2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ

canım üzülme birçoğumuz böyle sütümüz yok mama veriyoruz bende doğumdan itibaren mama takviyesi yapıyordum hem emziriyordum 1 haftadır sütüm iyice azaldı oğlumda bıraktı şimdi sadece mama ile besleniyor çok üzüldm ağladım ama alıştım artık ne yapalım oğlumun nasibi bu kadarmış... sende üzülme ne olur. seninki inş. seni bırakmazda birkaç ay daha emzirirsin

ayyy canım onları beklicem die sinir olur insan ara baba ben gidiyorum de canım valla her işini kendin yapcan Allah kimseye baktırmasın başkasının eline
bende kullanamıyorum eşimin yada kp nin gözünün içine bakıyorum hastaneye alışverişe gidelim die arbada kapıda yani eşim servisle gidiyo dün karar verdim azmetcem temmuza kadar trafige çıkabilcek hale gelcem var ehliyet ama hiç tek kullanmadım hamile oluncada kaldı öyle iice unuttum

ayyy evet yaa en iisini yapmış bi ara küsmüştü de bize 1 ay arayıp sormadı bi rahattık bi rahat

bende kızıma öyle diyorum canım malına sahip çık die düşürüp duruyo emzigi

bizde de aynı ben demesem hayatta aramaz eşim annesini onlar da sanıyoki ben aratmıyrum

canım bende unuttum kullanamyı yaa ama kullanmak lazım cesaret

ben kullanıyorum canım.tommy yıldzlı rüyalarr.3 farklı müziği varr...kızımın çok hoşuna gidiyoo müziklerş görüntüsüü tavana baka bakaa uykuya dalıyoo

valla şekerim ben öyle yapıyorum değil kv. kp. eşime bile sarılıktan oğlum 3 gün hastanede yattı 1 haftalığız o zaman çıkışımız yapıldı sabah eşimi aradım çıkıyrouz hemen gel diye diyoki bana 1-2 saat orada bekleyemezmisin? neymiş efendim toplantıdaymış iyi dedim sen toplanmaya devam et... aldım evrakları sürüne sürüne (sezeryanla doğum yaptım ağrılarım var tabi o zaman) çağırdım hastane kapısına taksiyi atladım doğru eve... kimseye boyun bükemem dedim eşim şok oldu arayıp biz evdeyiz deyince

daha ne olsun çok bileeee bence incir pastası yada kartopunu yapma 2 tatlı 2 tuzlu yetr fazlasıyla

ben kullanıyorum canım.tommy yıldzlı rüyalarr.3 farklı müziği varr...kızımın çok hoşuna gidiyoo müziklerş görüntüsüü tavana baka bakaa uykuya dalıyoo

saol canım akşam bi söyleyim eşime :44:

kızlar gülbende maranki var süt için helva ve üzüm dio
kastamonu helvası varmış içinde pekmez ve üzüm çekirdegi varmışş kilo yapmıyomuş o helva süt için birebir dio

kızlar oğlumu bi görsen,iz parmaklarını gözüne burnuna ağzına sokmaya çalışıyo resmen çitiliyo kendini yaaa çok tatlı allah bebeklerimizi tüm kötülüklerden korusun

Son düzenleme:

bu saatten sonra gidilmez meteyi hazırla kendin hazırlan öğle arası oldu zaten.öğleden sonra çıkar giderim sağlık ocağı çokda uzak değil aslında bebek aarabasına koyar giderim nolcakk bide zaten cumata gider kp ohoo olur saat 2

kimseyide arayıp haber veremem.bin keremi arayacağımm.hep eşimin suçu aslındaaa ona kızmak lazımm onaaaaa.
ahh MKT paradise o kapının önünde yatan araba öyle sinirimi bozuyokii onun yanından yürüyerek geçmek yada taksiye binmek bana çok koyuyoo.bende azmettiimm alıcam ehliyett mete biraz büyüsünn haa ankara trafiğinde kullanabilirmiyim bilmiyorumm ama olsunn geçen sene eşimin pohpohlarına kandım ne gerek var özel şöförün var ben kullanıyorum vs vs dedii kandırdı beni salak gibide ısrar etmedimm.

