2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlar...

geçmişi okuyamadan lap diye giriyorum lafa sonrada eltıme gıdıcem:)))mısafır gelıcekmıs ona kısır yapmıs kek yapmıs patates yapmıs yogurt soslu:)) karnımı doyurup gelıcem:)))dün çok kötü oldum kızlar burayı kapattım bır yatmısım ..heryerım sızlıyordu eklem yerlerım agrıyordu dayanamdım esımın dayısının kızı var onu cagırdım geldı yaptı ıslerımı yemegımı de yaptı sagolsun aksam onumuze kadar koydu yemegımızı sonra da aksam 10 kadar oturdu gıttı:))) bende yatıp dınlendım:))) oglusumun maması ve ıhtıyacları harıc hep yattım...gece de bır taylot ıctım terledım...oh sabaha hıc bırseyım kalmamıs..sımdı bıraz daha ıyıyım...az once banyomu da yaptım oh mıs gıbı...ama bır sorun var ...hayatımda ılk defa sacımın bu kadar elıme gelıp dokuldugunu gordum tam bır avuc sac sankı kafamdakı gıbı sıralı bır sekılde elıme geldı ...çok üzüldüm niye dökülüyokı bu saclar??? neyse canlar ben cıkayım daha saclarımı kurutup asagıya ınıcem:))) ıkramları bekletmeyım:)))

valla ayıp canım yaa insanlar çocuklularının halinden hiç anlamıolar valla ama boşver gelir giderler bidahada gelmek isterlerse aynı grup bu sefer sen bi bahane uydurur kabul etmezesin

MAPUCİ gelirler canım sıkma canını gelmezlerse sen de kabul etmezsin artık olur biter

KUMRALPERİ canım sevindim iyleşmene dikkat et artık kendine

GÖZDECİM sen 2.yi şimdiden düşünüyorsun sanırım ne güzel. ben bir işe başlayıp sosyalleşmeden hayatta bişey düşünemicem çok sıkıldım.bide benim oğlum çok yaramaz bu gidişle büyüyünce de öyle olacak cesaretim yok yani.bayağı yıprandım ben.ee tabi kardeşsi de olmaz.:97:

geçmiş olsun canım

çok sağol canım, ben yelek giyiyorum önden açılsada sırtımı tutsun diye.

sağol canım inş gecer benimki de, bu arada sen üniv. yazınca ben de master falan yapıcaksın sandım meğer bebişlerin ünv. zamanıymış bahsettiğin. bir an çooook uzak göründü gözüme

al benden de okadarrrrrrrrrrr......duba gıbıyım

cok gecmıs olsun canm....
çok sağol canım
ben bile tiksindim ıyyyyyk
allah korumuş canım ya aman dikkat, bu kuzular çok hareketli bir an bırakmaya gelmiyor
beylerin lohusa sendromu bitmemiş anlaşılan, allah kolaylık versin canım

acil şifalar dilerim, geçmiş olsun

canım çok geçmiş olsun, ilk defa duydum umarım çabucak gecer rahat eder güzel yavrun

Dışarda hava çok berbat iş yapasım yok off off düzelse bu havalar artık
o zaman da gezmekten iş yapamıycaz biz)))

emre uyanmak üzere, önce onu doyurup temizleyeyim sonra da süpürgeye başlarım, yoksa yetişmeyecek... sonra gene uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi

emre uyanmak üzere, önce onu doyurup temizleyeyim sonra da süpürgeye başlarım, yoksa yetişmeyecek... sonra gene uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi

Dışarda şuan toz bulutu var gökyüzü kıpkırmızı ışık açık sabahtan beri yağmur yağsa bişi demem ama bu hava çok berbat

çok sağolun kızlarr

canım valla umayda kök söktürüyo dr bile dedi huysuz senin bu kızın diye uyanık olduğu dklar içinde hep ağlıyo ama bende artık insan içine karışıp işe başlamak istiyorum onun için tam büyüdü diyip tekrar aynı şeyleri yaşamak da var yani o yüzden umay 2 olsun hoooppp ikisi birden büyüsün gitsin 5 sene sonra rahat ediyim diyorum :)))
tabi bu bi düşşünce sadece bi kaç hafta daha bööle devam ederse hiç de yapmayabilirim yani :))

Canım beterin beteri var S dan XL a çıktım 77 kilyla doğum yaptım doğum sonrası 70 tim şimdi 75:S 100 kilo olcam heralde bu gidişle

tatlım çok geçmiş olsun kısa sürede geçer inşallah..

