varyaa şimdi bi açıcam ağzımı yumucam gözümü,Allahım bu millet benimle dalgamı geçiyor en sonunda arayacam telefonda çok kötü çirkinleşicem,yahu zaten kızım gece zerre uyumadı çok zor bi gece geçirdim,bebek sabahın 8 inde ancak uyudu,artık yatakdan kalkıp durmakdan midem bulandı karnıma sancılar girdi,e girdim yatağa 2 saat uyumuşum ancak ısındım,hemen kalktım misafirler gelecekyaaaaa,başladım evin tozunu alıp süpürüp silemeye,ama beni görseniz zamana karşı yarışıyorum resmen,her işimi şükür bitirdim içim rahat etmedi kalkıp tarçınlı bi kek yaptım,pastaneye gidip tuzlu kurabiye kreker falan aldım geldim,tabağı çanağı hazırladım,bebeğimi giydirdim emzirdim tekrar yatırdım ne gelen varrrrr ne gideeennnn,hani bunlar öğleylin geliyordular,saat oldu 2,arayan soranda yok,eğer bir gelmesinler varya bir daha suratlarına tükürmem,yeter bee,banada yazık günah dalgamı geçiyolar,ne sanıyor bu millet kendini anlamış değilim,gelmezsen gelme kardeşim çokda tın nesin yaniii,saat 6 da eşim işten gelecek ,ne ara hanım efendiler gelip oturup gidecekler acaba,daha yemek yapıcam çamaşırlarım asılacak makinada ıslak ıslak duruyor çimen tutacaklar,ay delirdim kızlar vallahi billahi tillahi kafayı yicemmmm!!!!
geçmiş olsun canımmrb kızlar nasılsınız bugun asımızı olduk baya agladı kuzucum bende agladım dayanamayıp sınırde oldum ben burda annemlerde kaldıgım ıcın mısafır olarak saglık ocagına kayıt aldılar gıttıgımızde 10 dk hemsıreyı bekledık o arada bebegım huysuzlandı tabı kucucuk cocuk daha sonra geldı hızlı hızlı vurdu sonrada cıktı gıttı odadan ne kılosuna baktı ne boyuna baktı bende oyle olunca cocugu toparladım hızlıca emzırme odasında sakınlestırdım ama cok sınırlendım sıkayet edıcem en yakın zamanda buarada kızımın atesı yukseldı 38 oldu ılac aldı babam ama verıp vermeme konusunda karasızım cunku bazı arkadaslar burda vermeyın dırencını kendısı saglasın demıs bazı ark asıdan once vermıs napcagımı bılemedım acıkcası kuzumda ınlıyo kolu bacakları agrıyo bellı uykudan aglarak uyanıyo sızdede boyle mı oldu bır akıl verın bana
çok sağol canım, ben yelek giyiyorum önden açılsada sırtımı tutsun diye.fatmacım ben adsl modemınden baglanıyorum tcellden degıl bılmıyorum canım ne kadar artar
senaycım gecmıs olsun umarım hepsı gecer senın dedıgın gıbı bı dogum yaptık taka olduk eskıden 9tane doguran kadınlar tas gıbı sırtım agrıyor sanırm emzırıken egılıyorum belım acılıyor falan esıme parol al demeye utandım ya...
sağol canım inş gecer benimki de, bu arada sen üniv. yazınca ben de master falan yapıcaksın sandım meğer bebişlerin ünv. zamanıymış bahsettiğin. bir an çooook uzak göründü gözümeçok geçmiş olsun benimde çatlak vardı geçi sanırım şimdilik bi problem yok
melehat sen ciddimisin bacımben o kadar erkene cesaret edemem sanırım tabi birde üniversite olayını düşünüyorum aralarında 4 yaş olsun en az ki aynı anda üni okumasınlar batarız valla...
başın sağolsunkızlarada iyi olmuş boşver
of çok zor bir durum canım insana annesinin yaptığı daha zoruna gidiyor...
