kızlar benimde sütüm azaldı bebeğim pamukçuk zaten sütüm yok.10 cc çıktı sagdım.sağ gögsümü almadı zaten.ben hiç ii anne olamadım.mama veriyoruonlada eksik kğ
kp gelmedii sesde yokkk sabah 7de eşimin anneannesini doktora götürcekti onun içinde araba lazım ama gelip almadıdaaa.dün akşam telde konuştuk eşim için gelsin bizi alsın biraz meteyi severiz sonra arabayı da alırız demişti
eşim gitti o gidene kadar misafirleri gelmiş gelemediler benimkide geri gelmişş.kızdımm kp 5 dakka iniverseydi eşimi bırakıp arabayı alırdıı.
hayır ben akşam dedimm eşime kalk gidelimm annenlere hem arabayı bırakırız hemde meteyi görürler diyee.yok dedi.sonra kp telde öyle diyince kızdım bak gördünmü dediğim zaman gitseydikk hiç laf ettirmeyecektikk şimdi onlar dedide öyle gittik olacak sonrada hiç gelmiyosunuz meteyi sevmeye getirmiyosunıuz oluyoo.hayır bide bana diyolar.hem habire gidelim diyen ben gitmeyen eşim laf yiyenn yine ben anlamadımki nasıl işş
ahhh ahhh bi ehliyetim olaydı böylemi olurduu araba yatıyo kapıdaa şeytan diyo çaüır taksiyi bin git kimseye müdana etmeeee.pöfffff sinirler çıktı yine tepeme
canım valla biz k.v madurları olarak acaba dedim neler oldu senin için.neyse ucuz atlatmışsın hadı geçmiş olsun.bizimkide bizim mahallede kardeşi var oraya kadar gelip bize uğramadı canıma minnet.k.peder geldi bebeği görmeye açıklama yapıyo annenin ayakları ağrıdığı için gelemedi filan diyo içimden soran yok en hayırlısı nı yapmış dedim
Kızıyorum Zaten Bi de Erkek Olcaksın Emziği Ağzında Bile Tutamıyorsun Bi de Düşünce Ağlıyorsun Diye :}
aynen öyle yaa ben dürtmesem annesine bile gideceği göreceği yok hiç ses etmesem gidelim görelim demicek nerdeyse..
araba konusunu hiç açma yaa çocuk küçük diye cesaret edip başlayamadım sürüşlere eskiden kullanıyordum ama şimdi hiçbişey bilmiyor gibi hissediyorum kendimi araba da var ama ben daha oğlumu alıp tek başıma onun arabasıyla bile dışarı çıkmadım arabayı nasıl kullanırım daha erken sanırım..[/FONT][/B]
daha ne olsun azmı olur sen çocuklu bi kadınsın yeter yeter bide yemekten sonra gelmiyolarmı zaten
kızlar yaa ben geçen rüyamda zeynebin diş çıkardıgını gördüm hayır olsun diş kötü die biliyorum ondan bakamadım yorumlara
bide bişi sorcam rüya arkadaşım tarzı bişi kullanan var mı hani müzük çalıyo da tavana resim yansıtıyo ondan istiyorum kendi kendine uyuyabiliyo mu bebeğiniz ben şimdi mastera felan başlıcamda bari akşam kızımı uyutmakla ugraşmayım diyorum alışsın kendi kendine uymaya fisherprice ve chicco baktım biraz pahalı eşim dicek yine bişi çıkardın tommy var 4o civarı kullanan var mı?
kp gelmedii sesde yokkk sabah 7de eşimin anneannesini doktora götürcekti onun içinde araba lazım ama gelip almadıdaaa.dün akşam telde konuştuk eşim için gelsin bizi alsın biraz meteyi severiz sonra arabayı da alırız demişti
eşim gitti o gidene kadar misafirleri gelmiş gelemediler benimkide geri gelmişş.kızdımm kp 5 dakka iniverseydi eşimi bırakıp arabayı alırdıı.
hayır ben akşam dedimm eşime kalk gidelimm annenlere hem arabayı bırakırız hemde meteyi görürler diyee.yok dedi.sonra kp telde öyle diyince kızdım bak gördünmü dediğim zaman gitseydikk hiç laf ettirmeyecektikk şimdi onlar dedide öyle gittik olacak sonrada hiç gelmiyosunuz meteyi sevmeye getirmiyosunıuz oluyoo.hayır bide bana diyolar.hem habire gidelim diyen ben gitmeyen eşim laf yiyenn yine ben anlamadımki nasıl işş
ahhh ahhh bi ehliyetim olaydı böylemi olurduu araba yatıyo kapıdaa şeytan diyo çaüır taksiyi bin git kimseye müdana etmeeee.pöfffff sinirler çıktı yine tepeme
herkese günaydın kızlarr.oğlum uyuyo,bende hem size bakıp hemde iş yapmaya çalışıyorum.akşama zorla davet ettiğim misafirlerim geliyo.menü az mı oldu bide sorayım dedim.
