2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.
maşallahınız var dolmuş yine sayfalar.
Dün aşı olmuştu oğlum aşıdan sonra yarım ölçek calpol verdim.Ölçtümde yarım ölçek 1 çay kaşığı yapıyomuş..Oğlum gece huzursuzdu ateşide hafiften vardı.Yatmadan bi çay kaşığı daha calpol verdim ateşi düştü normale döndü.Gece 1.5-2 saat falan anca uyumuşumdur.Sağolsun eşimde horul horul uyudu..Halılarımı yıkamaya vermiştim çarşamba günü geldi temizlik yaptım evi biraz torladım topladım.Dünde dayak yemiş gibiydim heryerim ağrıyodu halada ağrıyo..
Kilolardan bahsetmişsiniz 1.ciliği ben çekerim
102 kiloyken diyet yaptım 97 ye indim iyice kilo verip hamile kalmaktı ama 97 ile hamile kaldım.112 kiloyla doğum yaptım şuan 109 kiloyum bi an önce kilo vermem lazım.

Canim ben chicco nun her tarafi kaucuk damakli emzigi var ona alistirdim cok memnunum.hem agiz kismida kaucuk oldugu icin agzini acitmiyor tavsiye ederim..

geçmiş olsun canım.. fissür için sana ne ilaç verdi doktorun?

evet yaa bi uyku var gözünü açamıyor gece uyumıycak ve doğal olarak beni de uyutmıycak die korkuyorum yok canım aşımız geçti bzim 2 hafta önceydi ayyy ne güzel temzlik yapmışın bende hazır uyrken ales sorusu çözeyim dedim kitap arabada kalmış eşiminde bugun arabayla gidesi tutmuş boşboş oturuyom ev temz yemek de var hatta sıkıldım bile komik bi durum biliyorum

ayyy nerde o kur hanı ıncırler nerde sut arttıran neymıs neoluur banada soleyın??

Canim yazmistim gecmis sayfalara ama kiyamadim bidaha yazayim:)8 tane kuru inciri 2 su bardagi su ile 10dk kaynatip sabah aksam suyunu iciyosun.1hafta.sonra 1hafta bekliyosun,artmazsa 1hafta daha devam ediuosun.ama cok etkili oluyor duzgun yaptiginizda tavsie ederim annislerim benim:))Bol sutlu gunler dilerim

gerçekten çook sinir bozucu.. benim de geçmişte 2-3 kez başıma geldi işten çıkıp apar topar hazırlık yaptım ne gelen var ne giden.. artık misafir geleceğinde 2-3 kez arıyorum geliyorsunuz dimi diye.. yanlış anlıcaklar diye korkuyorum sanki gelmelerini istemiyormuş gibi ama napalım.. şimdi çolukla çocukla daha da zor garantiye alıyorum

İlk Sayfalara Baktım da Ne Kadar Cahilmişiz Hala Bilmedeiğimiz Çok Şey Var Ama 2 Ayda Nelere Hakim Olmuşuz Ağzım Açık Kaldı Anne Olmuşuz Bee...

ben de) benim oğlan da böyle heryeri suluyor))
huyu değişiyor artık hem gündüz hem de gece güzel uyuyacakmış annesi

geçmiş olsun canım.. fissür için sana ne ilaç verdi doktorun?
sağol canım procto glyvenol krem verdi onu sürücem bir de kabızlık için duphalac şurup verdi. 1 hafta dene dedi, ama bu pek ilaçla geçmez cerrahi müdahale gerektirebilir dedi

kızlar valla havalrdan heralde bahar çarptı galiba benim kızı bugün gündüz uykusu uyuyo hatta uyanınca bir neşeli
aman valla gece uyutmazsa naparız bilmem bugün eşiminde halı saha maçı varmış 12-1.30 nöbet tutaırz artık ayy inş ööle olmaz aslında umayın hep uykusu oluyo gündüz ama bi türlü uyuyamıyodu ondanda çok huysuzdu neyse inş düzene girer umayla birlikte bütün minişlerimiz

