bugun cok gazlı elvın yuzustu yatırdım yavrum habıre alttan ustten gıdıyo
kızlar selam kızım fatoş emziği aldı : ))tabii pekmez yardımı ile artık memelerim özgür ve uyurken emzik ile rahat rahat uyuyor ohhhhhhhhh Allah sizlerden razı olsun.......
gelelim yeni sorunumuza,dğer emziklere geçiş yapabilecek miyiz yoksa hep bunu mu emecek ???ne dersiniz bir iki hafta sonra diğerlerini denesem mi??nuk ya da chicco nun kauçuk yuvarlak çlusunu denemek istiyorum fatoşa en yakın hangi emzik var ya da.....tecrübelerinizi bekliyorum......
bu arada KOCAELİ li anneler yeni bir dr öğrendim,ben Ali Kahya daki Ayşe hanımdan memnunum ama mayenehanesi yok,hastane çok kalabalık,sağlam çocuk enfekte olur diye korkuyorum,Mehmet Ali Paşa polikliniğinde Bige Bey varmış,benm arkadaşım iki çocuğunuda ona götürüyor,başka bir arkadaşımada sağlık ocağındaki ebeler önermiş Bilge Beyi......ne dersiniz bir de onunla mı tanışsak......eşime henüz söylemedim adam beni öldürecek.....doktor beğendiremedik sana diyor :))
selam herkese,
sabah erkenden burayı açıp yazanlara hayranım nasıl beceriyorsunuz kızlar ya? ben kahvaltı et ortalığı toparla derken öğlen geçiyor bir de geçmişi okuyunca akşam oluyor neredeyse)
bu sabah dr.a gittim kırk çıkınca çağırmamıştı akıntı ve göğsümde şu ağrılar olunca mecburen gittim. malesef enfeksiyon varmış akıntı o yüzdenmiş fitil kullanıcam inş. çabuk geçer açılıştakiağrının sebebi de bu enfeksiyonmuş. göğsümdeki şişlik ve kızarıklık süt birikmesinden dolayı dedi. kızarık yere soğuk kompres uygula emzirme öncesi de ılık kompres uygula kanallar iyice açılsın dedi. bakalım daha da geçmezse antibiyotik verecek. bir de genel cerraha uğradım şu hemoroit durumları ( fissur dedi bir hafta ilaç kullanıcam geçmezse ameliyat yapıcak. çok canım sıkıldı, bir doğum yaptım çürüğe çıktım her yerim dökülüyor...doğum öncesi lağman yaptıkları için oldu büyük ihtimal, yani dr. olası sebebleri söyle ordan bu sonuç çıkıyor. öyle işte kızlar, üzüldüm geldim artık hastane falan görmek istemiyorum
benim kızda öyle normalde gündüz iki defa 2 saat uyurdu yani 4 saat şimdi sabahtan beri sadece emiyor yatıyor altını alırken bile uykusu acılmadı sasırdım inş düzeni bozulmaz.bende uyuyor diye evi temizledim süpürdüm heryeri sildim mutfagımı düzenledim kurabiye yaptım kremsantili kurabiyeyi pudingle denedim aroma olsun diye bakalım nasıl olacak.bu arada siz dün ası olmustunuz dmi?
ayyy nerde o kur hanı ıncırler nerde sut arttıran neymıs neoluur banada soleyın??
varyaa şimdi bi açıcam ağzımı yumucam gözümü,Allahım bu millet benimle dalgamı geçiyor en sonunda arayacam telefonda çok kötü çirkinleşicem,yahu zaten kızım gece zerre uyumadı çok zor bi gece geçirdim,bebek sabahın 8 inde ancak uyudu,artık yatakdan kalkıp durmakdan midem bulandı karnıma sancılar girdi,e girdim yatağa 2 saat uyumuşum ancak ısındım,hemen kalktım misafirler gelecekyaaaaa,başladım evin tozunu alıp süpürüp silemeye,ama beni görseniz zamana karşı yarışıyorum resmen,her işimi şükür bitirdim içim rahat etmedi kalkıp tarçınlı bi kek yaptım,pastaneye gidip tuzlu kurabiye kreker falan aldım geldim,tabağı çanağı hazırladım,bebeğimi giydirdim emzirdim tekrar yatırdım ne gelen varrrrr ne gideeennnn,hani bunlar öğleylin geliyordular,saat oldu 2,arayan soranda yok,eğer bir gelmesinler varya bir daha suratlarına tükürmem,yeter bee,banada yazık günah dalgamı geçiyolar,ne sanıyor bu millet kendini anlamış değilim,gelmezsen gelme kardeşim çokda tın nesin yaniii,saat 6 da eşim işten gelecek ,ne ara hanım efendiler gelip oturup gidecekler acaba,daha yemek yapıcam çamaşırlarım asılacak makinada ıslak ıslak duruyor çimen tutacaklar,ay delirdim kızlar vallahi billahi tillahi kafayı yicemmmm!!!!
