2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yok ya yenidoğan dı ama onun 3ü yokmuş aktif bebeden devam ediliyomuş şimdi sitesinden baktım

ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyo

canım bende başlarda dışarı çıkarken çok panikliyodumm..ama alıştımm...

bu arada eşim gel bi has odaya artıkın dedii..yok olmazz, çocuk ağlar dedimm dedim ama dinletemedimm..geçtim altın yoldann..çokk hürremvariii mi olduu

kızlar size derken üzülmeyin diye sonunda benimde sütüm gitti ilk defa bugün 2 kez mama verdim çocuk nerdeyse göğsümü parçalayacaktı açlıktan.benim kide sıkıntıdan gitti.ne geçmişe bakabildim nede muhabbet edebilim sizle,bu ev olayına canım çok sıkıldı yılan hikayesne döndü zaten ,ev alırken eşimin abisi ben yardım edicem siz bakın filan demişti .zaten anneme bak bu o kadar yardım edicem diyo altından kesin bişiy çıkacak dedim çook önceden .tabii insan saf olmaya görsün yinede akıllanmadım bizde annemle düşündükte dedik o da bekar kendini kullanılıyo hissetmesin diye tapuyu eşimle ortak yapsınlar dedik .eşime söyledim ilk olmaz öyle şey abim yardım eder filan dedi neyse ben çok ısrar ettim sen yine söyle diye o da söylemiş abiside o önemli değil filan demiş.neyse dün oda kendi bodrosunu yolamış kefil olmak içinde bugün eşim aradı abisini ne yaptın emlakçıyı aradınmı diye oda konuştum bodroyu yolladım demiş birde isterseniz evi benim üstüme yalalım siz oturun durumunuz düzelince sizde alırsınız demez mi.,sanki günlerdir el kadar yavrumla bu yağmurlarda ona ev bakıyoruz bunlar nasıl insanlar yaa hala çözemedim ya sabır.. ortak yapın tapuyu diye eşime ısrar ettiğime bende annemde çok pişmanız.o sözden yuz buldu kesin.salak kafam onlar benim altınlarımı alıp paralarla kendi borçlarını öderlerken iyiydi 2 yardım ettiler diye iyiliğini düşünüyorum.neyse annemde çok kızdı sizi yarı yolda bırakır perişan olursunuz sakın artık güvenme dedi sakın üzülme dedi ben sana destek olurum eşine söyle abisini arayıp niyetini kesin anlasın krediyede iptal etsinler burdan ben sana ev bakıyorum daha uygun bişiy bakarız sen sakın onlarla muhattap olma diyo ben ne yapıcam yaa.Allahım hayırlara yor

alemsin valla hayatımızın bu kadar ani ve kökten değişmesi hem çok güzel hem de çok zor.yinede anne olmak dünyadaki yaşanabilecek en güzel şeyyy

ayy canım benimm yaa böylelerine iyilik yaramazz..bencedesizin iyiniyetle söylediğiniz sözlerden yüz almışş..neysekii baştan niyetini belli etmişş.ortak olması çok daha sıkıntılı olurdu bencee.artık hiç sokmazsınız evin tapusuna filann..vardır her işte bi hayırr..üzme kendinii...

en çokta kendime kızıyorum daha ne başıma gelecekki bunlardan ne zaman güvenmekten vazgeçicem

aynen annenin dediğini yap canım bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin insanlar o kadar çıkarcı ki.. benim çevremdede çok bunlardan sen takma kafana boşver nihayetinde dünya malı biriktirirsiniz paranızı alırsınız Allah kimseye muhtaç etmesin önemli olan senin sütün kesilmesin.yavrunu düşün takmamaya çalış canım..

sağol cnm.işte insan en hassas döneminde böyle şeylerle uğraşınca ister istemez sıkılıyor.dahada muhattap olmıycam eşim ben yuz yuze konuşucam ona göre niyetini anlarım sen kafana takma dedi.bende öyle yapıcam artık

yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum

Selam arkadaşlar

Bezden konuşmuşsunuz premium care Asya'ya pişik yaptı, normal prima kullanıyorum ben.
Aktifine falan dikkat etmedim 3 numara kullanıyoruz :)

Gözde ben ütülemiyorum. Kaan'da ütülüyordum ama Asya'da yapmaya fırsat bulamıyorum Nohutu, fasulyeyi, barbunyayı ben de haşlar atarım buzluga okuldan gelince hemencecik pişirim, güzel oluyor. Hatta bezelyeyi bile atarım çiğden :)

demir11 canım kimseye minnet etmeyin. yarın bir gün döner dolaşır başınıza kakarlar.