yaa kızlar size bişi sorcam şimdi biz 4. aya gircez ya internetten araştırma yaparken 4. ay gelişimine mi bakıcaz yoksa 3. ay gelişiminemi hani hamilelikteki gibi 35+1 de 36. hafta diyoduk ya 36. haftanın gelişimine bakıyoduk falan öölemi olcak yani şimdi???
bide bişey daha sorayım siz bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuzu ütülemeyen yada benim gibi ütüleyemeyen varmı umayın günde 2 kere en az kıyafet değiştiriyoruz ya kakalıyo ya kusuyo ve şuanda olan kıyafetimiz çok azaldığı için ipten al giydir yıkamaya at modundayım ama içime sinmiyo

al bendede o kadarr..hem şişkoyum hemde hala sütüm olsun diye yiyorumm..önümüzde yazzz..denize girmeye kalksamm tsunami yaratırımm..ühüü ühüü ühüüü

e bizde emzirme olayı tamamen bitti süt olsun diye değil ama hala tam gaz yiyorum dün gece arkadaşım geldi 5 ay önce doğum yapmıştı şimdi eski kilosuna dönmüş.. bol su içtim sadece diyor.. benim de hala 9 kilo var.. ama nedense ben kendimi eski kilomda gibi hissediyorum ama tabi tartı ve kıyafetler hiç de öyle demiyor..içine sığdığım bi kaç etek falan var bikaçtane de yeni aldım mecburen onları giyiyorum.. haftasonu gaza gelmiştim rejime başlıcam diye 2 gün sürmedi... dün pırasalı börek köstebek pasta ve patatesli salata yaptım. misafirlerle bi güzel hüplettim tabi bugün de artanları götürdüm.. çook misafir geliyor yaa hele bi hafta 6 defa geldi.. en az 3 defa misafir geliyo haftada.. gel de rejim yapp

bende onu merak ediyorum acaba 3 mü 4 mü diye.

ben bazen nadir arada oluyor ütülemedigim ama genelde ütülüyorum

sağol canım procto glyvenol krem verdi onu sürücem bir de kabızlık için duphalac şurup verdi. 1 hafta dene dedi, ama bu pek ilaçla geçmez cerrahi müdahale gerektirebilir dedi

canım daha önce konuşmuştuk hatırlıyorsan bende de aynı dert var.. ameliyattan önce botox yöntemi var 2-3 dk bişey.. ben geçmezse onu yaptıracağım.olmazsa sende onu dene derim.. bana doktor rectogesic isimli bi krem verdi. şu an günde 2 defa oturma banyosu anestol ve rectogesic kullanıyorum.. bir de sokol şurup.. şu an ii gibiyim 10 gün kullanacağım bakalım.. doktor daha kronik olmamış geçer dedi.. analfissur.com bu siteyi bi incele canım.. ben o sitedeki doktora gittim belki yararı olur..

Kızlar hep geliyorum cevap yazamadan çıkıyorum bu ara kusuruma bakmayın bebişin huysuzluğu tuttu.Bişey sorucam prima 3 e geçeyim dedim eşime söyledim oda prima aktif bebek 3 numara almış.normal primadan çok farklı geldi bana böyle daha sert ve iç kısmı bembeyaz değil yeşil yeşil çizgiiler var.poşetin üstünde türkiyede üretildiği yazıyor sanki daha önce aldığım 1-2 numara primalar ithaldi ondanmı acaba... böyle bi durumu farkeden varmı?

Son düzenleme:

valla bende o moddayım özelliklede bodylerde.tulumları ütülemeye çalışıyorum...gelişim konusundada 4. ay dediği 4. ay boyunca olacaklar v ay sonunda kazanmış olacağı davranışlar.ben mesela şuan 3.ayı okuyorum.

Son düzenleme:

ben hiç almadım onlardan canım ama onların fiyatları yani bu aktif bebek, uyu ve oyna falan daha ucuz oluyor herhalde diyorum normal primadan farklı bunlar almadım o yüzden.. bizde hep prima kullanıyoruz eşim bu sefer 3 numara huggies almış inş. memnun kalırız..

canım benimde uyuyo kız maşallah 1 saattir uyanık keyfide yerinde maşallah
canım mesela şuan 2 bitti 3.ün içindeyiz ya yani 4 e bakcan sen 3 bitince ben ütülüyorum haftada 2 kere onun kıyafetlerini ütülüyorum eşimin pant ve gömleklerini ütülemiyorum görse kızar heralde

yaa o misafir furyasında nası kilo verilir ben 2 kg aldım bile misafir olayı bitti kilolarda gider inş şimdiden 1 gtimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…