2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Slmmm arkadaşlarım:)) oku okuuu geçmişii walla bitirene kadar bi hal oluyorum az yawaşş yazın :)
Kuzucuklarınız nasıllar_?? Benim miniğimm hani gaz delisiydi yaa bişiyimiz kalmadı şükür. Gazdan göbek fıtığı cewizden bile büyük bi şekilde pırtlamıştı şimdi içine girdi normale döndü, çok sewindim. Bu gaz bela bişiymiş yaa yawrucum hem göbek hem kasık fıtığı oldu, ameliyat bile geçirdi Şükür ki geçti. Darısı artık gazlı kuzucuklara. Yaa arkadaşlarr Altuğ hep uyuyorr :) hiç ağlamıyor kuzum. Uyanıkkende agulanıyor kendi kendine sesler çıkarıyor elleriyle oynuyor etrafı inceliyor.. Bir tek acıkınca ağlamaya başlıyor:) Altuğ un yeleğinin ipinden hepinize göndereyim:)))) Çok uyuyan biri üstünden bişiyi bebeğe koyarsa o bebekte hep uyur derler buralarda

saol cnm bakalım bırazdan sonucları alıcaz allahtan hayırlısını ıstıyorumm hastalık bıle olsa

öncelikle gecmıs olsun cnm bızımkı gazlı hala ıkınıyo kaka yaparken gazınıda ben msj yaparak cıkarıyorum bazende kendı cıkarıyo gaz bıtınce ıkınmalar kalkıyomu oylemı anlasılılıyo gazın bıttıgı:26:

busecım masallah altugaaa...
Sen ona o kadar ıyı baktınkı hakettın onun bu guzel hallerını annemı daha fazla uzmeyeyım demıstır

maşallah altuğaa

senın yazdıklarını okurkende ben agladım tuylerım dıken dıken oldu senın yasadıklarının yanında bızım yakınmaya hakkımız yok

aynı sorun bizdede var dr sorduk şurup verdi ıkınmaya başladığında verirsiniz dedi.

kızlar bir miktar gazlanmaya ve tavsiyeye ihtiyacım var...eşimin arkadaşının düğünü var...izin alıp gelcek...8e kadar hazırlanmam lazım...10 kilo zayıf gösterecek mucizevi fikirlere ihtiyacım var
siyah tayt aldım..korse giycem...üzerini örtcek şık bi yelek aldım defactodan bide...siyah pullu bluz...kurtarırmı sizce...ayaklarımda büyümüş nasıl sığcak topuklularım bilmiyom...kızım uyuyoken duş aldım..saçlarımı köpükledim...makyaj yapmam lazııım ooof ooof tavsiyeniz vermı bana...
ayrıca benim hem ayaklarım hemde el parmaklarım kalınlaşmış yüzükler sığmıyo...kilomu sizce yoksa ödemmiki bu

senın yazdıklarını okurkende ben agladım tuylerım dıken dıken oldu senın yasadıklarının yanında bızım yakınmaya hakkımız yok

Mucizem o benimm. Bakıp bakıpp hala büyüdüğüne inanamadığım miniğim o benim.. Hala gece uyumadan nefesini kontrol ettiğim korkumm.. Herşeyimm o benimmm.. Allah ım kimseye yaşatmasınn tek tesellim yawrumun hayatta bizimle sağlıklı olması..

okurken ben burda strese girdim nasıl 10 kgr az görünürsün die aynı dert bendede var ben sen yerinde olsam en kestirme yolu secerdim hayatım gitmeyelim düğüne :)) ama bu kacış olurdu en doğrusu git ve kendini göster eminim sizi tanıyanlar vay be helal olsun 2 ay olmuş kadın doğuralı düğünlere bile katılıyorlar diceklerdir:)) ayak ve parmak sorunları umarım kilodandır çünkü benim ayaklar 40 numara:)))parmaklarda dolma tek taşım kutuda:)))

bugün 3.gündü yaptı sabah buraya yazdıktan hemen sonra çok şükür.mama vermiyorum sadece anne sütü.uyarmaya yapmadım zaten okumuştum bi yerde.saol uyardığın için

teşekkür ederim.kabız değilmiş cok şükür sabah yaptı bayağı bi doldurmuş.büyüdükçe bir kaç gün gecikmeli yapabilirlermiş yeni öğrendim bende.erkek bebek olduğu için uyarmıyorum poposunu.enfeksiyonu bilmiyorum varmı yokmu.bugüne kadar enfeksiyonla ilgili bi problem cıkmadı ama:26:

bende gruba katılmak istiyorumm.eklermisiniz?

istek gönderdim ama doğru yer mi bilmiyorum.

sorgunlu66:esma kış

Son düzenleme:
selam kızlarrr
geçmişi okumaya niyetlenmiştim ama baktım bitmiycekk zamanım varken önce yazayım dedim...selma betül kucağımda bi yandan emiyo bi yandan uyuyo...
dün annemin dersi bittikten sonra çarşıya çıktık...kendime bi tane eteek aldım...ayaklarım doğumdan sonra büyüdü 36dan 37ye terfi ettim...o yüzden bi normal bi ev ayakkabısı aldım...
veee sonunda kuaföre gidip saçımı kestirdimm çok mutlu oldum
ama mutluluğum uzun sürmedi akşam üzerime çay döküldü bacağım ve karnım yandı...çok ağladım ya berbat bişeydi...neyse ki kızıma bişi olmadı...
bugün sabahta erkenden kalktık babam bizi hakiki köy kahvaltısına götürdü
ordan bağımıza gittik kızımı arabasına bindirip gezdirdim sanırım temiz hava çarptı
yarın sabahh babamın arkadaşları kahvaltıya gelicek baya kalabalık bi grup şimdi onun hazırlıkları var

geçmiş olsun canım yanık kötü olur yaa acısıda kötüdür allah bebişini korumuş ona birşey olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…