2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy o dert bendede varr bende kesemiyorum bi kere kestim daha inanırmısınız.bugün eldivenler foraydı yinede herkesi cırmaladı kendide dahilll.iki gündür kesicem bi türlü cesaretimi toplayamıyorummm.yarın kesiimm inşallahh[/QUOTE]

walla bennde aynı kesemiyordum annem kesiyordu ceroş un tırnaklarını ama annem gidince iş başa düşnce bugün bi cesaret kestim wallahi iyide oldu artık elleri özgür kızçemin :=)

ya ama azıcık bile kaka yapsa mutlaka dudakların arasına girmiş oluyo ve en az 2-3 kez silmek zorunda kalıyorum.. ben koruyucu tabakayı ilk kez duydum da acaba çok silmek ilerde cinsellikle ilgili sorun olur mu diye aklıma geliyor.. ünv. de eğitim derslerinde anlatılıyodu bişeyler ama o zamanlar bi kulağımızdan girip diğerinden çıkmışşş..

maniğin sorduğu soruyu bende çok merak ediyorum tecrübeli kız anneleri o bölgeyi tam olarak nasıl temizliyosunuz,benim kızımında minik dudaklarının kenarlarında beyaz renk bişeyler birikiyor,diplerde,bölgeyi çok iyi tanımama rağmen yinede korkuyorum,çok ellememeye çalışıyorum ama enfeksiyon kapar diyede korkuyorum.nasıl olacak

birde idrar yolunda enfeksiyon olursa idrarını yaparken yanma olur,ve ağlar bebek.çişini yaparken ağlıyorsa bir sorun var demektir.

herkescikler yatmış sanırım.. kızım taa 12 de uyudu ama benim uykum yok nedense.. yine de uyumaya çalışayım.. ii geceler

Benim kızım da aynen dediğin gibi ellerini birlestirip duruyor, pek kıpırdatmıyor. Bir de ellerini yumruk yapıp parmaklarini hiç acmıyor. Bu yumruk hali acaba eldiven kullandığım için mi oluyor diye düşünmeden edemiyorum.

O bölgeyi temizleyip temizlememe konusunda biz de kararsız kalmıştık; doktora sorduk, "dokunmayın" dedi. Biz de pek temizleme derdine düşmüyoruz .

Bepantene'in tahris olayına iyi geldigini biliyorum, kızımda denedim ve ise yaradı.sanırım bazı kızların idrarı daha asidik olurmuş, o yüzden de tahris olurmuş, annemin yorumu bu..

Benim kızım bir kerede yaklaşık 125 ml süt iciyor.
Biberon olarak da tavsiyem baska bir tane alıp denemen. Ben ilk Avent'in biberonunu denedim, olmadı. Sonra Dr Brown's inkini aldım, beğendi kızım. Sanırım Avent'inkinin ağız kısmı büyük geliyordu, ne zaman versem öğürüyordu.

biz premium care 3 kullanıyoruz hani şu beyaz-sarı gibi paketli olandan.petek dokulu o da.ben memnunum...

cnm ben heyet aldım 20 günlük.inş bi 20 günlük daha alıcam ayarlayabilirsem.sonra da 10 ar günlük normal rapor alıcam.öyle gözüküyo.napalım bebekler çok küçük.ayrıca şimdi okula gitsem çocuklara da yazık.öğretmenleri değişecek,adapte olana kadar dönem bitecek...

herkese günaydınnnnn

dün alışveriş yaptık kocişle bebişi anneme bırakıp.ohhhh çok cici şeyler aldım kendime.çok rahatladım

tırnak kesme eldiven olayını konuşmuşsunuz.ya ben tırnaklarını güzelce kesip törpülüyorum,sonra kontrol ediyorum sivri yer kalmışmı diye amaaaa ne kadar dikkatli olsam da kızımın eldivenlerini çıkarttıktan 5 dk sonra yüzünde illa bi çizik oluyo ben de çıkartmak istiyorum ama napiim ya böyla olunca da canı acıyo diye kıyamıyorum...

çocuklarımızın 23 nisan ı kutlu olsun inşallah ellerinden tutup gösterilere gitmelerinide görürüz .çok heyecanlandım nedense anneler gününde ne olur bilmem

bende yaa ellerini açıp oynaması hoşuma gidiyor ama suratını çizincede içim acıyor.bende bugün bişiyler alıcam bakalım tabii bedenime göre güzel şeyler bulabilirsemeskiden hep s giyerdim şimdi large bakınca insanın sinir bozuluyo

Kızlar bebişlerimizin ilk 23 Nisan'ı..İçindeki çocuğu yaşatan herkesin Çocuk bayramı kutlu olsun

günaydın anneler.benim derdim büyük bebeğime mama veriyorum aptamil.az olan anne sütüm tammaen kesilecek.pamukçuktanmı başka şeydenmi almıyor.mama veren anneler bebeğinize kaç mm mama veriyorsunuz kaç saatde.uyandırıyormusunuz.yoksa uanıncamı veriyorsunuz.saat belirliyormusunuz yoksa ağlayıncamı veriyorsunuz...bende eşimle banyo yaptırdım ogluşumu ama yaptırmak istemiyor benimle çok ağlıyor banyo yaptırırke.özellikle kıyafetlerini çıkartınca anlıyor basıyor çıglıgı.saçlarımı tuttu bir çekti.banyodan çıkartırken.ceza der gb bana .benim ogluşum biraz huysuzmu yoksa benmi huysuz yapıyorum.2 satde uyusada uyandırıp mama veriyorum.bazen zorluyorum ondanmı istemiyor

kızlar mavi kutu aptamil kullanıyorum ona geçti.önceden gaz için olanı vardı sarı kutu.
çok kötü gaz yapıyor aptamil sizinkide oluyormu...
benim oglumunda eldivenin içinde pamuk topluyor parmaklarının arası...

günaydın güzel anneler.

herkes iyidir inşallah.dün akşam misafirlerimi ağırladım erkenden gittiler.oğlum onların yanında cok uslu durdu.hiç sesi cıkmadı.cok acıdım nedense içim parçalandı o öyle masum sessiz durunca.ilgilenemediğimi düşünüp üzüldüm.annelik bu olsa gerek.
biraz önce yakın komsum doğum yaptı.yiğitimiz geldi.bende cok heycanlandım.cok uzun bir süre geçmedi ama doğumum aklıma geldi.eşim gelsin 23 nisan kutlamalrından yanına gidicez.cok merak ediyorum.

bu arada oğlum çrşamba gününden beri kaka yapamıyor.kaç gün geçince kabız sayılıyordu acaba?cok üzülüyorum ya rüyama bile girdi valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…