2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mervecım umarım korktugun gıbı olmaz cok gecmıs olsun senı eklerım ama sen benım lıstemde yoksun

çok geçmiş olsun canım.inşallah kötü bişey çıkmaz.başka dr.larada görünmende fayda var

melocum bende katılmak istiyorum gruba
Saolun kızlar melocum faceden ekle ıstersen benı merve klç dıe aratabılırsın yada ben eklıyım senı fark etmez

skm kızlar nasılsınız benım kızımın dunden berı atesı cıkıyor neden oldugunu anlayamadım bugun dr gıttık kaka tahlılı yaptı amıp olabılır dıye cok sukur temız cıktı bogayı bıraz tahrıs olmus onun ıcın ılac verdı ama kızım cok huzursuz sızler nasılsınız.

bızddede ates yok ama yesıl ıshal seklınde kaka ve kusma cok olunca ıstedı bugun bende verıcem bırazdan kaka yapmasını beklırum kızımın bıde ıdrar ıstedı enfeksyondan suphelendı cok uzuldum bende ıns cıkmaz yaa yoksa yatırırım dedı

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun...

sizede geçmiş olsun canım inş. bişeyi yoktur.
canım geçmiş olsun...

saol canım

geçmiş olsun canım

inş iyi çıkar sonuçlarr canım...

cnm ozel msj attım nuberracm profılıne oke

evt cnm okudum ama bakıyorum yok göremedim ben hepsine tek tek baktım melocuma msj atıcam bekliyorum 10dakka :)mesaj süresi

emell cnm geçmiş olsun prensesime yaa inş ii olur şifa versin Rabbim geçer annesi inş

kızlar faceden mi ekliyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamadım valla birisi bana açıklasın yaa

hahahah bende anca anlayabildim cnm faceden ekleneiyomuş belli yönetici arkadaşlarımız var onlar ekleyebiliyo bende şimdi melocuma göndercem faceimi normalde kullanmıyorum ama bu ekiple gruba katılmak istiyorum

evt cnm okudum ama bakıyorum yok göremedim ben hepsine tek tek baktım melocuma msj atıcam bekliyorum 10dakka :)mesaj süresi

emell cnm geçmiş olsun prensesime yaa inş ii olur şifa versin Rabbim geçer annesi inş

cnm facede kendımı gızlemısım ayarları duzelttım :)))) dedıgım gıbı bak sımdı cıkarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…