saol canm benımgeçmiş olsun canım
inş iyi çıkar sonuçlarr canım...
geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar dün kızım hep koynumda yattı babasıda dahada ateşlenır beşiğine yatır dedi ama kuzum yatmak istemedi annesını koynunda yatmak istedi gec atesı çıkmadı ama sabah yine ateşlendi hemen hastaneye gittik bebeğim galiba banyo yaparken üşüdü kendimi çok suçlu hissediyorum
slm kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunumdun gece kuzucumla abımlere gıttık kalmaya annemlerle orda ne olduysa oldu once ıshal seklınde yesıl kaka ardında agzından burnundan fıskırdı kusmuklar ay okadar kotu oldumkı anlatamam bıde abım sevım az dedı uyku saatı kacdı bu sefer basladı aglamaya katıldı resmen ıcım parcalandı zor zar uyuttum gogsumu verdım almadı battanıyede kardesımle sallayarak sakınlestırdık kuzumu ama ne gucendı anlatamam sonra sabaha kadar emmedı benı emse bıle hemen uykuya daldı bense ssabaha kadar emzırmeye calıstım morelım ıcene bozuldu.bıde gaz sancımız tuttu ustune uyandı agladı resmen asıdan sonra kuzuma bısıler oldu ası vuruldugu gun atesı cıkınca soymustum sadece yarım kol askılı badısıyle 15dk beklemısdım acaba usuttumu yoksa asılarmı dokundu anlamadım nese bugun dunku olaylardan sonra hemen solugu doktorda aldık cıgerlerını dınledı dr bısı yok dedı kakasına bakdı tamda o anda azıcık yapmıs kuzum dedıkı yesıl evet ornek almamız lazım bıde kustu bakarken hos yenı emmısdı ozaman kesık peynır gıbı kustu.dedı ben kusmasından suphelenıorum reflu yada enfeksyon kapmıs olabılır dedı benım morel ıcene alt ust oldu kızlar sımdı eve yolladılar numunelerı kaplarını aldık evde kakayla cıs yapmasını beklıoruz yapınca hemen hastaneye goturcez tahlıl yapılcak eger enfeksyon cıkarsa hastanede yatırırım dedı serum baglrım dedı kucucuk kuzumun neresıne takılcak o serum hem o serumlu sıseye bebegım nasıl kıpırdamadan durucak ıcım acıo resmen ıns cıkmaz enfeksyon:18: saten bı doktora gostermeye nıyetımde yok bı kac dr gotururum enfeksyon cıkarsada bazı ozel hast.sırf para almak ıcınde yapıo bunu nese kızlar suanda beklemedeyz dualarını eksık etmeyın lutfen buarada benım gıbı aynı durumu yasamıs bırılerı varsa basndan gecenı ve neler yaptıgını yazabılırmı?
Buarada melocum benıde eklermısın canım merve klç faceden gruba
kızlar bebeğine Tomy Yıldızlı Rüyalar alan varmıydı ve memnunmu?
geçmiş olsun canım sanada yavruna da kıyamam ya insan onlara bişey olsa kendini suçlu hissediyor belki banyodan sonra üşütmüşte olabilir
ben tomy almayı düşünüyorum canımkızlar yaa ben geçen rüyamda zeynebin diş çıkardıgını gördüm hayır olsun diş kötü die biliyorum ondan bakamadım yorumlara
bide bişi sorcam rüya arkadaşım tarzı bişi kullanan var mı hani müzük çalıyo da tavana resim yansıtıyo ondan istiyorum kendi kendine uyuyabiliyo mu bebeğiniz ben şimdi mastera felan başlıcamda bari akşam kızımı uyutmakla ugraşmayım diyorum alışsın kendi kendine uymaya fisherprice ve chicco baktım biraz pahalı eşim dicek yine bişi çıkardın tommy var 4o civarı kullanan var mı?
