2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

off kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...

geçmiş olsun canım belki idrarı çok asitli geliyordur ondan ağlıyodur kremle üzerini kapatma şansın yokmu

canım çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun canım belki idrarı çok asitli geliyordur ondan ağlıyodur kremle üzerini kapatma şansın yokmu

canım kremi sürüyoruz bezi kapatınca hopp bütün krem bezee...altını açık bırakıyorum ne kadar evi sıcak yapsamda üşüyoo üzerindeki battaniyeyi açıyoo falann...inş biran önce geçerr.gözlerimizin içine bakıp yardım edin der gibii ağlayışıı insana çok pis koyuyoo

canım benim ya daha küçücükler allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda iyilerşir

Canım geçmiş olsun. Hiç duymadım ben bunu

Ben de sayfa tutuyorum aklımda

Sezeryanla dogum yaptım canım. 46 kilo ile hamile kaldım 17 kilo aldım hamilelikte, 63 ile doguma girdim. Şimdi 44 kiloyum.

Allah yardımcın olsun. Ne diyeyim.

çok geçmiş olsun canım o yarayı kendimde düşündüm canım acıdı minnacık kuzucuk nasıl dayansın.. Allah acil şifalar versin cuma vakti duysun sesimizi inşallah..Allah sana da sabır versin çok zor..

Son düzenleme:
kızlar selam kızım fatoş emziği aldı : ))tabii pekmez yardımı ile artık memelerim özgür ve uyurken emzik ile rahat rahat uyuyor ohhhhhhhhh Allah sizlerden razı olsun.......

gelelim yeni sorunumuza,dğer emziklere geçiş yapabilecek miyiz yoksa hep bunu mu emecek ???ne dersiniz bir iki hafta sonra diğerlerini denesem mi??nuk ya da chicco nun kauçuk yuvarlak çlusunu denemek istiyorum fatoşa en yakın hangi emzik var ya da.....tecrübelerinizi bekliyorum......

bu arada KOCAELİ li anneler yeni bir dr öğrendim,ben Ali Kahya daki Ayşe hanımdan memnunum ama mayenehanesi yok,hastane çok kalabalık,sağlam çocuk enfekte olur diye korkuyorum,Mehmet Ali Paşa polikliniğinde Bige Bey varmış,benm arkadaşım iki çocuğunuda ona götürüyor,başka bir arkadaşımada sağlık ocağındaki ebeler önermiş Bilge Beyi......ne dersiniz bir de onunla mı tanışsak......eşime henüz söylemedim adam beni öldürecek.....doktor beğendiremedik sana diyor :))

ayyyyy...

Denden ne kadar sevındım anlatamam bambınonun fatos emzıge benzeyen sarı bı tane var ona gectık sımdı bayılyor
doktor konusunda da necatı gunaltaydan memnun kaldık sımdılık olmazsa bakarız ona gıttınız mı

kızlar ben de sabahtan berı okuyorum ama yazamadım alıntıda yapamadım cepten ne yazıkkı olmuyor
elvın huysuz bugun.evde temızlık var kadıncagızın ayagına dolanıyorum,saat4 de bır aıle aksam baska bır aıle bebek gormeye gelecek cunku.menum
yaprak sarma(dondurucu)
k.santılı kurabıye
kostebek pasta
bulgurlu kofte(komsum getırdı sagolsun ugrasma dıye)

buarada ben sunu farkettım bana en cok sut yapan sey humana gerısı kılo yaptı sadece humanaya devam edıp yedıklerıme dıkkat edıcem

sağol canım.....necati beye gitmedik biz

selam kızlar, kahvaltıı edip yemeği yapıp geldim. daha süpürge var ama beklesin biraz, sonra akşama kadar bakamıyorum buraya. nasılsınız,bebişler nasıl?
yarın annem ve kayınvalidem gelicek biraz da yarın için yemek hazırlasam hiç fena olmaz aslında, dün anne şefkatine ihtiyacım var yazmıştım burdan ayyy canım annem duydu mu ne haftasonu gelip dönecek ama yanında kayınvalidede de var)) zaten bebiş geldiğinden beri her hafta sonu birileri var alıştık kalabalığa.