çok sağol canımal benden de okadarrrrrrrrrrr......duba gıbıyım
cok gecmıs olsun canm....
ben bile tiksindim ıyyyyykkızlar ben k p sinir oluyorum yaa adam egemen i ellerinden tutmuş kaldırmaya çalışıyo yattığı yerden neymiş çocuk kendini kaldırmasını istiyomuş nası kalksın küçücük bebek bi bağırmışım baba napıyosun nası kalksın bu bebek daha dedim bi korktu bendenP bundan sonra lafımı esirgemiycem geçende bıyıklarıyla dudağından öpmüştü ne biçim adam yaaa tiksiniyorum bvalla
allah korumuş canım ya aman dikkat, bu kuzular çok hareketli bir an bırakmaya gelmiyorgünaydın kızlar ya çok korktum bu sabah bzim küçük koltuk var onun yastıklarını alıp emire yatak yapıyoruz orayı seviyo diye saat 5 gibi üzerindeki bütün battaniyeleri atmış kendini ite ite dizlerinden aşağısı dışarıya çıkmış birde uyanık ama hiç gık demiyo Allah tarafından bir uyandım ki kendime gelemdim öyle görünce yani bi yarım saat daha uyusaymışım kesin düşmüştü çok korktum yaa
bunu gidip bebek resimlerinin olduğu siteye yazmışım
beylerin lohusa sendromu bitmemiş anlaşılan, allah kolaylık versin canımgunaydın kızlar kotu bır gecenın ardından uykusuz bır gecenın ardından kızımın karnını doyurdum 5te uyandı sonra mızmızlandı sımdı uyudu........kotu bır geceydı esımle tarıstık ve moralım cok bozuk canım hıc bırsey yapmak ıstemıyor aglaya aglaya bır hal oldum o da hıcbısey olmamıs gıbı uyudu ve kalktı ıse gıttı.....
gecen aksam annemlerdeydım annemlerın orda gün vardı gune gıttık aksama alırmıısn dedım babam getırırse almayayım sen gıt bende arkadasımın yanına gıdıcem dedı...aksam oldu be gıdıyorum haberlesırız ordan cıkınca dedı....bende sen gelme annemler getırcek bızı demek ıcın aradım ama duymadı telefonu bende delırdım sana nıye ulasamıyorum dıye cıldırdım senın bır cocougun var nıye duymuyorsun telefonu dıye eve gıdecegım demıstı ama telefonda sesı dısardan gelıyordu mesaj attım kımınleysen keyfıne bak bız eve gıdıyoruz dedım bız gelene kadar bızden önce gelmıs eve....sonra cay demlemıs bardakları hazırlamıs ıcmedım fılm koydu kızı uyuttum bende yattım zaten sınır kupuydum....dunde ısten geldıgınde yaklastım yanına derdı onun benı hıc bıyerde rahat bıramıyosun der yanı bıyere gıttıgınde ona guvenmıyormusum onu arayıp hep rahatsız edıyırmusum tamam haklı ama telefonları hep evde yanında olur nıye dırasdayken bıkere aradıgımda duymadı dıye bende delırdım derdım benımde buydu neyse eve geldı aksam ısten konusmadık hıc sabahta oyleydı zaten sonra yanına gıttım sarıldım dayanamıyorsun degılmı dedı evet dedım huyumdur kus kalamam.....neyse yemegını yedı cayını ıctı normal konusuyoruz ama sıcaklık yok yabancı gıbı...kızını sevdı kokladı hc yanıma gelmedı kız uyuyunca ınsan bı sarılır yanı ılgısızdı yıne ona gore ben hatalıyım cunku konuyu acmadık ama buz gıbı ne askım var ne bısey yabancı gıbı konusuyor benımle....sabahta kızını optu kokladı gıttı yanagımdan öpecektı ben uzatmadım sen bılırısn dedı benım yalancı öpucuklere ıhtıyacım yok dedım.....bısey soyluyor normlade benım kocam askım bebegım dıye hıtap eder ama sankı ben yabancıymısım gıbı hareket ettı sınırlerım ıyıce bozuuldu gece yatmadım bız kızımla odada yattık tabı uyuyamadım agladım hep hıc umrunda degılım sadece kızı varmıs gıbı davrandı butun aksam.....bısey soylerken de annesı sunu yap annesı bunu yap dıyor yaaaaaaaaa ben sadece annemıyım yanı senın neyımın degılmı?aradıgımda oan ulassaydım boyle olurmuydu tamam ben tavrı aldım hatalıyım ama onun hıcmı hatası yok....delırcem neden herzaman onlar haklı olur??????*aynı seyı ben yapsam ona gunlerce benım aldıgım tavrın ıkı katını alırıdı hemde haklı olurdu ama ben hem hatalıyım hem haksızım...moralım sıfır ıgrenc bır gun....basım agrıyor halsızm aglamaktan onun bu durmlarda ılgısılıgı ve benım tarafımdan bakmaması olaylara benı ıkı katına cıkarıyor.....
