma gelmedı kız uyuyunca ınsan bı sarılır yanı ılgısızdı yıne ona gore ben hatalıyım cunku konuyu acmadık ama buz gıbı ne askım var ne bısey yabancı gıbı konusuyor benımle....sabahta kızını optu kokladı gıttı yanagımdan öpecektı ben uzatmadım sen bılırısn dedı benım yalancı öpucuklere ıhtıyacım yok dedım.....bısey soyluyor normlade benım kocam askım bebegım dıye hıtap eder ama sankı ben yabancıymısım gıbı hareket ettı sınırlerım ıyıce bozuuldu gece yatmadım bız kızımla odada yattık tabı uyuyamadım agladım hep hıc umrunda degılım sadece kızı varmıs gıbı davrandı butun aksam.....bısey soylerken de annesı sunu yap annesı bunu yap dıyor yaaaaaaaaa ben sadece annemıyım yanı senın neyımın degılmı?aradıgımda oan ulassaydım boyle olurmuydu tamam ben tavrı aldım hatalıyım ama onun hıcmı hatası yok....delırcem neden herzaman onlar haklı olur??????*aynı seyı ben yapsam ona gunlerce benım aldıgım tavrın ıkı katını alırıdı hemde haklı olurdu ama ben hem hatalıyım hem haksızım...moralım sıfır ıgrenc bır gun....basım agrıyor halsızm aglamaktan onun bu durmlarda ılgısılıgı ve benım tarafımdan bakmaması olaylara benı ıkı katına cıkarıyor.....
fadime83 sen afyonlumusun?
ben konyada yasıyorum ama afyonluyum canımafyonlu değilim canım ama 6 senedir afyondayım önce buraya atandım 3 sene öncede burda evlendim eşim afyonlu pek,i sen afyondamısın
günaydın kızlar ben geldim
az sorunlu bi k.v haftasıydı ama asıl komik olan bu sefer eşim dayanamadı da hadi gidelim bu akşam dediayy Allah kadını sırf çene olarak yaratmış ama kullanma yetenegi vermemiş sade fesatlıga dedikoduya laf sokmaya yarıyo dili agzından hayırlı bişi çıkmıyoo kafam şişiyo gün boyu onu dinlemekten yaa
kızım iiken gülerken alıyo hemen seviyo sen benim kızımsın bunlar seni hiç istemedi gitsinler ben bakcam sana dio aglamaya başlayınca alın kızınızı bu edepsiz huysuz dio gidin artık felan dioben tabii sinir krizindeyim ama sesim çıkmıyo odaya gidiyorum geliyo arkamdan hala bebeğime laf söylüyo bu sefer gözümün içine bakarak hani sabrımı deniyo ne zaman patlıcak die maşallah bende de ne sabır var bi patlıyamıyom
off neyse ben alışkın oldugumdan bunlar hafif vukuatları o yüzsüz olunca ve ağzından çıkanların farkında olmayınca bana ssadece acımak kalıyo ama Allah biliyoki hakkım helal deil ve ben bi insanın ölmesini hiç bu kadar istememiştim ölse bi damla gözyaşı dökmem heralde
walla geçmişe bakamıcam benim fıstık uyanmadan bi çamaşır atayım
kp gelmedii sesde yokkk sabah 7de eşimin anneannesini doktora götürcekti onun içinde araba lazım ama gelip almadıdaaa.dün akşam telde konuştuk eşim için gelsin bizi alsın biraz meteyi severiz sonra arabayı da alırız demişti
eşim gitti o gidene kadar misafirleri gelmiş gelemediler benimkide geri gelmişş.kızdımm kp 5 dakka iniverseydi eşimi bırakıp arabayı alırdıı.
hayır ben akşam dedimm eşime kalk gidelimm annenlere hem arabayı bırakırız hemde meteyi görürler diyee.yok dedi.sonra kp telde öyle diyince kızdım bak gördünmü dediğim zaman gitseydikk hiç laf ettirmeyecektikk şimdi onlar dedide öyle gittik olacak sonrada hiç gelmiyosunuz meteyi sevmeye getirmiyosunıuz oluyoo.hayır bide bana diyolar.hem habire gidelim diyen ben gitmeyen eşim laf yiyenn yine ben anlamadımki nasıl işş
ahhh ahhh bi ehliyetim olaydı böylemi olurduu araba yatıyo kapıdaa şeytan diyo çaüır taksiyi bin git kimseye müdana etmeeee.pöfffff sinirler çıktı yine tepeme
ben konyada yasıyorum ama afyonluyum canım
ayy geçiş olsunnn.inşallah bişi olmazz artıkk atlattınız bugünügünaydın kızlarr çok şükür ateşlenmeden atlattık geceyi akşam 10 gibi 38 olmuştu 1 kaşık calpol verdim bi dahaa yükelmedi inş 2 günde aynı devam eder...
bende evi toparlıyım biraz herkese kolay gelsin
herkese günaydın kızlarr.oğlum uyuyo,bende hem size bakıp hemde iş yapmaya çalışıyorum.akşama zorla davet ettiğim misafirlerim geliyo.menü az mı oldu bide sorayım dedim.
yaprak sarması
incirli pasta
tava böreği
elmalı kurabiye
kartopu
herkese günaydın kızlarr.oğlum uyuyo,bende hem size bakıp hemde iş yapmaya çalışıyorum.akşama zorla davet ettiğim misafirlerim geliyo.menü az mı oldu bide sorayım dedim.
yaprak sarması
incirli pasta
tava böreği
elmalı kurabiye
kartopu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?