bu mesajdan sonra almaya kesin karar verdimben kullanıyorum canım.tommy yıldzlı rüyalarr.3 farklı müziği varr...kızımın çok hoşuna gidiyoo müziklerş görüntüsüü tavana baka bakaa uykuya dalıyoo
canım çok geçmiş olsun bende hiç duymamıştım yaoff kızlarr çok yoruldum artıkk...kızım bütün gün kucaktan inmiyoo yere koyuncaa ağlıyoo feryat figan kucaktada hep mızmız...benim kızımda genital bölgede hemanjiyom(çilek lekesii)denilen bi leke var..doğduktn 3 hafta sonra genital bölgenn sağ dudişindee pişik şeklinde oluşmya başladı daha sonraa kabardıı ve içi kan dolduu...geçenlerde kanadı ondan sonra kızım çok huzursuzlandıı...kaç dr a götürdüm hepsi yapcak bişi yok geçer deyip duruyoo 1 yaşına kadar biraz büyüyüp sonra küçülcek dediler...dün yine araştırmaya götürdük çocuk cer. plastk cer. ve dermatolog baktıı yine aynıı beklicesss...canını bu denlii çok yakar mı diyoruz yok o o kadar acı yapmaz diyoo orada pek sinir yok dioolarr ama kızım ne kucakta ne yerde duruyooo...altını hiç kirli brakmıyorum 10 dk da bir bakıyorum...morelim çok bozukk...yinedee şüküürrr....sizleri bilee zar zor takip ediyorum ama yazamıyorum.bütün gün burası açıkk altta hep varım amaaa kızımdan fırsat bulamıyorum...o ağladıkça bendee ağlıyorumm...Allahm ne zormuş annelikk...
çok sevindim dendenkızlar selam kızım fatoş emziği aldı : ))tabii pekmez yardımı ile artık memelerim özgür ve uyurken emzik ile rahat rahat uyuyor ohhhhhhhhh Allah sizlerden razı olsun.......
gelelim yeni sorunumuza,dğer emziklere geçiş yapabilecek miyiz yoksa hep bunu mu emecek ???ne dersiniz bir iki hafta sonra diğerlerini denesem mi??nuk ya da chicco nun kauçuk yuvarlak çlusunu denemek istiyorum fatoşa en yakın hangi emzik var ya da.....tecrübelerinizi bekliyorum......
bu arada KOCAELİ li anneler yeni bir dr öğrendim,ben Ali Kahya daki Ayşe hanımdan memnunum ama mayenehanesi yok,hastane çok kalabalık,sağlam çocuk enfekte olur diye korkuyorum,Mehmet Ali Paşa polikliniğinde Bige Bey varmış,benm arkadaşım iki çocuğunuda ona götürüyor,başka bir arkadaşımada sağlık ocağındaki ebeler önermiş Bilge Beyi......ne dersiniz bir de onunla mı tanışsak......eşime henüz söylemedim adam beni öldürecek.....doktor beğendiremedik sana diyor :))
ooyy ne komşular var maşallahkızlar ben de sabahtan berı okuyorum ama yazamadım alıntıda yapamadım cepten ne yazıkkı olmuyor
elvın huysuz bugun.evde temızlık var kadıncagızın ayagına dolanıyorum,saat4 de bır aıle aksam baska bır aıle bebek gormeye gelecek cunku.menum
yaprak sarma(dondurucu)
k.santılı kurabıye
kostebek pasta
bulgurlu kofte(komsum getırdı sagolsun ugrasma dıye)
buarada ben sunu farkettım bana en cok sut yapan sey humana gerısı kılo yaptı sadece humanaya devam edıp yedıklerıme dıkkat edıcem
gözdecim bebeiş büyüyünce daha çook pratik şeyler üreteceksinslm tatlı bebişlerin tatlı annişleri
valla mutfak temizledim (saolsun eşim akşam gelip yiycek bişeyler hazırlıyo ve mutfak savaş alanına dönüyo ama napıyım yemek yapamıyodum adamcağız laf etmiyo bende bişi demiyom) yemeğimi koydum daha doğrusu kızlar ben şey yapıyorum 1 kg nohut kuru fasulye neyse artık 1 gece ıslatıyorum onları düdüklüde biraz pişirip hop buzluğa 1 yemeklik 1 yemeklik ayırıyorum sonrada buzmuzu çözülmeden çiğden soğan salça buzlu buzluda nohutu falan atıp düdüklüde yarım saat pişiriyorum vaa çalışırken alışmıştım ama aniden yemekli misafir gelcek olsa yanınada bi pilav çorba süper oluyo paylaşıyım dedim
kaynım bizde malumunuz iş kuruyoz demiştim ya aman allahım yattığı odaya girilmiyodu bilgisayarda onun odasında cips poşetleri çikolata çöpleri valizler yerde açık (odada misafir için ayrılmış boş bi gardrop olmasına rağmen ) tamam ev kalkmış gidiyo yetişemiyorumda sende burayı çöplğkmğ sandın be adam üstelik okadar tembih etmeme rağmen odada sigara içmiş dün gece bugün umayı bu odaya getiremedim ayyy sinir oldum kirli çamaşırları bile yerde neyse yopladım odayı içimden küfrede ede
yarında temizlik yapayım diyodum hazır eşimde kardeşide evdeyken ama bana gezme çıkınca onlar süpürsün silsin artık
