uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.
Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim
Selam arkadaşlar
Bezden konuşmuşsunuz premium care Asya'ya pişik yaptı, normal prima kullanıyorum ben.
Aktifine falan dikkat etmedim 3 numara kullanıyoruz :)
Gözde ben ütülemiyorum. Kaan'da ütülüyordum ama Asya'da yapmaya fırsat bulamıyorumNohutu, fasulyeyi, barbunyayı ben de haşlar atarım buzluga okuldan gelince hemencecik pişirim, güzel oluyor. Hatta bezelyeyi bile atarım çiğden :)
demir11 canım kimseye minnet etmeyin. yarın bir gün döner dolaşır başınıza kakarlar.
Eldivenleri çıkarın arkadaşlar. Ben 15. günden itibaren eldiven takmıyorum Asya'ya.
feeble canım 3. aydan sonra alışıyor insan düzene. Bebekler de biraz daha düzene girmiş oluyor. Hayat eskisi gibi elbette ki olmuyor ama daha güzel oluyor inan...
canım bende molfix kullanıyorum,mini 2 numara hani şu sarı paket olandan,yalnız en sonunda sitesine şikayet yazısı yazıcam,ne zaman molfix alsam hep farklı çıkıyor,başka marketlerden aldığım halde,ya yapışkan kısımları kısa çıkıyor,ya dokusu başka oluyor,yada üzerindeki renkler,acaba korsan ürün falanmı anlamadım gitti,molfix mini 2 yi her alışımda farklı bişeyle karşılaşıyorum,dün aldığımız paketteki bezlerinde yapıştırıcıları kısacık zar zor yapıştırıyorum beze,bide kızımın totosunda pütür pütür bişeyler bırakıyor,çişide boylu boyunca yutuyor taa popoya kadar.
ah be canım ya kafaya taka taka bebeğini rızkından ettin,gerçi sende hata yok,senin kafanı bu kadar yorup meşgul edenlerde hata,benim sana nacizane tavsiyem,sakın ortak iş yapmayın,aman aman sakın kabul edip yanaşma,insanın abiside olsa olmaz ev bu,nerde görülmüş kardeşlerin bir kefene konduğu,ileride başın daha çok ağrır,tabiki insanın kendi evi olması çok güzel bişey,ama başını ağrıtacaksa hiç yaklaşma derim,sabret,Allah başka yoldan verir nasibini
çok sinir bozucu bi durum bu tipleri iyi tanırım lafta herşeyleri çok iyi hoştur iş icraate gelince kimseyi bulamazsın ortada kıvırmayı iyi becerirler bencede sakın ortak filan olmayın zorda olsa kendi işinizi kendiniz yapın biz öyle yaptık başta biraz sıkıntı çektik ama şimdi kimseye eyvallahımız yok iyi oldu.
evirdiki--canım başınız sağolsun
fatmacığım---geçenlerde kızın düşmüş okudum bi türlüğ fırsat bulup yazamadım geçmiş olsun.
demir11----canım kendini üzüphırpalama allah büyük birkapı kapanır diğeri açılır,bu arada mastir ne alemde benimki geçti gibi:92:inş bidahada tekrarlamaz.
gözdeciğim---bu gün sormuştun kızım biberonla emmiyor napayım diye bizimkide başta almadı baya diretti ben chicconun anne göğsü gibi olan kavçuk emzikli biberonunu aldım onu birkerede aldı birde o nu dene istersen
şenay---canım sanırım sendede mastit başlangıcı varmış çok geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al göğsünü devamlı boşalt yoksa çok canın yanar.inş biran önce atlatırsın
hmm bak bi ara düşündüm ondan alsammı die ikii söledin cnm almam bende şimdiki kullandığım prima aktif bebekgüzel şimdilik memnunum:)
ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyo
Tebrik ederim. İyi cesaret
Kaan'ı 2.5 yaşına kadar eşimle yıkadım.Şimdi Asya'yı da hep eşimle beraber yıkıyoruz
valla tebrikler cnm ben kayınvaldemle yıkıyorum tek cesaret edemem daha ama geçen gece maşalllah bizim oğlan beline kadar kaka yapmıştı belden aşağısını tek başıma yıkadım ahahahahah
ama ben tırnaklarını kesemiyorum yaaaa... makasla kesin demiş sanki bebeğin tırnakları 3 cm uzunluğundada nasıl gircek oraya makas yok törpüleyin filan sanki bebek duruyo uyurken kessem bile bu kadar uzun sürmeden uyanıyo
ya napayım çarşamba yıkamıştık eşimle...hafta sonu nöbetçi olunca anca...pazartesiye kadarda kokardı heralde kuzum..saçları yağlanıyo yazıkbide gerdanı ekşi ekşi kokuyo 2 günden sonra
sizdede oluyomu... bu arada bütün kızlar burda maşşallah...aşağısı baya dolu...
uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.
Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim
ay bunu okuyunca tırstım ya benim kızın eldivenleri ayda yılda bi çıkıyor şuan sadeceeline verirsem bişey kavrıyor öyle kendisi eliyle bişey tutayım çabası içinde değil sizinkilerde öylemi? Birde ben emzirirken dokunsun diye ççıkarıyorum eldiveni o emerken ellerini gögsünde üst üste kavuşturuyor hiç kıpırdatmıyor.Benim kız yine namaza durdu diyorum eşime.Sizinkiler napıyo emerken?
ya napayım çarşamba yıkamıştık eşimle...hafta sonu nöbetçi olunca anca...pazartesiye kadarda kokardı heralde kuzum..saçları yağlanıyo yazıkbide gerdanı ekşi ekşi kokuyo 2 günden sonra
sizdede oluyomu... bu arada bütün kızlar burda maşşallah...aşağısı baya dolu...
ben genelde bepanten sürüyorum böyle durumlarda geçiyo ama ondanmı geçiyo yoksa geçeceğimi oluyo bilmiyorum.iyi akşamlar kızlar...
nedense sayfayı açıp bişeyler yazmaya başladığımda hep kızla kızlar gelem mi?yanağızdan öpem mi?diye yazasım geliyor ne saçma dimi oğluşumla 2 gündür yanlızız mersinden çekirdek aile olarak geri döndük ohh be dünya varmış,gerçi kayınvalidem çok durmaz 2 haftaya çıkar gelir,ikiye bir ben oğlumu özledim iyi bakın oğluma deyip duruyor ...yok biz kötü bakıcaz çöplükte buldukya onu zaten burdayken çocuğuma zorla hep kendi baktı ben altını değiştireyim diye çocuğu alıyorum herşeyi hazırlıyorum hoopp başında ben değiştiririm anne diyorum yok ben değiştiririm diyor ,kimininki bak desen bakmaz bizimi zorla elimden alıyor:84:bu arada trafiğe alışmaya çalışıyorum mersinde nerdeyse devamlı ben kullandım arabayı tabi oğlum içinde değilken,sanırım esarettim arttıinş.1-2 aya trafiğe yanlız çıkabilecek kıvama gelirim.
ya kızlar geçenlerdede sordum cvb gelmedi oğlumun ağız çevresinde minik sivilceler var ağız uyundan dolayı sizlrdede oldumu nasıl geçer ki,devamlı yıkayıp güzelce kuruluyorum ama geçmiyor acaba hametan falan sürsem iyi gelir mi?
ben genelde bepanten sürüyorum böyle durumlarda geçiyo ama ondanmı geçiyo yoksa geçeceğimi oluyo bilmiyorum.
Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.Orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
evirdiki--canım başınız sağolsun
fatmacığım---geçenlerde kızın düşmüş okudum bi türlüğ fırsat bulup yazamadım geçmiş olsun.
demir11----canım kendini üzüphırpalama allah büyük birkapı kapanır diğeri açılır,bu arada mastir ne alemde benimki geçti gibi:92:inş bidahada tekrarlamaz.
gözdeciğim---bu gün sormuştun kızım biberonla emmiyor napayım diye bizimkide başta almadı baya diretti ben chicconun anne göğsü gibi olan kavçuk emzikli biberonunu aldım onu birkerede aldı birde o nu dene istersen
şenay---canım sanırım sendede mastit başlangıcı varmış çok geçmiş olsun ilerlemeden önlemini al göğsünü devamlı boşalt yoksa çok canın yanar.inş biran önce atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?