ben deavatar resmine bayıldım
huyu değişiyor artık hem gündüz hem de gece güzel uyuyacakmış annesiyaaa kızlar zeynep bugun paso uyuyo bi emmek için uyanıyo oyalayım diyorum ancak 45 dak dayanabiliyo sonrasında çıglık çıglıga aglıyo yeter uyut beni die şimdi diceksiniz ne güzel uyusun die ama yani normalde gündüz hiç uyumaz kızım nolabilir kiiii :18:
sağol canım procto glyvenol krem verdi onu sürücem bir de kabızlık için duphalac şurup verdi. 1 hafta dene dedi, ama bu pek ilaçla geçmez cerrahi müdahale gerektirebilir dedigeçmiş olsun canım.. fissür için sana ne ilaç verdi doktorun?
al bendede o kadarr..hem şişkoyum hemde hala sütüm olsun diye yiyorumm..önümüzde yazzz..denize girmeye kalksamm tsunami yaratırımm..ühüü ühüü ühüüü
yaa kızlar size bişi sorcam şimdi biz 4. aya gircez ya internetten araştırma yaparken 4. ay gelişimine mi bakıcaz yoksa 3. ay gelişiminemi hani hamilelikteki gibi 35+1 de 36. hafta diyoduk ya 36. haftanın gelişimine bakıyoduk falan öölemi olcak yani şimdi???
bide bişey daha sorayım siz bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuzu ütülemeyen yada benim gibi ütüleyemeyen varmı umayın günde 2 kere en az kıyafet değiştiriyoruz ya kakalıyo ya kusuyo ve şuanda olan kıyafetimiz çok azaldığı için ipten al giydir yıkamaya at modundayım ama içime sinmiyo
sağol canım procto glyvenol krem verdi onu sürücem bir de kabızlık için duphalac şurup verdi. 1 hafta dene dedi, ama bu pek ilaçla geçmez cerrahi müdahale gerektirebilir dedi
yaa kızlar size bişi sorcam şimdi biz 4. aya gircez ya internetten araştırma yaparken 4. ay gelişimine mi bakıcaz yoksa 3. ay gelişiminemi hani hamilelikteki gibi 35+1 de 36. hafta diyoduk ya 36. haftanın gelişimine bakıyoduk falan öölemi olcak yani şimdi???
bide bişey daha sorayım siz bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuzu ütülemeyen yada benim gibi ütüleyemeyen varmı umayın günde 2 kere en az kıyafet değiştiriyoruz ya kakalıyo ya kusuyo ve şuanda olan kıyafetimiz çok azaldığı için ipten al giydir yıkamaya at modundayım ama içime sinmiyo
Kızlar hep geliyorum cevap yazamadan çıkıyorum bu ara kusuruma bakmayın bebişin huysuzluğu tuttu.Bişey sorucam prima 3 e geçeyim dedim eşime söyledim oda prima aktif bebek 3 numara almış.normal primadan çok farklı geldi bana böyle daha sert ve iç kısmı bembeyaz değil yeşil yeşil çizgiiler var.poşetin üstünde türkiyede üretildiği yazıyor sanki daha önce aldığım 1-2 numara primalar ithaldi ondanmı acaba... böyle bi durumu farkeden varmı?
kızlar valla havalrdan heralde bahar çarptı galiba benim kızı bugün gündüz uykusu uyuyo hatta uyanınca bir neşeli
aman valla gece uyutmazsa naparız bilmem bugün eşiminde halı saha maçı varmış 12-1.30 nöbet tutaırz artık ayy inş ööle olmaz aslında umayın hep uykusu oluyo gündüz ama bi türlü uyuyamıyodu ondanda çok huysuzdu neyse inş düzene girer umayla birlikte bütün minişlerimiz
e bizde emzirme olayı tamamen bitti süt olsun diye değil ama hala tam gaz yiyorumdün gece arkadaşım geldi 5 ay önce doğum yapmıştı şimdi eski kilosuna dönmüş.. bol su içtim sadece diyor.. benim de hala 9 kilo var.. ama nedense ben kendimi eski kilomda gibi hissediyorum ama tabi tartı ve kıyafetler hiç de öyle demiyor..içine sığdığım bi kaç etek falan var bikaçtane de yeni aldım mecburen onları giyiyorum.. haftasonu gaza gelmiştim rejime başlıcam diye 2 gün sürmedi... dün pırasalı börek köstebek pasta ve patatesli salata yaptım. misafirlerle bi güzel hüplettim tabi bugün de artanları götürdüm.. çook misafir geliyor yaa hele bi hafta 6 defa geldi.. en az 3 defa misafir geliyo haftada.. gel de rejim yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?