sıvı kakalar o bölgeye girdiğinde tam olarak nasıl temizliyorsun canım? o bölgeyi ıslak pamukla diğer kısımları ıslak mendille mi?[/QUOTE
ıslak pamukla siliyorum canım o bölgey kakalı kızmı temizliyorum o beyaz olan seylere dokunmuyorum onları banyoda sabun degdirmeden su ile yıkıyorum zaten 2 güne bir banyo yaptırıyorum.poposunuda kaka ıslak mendil kullanmadan cıkmıyor diye önce ıslak mendille siliyorum sonra ıslak pamukla siliyorum mendilin içinde alkol falan varsa kalmasın diye kuruluyorum alt acma işlemimiz pek uzun sürüyor:)ama sükür tekrarlamadı doktorumuz 20 günlükken tekrarlar demişti birsey olmadı hos oda bir alem hem tekrarlar diyor hem kontrol için idrar almıyor
ya ben pek beyaz bişey görmüyorum o bölgede.. acaba çok sile sile gitti mi o beyaz şeyler.. şimdi uyuyor kızım uyansın iice inceliyeyim bi jinekolojik muayene yapayım
ya bizde idrar yolu enf. olmuştuk voiding, ultrason falan hepsini yaptırdık ama bizede tekrar kültür alalım falan demediler.. zaten bu doktorlara hiç güvenmiyorum artık biri bişey diyor diğeri tam tersini..
evet derya şu an yeşilimsi deniz mavisi gibi ama bilmiyorum döner mimelocum;cnm faceden gördümde senin kızında gözleri mavimsi gibi galiba maşallah bizim oğlanında öğle acaba dönermi yaa 6 ayda belli oluyormuş ama inşallah dönmez
canım kremi sürüyoruz bezi kapatınca hopp bütün krem bezee...altını açık bırakıyorum ne kadar evi sıcak yapsamda üşüyoo üzerindeki battaniyeyi açıyoo falann...inş biran önce geçerr.gözlerimizin içine bakıp yardım edin der gibii ağlayışıı insana çok pis koyuyoo
:canım geçmiş olsun yaa zor bir durummuşş.nerelerdesin diye hep aklıma geliyordun ...gel arada foruma moral oluyor böyle negatif durumlarda((
kızlar face de 2011 şubat anneleri diye bir grup kurdum dışardan gizli olacak bakar mısınız grup nasıl görünüyor şimdi gruba bişeyler yazıcam üye olmayanlara nasıl görünüyor ben çoğunuzu ekledim gerçi
kantaron özlü kremselam kızlar melocum basur olayında kortos krem tavsiye ediyordunuz birde aktardan bi bitki yazıyordun neydi o nasıl kullanılıyor krem gibi bişeymi?
benim bebeğim çok huysuz atesine baktım atesi yok ama çok huysuz acaba aşı yüzündenmidir sizdede huysuzluk varmı
kızlar face de 2011 şubat anneleri diye bir grup kurdum dışardan gizli olacak bakar mısınız grup nasıl görünüyor şimdi gruba bişeyler yazıcam üye olmayanlara nasıl görünüyor ben çoğunuzu ekledim gerçi
dun aksam gelen mısafırlerım adanalıydı o yoreye aıt kaynar dıye bır serbet yapılırmıs tarcın zencefıl falan fılan varmıs deneyecegım yazarım sonucu
Benim esim de adanali benim kv getirdi baana o kaynar malzemesini ama daha denemedim.tadi hos ustune findik ezip iciyosun.sut yapar demisti aslinda ama usengeclikten ve kizimdan firsat bulamadim
hayır değil canım buna lohusa şerbeti karabiber girmiyor aşağıdaki linkte varkızlar o lohusa şerbeti deniyo bizde antalyada...tarçın zencefil karabiber ve karanfil koyuyoz bide renk amaçlı lohusa şekeri veya kırmızı gıda boyası birazcık...bide şekerle tatlandırın...süper süt yapıyo...daha önce yazmıştım tarifini..deneyin diye...ama iç iç sıkıldım yapmıyom artık...yoksa süper süt yapıyodu walla..
tuğba seni ekledim ama yumurtada bebek resmi olna bakmelocum katılma isteği gönderdim bnide ekler misin?
26 uyelıgı bır grub var ben onu ekledım dogrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?