geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar benim kızımda da aynısı oldu bezini götürdük tahlil yaptırdık şükür bişey çıkmadı sende moralini bozma belki sen üşütmüşündür kendinede dikkat et
Slmmm arkadaşlarım:)) oku okuuu geçmişii walla bitirene kadar bi hal oluyorum az yawaşş yazın :)
Kuzucuklarınız nasıllar_?? Benim miniğimm hani gaz delisiydi yaa bişiyimiz kalmadı şükür. Gazdan göbek fıtığı cewizden bile büyük bi şekilde pırtlamıştı şimdi içine girdi normale döndü, çok sewindim. Bu gaz bela bişiymiş yaa yawrucum hem göbek hem kasık fıtığı oldu, ameliyat bile geçirdiŞükür ki geçti. Darısı artık gazlı kuzucuklara. Yaa arkadaşlarr Altuğ hep uyuyorr :) hiç ağlamıyor kuzum. Uyanıkkende agulanıyor kendi kendine sesler çıkarıyor elleriyle oynuyor etrafı inceliyor.. Bir tek acıkınca ağlamaya başlıyor:) Altuğ un yeleğinin ipinden hepinize göndereyim:)))) Çok uyuyan biri üstünden bişiyi bebeğe koyarsa o bebekte hep uyur derler buralarda
Slmmm arkadaşlarım:)) oku okuuu geçmişii walla bitirene kadar bi hal oluyorum az yawaşş yazın :)
Kuzucuklarınız nasıllar_?? Benim miniğimm hani gaz delisiydi yaa bişiyimiz kalmadı şükür. Gazdan göbek fıtığı cewizden bile büyük bi şekilde pırtlamıştı şimdi içine girdi normale döndü, çok sewindim. Bu gaz bela bişiymiş yaa yawrucum hem göbek hem kasık fıtığı oldu, ameliyat bile geçirdiŞükür ki geçti. Darısı artık gazlı kuzucuklara. Yaa arkadaşlarr Altuğ hep uyuyorr :) hiç ağlamıyor kuzum. Uyanıkkende agulanıyor kendi kendine sesler çıkarıyor elleriyle oynuyor etrafı inceliyor.. Bir tek acıkınca ağlamaya başlıyor:) Altuğ un yeleğinin ipinden hepinize göndereyim:)))) Çok uyuyan biri üstünden bişiyi bebeğe koyarsa o bebekte hep uyur derler buralarda
busecım masallah altugaaa...
Sen ona o kadar ıyı baktınkı hakettın onun bu guzel hallerını annemı daha fazla uzmeyeyım demıstır
öncelikle gecmıs olsun cnm bızımkı gazlı hala ıkınıyo kaka yaparken gazınıda ben msj yaparak cıkarıyorum bazende kendı cıkarıyo gaz bıtınce ıkınmalar kalkıyomu oylemı anlasılılıyo gazın bıttıgı:26:
adı ne şurubun cnm?aynı sorun bizdede var dr sorduk şurup verdi ıkınmaya başladığında verirsiniz dedi.
senın yazdıklarını okurkende ben agladım tuylerım dıken dıken oldu senın yasadıklarının yanında bızım yakınmaya hakkımız yok
kızlar bir miktar gazlanmaya ve tavsiyeye ihtiyacım var...eşimin arkadaşının düğünü var...izin alıp gelcek...8e kadar hazırlanmam lazım...10 kilo zayıf gösterecek mucizevi fikirlere ihtiyacım var
siyah tayt aldım..korse giycem...üzerini örtcek şık bi yelek aldım defactodan bide...siyah pullu bluz...kurtarırmı sizce...ayaklarımda büyümüş nasıl sığcak topuklularım bilmiyom...kızım uyuyoken duş aldım..saçlarımı köpükledim...makyaj yapmam lazııım ooof oooftavsiyeniz vermı bana...
ayrıca benim hem ayaklarım hemde el parmaklarım kalınlaşmış yüzükler sığmıyo...kilomu sizce yoksa ödemmiki bu
3 gün geçince kabız saylıyor canım.
mama mı veriyorsun ona bağlı olabilir,ama bebeğin erkekmiş sakın makatını uyarma yapsın diye,bebeklik döneminde makatı uyarılan bebekler zamanla ordan zevk almayı öğrenirlemiş ve ileride bu cinsel tercihlerine yansırmış.internetten araştırabilrisin daha kapsamlı bilgi için.
Uzulme canim benim kiz 6 7 gunde bi yapiyorben 3 gunu gecince kulak copunu zeytinyaglayip poposunu uyariyorum.dr da fitil at diyor.alismasini istemiyorum ama yapmayincada cok sinirli oluyor gecem gunduzum karisiyor.bide dr enfeksiyon kapti mi ondan da kakasini yapamaz demisti.aklinda olsun.gecmis olsun..:18:
hale mesela seni ekleyemedim bakar mısın nasıl görünüyor
aynı sorun bizdede var dr sorduk şurup verdi ıkınmaya başladığında verirsiniz dedi.
selam kızlarrr
geçmişi okumaya niyetlenmiştim ama baktım bitmiycekk zamanım varken önce yazayım dedim...selma betül kucağımda bi yandan emiyo bi yandan uyuyo...
dün annemin dersi bittikten sonra çarşıya çıktık...kendime bi tane eteek aldım...ayaklarım doğumdan sonra büyüdü 36dan 37ye terfi ettim...o yüzden bi normal bi ev ayakkabısı aldım...
veee sonunda kuaföre gidip saçımı kestirdimm çok mutlu oldum
ama mutluluğum uzun sürmedi akşam üzerime çay döküldü bacağım ve karnım yandı...çok ağladım ya berbat bişeydi...neyse ki kızıma bişi olmadı...
bugün sabahta erkenden kalktık babam bizi hakiki köy kahvaltısına götürdü
ordan bağımıza gittik kızımı arabasına bindirip gezdirdim sanırım temiz hava çarptı
yarın sabahh babamın arkadaşları kahvaltıya gelicek baya kalabalık bi grup şimdi onun hazırlıkları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?