2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben pek beyaz bişey görmüyorum o bölgede.. acaba çok sile sile gitti mi o beyaz şeyler.. şimdi uyuyor kızım uyansın iice inceliyeyim bi jinekolojik muayene yapayım
ya bizde idrar yolu enf. olmuştuk voiding, ultrason falan hepsini yaptırdık ama bizede tekrar kültür alalım falan demediler.. zaten bu doktorlara hiç güvenmiyorum artık biri bişey diyor diğeri tam tersini..

ben arastırdım netten alınması gerekiyormus canım 2 aya bir kültür ver sende sonda ile degild poset ile verin dedi bi sorun cıkarsa sondayı öyle takarız canını sürekli acıtmaya gerek yok dedi

melocum;cnm faceden gördümde senin kızında gözleri mavimsi gibi galiba maşallah bizim oğlanında öğle acaba dönermi yaa 6 ayda belli oluyormuş ama inşallah dönmez

:canım geçmiş olsun yaa zor bir durummuşş.nerelerdesin diye hep aklıma geliyordun ...gel arada foruma moral oluyor böyle negatif durumlarda ((

:canım geçmiş olsun yaa zor bir durummuşş.nerelerdesin diye hep aklıma geliyordun ...gel arada foruma moral oluyor böyle negatif durumlarda ((

sağol canım..geliyorum ama okumaya pek fırsatım olmuyoo ancaa sizi son sayfadan takip edebiliyorum kim ne yapmış ne etmişş hiç bilgim yokkkk...inş iyi olcakk...çağlayan hiç görünmüyoo var mı bi haber umarım kötü bişi yokturr

kızlar face de 2011 şubat anneleri diye bir grup kurdum dışardan gizli olacak bakar mısınız grup nasıl görünüyor şimdi gruba bişeyler yazıcam üye olmayanlara nasıl görünüyor ben çoğunuzu ekledim gerçi

selam kızlar melocum basur olayında kortos krem tavsiye ediyordunuz birde aktardan bi bitki yazıyordun neydi o nasıl kullanılıyor krem gibi bişeymi?

benim bebeğim çok huysuz atesine baktım atesi yok ama çok huysuz acaba aşı yüzündenmidir sizdede huysuzluk varmı

canım göremedim ben öyle grup sadece subat 2011 anneleri var oda önceki grup sanırım yani ben öyle diye eklemiştim

kantaron özlü krem

dun aksam gelen mısafırlerım adanalıydı o yoreye aıt kaynar dıye bır serbet yapılırmıs tarcın zencefıl falan fılan varmıs deneyecegım yazarım sonucu

Benim esim de adanali benim kv getirdi baana o kaynar malzemesini ama daha denemedim.tadi hos ustune findik ezip iciyosun.sut yapar demisti aslinda ama usengeclikten ve kizimdan firsat bulamadim

kızlar o lohusa şerbeti deniyo bizde antalyada...tarçın zencefil karabiber ve karanfil koyuyoz bide renk amaçlı lohusa şekeri veya kırmızı gıda boyası birazcık...bide şekerle tatlandırın...süper süt yapıyo...daha önce yazmıştım tarifini..deneyin diye...ama iç iç sıkıldım yapmıyom artık...yoksa süper süt yapıyodu walla..

melocum katılma isteği gönderdim bnide ekler misin?

hayır değil canım buna lohusa şerbeti karabiber girmiyor aşağıdaki linkte var

Kaynar ( Lohusa Şerbeti ) - Mutfak Teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…