ayy bu arada arkadaşa krem şantili kurabiye yaptım iki ölçü diş buğdayı için saolsun o da bana yemek yapar getirirdi çok kanamalı olduğum zamanlarda bişi lazımmı dedim yok dedi kv annesi gelmiş ama olsun bende yapıyım dedim akşamda umaycık durursa gidip oğluna bişler bakıyım bari neyse şekerler çamaşır bitti gidip asayım
ayyy çok hamarat gördüm kendimi :)) haa bu arada 648den 1 sayfa daha ilerleyemedim :))
emre uyanmak üzere, önce onu doyurup temizleyeyim sonra da süpürgeye başlarım, yoksa yetişmeyecek... sonra gene uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi
herkese selamlar şekerler
ay bugün sabahtan giremedim buraya kendimi pek bi kötü hissettim yahuyazlıklarımı çıkarttım hurçlardan.taaa üniv yıllarından kalma bi dolu kıyafet var ok yepyeniler daha ama 2 yıldır hiç giymediklerim var.hem bazıları s beden falan.artık s ye inmem imkansız hedefim medium.o yüzden güzelce poşetledim onları bi tanıdığımızın kızı var beni de pek sever.daha önce de ona veriyodum zaten yine ona göndericem istediklerini seçsin :) ohhhh rahatladı dolaplarım be akşamüstü de Öyküye annem bakacak kocişle bana bişiler bakıcaz.dua edin kızlar da bnm bedenimde bişiler üretmiş olsunlar
cnm bizimki bunun tıpatıp aynısı ve ben çoooooook memnunum.wireless int var bizde ve hiçç öyle karışma falan olmuyo.güle güle kullanın cnm :13:
2. sıradada ben varımmerhaba kızlar.
maşallahınız var dolmuş yine sayfalar.
Dün aşı olmuştu oğlum aşıdan sonra yarım ölçek calpol verdim.Ölçtümde yarım ölçek 1 çay kaşığı yapıyomuş..Oğlum gece huzursuzdu ateşide hafiften vardı.Yatmadan bi çay kaşığı daha calpol verdim ateşi düştü normale döndü.Gece 1.5-2 saat falan anca uyumuşumdur.Sağolsun eşimde horul horul uyudu..Halılarımı yıkamaya vermiştim çarşamba günü geldi temizlik yaptım evi biraz torladım topladım.Dünde dayak yemiş gibiydim heryerim ağrıyodu halada ağrıyo..
Kilolardan bahsetmişsiniz 1.ciliği ben çekerim
102 kiloyken diyet yaptım 97 ye indim iyice kilo verip hamile kalmaktı ama 97 ile hamile kaldım.112 kiloyla doğum yaptım şuan 109 kiloyum bi an önce kilo vermem lazım.
o yeşil primalar aslında daha iyi sana niye öyle geldi acabaKızlar hep geliyorum cevap yazamadan çıkıyorum bu ara kusuruma bakmayın bebişin huysuzluğu tuttu.Bişey sorucam prima 3 e geçeyim dedim eşime söyledim oda prima aktif bebek 3 numara almış.normal primadan çok farklı geldi bana böyle daha sert ve iç kısmı bembeyaz değil yeşil yeşil çizgiiler var.poşetin üstünde türkiyede üretildiği yazıyor sanki daha önce aldığım 1-2 numara primalar ithaldi ondanmı acaba... böyle bi durumu farkeden varmı?
memnunum canım en azından kızım 15-20 dk oyalanıyor artıkfns93;
fatma oyun halısı almışsınız herhelse geçmişte bulamadım.. tekrar gönderir miisn nasıl memnun musunuz?
dağ gibi ütü varcanım bende ütüleyemiyorum günde 2 3 kıyafet degiştiriyoruz cıtcıtlı badisi üstü derken birsürü oluyor ütülemeye vakit kalmıyorki ben sadece dısarı cıkarken giyecegi seyleri ütülüyorum onun dısında bende pasaklı anne modundayım üzülüyorum ama olmuyorki zaten 2 güne bir makine calıstırıyorum ser topla yerleştir hop tekrar aynı seyler bizimde kıyafetlerimiz azaldı ya büyük ya küçük ortası yok sanırım alayım yenisini diyorum bu defada alacak birsey bulamıyorum hep yazlıklar cıkmıs yada cok kalın kıslıklar var
alışacaksın canım kendi başına yıkamayaselam kızlar buğün kkya girip girip çıkyom kızım bi tuhafki sormayın...yine gece4te yattık...öglene kadr yattı şimdide emip emip uyuyo...gece yine uyumıycak...buğün yanlızım...annem küsüp gitmiştiya...telini bile bırakıp gitmiş..dolayısıyla arayamadım bile...gelmedide aramadıda...kocam haftasonu nöbetçi bunuda biliyo... alıntı yapamadım yazdıklarınıza, alttan al anneni demişiniz...zaten hep ben alttan alıyom.eşimle annem arasında kalmaktan çok bıktım..ama tel olmayınca alttan almaya fırsatım bile olmadı.napem bende kızımla sarmaş dolaş takılıyom...banyo yaptırmam lazım buğün... napcam bilmiyom..normalde biri kafasını tutyodu küvetide dolduruyodum öle yıkıyodum...şimdi filede yıkamayı denesemmi acaba sizce...üşüyo gibime geliyo öle...becerebilirmiyimki...
