2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım.şimdi iyisindir inşallah.yanık cok zor olur

geçmiş olsun canım yanık kötü olur yaa acısıda kötüdür allah bebişini korumuş ona birşey olmamış.

çok geçmiş olsun canım.şimdi iyisindir inşallah.yanık cok zor olur

çok teşekkür ederim kızlar yandıktan sonra hemen buz tuttuk sonrada eve gelince merhem sürdük çok şükür bacağımda kabarıklık olmadı ama karnım biraz kabardı...dün çok kötüydüm ama şimdi iyiyim elh.

selam kızlar

pöfff bıktım bu avmlerden kafam şişti resmen yaaa insan uğultusu müzik zıngırtıcı çocuk çıngırtısıı pöfff valla havalar bi güzelleşsin ayağımı sokmıcam avmyeee

neyse epey gezdikk yemek yedik alışveriş falan yağptık oğlum uyudu uyandı etrafa bakındıı falan eve geldik aahh bi kaka yapmışşş maşallah yanii.neyse karnını doyurdum altını temizledim falan babaya sepetledim içerde uyuttu heraldeki sesleri çıkmıyoo

akşama misafir geliyoo gitmeden evi süpürmüştüm gelincede sildimm hazır bişşiler aldık zaten dışardann bekliyoruzz

mervecim çok geçmiş olsun canım yaa inşallah önemli bişi diildir,

nurcum sanada geçmiş olsun en az 5 kere vücudunun bilumum yerlerinden yanan biri olaraktann yanığın ne fena bişi olduğunu çok iyi bilirim.neyseki ucuz atlatmışsın aman prensese bişi olmamış çok şükür.

kızlarr süt annesi oldummm:))
komşum doğum yaptı demiştim.yanına ziyarete gittik.bebeğe baktım inliyor.neden böyle dedim ac dediler.annesinin sütü gelmemiş daha.sezeryan oldu ondan bide erken geldi yavrucak.yavruum aclıktan ağlamaya hali yoktu.içim parcalandı.hemen annesine emzirmeyi teklif ettim.izin alıp emzirdim.bi güzel doyurdu karnını sonra uzun uzun uyudu.bidaha emzirmedim bana alışırsa annesini reddeder süt hiç gelmez dedim.hala gelmemiş süt mama vermişler şimdilik.benim için değişik bi duygu oldu 21 yaşında süt anne

MELOCUM ben biz hamileyken kurmuştum aynı isimdee..onun için 2 tane çıkıyo 2011 şubat anneleri diyee..aynı şekile dışarıya gizli bir grupp..yazılanlar grupta kalıyoo...hatta biz birsürü resim filanda paylaşmıştıkk:))aaynı çatı altında toplanalım yaaaa:))) bölündükk şimdiii..

ya ben grubu sileyimm hep beraber bendeki üyeler sana gelsinn, yada sen sil sendekiler eski olana gelsinn..napalımmm???:26::26:

Saol cnm benım ya.cok sukur az once sonucları aldk.dr gostrdk hemen ck sukur ıltahap yokmus.usutmsuz kuzumu ben kotu bı anneym sanrm kuzumu hasta ettm

Kızlar ya

Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor sanırım. Bu gün de eşimin dayısı kalp krizi geçirdi. Anjiyo yapıldı hala yogun bakımda

Biz de moraller sıfır. Akşam üzeri geldik eve çocukları yıkadık şimdi ikisinin de uyku zamanı. Eşim Kaanı uyutuyor, ben de Asyayı...

Geçmişe bakamadım kusura bakmayın.şimdi biraz okuyayım.

canım çokk geçmiş olsun yaa..güzel haberlerini alırız inşallah..ne desek boş biliyorum ama kendini fazla üzmemeye çalışş..sütüne zarar gelmesin..

Geçmişi biraz okuyabildim. Aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım.

Sagol Denizciğim...

Merve , Emel geçmiş olsun kuzucuklara.

melocum grup güzel, teşekkürler.

Manikcim Asya'nın da orada biriken bir şeyler var ama pişik kremi gerçi de ben pek ellemek istemiyorum orayı hafifçe üstten siliyorum.