EVRİDİKİ canım şimdilik 2.yi düşünmüyorum ama isterim tabi bir gün olucak inş ozaman dediğin gibi olur eğer oğlum gibi olursa ne yaparım bilmem

TOO-BE canım geçmiş olsun

DİLLERİM-LAL inş aşıya gidebilirsiniz sorunsuz.arabayı da en yakın zamanda öğren bence lazım çünkü

SEMPATİK06 canım buaralar herkeste bir kriz var takılma düzelir herşeyden önemlisi bebeğin etkilenir en azından onun için güçlü ol.eşine de tavrını koy aynı evde küslük zordur ama tavrını koymazsan hep öyle devam eder.tavrını koyki o çıldırıp senle konuşmaya çalışsın

kızlar bu arada daha yola çıkamadık ank gitmek için oğlum muhteşem babannesi dedesi ve halasını ziyaret edecek.

varyaa şimdi bi açıcam ağzımı yumucam gözümü,Allahım bu millet benimle dalgamı geçiyor en sonunda arayacam telefonda çok kötü çirkinleşicem,yahu zaten kızım gece zerre uyumadı çok zor bi gece geçirdim,bebek sabahın 8 inde ancak uyudu,artık yatakdan kalkıp durmakdan midem bulandı karnıma sancılar girdi,e girdim yatağa 2 saat uyumuşum ancak ısındım,hemen kalktım misafirler gelecekyaaaaa,başladım evin tozunu alıp süpürüp silemeye,ama beni görseniz zamana karşı yarışıyorum resmen,her işimi şükür bitirdim içim rahat etmedi kalkıp tarçınlı bi kek yaptım,pastaneye gidip tuzlu kurabiye kreker falan aldım geldim,tabağı çanağı hazırladım,bebeğimi giydirdim emzirdim tekrar yatırdım ne gelen varrrrr ne gideeennnn,hani bunlar öğleylin geliyordular,saat oldu 2,arayan soranda yok,eğer bir gelmesinler varya bir daha suratlarına tükürmem,yeter bee,banada yazık günah dalgamı geçiyolar,ne sanıyor bu millet kendini anlamış değilim,gelmezsen gelme kardeşim çokda tın nesin yaniii,saat 6 da eşim işten gelecek ,ne ara hanım efendiler gelip oturup gidecekler acaba,daha yemek yapıcam çamaşırlarım asılacak makinada ıslak ıslak duruyor çimen tutacaklar,ay delirdim kızlar vallahi billahi tillahi kafayı yicemmmm!!!!

slm tatlı bebişlerin tatlı annişleri
valla mutfak temizledim (saolsun eşim akşam gelip yiycek bişeyler hazırlıyo ve mutfak savaş alanına dönüyo ama napıyım yemek yapamıyodum adamcağız laf etmiyo bende bişi demiyom) yemeğimi koydum daha doğrusu kızlar ben şey yapıyorum 1 kg nohut kuru fasulye neyse artık 1 gece ıslatıyorum onları düdüklüde biraz pişirip hop buzluğa 1 yemeklik 1 yemeklik ayırıyorum sonrada buzmuzu çözülmeden çiğden soğan salça buzlu buzluda nohutu falan atıp düdüklüde yarım saat pişiriyorum vaa çalışırken alışmıştım ama aniden yemekli misafir gelcek olsa yanınada bi pilav çorba süper oluyo paylaşıyım dedim
kaynım bizde malumunuz iş kuruyoz demiştim ya aman allahım yattığı odaya girilmiyodu bilgisayarda onun odasında cips poşetleri çikolata çöpleri valizler yerde açık (odada misafir için ayrılmış boş bi gardrop olmasına rağmen ) tamam ev kalkmış gidiyo yetişemiyorumda sende burayı çöplğkmğ sandın be adam üstelik okadar tembih etmeme rağmen odada sigara içmiş dün gece bugün umayı bu odaya getiremedim ayyy sinir oldum kirli çamaşırları bile yerde neyse yopladım odayı içimden küfrede ede
yarında temizlik yapayım diyodum hazır eşimde kardeşide evdeyken ama bana gezme çıkınca onlar süpürsün silsin artık
ayy bu arada arkadaşa krem şantili kurabiye yaptım iki ölçü diş buğdayı için saolsun o da bana yemek yapar getirirdi çok kanamalı olduğum zamanlarda bişi lazımmı dedim yok dedi kv annesi gelmiş ama olsun bende yapıyım dedim akşamda umaycık durursa gidip oğluna bişler bakıyım bari neyse şekerler çamaşır bitti gidip asayım
ayyy çok hamarat gördüm kendimi :)) haa bu arada 648den 1 sayfa daha ilerleyemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…