2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar...

nedense sayfayı açıp bişeyler yazmaya başladığımda hep kızla kızlar gelem mi?yanağızdan öpem mi?diye yazasım geliyor ne saçma dimioğluşumla 2 gündür yanlızız mersinden çekirdek aile olarak geri döndükohh be dünya varmış,gerçi kayınvalidem çok durmaz 2 haftaya çıkar gelir,ikiye bir ben oğlumu özledim iyi bakın oğluma deyip duruyor ...yok biz kötü bakıcaz çöplükte buldukya onuzaten burdayken çocuğuma zorla hep kendi baktı ben altını değiştireyim diye çocuğu alıyorum herşeyi hazırlıyorum hoopp başında ben değiştiririm anne diyorum yok ben değiştiririm diyor ,kimininki bak desen bakmaz bizimi zorla elimden alıyor:84:bu arada trafiğe alışmaya çalışıyorum mersinde nerdeyse devamlı ben kullandım arabayı tabi oğlum içinde değilken,sanırım esarettim arttıinş.1-2 aya trafiğe yanlız çıkabilecek kıvama gelirim.

ya kızlar geçenlerdede sordum cvb gelmedi oğlumun ağız çevresinde minik sivilceler var ağız uyundan dolayı sizlrdede oldumu nasıl geçer ki,devamlı yıkayıp güzelce kuruluyorum ama geçmiyor acaba hametan falan sürsem iyi gelir mi?

evirdiki--canım başınız sağolsun
fatmacığım---geçenlerde kızın düşmüş okudum bi türlüğ fırsat bulup yazamadım geçmiş olsun.
demir11----canım kendini üzüphırpalama allah büyük birkapı kapanır diğeri açılır,bu arada mastir ne alemde benimki geçti gibi:92:inş bidahada tekrarlamaz.
gözdeciğim---bu gün sormuştun kızım biberonla emmiyor napayım diye bizimkide başta almadı baya diretti ben chicconun anne göğsü gibi olan kavçuk emzikli biberonunu aldım onu birkerede aldı birde o nu dene istersen
şenay---canım sanırım sendede mastit başlangıcı varmış çok geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al göğsünü devamlı boşalt yoksa çok canın yanar.inş biran önce atlatırsın

uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.

Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim

hmm bak bi ara düşündüm ondan alsammı die ikii söledin cnm almam bende şimdiki kullandığım prima aktif bebekgüzel şimdilik memnunum:)

herkese ii geceler kızlar sanırım geçmişi okuyosunuz muhabbet ilerlemiyo:)grşz öpüuorum sizi ve minik prens prensesleri

hmm bak bi ara düşündüm ondan alsammı die ikii söledin cnm almam bende şimdiki kullandığım prima aktif bebekgüzel şimdilik memnunum:)

sağolun kızlar valla annemle bile bu kadar dertleşemiyorum üzülmesin diye o da bana üzülmekten kafayı yicek Allah korusun.dediğiniz gibide oluyo zaten bu eşimin abisi yardım ediyo diye bizim k.v bu kadar dikleşti laf sokmaya filan başladı yoksaki hayatta bu kadar yüz bulamazdı zaten k.pederde cimri kesin oğlunu öğretmiştir yardım etmemesi için.hayır kendisi diyo ev bakın ben size yardım edicem diye sonradanda yemiyo.annem iş ciddiye binince babasıda öğretmiştir diyo doğruda.en kötü kiraya çıkarım sonradan bunlarla yuz göz olmaktansa inşallah en hayırlısı olur.
Hanifecim benim sütüm azala azala ne mastit kaldı ne de yara eşimde korktu sütüm kesilmesin diye birsürü şey söylüyo alalım diye
dipnot:ablam aradı yarın geleceklermiş bir avm yaparız artık barıştık ya acısı çıkar

arkadaşlar napıcaksınız doğum izinleri bitiyor dönemi nasıl kapatacaksınız heyet raporu mu ücretsiz izinmi?
ben eğer rapor alamazsam ücretsiz izin almaya karar verdim oğlumu 3 aylıkken bırakmak istemiyorum.

Bir de şu yeni çıkan torba yasayla ilgili bi sorum var,süt izni ilk 6 ay mı 3 saat yoksa doğum sonrası iznin bitiminden itibaren mi 6 ay boyunca günde 3 saat?

A101 markete koldan ölçer tansiyon aleti gelmiş,her eve lazım bitane,anneme alıcam fiyatıda uygun bilginize.

Son düzenleme:
selam bacılarr

bugün aşımıza gittikkk.hemşiremiz tarttııı 6 kiloo geldiikkkk.rutin kontrolleri ölçümleri yaptıı falan filan asıra geldi aşıyaaa önce kolunaaa yaptıı tuttum oğlumu sinirlendi tabii.çok ağlamadı iiikk etti bi sonra sağ bacağına sonra sol bacağına geldikii nasıll ağladıı kıpkırmızı olduuu hemşire bu acıtır zaten genelde bunda ağlarlar dedi.ama çok ağlamadı allahtann sonra annemin kucağında uyuduu.

doktor 2 saat sonra yarım ölçek ağrı kesici ver ateşi kontrol et 38i geçerse tekrar verebilirisin dedi.