acil şifalar dilerim, geçmiş olsunkızlar ya mart annelerinde bi arkadasın kızı yogun bakımdaymıs banyo yaptırırken genzine su kacmıs cigerine gitmiş cok üzüldüm ya dua edelim diye yazdım sizede ALLLAHIM KİMSEYİ YAVRUSUNDAN AYIRMASIN.cok üzgünüm
canım çok geçmiş olsun, ilk defa duydum umarım çabucak gecer rahat eder güzel yavrunoff kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
o zaman da gezmekten iş yapamıycaz bizDışarda hava çok berbat iş yapasım yok off off düzelse bu havalar artık
emre uyanmak üzere, önce onu doyurup temizleyeyim sonra da süpürgeye başlarım, yoksa yetişmeyecek... sonra gene uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım
çok sağol canım, ben yelek giyiyorum önden açılsada sırtımı tutsun diye.
sağol canım inş gecer benimki de, bu arada sen üniv. yazınca ben de master falan yapıcaksın sandım meğer bebişlerin ünv. zamanıymış bahsettiğin. bir an çooook uzak göründü gözüme
çok sağol canım
o zaman da gezmekten iş yapamıycaz biz)))
çok geçmiş olsun canım o yarayı kendimde düşündüm canım acıdı minnacık kuzucuk nasıl dayansın.. Allah acil şifalar versin cuma vakti duysun sesimizi inşallah..Allah sana da sabır versin çok zor..
geçmiş olsun canım
çok sağol canım, ben yelek giyiyorum önden açılsada sırtımı tutsun diye.
sağol canım inş gecer benimki de, bu arada sen üniv. yazınca ben de master falan yapıcaksın sandım meğer bebişlerin ünv. zamanıymış bahsettiğin. bir an çooook uzak göründü gözüme
çok sağol canım
ben bile tiksindim ıyyyyyk
allah korumuş canım ya aman dikkat, bu kuzular çok hareketli bir an bırakmaya gelmiyor
beylerin lohusa sendromu bitmemiş anlaşılan, allah kolaylık versin canım
acil şifalar dilerim, geçmiş olsun
canım çok geçmiş olsun, ilk defa duydum umarım çabucak gecer rahat eder güzel yavrun
o zaman da gezmekten iş yapamıycaz biz)))
MAPUCİ gelirler canım sıkma canını gelmezlerse sen de kabul etmezsin artık olur biter
KUMRALPERİ canım sevindim iyleşmene dikkat et artık kendine
GÖZDECİM sen 2.yi şimdiden düşünüyorsun sanırım ne güzel. ben bir işe başlayıp sosyalleşmeden hayatta bişey düşünemicem çok sıkıldım.bide benim oğlum çok yaramaz bu gidişle büyüyünce de öyle olacak cesaretim yok yani.bayağı yıprandım ben.ee tabi kardeşsi de olmaz.:97:
sanırım bu XS saka olsa gerek .normal dogum mu yaptınız yada hamıleyken kac kılo aldınız tamam ben bıraz fazla aldım da bu kadar da olmaz kı .Kendımı cok kotu hıssetım sımdı ben S den L a cıktım cunku
bu erkeklerı anlamak cok zor.Bızde dun aksam tartıstık sabah gıderkende kotuyduk.Sınırlerım bozukmus hırsımı ondan alıyormusum .Bır aylıkken berı yalnız bakıyorum hıc yardımcım yok.Evden cıkamıyorum neymıs cocuga nazar degermıs oglum bıraz kılolu ondan herkesde var cocuk bı bendemı .Gecen hafta alısverıs merkezıne gıdecektık hava soguk dıye bıraz dolasıp geldık.Anlatmaya yazmaya baslayınca ınsanın daha moralı bozuluyor ama ben cok sıkıldım artık sızlerın yazdıkları okudukca kendımın yalınız olmadıgını hissediyorum.
Bır arkadas vardı ısmını hatırlayamıyorum annesı kızına bakacak ve calısacaktı .Benım ogluma bakacak kımse olmadıgı ıcın 10 yıllık ıs hayatıma mecburen ara vermek zorunda kaldım.Annenzı ı altdan alın derım.
neyse uzatmayayım daha fazla .....
off kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
canım dün aniden çıktım ne msj atabildim ne buraya yazabildim kusura bakma..nur limangoya üyeysen üstten giriliyor olmalı ama olmuyorsa yaz bana davet atayım
bizim doktorumuz ver ama arada unutursan kendi çok sıkıntı yapma gibilerinden bişi dedi...ben hiç vermiyorum yhaaa dr. mutlkaka ver felan demedi
büyümelriyle etkisi varmı bu damlanın olmazsa tekrar deneyim bakalım gene huysuzlanackmı
bu arada bnm kız da kalkacak nerdeyse)))) yeni nesil çocukları canm bunlar normal heralde))))
çok geçmiş olsun canım inş ameliyata gerek kalmadan geçer...selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
aynen canım bende sendenim...zaten evlendikten sonra çok kilo almıştım bunların hepsini çöpe atmakk ve güzel bi anne olmak istiyorum...ankaraya dönünce diyetisyene gidicem başka türlü olmıcak...kızlar naptınız siz yaaa..sadece 1 gün girmedimm yine biriktirmişsiniz sayfalarıııı
moralim çok bozukk kendimi çok çirkin ve şişko hissediyorumm..göbişim belimin etrafıı, bacaklarımm..offfffffffffffff
geçen koçişle alışverişe gittik yeni kıyafetler alalım diyee.eskilerin çoğu olmuyor ne yazıkki..2 beden birden büyümüşümmm..çok moral bozucuu..hiç bişey almadan ağlaya ağlaya geri döndüm
sütüm de yokkkkkkkkkkkkk
çok saol canım sanırım biraz hassaslaştım eşimde yok ya yanımda...anne şefkatine hep ihtiyacımız var gidince napcam bakalım...ankarada annem diye manisada kocam diye ağlıyom benimde bi kararım yok sanırımcanım geçmiş oku oku bitmiyor ki, takip ediyorum seni. ailenin yanındasın ne güzel tadını çıkar, benim de bu aralar anne şefkatine çoooook ihtiyacım var
yalannnnnn, neden vermek yerine alıyorum o zaman???
geçmiş olsun maşallah oğluna
benimki açken öyle uyanıyor, hemen meme ağzına gelsin istiyor. bir de kendi yatağında yatarken bağırıp uyanıyor ama gündüzleri içerde benim yanımda kanepede yatıyorsa daha sakin uyanıyor galiba yanında insan istiyor
konuşuyorum sürekli bişeyler anlatıyorum, masal okuyorum dinletiyorumi ninni dinletiyorum, oto koltuğunda oturtup önüne oyuncak asıyorum yere battaniye üstüne koyup park yatağın oyuncaklarını üzerine asıyorum
güle güle kullanın canım, hangi markada? ben de bakayım
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canım
sen hiç üstüne alınma canım ben pek çok defa okuyorum mesajlarını
düşünceli arkadaşım benim, eksik olma yazdım biraz önce bir torba ilaçla geldim işte bakalım inş bukadarla geçer. ameliyat durumu var geçmezse(
hahahha apartmanda temizlik günü olur da herkes aynı gün silkelenir ya aynen öyle olmuş bu da. ama fena fikir değil valla
sağol sevimcim
sağol canım, enfeksiyonu vajinal muayeneyle gördü zaten akıntıyı görüyor kültür almadı fitil verdi
sağol canım, aslında 2 ay oldu doğumdan sonra başladı, lavman yaparken yırttırmış hemşire galiba...inş. daha ilerlemez
inşallah canım
aynısını dedi canım dr. ilaçla pek geçmez ama bir hafta dene dedi. ben de bebiş bukadar küükken ameliyat falan olamam offff ya
benimki biraz daha küçük canım, 7 şubatta 2300gr 46 cm doğdu. şimdi 56cm 4750grhiç üzülme bak bizimkilerde 2 ayda ikiye katlamışlar kendilerini
emzirende veremiyor şekerimö hiiiç üzülme
sağol canım
sağol mavicim
denizcim oğlun çok tatlı resimde 4-5 aylık bebek gibi görünüyor canım maşallah
allah yardımcın olsun canım ya...slmm kızlarrr cook yogunummm bu tempoya nasıl dayanırım bilmiyorum gece zaaten cogunlukla saat başı kalkıyoruzz sabahta 6 da kalkıp azıcık oynaşıp emzirip 7.30 gibi evden cıkıp işe gidiyorumm akşam 6.30 da evde oluyorumm yemek yedim rtalığı toparldım kızımı yeni uyuttum ki inşallah uyanmazzz bde biraz dinlenirimm cok uykum vrr bana enerji verecek bişiler ymem lazımmm...
