canm ben de kesemiyorum dediğin gibi durmuyo ama memede emerken süper sakin oluyor eşim o ara çıt çıt kesiveriyor hemen tavsiye ederim,aslında törpü daha iyi tırnak makası gibi derinden kesip kanatma riski yok ama ona da çoooookkk zaman gerek tabi.
ama emzirirken kesmyi öneririm şiddetle.
ben genelde bepanten sürüyorum böyle durumlarda geçiyo ama ondanmı geçiyo yoksa geçeceğimi oluyo bilmiyorum.
Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
ay bunu okuyunca tırstım ya benim kızın eldivenleri ayda yılda bi çıkıyor şuan sadeceeline verirsem bişey kavrıyor öyle kendisi eliyle bişey tutayım çabası içinde değil sizinkilerde öylemi? Birde ben emzirirken dokunsun diye ççıkarıyorum eldiveni o emerken ellerini gögsünde üst üste kavuşturuyor hiç kıpırdatmıyor.Benim kız yine namaza durdu diyorum eşime.Sizinkiler napıyo emerken?
maniğin sorduğu soruyu bende çok merak ediyorum tecrübeli kız anneleri o bölgeyi tam olarak nasıl temizliyosunuz,benim kızımında minik dudaklarının kenarlarında beyaz renk bişeyler birikiyor,diplerde,bölgeyi çok iyi tanımama rağmen yinede korkuyorum,çok ellememeye çalışıyorum ama enfeksiyon kapar diyede korkuyorum.nasıl olacak
birde idrar yolunda enfeksiyon olursa idrarını yaparken yanma olur,ve ağlar bebek.çişini yaparken ağlıyorsa bir sorun var demektir.
kızlar bişi sorcam size bizim bebişler bi kerede kaç ml anne sütü almalı bide ben bu zilli kızımı nasıl biberondan besleyebilirim almyo hanım biberon yani ben bööle pasaklı pasaklı nereye kadar haftasonu babasına bırakıp kuaföre gitmeliyim ama yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz biberon alsa en azından sağdığım sütü veririm
haa bu arada dün ne yediğimi hatırlarsam süt patlaması yaşadım sizede sööliycem kremşantili kurabiye yapmış olabilr belki çünkü sanırım axtra bi onu yedim haa bi de muz etkisi varmı bilmem
yok ya yenidoğan dı ama onun 3ü yokmuş aktif bebeden devam ediliyomuş şimdi sitesinden baktım
ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyo
arkadaşlar napıcaksınız doğum izinleri bitiyor dönemi nasıl kapatacaksınız heyet raporu mu ücretsiz izinmi?
ben eğer rapor alamazsam ücretsiz izin almaya karar verdim oğlumu 3 aylıkken bırakmak istemiyorum.
Bir de şu yeni çıkan torba yasayla ilgili bi sorum var,süt izni ilk 6 ay mı 3 saat yoksa doğum sonrası iznin bitiminden itibaren mi 6 ay boyunca günde 3 saat?
herkese günaydınnnnn
dün alışveriş yaptık kocişle bebişi anneme bırakıp.ohhhh çok cici şeyler aldım kendime.çok rahatladım
tırnak kesme eldiven olayını konuşmuşsunuz.ya ben tırnaklarını güzelce kesip törpülüyorum,sonra kontrol ediyorum sivri yer kalmışmı diye amaaaa ne kadar dikkatli olsam da kızımın eldivenlerini çıkarttıktan 5 dk sonra yüzünde illa bi çizik oluyoben de çıkartmak istiyorum ama napiim ya böyla olunca da canı acıyo diye kıyamıyorum...
9 şubat annesiyim adaş varmı kayrama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?