selam kızlarrr
geçmişi okumaya niyetlenmiştim ama baktım bitmiycekk zamanım varken önce yazayım dedim...selma betül kucağımda bi yandan emiyo bi yandan uyuyo...
dün annemin dersi bittikten sonra çarşıya çıktık...kendime bi tane eteek aldım...ayaklarım doğumdan sonra büyüdü 36dan 37ye terfi ettim...o yüzden bi normal bi ev ayakkabısı aldım...
veee sonunda kuaföre gidip saçımı kestirdimm çok mutlu oldum
ama mutluluğum uzun sürmedi akşam üzerime çay döküldü bacağım ve karnım yandı...çok ağladım ya berbat bişeydi...neyse ki kızıma bişi olmadı...
bugün sabahta erkenden kalktık babam bizi hakiki köy kahvaltısına götürdü
ordan bağımıza gittik kızımı arabasına bindirip gezdirdim sanırım temiz hava çarptı
yarın sabahh babamın arkadaşları kahvaltıya gelicek baya kalabalık bi grup şimdi onun hazırlıkları var
geçmiş olsun canım yanık kötü olur yaa acısıda kötüdür allah bebişini korumuş ona birşey olmamış.
çok geçmiş olsun canım.şimdi iyisindir inşallah.yanık cok zor olur
kızlar face de 2011 şubat anneleri diye bir grup kurdum dışardan gizli olacak bakar mısınız grup nasıl görünüyor şimdi gruba bişeyler yazıcam üye olmayanlara nasıl görünüyor ben çoğunuzu ekledim gerçi
Saol cnm benım ya.cok sukur az once sonucları aldk.dr gostrdk hemen ck sukur ıltahap yokmus.usutmsuz kuzumu ben kotu bı anneym sanrm kuzumu hasta ettmselam kızlar
pöfff bıktım bu avmlerden kafam şişti resmen yaaa insan uğultusu müzik zıngırtıcı çocuk çıngırtısıı pöfff valla havalar bi güzelleşsin ayağımı sokmıcam avmyeee
neyse epey gezdikk yemek yedik alışveriş falan yağptık oğlum uyudu uyandı etrafa bakındıı falan eve geldik aahh bi kaka yapmışşş maşallah yanii.neyse karnını doyurdum altını temizledim falan babaya sepetledim içerde uyuttu heraldeki sesleri çıkmıyoo
akşama misafir geliyoo gitmeden evi süpürmüştüm gelincede sildimm hazır bişşiler aldık zaten dışardann bekliyoruzz
mervecim çok geçmiş olsun canım yaa inşallah önemli bişi diildir,
nurcum sanada geçmiş olsun en az 5 kere vücudunun bilumum yerlerinden yanan biri olaraktann yanığın ne fena bişi olduğunu çok iyi bilirim.neyseki ucuz atlatmışsın aman prensese bişi olmamış çok şükür.
Kızlar ya
Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor sanırım. Bu gün de eşimin dayısı kalp krizi geçirdi.Anjiyo yapıldı hala yogun bakımda
Biz de moraller sıfır. Akşam üzeri geldik eve çocukları yıkadık şimdi ikisinin de uyku zamanı. Eşim Kaanı uyutuyor, ben de Asyayı...
Geçmişe bakamadım kusura bakmayın.şimdi biraz okuyayım.
Canim cok sevindim kakasini yaptigina cinku insanin aklina takilip kaliyor.darisi bizimkinin basinateşekkür ederim.kabız değilmiş cok şükür sabah yaptı bayağı bi doldurmuş.büyüdükçe bir kaç gün gecikmeli yapabilirlermiş yeni öğrendim bende.erkek bebek olduğu için uyarmıyorum poposunu.enfeksiyonu bilmiyorum varmı yokmu.bugüne kadar enfeksiyonla ilgili bi problem cıkmadı ama:26:
selam kızlar
pöfff bıktım bu avmlerden kafam şişti resmen yaaa insan uğultusu müzik zıngırtıcı çocuk çıngırtısıı pöfff valla havalar bi güzelleşsin ayağımı sokmıcam avmyeee
neyse epey gezdikk yemek yedik alışveriş falan yağptık oğlum uyudu uyandı etrafa bakındıı falan eve geldik aahh bi kaka yapmışşş maşallah yanii.neyse karnını doyurdum altını temizledim falan babaya sepetledim içerde uyuttu heraldeki sesleri çıkmıyoo
akşama misafir geliyoo gitmeden evi süpürmüştüm gelincede sildimm hazır bişşiler aldık zaten dışardann bekliyoruzz
mervecim çok geçmiş olsun canım yaa inşallah önemli bişi diildir,
nurcum sanada geçmiş olsun en az 5 kere vücudunun bilumum yerlerinden yanan biri olaraktann yanığın ne fena bişi olduğunu çok iyi bilirim.neyseki ucuz atlatmışsın aman prensese bişi olmamış çok şükür.
melocum; bu yeni face e nasıl üye olacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?