bende yaptırmadım rota virüsü...önce yaptırmayı düşünüyordum manisaya gelince annemin doktor arkadaşları kesinlikle önermedi...grip aşısı gibiymiş...bi kaç çeşidi varmış sanırımamın canım..allahım sıfasıı versın...banyo dıyınce soraqyım kızlarrrrrrrrrrr hanı bu rota asısı varya ben yaptırmadım aklıma gelıyor bazen olurda banyo yaptırırken sudan bısey olurmu mıkrop kaparmı dıye?bazıları kaynamıs su ıle yıkıyorlarmıs bebegı....bende korkuyorum yaptırıken agzına kulagına su kacacak dıye..allahım meleklerımızı korusun....
ne güzel annen hafta sonu gelip gidecek kadar yakın...bizim aramızda 9 saat varselam kızlar, kahvaltıı edip yemeği yapıp geldim. daha süpürge var ama beklesin biraz, sonra akşama kadar bakamıyorum buraya. nasılsınız,bebişler nasıl?
yarın annem ve kayınvalidem gelicek biraz da yarın için yemek hazırlasam hiç fena olmaz aslında, dün anne şefkatine ihtiyacım var yazmıştım burdan ayyy canım annem duydu mu ne haftasonu gelip dönecek ama yanında kayınvalidede de var)) zaten bebiş geldiğinden beri her hafta sonu birileri var alıştık kalabalığa.
canım benim ya çok sinir bozucu gerçekten sana Allahtan sabır diliyorumvaryaa şimdi bi açıcam ağzımı yumucam gözümü,Allahım bu millet benimle dalgamı geçiyor en sonunda arayacam telefonda çok kötü çirkinleşicem,yahu zaten kızım gece zerre uyumadı çok zor bi gece geçirdim,bebek sabahın 8 inde ancak uyudu,artık yatakdan kalkıp durmakdan midem bulandı karnıma sancılar girdi,e girdim yatağa 2 saat uyumuşum ancak ısındım,hemen kalktım misafirler gelecekyaaaaa,başladım evin tozunu alıp süpürüp silemeye,ama beni görseniz zamana karşı yarışıyorum resmen,her işimi şükür bitirdim içim rahat etmedi kalkıp tarçınlı bi kek yaptım,pastaneye gidip tuzlu kurabiye kreker falan aldım geldim,tabağı çanağı hazırladım,bebeğimi giydirdim emzirdim tekrar yatırdım ne gelen varrrrr ne gideeennnn,hani bunlar öğleylin geliyordular,saat oldu 2,arayan soranda yok,eğer bir gelmesinler varya bir daha suratlarına tükürmem,yeter bee,banada yazık günah dalgamı geçiyolar,ne sanıyor bu millet kendini anlamış değilim,gelmezsen gelme kardeşim çokda tın nesin yaniii,saat 6 da eşim işten gelecek ,ne ara hanım efendiler gelip oturup gidecekler acaba,daha yemek yapıcam çamaşırlarım asılacak makinada ıslak ıslak duruyor çimen tutacaklar,ay delirdim kızlar vallahi billahi tillahi kafayı yicemmmm!!!!
canım bebişlerin bi günleri diğer günlerine uymuyor kafana takma bence demekki senin hanım bugünü uyku günü ilan etmiş...ama sen yinede kontrol et ateşi vs yoksa bırak uyusun büyüsünyaaa kızlar zeynep bugun paso uyuyo bi emmek için uyanıyo oyalayım diyorum ancak 45 dak dayanabiliyo sonrasında çıglık çıglıga aglıyo yeter uyut beni die şimdi diceksiniz ne güzel uyusun die ama yani normalde gündüz hiç uyumaz kızım nolabilir kiiii :18:
Canım beterin beteri var S dan XL a çıktım 77 kilyla doğum yaptım doğum sonrası 70 tim şimdi 75:S 100 kilo olcam heralde bu gidişle
Bende 77 ıle dogum yaptım :) 50 ıle hamıle kaldım 70 hastaneden cıktım sımdı 60 kıloyum.bu kadar yorgunluk uykusuzluk nıye gıtmıyor kılolar anlamadım.
Eki Görüntüle 182296
kızlar ben bugun bebek telsızı sıparıs ettım kraftın baya arastırdım alırken ama Weewell de ıyı dıyolar kararsızda kaldım almısdı bulundum sorun su kraft bebek telsızı kullanan var mı? bızım evde kablosuz ınternet var parazit yapıyo mu? ve sızce hangısını tafsıye edersınız?
yaaa kızlar zeynep bugun paso uyuyo bi emmek için uyanıyo oyalayım diyorum ancak 45 dak dayanabiliyo sonrasında çıglık çıglıga aglıyo yeter uyut beni die şimdi diceksiniz ne güzel uyusun die ama yani normalde gündüz hiç uyumaz kızım nolabilir kiiii :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?