kızlar bugun çoooook güzel bir gündüüü..sabah kalktım tartıldımm kilo vermişmm..cuma zayıflama yarışmasındayımda..ticerımdan da belli olduğu üzere tombikkimm
77 ile hamile kalmıştımm..tartıda 99u gördükten sonra tartılmamaya yemin etmiştiçç..1 hafta sonrada doğum yaptımm..96 ile doğumdan çıktımm..ödemler gittikten sonra 89 a kadar inmiştim kiiii ibre tekrar yukarı döndüü bende tatlıya ve ekmeğe hayır kampanyası başlattımm..15 günde 3 kilo gitti..hiç fena değil:)))
bugun deniz kenarına gittim..çiçeklerrr, çimenler, deniz, güneşş..off ne iyi geldiieşimle çocuk gibi hoplaya zıplaya gezdikk..oğlum arabasında uyudu bizde çocuk parklarında oynadık sallandıkk filann..
avmlrden öyle sıkılmıştım kii bugun yeniden doğmuş gibi oldum resmen
bu arada sabah sinir oldumm bir sürü alıntı yapmıştımm..kk da problem oldu heraldee..cevap yazamadan kapandıı..
tebrikler canımm
bende 90+ kulübüne üyeyim kk da
bende bendeee....paketin bitmesini bekliyorumm..kıyafetleride hiçç ütülemedim şimdiye kadar:)
canım o misafir yoğunluğunda ben doğuma gittiğim kiloyu geçerdim merak etme:)) bi iştah var bendee..bide gözüm dönüyoki sormaaa
slm kızlar nasılsınız ben bıraz uzgunumdun gece kuzucumla abımlere gıttık kalmaya annemlerle orda ne olduysa oldu once ıshal seklınde yesıl kaka ardında agzından burnundan fıskırdı kusmuklar ay okadar kotu oldumkı anlatamam bıde abım sevım az dedı uyku saatı kacdı bu sefer basladı aglamaya katıldı resmen ıcım parcalandı zor zar uyuttum gogsumu verdım almadı battanıyede kardesımle sallayarak sakınlestırdık kuzumu ama ne gucendı anlatamam sonra sabaha kadar emmedı benı emse bıle hemen uykuya daldı bense ssabaha kadar emzırmeye calıstım morelım ıcene bozuldu.bıde gaz sancımız tuttu ustune uyandı agladı resmen asıdan sonra kuzuma bısıler oldu ası vuruldugu gun atesı cıkınca soymustum sadece yarım kol askılı badısıyle 15dk beklemısdım acaba usuttumu yoksa asılarmı dokundu anlamadım nese bugun dunku olaylardan sonra hemen solugu doktorda aldık cıgerlerını dınledı dr bısı yok dedı kakasına bakdı tamda o anda azıcık yapmıs kuzum dedıkı yesıl evet ornek almamız lazım bıde kustu bakarken hos yenı emmısdı ozaman kesık peynır gıbı kustu.dedı ben kusmasından suphelenıorum reflu yada enfeksyon kapmıs olabılır dedı benım morel ıcene alt ust oldu kızlar sımdı eve yolladılar numunelerı kaplarını aldık evde kakayla cıs yapmasını beklıoruz yapınca hemen hastaneye goturcez tahlıl yapılcak eger enfeksyon cıkarsa hastanede yatırırım dedı serum baglrım dedı kucucuk kuzumun neresıne takılcak o serum hem o serumlu sıseye bebegım nasıl kıpırdamadan durucak ıcım acıo resmen ıns cıkmaz enfeksyon:18: saten bı doktora gostermeye nıyetımde yok bı kac dr gotururum enfeksyon cıkarsada bazı ozel hast.sırf para almak ıcınde yapıo bunu nese kızlar suanda beklemedeyz dualarını eksık etmeyın lutfen buarada benım gıbı aynı durumu yasamıs bırılerı varsa basndan gecenı ve neler yaptıgını yazabılırmı?
Buarada melocum benıde eklermısın canım merve klç faceden gruba
kızlar su an cepten gırıyorum bılg.actıgımda eklıcem sızı
fatmacım benım kocam yagmur ormanı almıs ama begenmedım ben pahalı gereksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?