Eldivenleri çıkarın arkadaşlar. Ben 15. günden itibaren eldiven takmıyorum Asya'ya.

feeble canım 3. aydan sonra alışıyor insan düzene. Bebekler de biraz daha düzene girmiş oluyor. Hayat eskisi gibi elbette ki olmuyor ama daha güzel oluyor inan...

ben molfix kullanıyorum ama bizde de 3 numara farklı bence bebek dahada hareketli die daha değişik oluyo 3-4-5. aynı dediğin gibi içi daha sert ve yşil

canım bende molfix kullanıyorum,mini 2 numara hani şu sarı paket olandan,yalnız en sonunda sitesine şikayet yazısı yazıcam,ne zaman molfix alsam hep farklı çıkıyor,başka marketlerden aldığım halde,ya yapışkan kısımları kısa çıkıyor,ya dokusu başka oluyor,yada üzerindeki renkler,acaba korsan ürün falanmı anlamadım gitti,molfix mini 2 yi her alışımda farklı bişeyle karşılaşıyorum,dün aldığımız paketteki bezlerinde yapıştırıcıları kısacık zar zor yapıştırıyorum beze,bide kızımın totosunda pütür pütür bişeyler bırakıyor,çişide boylu boyunca yutuyor taa popoya kadar.

ah be canım ya kafaya taka taka bebeğini rızkından ettin,gerçi sende hata yok,senin kafanı bu kadar yorup meşgul edenlerde hata,benim sana nacizane tavsiyem,sakın ortak iş yapmayın,aman aman sakın kabul edip yanaşma,insanın abiside olsa olmaz ev bu,nerde görülmüş kardeşlerin bir kefene konduğu,ileride başın daha çok ağrır,tabiki insanın kendi evi olması çok güzel bişey,ama başını ağrıtacaksa hiç yaklaşma derim,sabret,Allah başka yoldan verir nasibini

ooooo herkesler burdaymış
ya maşallah diyim oğlum buakşam 7de bi yattı yatış o yatış mışıl mışıl uyuyo :)umarım gece ayağa dikmez beni :)

en çokta kendime kızıyorum daha ne başıma gelecekki bunlardan ne zaman güvenmekten vazgeçicem

çok sinir bozucu bi durum bu tipleri iyi tanırım lafta herşeyleri çok iyi hoştur iş icraate gelince kimseyi bulamazsın ortada kıvırmayı iyi becerirler bencede sakın ortak filan olmayın zorda olsa kendi işinizi kendiniz yapın biz öyle yaptık başta biraz sıkıntı çektik ama şimdi kimseye eyvallahımız yok iyi oldu.

canım ben 3 numaraya geçeli epey oldu en başından beri primanın uyu ve oyna kullanıyorum memnununmda hatta fatmanın sıkı bağla demesinden sonra daha memnun kaldım fiyatıda uygun hem

aynen bende alamıyorum ortası yok ya yazlık ya kışlık

benimkinide de kendi tutmuyo ancak ben verirsem tutyo ama emerken bi eli göğsümün üstünde bi elide yani bu aşağı sarkmış olan eli alttan mıncırıyo :)) hatta çok hoşuma gidiyo o hareketi

Kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa giriyorum oda melocumun sayesinde tlf dan gerçi 10 gün sonra ise baslıyorum artık bol bol görüsürüz umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim
hoşgeldin canım bizde seni özledik

ayyy ne güldüm yaaa

kızlar ben bebişimin tırnaklarını 30 günlükten beri hep kendim kesiyorum şu bebedorun ucu küt makasıyla yani normal makas gibi olanla zaten bebişlerin tırnakları kağıt gibi olduğu için bi sıkıntı da yaşamıyoruz ama hep uyurken kesiyorum ve çok çabuk uzuyo nerdeyse 2 günde bir kesmem gerekiyo çizmemesi için kendini

uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.

Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim

biz de nukun tırnak makasını kullanıyoruz. eşim kesiyor ben cesaret edemiyorum.

yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum

valla tebrikler cnm ben kayınvaldemle yıkıyorum tek cesaret edemem daha ama geçen gece maşalllah bizim oğlan beline kadar kaka yapmıştı belden aşağısını tek başıma yıkadım ahahahahah

Bu arada bu sene bir çoğumuzun ilk ''ANNELER GÜNÜ'' olacak,içim titredi,ne güzel bi cümleymiş bu,haydi 8 mayıs çabuk gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…