yok ya yenidoğan dı ama onun 3ü yokmuş aktif bebeden devam ediliyomuş şimdi sitesinden baktımcanım ben aktıf bebek kullanıyorum da prımuım care olanın 3 varmı hıc bılmıyorum...sımdı denemek ıcın uyu oyna aldım ama hıc begenmedım...paket bıtınce degıstırıcem bıdaha almam.arkadas demıstı uyu oyna al o guzel hemde uygun dıye ama begenmedım ya...prımıum care de pahalı.ama senın normal prıma dedıgın hangıdsı prımuım caremı ????
ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyomanıkcım bende senın gıbı hıc acmamıstım wldıvenlerını..sonra 2,ay bıtınvce dr gıtmıstım dr kızdı bana.cıkar sunları artık bırak ellerını tanısın cocuk dedı..sende kes tırnaklarını sonra ac ellerını falan agzına gotursun bebegın.oda alıssın ellerıne ayaklarına ...ben dr ole deyınce ogun actım eldıvenlerını bı daha hıc gıydırmedım valla bazen ellerını agzına goturunce bıraz saoguk oluyo ellerı ama yıne de takmıyorum eldıven ...sende cıkar kızın ellerını ozgur kaldsın:)))
maşallahh bende bi verebilseydim kilolarımı boğazımada hakim olamıyorum ki kendiliğindende gitmiyor tabi kaldım tombiş tombişçok sevindim canım senin adına bende özledim eşimle şöyle keyifli güzel bir gün geçirmeyi.bebiş olduğundan beri eşime hasret kaldım uzaklaştığımızı hissedip çok üzülüyorum birlikte vakit geçirmeyi yemeğe gidip çarşı pazar gezmeyi çok özledim. söylemesi ayıp daha bir kez açılış yaptık ondada bir telaş bir telaş burnumuzdan geldi çocuk ağladımı ağlayacakmı diye :78:bu düzenede alışılacak elbet ama benim için bayağı birzor olacak anlaşılan
canım bende başlarda dışarı çıkarken çok panikliyodumm..ama alıştımm...
bu arada eşim gel bi has odaya artıkın dedii..yok olmazz, çocuk ağlar dedimm dedim ama dinletemedimm..geçtim altın yoldann..çokk hürremvariii mi olduu
kızlar size derken üzülmeyin diye sonunda benimde sütüm gitti ilk defa bugün 2 kez mama verdim çocuk nerdeyse göğsümü parçalayacaktı açlıktan.benim kide sıkıntıdan gitti.ne geçmişe bakabildim nede muhabbet edebilim sizle,bu ev olayına canım çok sıkıldı yılan hikayesne döndü zaten ,ev alırken eşimin abisi ben yardım edicem siz bakın filan demişti .zaten anneme bak bu o kadar yardım edicem diyo altından kesin bişiy çıkacak dedim çook önceden .tabii insan saf olmaya görsün yinede akıllanmadım bizde annemle düşündükte dedik o da bekar kendini kullanılıyo hissetmesin diye tapuyu eşimle ortak yapsınlar dedik .eşime söyledim ilk olmaz öyle şey abim yardım eder filan dedi neyse ben çok ısrar ettim sen yine söyle diye o da söylemiş abiside o önemli değil filan demiş.neyse dün oda kendi bodrosunu yolamış kefil olmak içinde bugün eşim aradı abisini ne yaptın emlakçıyı aradınmı diye oda konuştum bodroyu yolladım demiş birde isterseniz evi benim üstüme yalalım siz oturun durumunuz düzelince sizde alırsınız demez mi.,sanki günlerdir el kadar yavrumla bu yağmurlarda ona ev bakıyoruz bunlar nasıl insanlar yaa hala çözemedim ya sabır.. ortak yapın tapuyu diye eşime ısrar ettiğime bende annemde çok pişmanız.o sözden yuz buldu kesin.salak kafam onlar benim altınlarımı alıp paralarla kendi borçlarını öderlerken iyiydi 2 yardım ettiler diye iyiliğini düşünüyorum.neyse annemde çok kızdı sizi yarı yolda bırakır perişan olursunuz sakın artık güvenme dedi sakın üzülme dedi ben sana destek olurum eşine söyle abisini arayıp niyetini kesin anlasın krediyede iptal etsinler burdan ben sana ev bakıyorum daha uygun bişiy bakarız sen sakın onlarla muhattap olma diyo ben ne yapıcam yaa.Allahım hayırlara yor
ayy canım benimm yaa böylelerine iyilik yaramazz..bencedesizin iyiniyetle söylediğiniz sözlerden yüz almışş..neysekii baştan niyetini belli etmişş.ortak olması çok daha sıkıntılı olurdu bencee.artık hiç sokmazsınız evin tapusuna filann..vardır her işte bi hayırr..üzme kendinii...
