tamam canım eş durumundan mı ordasın afyona gelirsen görüşelim
off kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
evet canım eşim konyalı inş canım görüşürz ya su havalar ısınsada herkes bi bulusma ayarlasa bulundugu yerdekilerle
off kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
geçmiş olsun canım belki idrarı çok asitli geliyordur ondan ağlıyodur kremle üzerini kapatma şansın yokmu
canım kremi sürüyoruz bezi kapatınca hopp bütün krem bezee...altını açık bırakıyorum ne kadar evi sıcak yapsamda üşüyoo üzerindeki battaniyeyi açıyoo falann...inş biran önce geçerr.gözlerimizin içine bakıp yardım edin der gibii ağlayışıı insana çok pis koyuyoo
inşallah canımmcanım benim ya daha küçücükler allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda iyilerşir
Canım geçmiş olsun. Hiç duymadım ben bunuoff kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
648. sayfada kaldım hazır umay uyumuşken iş yapayım biraz yarın yaparız dyodum kocişle bi arkadaşın oğlu diş çıkarmış diş buğdayı yapcakmış attaya gitcez yarın :)))
ben yine gelicem beni özleyin anacığğğğıııımmm byyyyee
sanırım bu XS saka olsa gerek .normal dogum mu yaptınız yada hamıleyken kac kılo aldınız tamam ben bıraz fazla aldım da bu kadar da olmaz kı .Kendımı cok kotu hıssetım sımdı ben S den L a cıktım cunku
bu erkeklerı anlamak cok zor.Bızde dun aksam tartıstık sabah gıderkende kotuyduk.Sınırlerım bozukmus hırsımı ondan alıyormusum .Bır aylıkken berı yalnız bakıyorum hıc yardımcım yok.Evden cıkamıyorum neymıs cocuga nazar degermıs oglum bıraz kılolu ondan herkesde var cocuk bı bendemı .Gecen hafta alısverıs merkezıne gıdecektık hava soguk dıye bıraz dolasıp geldık.Anlatmaya yazmaya baslayınca ınsanın daha moralı bozuluyor ama ben cok sıkıldım artık sızlerın yazdıkları okudukca kendımın yalınız olmadıgını hissediyorum.
Bır arkadas vardı ısmını hatırlayamıyorum annesı kızına bakacak ve calısacaktı .Benım ogluma bakacak kımse olmadıgı ıcın 10 yıllık ıs hayatıma mecburen ara vermek zorunda kaldım.Annenzı ı altdan alın derım.
neyse uzatmayayım daha fazla .....
maaşallhbiz 2.dede aynıyız kızımda huysuz gazlıydı, oğlumda şimdi aynı benim ne günahım var yaa:84:
canım gece uykusuzluk zordur ben şükür geceye alıştırdım gece uyuyoruzda gündüz uyku yok bizdede iş güç kalıyor...
yok canım bende her sabah 6 da ayaktayım...kahvemi içiyorum o saatte
Canım geçmiş olsun. Hiç duymadım ben bunu
bende hiç ne duymuştum ne görmüştüm...orasında çıkanda yookkk hiç internettn araştırdığım kadarıylaa genelde yüzde çıkarmışş...inş çabucak iyileşirr kuzucumm
Canım geçmiş olsun. Hiç duymadım ben bunu
bende hiç ne duymuştum ne görmüştüm...orasında çıkanda yookkk hiç internettn araştırdığım kadarıylaa genelde yüzde çıkarmışş...inş çabucak iyileşirr kuzucumm
Amin canım inşallah...
ayyyyy...
Denden ne kadar sevındım anlatamam bambınonun fatos emzıge benzeyen sarı bı tane var ona gectık sımdı bayılyor
doktor konusunda da necatı gunaltaydan memnun kaldık sımdılık olmazsa bakarız ona gıttınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?