tesşekkürler kızlar ...gecmıs olsun dıleklerınız ıcın

2dakıka ındım asagıya egenın uyanmasnı beklıyorum uyannınca gelıcem dedım cıktım...aman bırak gel ıkramlarını ye sonra gıdersın dıyolar..bende uyanırsa aglar dedım aglasın cıgerlerı gelısır dıyolarmanyak mı sadıstmı anlamadım:) bırde bana sen şişmisin bıraz kıs bakalım bogazı dedı bırı( salakmı ne sen kendıne bak dıcektım hadı neyse dedım...2 dakıakda neler oldu ya.:)) bırde 2 tane hamıs var asagıda kızlara sey dıyorlar eşinin sagına yatarsan kızın soluna yatrsan oglun olurmus:))) ay dedım bu kadar saçma bırsey duymamıstım:))) neyse ege uyandı gıdıp tıkınayım...kım ne derse desın bogazdan kesıp azıcık olan sutumden de olamam yıcem işte yiceeem:)))

Son düzenleme:
kızlar bişi sorcam size bizim bebişler bi kerede kaç ml anne sütü almalı bide ben bu zilli kızımı nasıl biberondan besleyebilirim almyo hanım biberon yani ben bööle pasaklı pasaklı nereye kadar haftasonu babasına bırakıp kuaföre gitmeliyim ama yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz biberon alsa en azından sağdığım sütü veririm
haa bu arada dün ne yediğimi hatırlarsam süt patlaması yaşadım sizede sööliycem kremşantili kurabiye yapmış olabilr belki çünkü sanırım axtra bi onu yedim haa bi de muz etkisi varmı bilmem

yaaa kızlar zeynep bugun paso uyuyo bi emmek için uyanıyo oyalayım diyorum ancak 45 dak dayanabiliyo sonrasında çıglık çıglıga aglıyo yeter uyut beni die şimdi diceksiniz ne güzel uyusun die ama yani normalde gündüz hiç uyumaz kızım nolabilir kiiii :18:

nur limangoya üyeysen üstten giriliyor olmalı ama olmuyorsa yaz bana davet atayım
canım dün aniden çıktım ne msj atabildim ne buraya yazabildim kusura bakma..
bizim doktorumuz ver ama arada unutursan kendi çok sıkıntı yapma gibilerinden bişi dedi...
çok geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan geçer...
aynen canım bende sendenim...zaten evlendikten sonra çok kilo almıştım bunların hepsini çöpe atmakk ve güzel bi anne olmak istiyorum...ankaraya dönünce diyetisyene gidicem başka türlü olmıcak...
çok saol canım sanırım biraz hassaslaştım eşimde yok ya yanımda...anne şefkatine hep ihtiyacımız var gidince napcam bakalım...ankarada annem diye manisada kocam diye ağlıyom benimde bi kararım yok sanırım
allah yardımcın olsun canım ya...
bende yaptırmadım rota virüsü...önce yaptırmayı düşünüyordum manisaya gelince annemin doktor arkadaşları kesinlikle önermedi...grip aşısı gibiymiş...bi kaç çeşidi varmış sanırım
ne güzel annen hafta sonu gelip gidecek kadar yakın...bizim aramızda 9 saat var
canım benim ya çok sinir bozucu gerçekten sana Allahtan sabır diliyorum
canım bebişlerin bi günleri diğer günlerine uymuyor kafana takma bence demekki senin hanım bugünü uyku günü ilan etmiş...ama sen yinede kontrol et ateşi vs yoksa bırak uyusun büyüsün

herkese selamlar şekerler
ay bugün sabahtan giremedim buraya kendimi pek bi kötü hissettim yahu yazlıklarımı çıkarttım hurçlardan.taaa üniv yıllarından kalma bi dolu kıyafet var ok yepyeniler daha ama 2 yıldır hiç giymediklerim var.hem bazıları s beden falan.artık s ye inmem imkansız hedefim medium.o yüzden güzelce poşetledim onları bi tanıdığımızın kızı var beni de pek sever.daha önce de ona veriyodum zaten yine ona göndericem istediklerini seçsin :) ohhhh rahatladı dolaplarım be akşamüstü de Öyküye annem bakacak kocişle bana bişiler bakıcaz.dua edin kızlar da bnm bedenimde bişiler üretmiş olsunlar

cnm bizimki bunun tıpatıp aynısı ve ben çoooooook memnunum.wireless int var bizde ve hiçç öyle karışma falan olmuyo.güle güle kullanın cnm :13:

benim kızda öyle normalde gündüz iki defa 2 saat uyurdu yani 4 saat şimdi sabahtan beri sadece emiyor yatıyor altını alırken bile uykusu acılmadı sasırdım inş düzeni bozulmaz.bende uyuyor diye evi temizledim süpürdüm heryeri sildim mutfagımı düzenledim kurabiye yaptım kremsantili kurabiyeyi pudingle denedim aroma olsun diye bakalım nasıl olacak.bu arada siz dün ası olmustunuz dmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…