kızlar size derken üzülmeyin diye sonunda benimde sütüm gitti ilk defa bugün 2 kez mama verdim çocuk nerdeyse göğsümü parçalayacaktı açlıktan.benim kide sıkıntıdan gitti.ne geçmişe bakabildim nede muhabbet edebilim sizle,bu ev olayına canım çok sıkıldı yılan hikayesne döndü zaten ,ev alırken eşimin abisi ben yardım edicem siz bakın filan demişti .zaten anneme bak bu o kadar yardım edicem diyo altından kesin bişiy çıkacak dedim çook önceden .tabii insan saf olmaya görsün yinede akıllanmadım bizde annemle düşündükte dedik o da bekar kendini kullanılıyo hissetmesin diye tapuyu eşimle ortak yapsınlar dedik .eşime söyledim ilk olmaz öyle şey abim yardım eder filan dedi neyse ben çok ısrar ettim sen yine söyle diye o da söylemiş abiside o önemli değil filan demiş.neyse dün oda kendi bodrosunu yolamış kefil olmak içinde bugün eşim aradı abisini ne yaptın emlakçıyı aradınmı diye oda konuştum bodroyu yolladım demiş birde isterseniz evi benim üstüme yalalım siz oturun durumunuz düzelince sizde alırsınız demez mi.,sanki günlerdir el kadar yavrumla bu yağmurlarda ona ev bakıyoruz bunlar nasıl insanlar yaa hala çözemedim ya sabır.. ortak yapın tapuyu diye eşime ısrar ettiğime bende annemde çok pişmanız.o sözden yuz buldu kesin.salak kafam onlar benim altınlarımı alıp paralarla kendi borçlarını öderlerken iyiydi 2 yardım ettiler diye iyiliğini düşünüyorum.neyse annemde çok kızdı sizi yarı yolda bırakır perişan olursunuz sakın artık güvenme dedi sakın üzülme dedi ben sana destek olurum eşine söyle abisini arayıp niyetini kesin anlasın krediyede iptal etsinler burdan ben sana ev bakıyorum daha uygun bişiy bakarız sen sakın onlarla muhattap olma diyo ben ne yapıcam yaa.Allahım hayırlara yor
aynen annenin dediğini yap canım bu zamanda kimseye güvenmeyeceksin insanlar o kadar çıkarcı ki.. benim çevremdede çok bunlardan sen takma kafana boşver nihayetinde dünya malı biriktirirsiniz paranızı alırsınız Allah kimseye muhtaç etmesin önemli olan senin sütün kesilmesin.yavrunu düşün takmamaya çalış canım..
selam kızlar buğün kkya girip girip çıkyom kızım bi tuhafki sormayın...yine gece4te yattık...öglene kadr yattı şimdide emip emip uyuyo...gece yine uyumıycak...buğün yanlızım...annem küsüp gitmiştiya...telini bile bırakıp gitmiş..dolayısıyla arayamadım bile...gelmedide aramadıda...kocam haftasonu nöbetçi bunuda biliyo... alıntı yapamadım yazdıklarınıza, alttan al anneni demişiniz...zaten hep ben alttan alıyom.eşimle annem arasında kalmaktan çok bıktım..ama tel olmayınca alttan almaya fırsatım bile olmadı.napem bende kızımla sarmaş dolaş takılıyom...banyo yaptırmam lazım buğün... napcam bilmiyom..normalde biri kafasını tutyodu küvetide dolduruyodum öle yıkıyodum...şimdi filede yıkamayı denesemmi acaba sizce...üşüyo gibime geliyo öle...becerebilirmiyimki...