Canim cok sevindim kakasini yaptigina cinku insanin aklina takilip kaliyor.darisi bizimkinin basina

elvın yıne cok huysuz bugun ben yoruldum sımdı babasının kucagında emmıyor emdıgını kusuyor ve sureklı aglıyor alttan usten gazı da cıkıyor

sorgunlu ne guzel cok sevaba gırmıssın canım

evrıdıkı cok gecmıs olsun Allah daha beter haberlerden korusun canım

nurcum gecmıs olsun oncekı gun benımde avucuma sutlac dokuldu kaynar kotuydu,bepanten anestol ve sılverdın karıstırıp surdum 2saatte falan gectı

Son düzenleme:

seda hayranım sana...bu kadar geziyon..ev işide yapıyomuşun...durmadanda kkdasın...bide çocuk bakıyon...ne ara yetişiyon anacım bunlara... ben birini yapsan ikisi kalıyo valla

eşime çok sinir oldummmm... moralim bozuk biraz konuşalım dedim... tamam konuşalım diyor ama devamı yokkk. neyin var canın neye sıkıldı insan bi sorar.. sonra laf çarpıtıyorum böyle susmana sinir oluyorum diyee yine ee konuşalım diyor ama bu kadar.. en sonunda ne konuşalım ne sorayım dedi bende sinirlendim aman bişey sorma dedim sinirli sinirli aldım kızımı doyurdum o sırada uyumuşş daha da sinir oldum ama ben bunun acısını yarın çıkarmaz mıyım.. eşim çok iyidir hoştur ama kavga anlarında hep susar yada benim moralim bozuk olunca fazla üstelemez benim açılmamı bekler bende istiyorum ki o üstelesin sorsun.. kaç defa konuştuk, nasıl davranmasını istediğimi söyledim tamam diyor ama sonra gene aynı.. bazen çok mu üstüne gidiyorum diyorum ama günlerce evde olup bir sürü misafir ağırlayan benim onun beni şımartması lazım diyorum..offf offf

melocum; bu yeni face e nasıl üye olacağız?

Selam kızlar bugün kv -kp geldiler hiç giremedim aklımda burda kaldı gözümden uyku akıyo ama buraya bakmadan yatamadım sayfalar birikmiş yine ara ara bakabildim face bende üye olmak istiyorum bugün bi tanesine oldum ama o eskisi sanırım çünkü çok aktif deil

slm hanımlar hepınızı çok özledım ben aklım hep sızde ama pc bozuldu ve şuanda yok yenı bıtane bulana kadar belıycem sabırsızlıkla...bu gecelık kayınımınkını aldık eşimden anca sıra geldı bana...yazdıklarınızın çoğunu okudum hastaa olan bebişlere gecmış olsun sıkıntılı gun gecırelere allah yardımıcınız olsun dertler sıkıntılar hepıunızden uzak dursun ınşallah....
bende zorlu gunler gecırıyorum oğlum sünnet oldu onla uğraştık...kaynanamlarla aramız bıra limoni oldu tabıkı onların yuzunden...oyle çocuklarla gecıyo zaman havalar duzelemedı bırturlu gezemıyoruzda..bu hafta 2.ay aşımızı olcaz korkmaya başaldım şimdiden...benım oğlan memeyı pek ıyı almıyor hep savaş içersındayız...umarım duzelır benımkı ıyıce sallanmayıda ıstıyo sallıyom sallıyom uyutabılmek ıçın ...snırım ek gıdaya bıraz erken başlıycam belkı 4.aydan ıtıbaren başlarım...benım gıbı düşünene annelerden tavsıyeler beklıyorum tabııı eşim ozaman kadar yenı bır pc alırsa ay çok zo beğenen bır kocam var gunlerce araştırır gemı okyonuslar kadar sabrı var maşallah....ona sen hayatta yaşlanmazsın dıyorum okadarkı sabırlı bense tam tersı bışeyy ıstedımmı anında olmalı..ay çok konuştum buraya dönmeyı sabırsızlıkla beklıycem çok şey öğrenıyorum çunkı sızlerden...öpüldünüz sız ve guzel yavrularınız....

iyi geceler kızlar ...sohbeti takip edemedim bugünlrede ..bebişlerimizden rahatsız olanlar var anlaşılan..hepisine sağlık diliyorum..bahar havası da üstüne geldi riskli günler atlatıyoruz.

daha kızımı temiz havaya çıkaramadım ben de kendim çıkıp geziyorum annem kardeşlerim bakıyor bebişime..güzel bir şey içim açıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…