yaprak sarması
incirli pasta
tava böreği
elmalı kurabiye
kartopu
ben kullanıyorum canım.tommy yıldzlı rüyalarr.3 farklı müziği varr...kızımın çok hoşuna gidiyoo müziklerş görüntüsüü tavana baka bakaa uykuya dalıyoo
valla şekerim ben öyle yapıyorum değil kv. kp. eşime bile sarılıktan oğlum 3 gün hastanede yattı 1 haftalığız o zaman çıkışımız yapıldı sabah eşimi aradım çıkıyrouz hemen gel diye diyoki bana 1-2 saat orada bekleyemezmisin? neymiş efendim toplantıdaymış iyi dedim sen toplanmaya devam et... aldım evrakları sürüne sürüne (sezeryanla doğum yaptım ağrılarım var tabi o zaman) çağırdım hastane kapısına taksiyi atladım doğru eve... kimseye boyun bükemem dedim eşim şok oldu arayıp biz evdeyiz deyince
yok canım kardeşimin düğününde hamile olmak istemiyorum yani kıyafet açısından zaten normalde büyük beden o zaman nerden alırım bilemiyorumGÖZDECİM kardeşinin düğününde mi olmak istemiyorsun.
buarada 2.çocuğu düşünenleri tebrik ediyorum
slmm kızlarrr cook yogunummm bu tempoya nasıl dayanırım bilmiyorum gece zaaten cogunlukla saat başı kalkıyoruzz sabahta 6 da kalkıp azıcık oynaşıp emzirip 7.30 gibi evden cıkıp işe gidiyorumm akşam 6.30 da evde oluyorumm yemek yedim rtalığı toparldım kızımı yeni uyuttum ki inşallah uyanmazzz bde biraz dinlenirimm cok uykum vrr bana enerji verecek bişiler ymem lazımmm...
kızlar ben k p sinir oluyorum yaa adam egemen i ellerinden tutmuş kaldırmaya çalışıyo yattığı yerden neymiş çocuk kendini kaldırmasını istiyomuş nası kalksın küçücük bebek bi bağırmışım baba napıyosun nası kalksın bu bebek daha dedim bi korktu bendenP bundan sonra lafımı esirgemiycem geçende bıyıklarıyla dudağından öpmüştü ne biçim adam yaaa tiksiniyorum bvalla
ben konyada yasıyorum ama afyonluyum canımafyonlu değilim canım ama 6 senedir afyondayım önce buraya atandım 3 sene öncede burda evlendim eşim afyonlu pek,i sen afyondamısın
daha ne olsun çok bileeee bence incir pastası yada kartopunu yapma 2 tatlı 2 tuzlu yetr fazlasıyla
saol canım akşam bi söyleyim eşime :44:
ben konyada yasıyorum ama afyonluyum canım
bende akşehirliyim sen konya merkezdemisin
merkezdeyim canım ben
maaşallhBu arada şimdiden 2. çocuk düşünenlerin cesaretine hayran kaldım.
Ben Kaan dogdugunda bir daha asla, hamilelik, bebek istemiyorum diyordum. Çünkü daha önce de söyledim Kaan'ın bebekliği çok fenaydı.
Kayra79 seni çok iyi anlıyorum canım. Sen burda anlatıyorsun ya biz de Kaan'da öyleydik. Ama bak şanslısın. 1. ler çok çektirirse, 2.ciler uslu olurmuş. Ya da tam tersi 1. uslu ise 2.'de çekermişsin.
Ne yalan söyleyeyim bizim ki öyle oldu vallahi
Herkes de farkında. Asya, Kaan gibi degil diyorlarinşallah böyle devam eder.
canım gece uykusuzluk zordur ben şükür geceye alıştırdım gece uyuyoruzda gündüz uyku yok bizdede iş güç kalıyor...ay delircemmm uyumuyorrr gazıda var,benimse okadar çok uykum varki ayakta duramıyorum başım sağa sola düşüyor,birde keyif yapar gibi acaip acaip sesler konuşmalar yapıyor hanımefendi,saat 4 de geliyor ne zaman yatıcam ben ya,sabah 8 de kalkmam lazım zaten offf,şunun surata bak ya cin gibi
günaydın kızlar bugun herkes uyuyor sanırım.kızım 8 bucukta uyanıyor ama ama ben deli gibi 7 dedimi ayaktayım uyuyamıyorum
sanırım bu XS saka olsa gerek .normal dogum mu yaptınız yada hamıleyken kac kılo aldınız tamam ben bıraz fazla aldım da bu kadar da olmaz kı .Kendımı cok kotu hıssetım sımdı ben S den L a cıktım cunku
bu erkeklerı anlamak cok zor.Bızde dun aksam tartıstık sabah gıderkende kotuyduk.Sınırlerım bozukmus hırsımı ondan alıyormusum .Bır aylıkken berı yalnız bakıyorum hıc yardımcım yok.Evden cıkamıyorum neymıs cocuga nazar degermıs oglum bıraz kılolu ondan herkesde var cocuk bı bendemı .Gecen hafta alısverıs merkezıne gıdecektık hava soguk dıye bıraz dolasıp geldık.Anlatmaya yazmaya baslayınca ınsanın daha moralı bozuluyor ama ben cok sıkıldım artık sızlerın yazdıkları okudukca kendımın yalınız olmadıgını hissediyorum.
Bır arkadas vardı ısmını hatırlayamıyorum annesı kızına bakacak ve calısacaktı .Benım ogluma bakacak kımse olmadıgı ıcın 10 yıllık ıs hayatıma mecburen ara vermek zorunda kaldım.Annenzı ı altdan alın derım.
neyse uzatmayayım daha fazla .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?