mervecım umarım korktugun gıbı olmaz cok gecmıs olsun senı eklerım ama sen benım lıstemde yoksun
melocum ne listesi tatlım benide eklermsn:)
mervecım umarım korktugun gıbı olmaz cok gecmıs olsun senı eklerım ama sen benım lıstemde yoksun
Saolun kızlar melocum faceden ekle ıstersen benı merve klç dıe aratabılırsın yada ben eklıyım senı fark etmezçok geçmiş olsun canım.inşallah kötü bişey çıkmaz.başka dr.larada görünmende fayda var
melocum bende katılmak istiyorum gruba
toztoprak faceden benı ekle ya da lıstendekı yonetıcı bırı de ekleyebılır
canım face dekı arkadas lıstem sen de yoksun bende
bızddede ates yok ama yesıl ıshal seklınde kaka ve kusma cok olunca ıstedı bugun bende verıcem bırazdan kaka yapmasını beklırum kızımın bıde ıdrar ıstedı enfeksyondan suphelendı cok uzuldum bende ıns cıkmaz yaa yoksa yatırırım dedıskm kızlar nasılsınız benım kızımın dunden berı atesı cıkıyor neden oldugunu anlayamadım bugun dr gıttık kaka tahlılı yaptı amıp olabılır dıye cok sukur temız cıktı bogayı bıraz tahrıs olmus onun ıcın ılac verdı ama kızım cok huzursuz sızler nasılsınız.
Saolun kızlar melocum faceden ekle ıstersen benı merve klç dıe aratabılırsın yada ben eklıyım senı fark etmez
kızlar grup aramada bulunmuyor gizli bir grup gönderilerde görünmüyor eşimin hesabından baktım.
sadece ben ekleyebilirim şimdi bi kakaç arkadaşa daha yöneticilik yetkisi vericem onlarda ekleyebilir
skm kızlar nasılsınız benım kızımın dunden berı atesı cıkıyor neden oldugunu anlayamadım bugun dr gıttık kaka tahlılı yaptı amıp olabılır dıye cok sukur temız cıktı bogayı bıraz tahrıs olmus onun ıcın ılac verdı ama kızım cok huzursuz sızler nasılsınız.
sizede geçmiş olsun canım inş. bişeyi yoktur.bızddede ates yok ama yesıl ıshal seklınde kaka ve kusma cok olunca ıstedı bugun bende verıcem bırazdan kaka yapmasını beklırum kızımın bıde ıdrar ıstedı enfeksyondan suphelendı cok uzuldum bende ıns cıkmaz yaa yoksa yatırırım dedı
canım geçmiş olsun...
geçmiş olsun canımskm kızlar nasılsınız benım kızımın dunden berı atesı cıkıyor neden oldugunu anlayamadım bugun dr gıttık kaka tahlılı yaptı amıp olabılır dıye cok sukur temız cıktı bogayı bıraz tahrıs olmus onun ıcın ılac verdı ama kızım cok huzursuz sızler nasılsınız.
bızddede ates yok ama yesıl ıshal seklınde kaka ve kusma cok olunca ıstedı bugun bende verıcem bırazdan kaka yapmasını beklırum kızımın bıde ıdrar ıstedı enfeksyondan suphelendı cok uzuldum bende ıns cıkmaz yaa yoksa yatırırım dedı
inş iyi çıkar sonuçlarr canım...slm kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunumdun gece kuzucumla abımlere gıttık kalmaya annemlerle orda ne olduysa oldu once ıshal seklınde yesıl kaka ardında agzından burnundan fıskırdı kusmuklar ay okadar kotu oldumkı anlatamam bıde abım sevım az dedı uyku saatı kacdı bu sefer basladı aglamaya katıldı resmen ıcım parcalandı zor zar uyuttum gogsumu verdım almadı battanıyede kardesımle sallayarak sakınlestırdık kuzumu ama ne gucendı anlatamam sonra sabaha kadar emmedı benı emse bıle hemen uykuya daldı bense ssabaha kadar emzırmeye calıstım morelım ıcene bozuldu.bıde gaz sancımız tuttu ustune uyandı agladı resmen asıdan sonra kuzuma bısıler oldu ası vuruldugu gun atesı cıkınca soymustum sadece yarım kol askılı badısıyle 15dk beklemısdım acaba usuttumu yoksa asılarmı dokundu anlamadım nese bugun dunku olaylardan sonra hemen solugu doktorda aldık cıgerlerını dınledı dr bısı yok dedı kakasına bakdı tamda o anda azıcık yapmıs kuzum dedıkı yesıl evet ornek almamız lazım bıde kustu bakarken hos yenı emmısdı ozaman kesık peynır gıbı kustu.dedı ben kusmasından suphelenıorum reflu yada enfeksyon kapmıs olabılır dedı benım morel ıcene alt ust oldu kızlar sımdı eve yolladılar numunelerı kaplarını aldık evde kakayla cıs yapmasını beklıoruz yapınca hemen hastaneye goturcez tahlıl yapılcak eger enfeksyon cıkarsa hastanede yatırırım dedı serum baglrım dedı kucucuk kuzumun neresıne takılcak o serum hem o serumlu sıseye bebegım nasıl kıpırdamadan durucak ıcım acıo resmen ıns cıkmaz enfeksyon:18: saten bı doktora gostermeye nıyetımde yok bı kac dr gotururum enfeksyon cıkarsada bazı ozel hast.sırf para almak ıcınde yapıo bunu nese kızlar suanda beklemedeyz dualarını eksık etmeyın lutfen buarada benım gıbı aynı durumu yasamıs bırılerı varsa basndan gecenı ve neler yaptıgını yazabılırmı?
Buarada melocum benıde eklermısın canım merve klç faceden gruba
cnm ozel msj attım nuberracm profılıne oke
kızlar faceden mi ekliyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım valla birisi bana açıklasın yaa
evet canım faceden yeni grup kurulduu...geri sayfalrda yneticiler kimler isimleri var onlara söyle eklesinlerkızlar faceden mi ekliyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım valla birisi bana açıklasın yaa
evt cnm okudum ama bakıyorum yok göremedim ben hepsine tek tek baktımmelocuma msj atıcam bekliyorum 10dakka :)mesaj süresi
emell cnm geçmiş olsun prensesime yaa inş ii olur şifa versin Rabbim geçer annesi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?