- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
ayy o dert bendede varr bende kesemiyorum bi kere kestim daha inanırmısınız.bugün eldivenler foraydı yinede herkesi cırmaladı kendide dahilll.iki gündür kesicem bi türlü cesaretimi toplayamıyorummm.yarın kesiimm inşallahh
dillerim lal-seda
fns 93-fatma
manik-hale
demir11-derya
romeosunun julyeti-özlem
ve burcuuu
arkadaşlarımızı yönetici yaptım onlarda sizi gruba ekleyebilir
dillerim lal-seda
fns 93-fatma
manik-hale
demir11-derya
romeosunun julyeti-özlem
ve burcuuu
arkadaşlarımızı yönetici yaptım onlarda sizi gruba ekleyebilir
canım ben de seneye alıp okula götürürüm gösterilere diye düşündüm sabah, çoook duygulandımçocuklarımızın 23 nisan ı kutlu olsun inşallah ellerinden tutup gösterilere gitmelerinide görürüz .çok heyecanlandım nedense anneler gününde ne olur bilmem
dışarıda hava güzel gibii
biz bi avm yapıcaz eğer soğuk değilseee birazda güneşte dolanalım diyorum
hafiften hazırlanayım oğlan uyurken kendim hazırlanayım uyanıncada onu hazırlar hoopp giderizzz.
iyii yaparsınız valla ana oğulll:))o güneşten biraz bizede yollaa kış geldi burayaaa resmen
bende listemde olanları ekledimm
slm kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunumdun gece kuzucumla abımlere gıttık kalmaya annemlerle orda ne olduysa oldu once ıshal seklınde yesıl kaka ardında agzından burnundan fıskırdı kusmuklar ay okadar kotu oldumkı anlatamam bıde abım sevım az dedı uyku saatı kacdı bu sefer basladı aglamaya katıldı resmen ıcım parcalandı zor zar uyuttum gogsumu verdım almadı battanıyede kardesımle sallayarak sakınlestırdık kuzumu ama ne gucendı anlatamam sonra sabaha kadar emmedı benı emse bıle hemen uykuya daldı bense ssabaha kadar emzırmeye calıstım morelım ıcene bozuldu.bıde gaz sancımız tuttu ustune uyandı agladı resmen asıdan sonra kuzuma bısıler oldu ası vuruldugu gun atesı cıkınca soymustum sadece yarım kol askılı badısıyle 15dk beklemısdım acaba usuttumu yoksa asılarmı dokundu anlamadım nese bugun dunku olaylardan sonra hemen solugu doktorda aldık cıgerlerını dınledı dr bısı yok dedı kakasına bakdı tamda o anda azıcık yapmıs kuzum dedıkı yesıl evet ornek almamız lazım bıde kustu bakarken hos yenı emmısdı ozaman kesık peynır gıbı kustu.dedı ben kusmasından suphelenıorum reflu yada enfeksyon kapmıs olabılır dedı benım morel ıcene alt ust oldu kızlar sımdı eve yolladılar numunelerı kaplarını aldık evde kakayla cıs yapmasını beklıoruz yapınca hemen hastaneye goturcez tahlıl yapılcak eger enfeksyon cıkarsa hastanede yatırırım dedı serum baglrım dedı kucucuk kuzumun neresıne takılcak o serum hem o serumlu sıseye bebegım nasıl kıpırdamadan durucak ıcım acıo resmen ıns cıkmaz enfeksyon:18: saten bı doktora gostermeye nıyetımde yok bı kac dr gotururum enfeksyon cıkarsada bazı ozel hast.sırf para almak ıcınde yapıo bunu nese kızlar suanda beklemedeyz dualarını eksık etmeyın lutfen buarada benım gıbı aynı durumu yasamıs bırılerı varsa basndan gecenı ve neler yaptıgını yazabılırmı?
Buarada melocum benıde eklermısın canım merve klç faceden gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?