hayır başkası dese destek oluyo ben gösteririm diyoo ben diyince ne gerek var diyo yaa çıldırıyorıum.geçen sene azmı kavga ettiikk

ahah zil çaldıı kp gelmiş olabilirmiki

gunaydn kızlar yogun ve uykusuz bı gecenın ardından gune basladk.malumunuz dun aşımzı olmustk ateş yaptı bızde aksam en son 38.5gordk.ondn sonra kızımı hemen soydum 1çay kaşıgı calpol verdm.ındı o aradada uyuyodu uyandrdm aman senmısn uyandran gorsenz ne agular neler neler yapıyo babam kızımla konustkca resmen annem benı sıkayet ettı.kuzucum saten asıdan sonra bana bı tavr aldı mıngm yuzume bakmdı gogsumu almadi annemede ole valla annem dedı bızımkı tavrını sımdıdn bellı edıyogecede ateş çıkar dıe ben uyumadm hatta bı ara elımdkı ates olcerle sızmsm mınıgmın basında hemen fırladm ama.gece ılk defa kuzum aralksz 2.5sa.uyudu ama bu seferde ben uyuyamdm.bu ımkanı elmın tersile ittımbuarada kraft telsızle ılglı bısı sormstm havada kaldı sorum kraft telsz kullanan varmı memnunmu parazıt vs oluyomu seste?ay ne ck yazdm ceptenmash bana.

GÖZDECİM kardeşinin düğününde mi olmak istemiyorsun.

buarada 2.çocuğu düşünenleri tebrik ediyorum
yok canım kardeşimin düğününde hamile olmak istemiyorum yani kıyafet açısından zaten normalde büyük beden o zaman nerden alırım bilemiyorum

ahh canım valla siz çalışanlara allah sabır ve enerji versin zor işiniz

ayy canım sen kp e kızmışsın ama benim kızında ellerini tutmaya gör hemen kalkmaya çabalıyo belki seninkide ööle yapmıştır

648. sayfada kaldım hazır umay uyumuşken iş yapayım biraz yarın yaparız dyodum kocişle bi arkadaşın oğlu diş çıkarmış diş buğdayı yapcakmış attaya gitcez yarın :)))
ben yine gelicem beni özleyin anacığğğğıııımmm byyyyee

sanırım bu XS saka olsa gerek .normal dogum mu yaptınız yada hamıleyken kac kılo aldınız tamam ben bıraz fazla aldım da bu kadar da olmaz kı .Kendımı cok kotu hıssetım sımdı ben S den L a cıktım cunku
bu erkeklerı anlamak cok zor.Bızde dun aksam tartıstık sabah gıderkende kotuyduk.Sınırlerım bozukmus hırsımı ondan alıyormusum .Bır aylıkken berı yalnız bakıyorum hıc yardımcım yok.Evden cıkamıyorum neymıs cocuga nazar degermıs oglum bıraz kılolu ondan herkesde var cocuk bı bendemı .Gecen hafta alısverıs merkezıne gıdecektık hava soguk dıye bıraz dolasıp geldık.Anlatmaya yazmaya baslayınca ınsanın daha moralı bozuluyor ama ben cok sıkıldım artık sızlerın yazdıkları okudukca kendımın yalınız olmadıgını hissediyorum.
Bır arkadas vardı ısmını hatırlayamıyorum annesı kızına bakacak ve calısacaktı .Benım ogluma bakacak kımse olmadıgı ıcın 10 yıllık ıs hayatıma mecburen ara vermek zorunda kaldım.Annenzı ı altdan alın derım.
neyse uzatmayayım daha fazla .....

maaşallh biz 2.dede aynıyız kızımda huysuz gazlıydı, oğlumda şimdi aynı benim ne günahım var yaa:84:
canım gece uykusuzluk zordur ben şükür geceye alıştırdım gece uyuyoruzda gündüz uyku yok bizdede iş güç kalıyor...
günaydın kızlar bugun herkes uyuyor sanırım.kızım 8 bucukta uyanıyor ama ama ben deli gibi 7 dedimi ayaktayım uyuyamıyorum

yok canım bende her sabah 6 da ayaktayım...kahvemi içiyorum o saatte

bende L bedenden XL çıktım off bu hafta kıyafet almaya gideceğim hiçbirşeyim yokkk...takmıyorum ama veririm nasılsa hatta az az başladım bile 2 ay sonra spora başlayacağım ee önümüz yaz... canım bende geçizi olarak iş hayatıma ara verdim. benim annem var yakınımda oturuyor ama bana faydası yok çalışmaya devam birkaç ay sonra ama ben bakamam diyor yani yanındakinide pek faydası olmuyor şekerim... allahtan iş kendimizinde ne zaman istersem o zaman başlayacağım eşim patronum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…