ben molfix kullanıyorum ama bizde de 3 numara farklı bence bebek dahada hareketli die daha değişik oluyo 3-4-5. aynı dediğin gibi içi daha sert ve yşil
yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum
en çokta kendime kızıyorum daha ne başıma gelecekki bunlardan ne zaman güvenmekten vazgeçicem
Kızlar hep geliyorum cevap yazamadan çıkıyorum bu ara kusuruma bakmayın bebişin huysuzluğu tuttu.Bişey sorucam prima 3 e geçeyim dedim eşime söyledim oda prima aktif bebek 3 numara almış.normal primadan çok farklı geldi bana böyle daha sert ve iç kısmı bembeyaz değil yeşil yeşil çizgiiler var.poşetin üstünde türkiyede üretildiği yazıyor sanki daha önce aldığım 1-2 numara primalar ithaldi ondanmı acaba... böyle bi durumu farkeden varmı?
aynen bende alamıyorum ortası yok ya yazlık ya kışlıkcanım bende ütüleyemiyorum günde 2 3 kıyafet degiştiriyoruz cıtcıtlı badisi üstü derken birsürü oluyor ütülemeye vakit kalmıyorki ben sadece dısarı cıkarken giyecegi seyleri ütülüyorum onun dısında bende pasaklı anne modundayım üzülüyorum ama olmuyorki zaten 2 güne bir makine calıstırıyorum ser topla yerleştir hop tekrar aynı seyler bizimde kıyafetlerimiz azaldı ya büyük ya küçük ortası yok sanırım alayım yenisini diyorum bu defada alacak birsey bulamıyorum hep yazlıklar cıkmıs yada cok kalın kıslıklar var
benimkinide de kendi tutmuyo ancak ben verirsem tutyo ama emerken bi eli göğsümün üstünde bi elide yani bu aşağı sarkmış olan eli alttan mıncırıyo :)) hatta çok hoşuma gidiyo o hareketiay bunu okuyunca tırstım ya benim kızın eldivenleri ayda yılda bi çıkıyor şuan sadeceeline verirsem bişey kavrıyor öyle kendisi eliyle bişey tutayım çabası içinde değil sizinkilerde öylemi? Birde ben emzirirken dokunsun diye ççıkarıyorum eldiveni o emerken ellerini gögsünde üst üste kavuşturuyor hiç kıpırdatmıyor.Benim kız yine namaza durdu diyorum eşime.Sizinkiler napıyo emerken?
hoşgeldin canım bizde seni özledikKızlar uzun bi aradan sonra ilk defa giriyorum oda melocumun sayesinde tlf dan gerçi 10 gün sonra ise baslıyorum artık bol bol görüsürüz umarım herkes iyidir hepinizi çok özledim
canım bende başlarda dışarı çıkarken çok panikliyodumm..ama alıştımm...
bu arada eşim gel bi has odaya artıkın dedii..yok olmazz, çocuk ağlar dedimm dedim ama dinletemedimm..geçtim altın yoldann..çokk hürremvariii mi olduu
kızlar ben bebişimin tırnaklarını 30 günlükten beri hep kendim kesiyorum şu bebedorun ucu küt makasıyla yani normal makas gibi olanla zaten bebişlerin tırnakları kağıt gibi olduğu için bi sıkıntı da yaşamıyoruz ama hep uyurken kesiyorum ve çok çabuk uzuyo nerdeyse 2 günde bir kesmem gerekiyo çizmemesi için kendini
yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?