ilerde kolu kabarır sivilce gibi olur kabuk bağlar dedi elleme normal iz olacak dedi

evimize geldiikk emdi uyuduu tabi biraz huysuzlandıı.zor uyudu kvler geldi ben yemek yaptımm onlar meteyle ilgilendiler sonra benim çoookk başım ağrıyoduu kv sen yat hazır bebek uyurken uyanırsa biz ilgileniriz dedi zorla beni yatırdıı ahh pek iyi oldu uyumuşumm biraz parol içmniştimm kendime geldimm

uyanınca ekmek almak için diye çıktımmm biraz dolandımm güneşliydi hava açıldımmm

mete bey genel olarak iyi ateşi 36-37 civarıı ölçüyorum sürekli.pek taddı yok durgunn
uyuttum şimdii yatıyoo bakalım gece nasıl geçecek.eve geldikten sonraa aşıdan 2.5 saaat sonra bir çay kaşığı calpol verdimm.ayyy pek sevdi tadını yalanıp durduu.bakalım yaa inşallahh ateş olmazz

bir mahsunn bir mahsunn görsenizz baygın baygın bakıyoo içimm gidiyoo canım benim yaaa

annelik nasıl güzel birşeymiş kızlar doğumda lohusa sendromu olayın şoku kalabalık bebeğin minikliği derken sanırım bu kadar derin anlamamıştıumm.şimdi bebeğime baktığımda onu izlediğimde boğazıma biş düğümleniyooo ağlamaklı oluyorumm bu ne büyük bir sevgidir diyorumm hiç bişiye benzemiyor ne ana baba ne kocaa.bu bambaşkaa

şükürler olsunki Rabbim bunu bize tatdırdıı.Allahım bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler versin.herkesin bebeğini anasına babasına bağışlasın olmayanlara da bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsinn

ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyo[/QUOTE]

canm ben de kesemiyorum dediğin gibi durmuyo ama memede emerken süper sakin oluyor eşim o ara çıt çıt kesiveriyor hemen tavsiye ederim,aslında törpü daha iyi tırnak makası gibi derinden kesip kanatma riski yok ama ona da çoooookkk zaman gerek tabi.

ama emzirirken kesmyi öneririm şiddetle.

canm ben de kesemiyorum dediğin gibi durmuyo ama memede emerken süper sakin oluyor eşim o ara çıt çıt kesiveriyor hemen tavsiye ederim,aslında törpü daha iyi tırnak makası gibi derinden kesip kanatma riski yok ama ona da çoooookkk zaman gerek tabi.

ama emzirirken kesmyi öneririm şiddetle.[/QUOTE]

ayy o dert bendede varr bende kesemiyorum bi kere kestim daha inanırmısınız.bugün eldivenler foraydı yinede herkesi cırmaladı kendide dahilll.iki gündür kesicem bi türlü cesaretimi toplayamıyorummm.yarın kesiimm inşallahh

Tebrik ederim. İyi cesaret

Kaan'ı 2.5 yaşına kadar eşimle yıkadım. Şimdi Asya'yı da hep eşimle beraber yıkıyoruz

valla tebrikler cnm ben kayınvaldemle yıkıyorum tek cesaret edemem daha ama geçen gece maşalllah bizim oğlan beline kadar kaka yapmıştı belden aşağısını tek başıma yıkadım ahahahahah

ya napayım çarşamba yıkamıştık eşimle...hafta sonu nöbetçi olunca anca...pazartesiye kadarda kokardı heralde kuzum..saçları yağlanıyo yazık bide gerdanı ekşi ekşi kokuyo 2 günden sonra
sizdede oluyomu... bu arada bütün kızlar burda maşşallah...aşağısı baya dolu...

ama emzirirken kesmyi öneririm şiddetle.[/QUOTE]

bende elimde makas uyusada kessem diye fırsat kolladım ama bir türlü uyumadı makas cebimde kalmış şimdi gece gözüyle yapamam inciltmiyim yavrumu sabah kaldı

oluyo valla.sanki yemek kokuyoo gibi oluyo 3 gün yıkama dediler yaa bakalımm oğluşş 3 günde ne hale gelecekk.bende yalnız hiç yıkamadım ama fileyle kolay oluyooo büyük kolaylık o file valla

uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.

Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim

yauu bunu duyduğum 2. kişisin bende kullandım ama beğenmedim diyebileceğim bişi görmedimm ne bilimm normaldi yanii

şimdi aktif bebek kullanıyorum 3 numara ondan önce premiurum care 3 numaraydı ondan önce uyu oyna 2 numaraydıı bi tuhaflıkk sezmedimm.

benimki eldivenleri çıkarınca parmaklarını sürekli harekett ettiriyoo battaniyeyi falan tuutuyoo ama kavramıyoo hemen bırakıyoo sanırım bilinçli değill parmağımı veriyorum onu tutuyoo ama eldivenleri takıyorum artık çıkarayımm
emzirirkende göğsümü kaşıyoo sağolsunn

Son düzenleme:

ben de tek başıma yıkıyorum genelde file ye yatırıp yıkamak kolay oluyor ama yorucu :) ayrıca kızın çok tatlı maşallah cnm

ben genelde bepanten sürüyorum böyle durumlarda geçiyo ama ondanmı geçiyo yoksa geçeceğimi oluyo bilmiyorum.

Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
sanırım topiğinn enn gevezesi benimm

mesaj sayımm 4000 olmuşş

pek bi çenesi düşük gördüm kendimm

yaa benim kızımdada oluyor öyle beyaz beyaz birikiyor bende zaten temizlerken korka korka özen göstererek temizliyorum pamuğu ıslatıp iyice siliyorum ben öyle gidiyor ama en iyisi banyo da temizleniyor köpükleyerek yıkıyorum çiçek_çiçek arkadaşımızın kızında vajen darlığı varmış ama erken oldugu için kremle halledilmiş şükür ileride sorun oluyormuş şimdi bende korktum bizim dr lar bakıyormu böyle bişeye acaba diye anne olmak çok güzel ama büyük sorumluluk yaa

sağol canım pompoyla yatıp kalkıyorum artık, beni en iyi sen anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…