2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mervecim ancak buldum cnm istek gönderdim arkadalş oalrak ama biz ikmizde yönetici değilizz kim eklicek bizi böle pek bişi farketmedi hahahahahahaha:):):)

buarada cnm çok geçmiş olsun inş sonuçlarınız tertemiz çıkarr

Son düzenleme:
ben de eklenmişim yeni gruba seda sagol canım :)) ama bizim yazdıklarımızı face de ki diger arkadaşlarımız görüyor galiba sayfaya çıkıyor ozaman nolcak özel şeyler paylaşcaz ama akrabalar arkadaşlar görecekmi yani anlamadım :))

geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar dün kızım hep koynumda yattı babasıda dahada ateşlenır beşiğine yatır dedi ama kuzum yatmak istemedi annesını koynunda yatmak istedi gec atesı çıkmadı ama sabah yine ateşlendi hemen hastaneye gittik bebeğim galiba banyo yaparken üşüdü kendimi çok suçlu hissediyorum

geçmiş olsun canım sanada yavruna da kıyamam ya insan onlara bişey olsa kendini suçlu hissediyor belki banyodan sonra üşütmüşte olabilir

geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar benim kızımda da aynısı oldu bezini götürdük tahlil yaptırdık şükür bişey çıkmadı sende moralini bozma belki sen üşütmüşündür kendinede dikkat et

emem muhammede canım geçmiş olsun
ben hala geçmişi okuduğum için burdaki sohbetten geri kalıyorum çoğu zaman

kızlar bebeğine Tomy Yıldızlı Rüyalar alan varmıydı ve memnunmu?

fatmacım ben almıştımm.memnunum kızım müziklerini çok sevioo gündüz sırf müziğini dinlesin diye açıyorum hemen uykuya dalıyoo...gecedee gözleriyle tavanı takip ediyoo gülüyo konuşuyoo tavsiye ederim

kızlar su an cepten gırıyorum bılg.actıgımda eklıcem sızı

fatmacım benım kocam yagmur ormanı almıs ama begenmedım ben pahalı gereksız

gördüm melocum teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin içinde saol fatmacım sanada tesekkür ederim inş. hiç hasta olmaz bebişlerimiz içim parçalanıyor onlara birşey oldugunda.

ooffff geçmişte 20 sayfa fark hiç kapanmıyor
656 ya anca geldim
yazmayın artık stoooppp
şimdi evi süpürüp akşama yemek yapayım ben sonra yine okumaya devam

ben tomy almayı düşünüyorum canım
bende playskolun uyku arkadaşım var ama o biraz büyüyünce kullanılıyor
eylül çok seviyordu ama henüz ezgi pek anlamıyor karnına basınca müzik çalıyor çünkü

ben kullanıyorum canım.tommy yıldzlı rüyalarr.3 farklı müziği varr...kızımın çok hoşuna gidiyoo müziklerş görüntüsüü tavana baka bakaa uykuya dalıyoo
bu mesajdan sonra almaya kesin karar verdim

canım çok geçmiş olsun bende hiç duymamıştım ya

çok sevindim denden
biz yeni yeni fatoş emziği bıraktırmaya çalışıyoruz
wee ninkini almaya başladı arada :)

ooyy ne komşular var maşallah

gözdecim bebeiş büyüyünce daha çook pratik şeyler üreteceksin
mesela ben boş oldugum zamanlar baya bir un kavurup kavanoza dolduruyorum
hemen çorba için lazım olunca çıkarıyorum
ek gıdaya geçince çok pratik oluyordu:)

emre uyanmak üzere, önce onu doyurup temizleyeyim sonra da süpürgeye başlarım, yoksa yetişmeyecek... sonra gene uğrarım kızlar öpüyorum hepinizi

tam sizi anlatıyor heryeri ıslatıyor bebik:)

melocum ben geçmişi okuyamıyorum çoğu zaman sen denk gelirsen burda ne tarifler varsa bana mutlaka özelden at lütfen :))
ayrıcada kolay pratik yemek tariflerin varmı
2 çocukla canım hiiiç uğraştırıcı yemek yapmak istemiyor
çoğu zaman dışardan alıyoruz bu sıralar

evridiki süpersin yaaaaa keşke bende 44 kg olsaydımda hiiç kıyafet bulamasaydım
gerçi şimide buldugum söylenemezde
kız ben senin 2 katından bilem fazlayım yuhh bana

Allah bilir ben bunlara cevap yazana kadar siz 677 olmuşsunuzdur bile

fatmacım en pratİk dondurulmus fasulye nohut var.pudıng ve cık.sosları mıkroda yapıyorum.
Ev yufkası var annem yapmıs kuru.onları cesmede ıslatıp hemen kasarlı borek yapıyorum dondurucuda memleketten sarılmıs sarmalarım var kavrulmus kıyma bulundururum dondurucuda.
Bos kalınca yıne dolma ıcı hazırlayıp atarım dondurucuya acılde hemen bıberlere (kuru bıberde olur) kuru bıberlerı haslayıp kavururum uzerıne sarımsaklı yogurt.
Dondurucuda dılımlenmıs sucuk ve yazdan dogranmıs bıber vardır.kapaklı ekmek kızartmada hemen pızza yaparım ekmeklerle
bu arada senın zebra mıkroda guzel oldu
ılk anda aklıma gelen bunlar

kızının ismine bayılıyorum ben

2. sıradada ben varım
94.5 ile hamile kaldım 101 ile doğuma girdim çıktığımda 95 tim
şimdi 94 üm

o yeşil primalar aslında daha iyi sana niye öyle geldi acaba
diğerine alıştın ondanmıki?

fns93;
fatma oyun halısı almışsınız herhelse geçmişte bulamadım.. tekrar gönderir miisn nasıl memnun musunuz?
memnunum canım en azından kızım 15-20 dk oyalanıyor artık
migrostan 35 tl ye aldık
üstüne ben birde çengelli iğneyle ses çıakar oyuncak vs taktım daha cafcaflı oldu

dağ gibi ütü var
hala ütüleyebilmiş değilim
bebişin kıyafeti kalmadı yaaa:44:

alışacaksın canım kendi başına yıkamaya
herzaman yanında biri olamazki

Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçlarınız çok ii çıkacak. Benim oğlum yoğun bakımda yatarken bitişiğindeki diğer odada enfeksiyon kapmış bebekler yatmaktaydı. Bebeğin iştahsızsa, kusmuğu yeşil veya sarıysa, kakasında kan warsa ve ateşi yükseliyorsa enfeksiyondan şüpheleniliyor. Enfeksiyon mamanın ve ya sütün genize kaçıp oradan ciğerlerine ulaşmasıyla, mikroplu sulardan, öpmekten, hastalıklardan vs vs bunun gibi şeylerden oluşuyormuş. Tedawisi çok önemli. Geç kalınıp ertelemeye gelen bişi asla değil. Eğer sonuçlarınızda enfeksiyon çıkarsa ki dilerim hiç bişi çıkmaz asla wakit kaybedip başka doktorlarda görsün deme, bunu yapma. Tedawiyi başlasınlar hemen.

kızlar su an cepten gırıyorum bılg.actıgımda eklıcem sızı

fatmacım benım kocam yagmur ormanı almıs ama begenmedım ben pahalı gereksız

gercekten çok pahalı ama benim takıldığım 2. el satılıp alınan bir site var baya ragbet görüyor
kullan şimdi, sonra orda satarsın canım
dondny mi ne var senin onu geçende biri 150 ye sattı sanırım
ben yardımcı olurum sana

tarifler için thx

bu sefer gercekten kaçtımmm eşim kızıyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…