2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar..2 gündür foruma giremedim..dün tüm gün emizlik yaptım..işlerin bir kısmını bitirdim..bugünde çok geç kalktım evi topla yemek yap derken yine akşam oldu..
kızlar benim kızın uyku düzeni değişiyor(((akşam 9 gibi uyurdu şimdi 12 de anca uyuyor.birde emzirirken ağlıyo baya..ayaklarını ittiriyor..kendini geriye çekiyor..sanki bir yeri ağrıyo gibi..sonra göğsümden alıyorum...kucağımda gezdiriryorum susuyor..sürekli her akşam aynı şeyi yapıyor..bazen sinirlerim oynuyo..
sizler nasılsınız..geçmişi de okuyamadım..yarın okurum artık..hepinizi öpüyorum ..ii geceler..

yok cnm duvarda çıkmıyo paylaşılanlar ve başkalarının anasayfasında görünmüyo.eşimin face inden girip özellikle baktım kendi duvarıma bişi gözükmüyo ok

kızının ismine bayılıyorum ben ]

ben de senin kızlarının adlarına bayılıyorum Öykü ve Ezgi arasında kalmıştık biz de.Eylül ve Aylin i de düşündük.ama tatildeyken otelde Öykü adında çoook şeker bi kız görmüştük o zaman 2 aylık hamileydim ve kız olursa Öykü koyalım dedik,kız oldu koyduk

kızlar maşallah diyim baya konuşmuşsunuz yine :) alıntı yapmadım ama hasta olan bebişlere ve annelerine geçmiş olsun diyorum canı gönülden.Allah şifalar versin...

akşamüstü okuldan arkadaş aradı müsaitseniz gelicez diye.1 yaşında kızları var onların da (hoş zaten biz samimi olan 6 arkadaşız okulda ve hepimizin kızı var.kimimizde 1 kimimizde 2 tane ) ayy pek mutlu oldum yaaa bi de kızıma çok cici bi kot pantolonla tshirt almışlar onlar gittikten sonra Öyküyle uğraştık azıcık.en son babası yatak odasına götürdü uyutmak için veeee sanırım o da uyudu ki gelemedi annemin bi lafı vardır sokakta oynayan çocuğa sormuşlar annen nerde diye o da evde beni uyutuyo demiş aynı o misal bizimki de
kızlar ben de gidip yatayım artık herkese tatlı rüyalar ve kesintisiz uykular.aminnnnn

günaydın kızlar cümlemize.... azcık geçmişi okudum sütümü sağdım...kızım iki buçuga kadar yatmadı..çok uykusuzum...bu kız yatsın...hepinize hayırlı mutlu sağlıklı ve bol sütlü günler diliyorum....kendinize iyi bakın..

günaydın kızlar
sabahın köründen beri sizi okuyorum bitti sonunda

uyu oynadan nasıl memnunsunuz arkadaşlar? ben Kaan da denemek için almıştım hiççççç begenmemiştim.

Hatta geçen eşime dedim ki uyu oyna da hala satılıyor mu prima bunu niye üretiyorsa dedim
bende uyu oynayı eylülde 1 kez denemiştim hiç beğenmemiştim şimdide normal prima kullanıyorum mavi paketlilerden
çünkü premiumcareide begenmedim ben:)
[

QUOTE=Evridiki;18841973]biz de nukun tırnak makasını kullanıyoruz. eşim kesiyor ben cesaret edemiyorum. [/QUOTE]
bizde wee nin tırnak makası var onu kullanıyorum memnunum

Tebrik ederim. İyi cesaret

Kaan'ı 2.5 yaşına kadar eşimle yıkadım. Şimdi Asya'yı da hep eşimle beraber yıkıyoruz
ben 2 aydan sonra Eylülü hep kendim yıkamıştım şimdi ezgiyide kendim yıkamaya başladım

ay vajen darlığını nasıl anlamışlar ilkkez duydum
bizim de da kontrolde dudaklarını şöyle açıp içine baktı ama onamı baktı bilmem:44:

hmm çok lezzetli gibi
deneyeceğim yakın zamanda
tşk

benim kızımda henüz kendisi tutmuyor eline verisem 2-3 sn tutuyor elini açınca düşüyor zaten oyuncak
daha erken canım bunlar için üzme kendini

ay şok oldum hiiiiiçç duymamıştım

evet derya şu an yeşilimsi deniz mavisi gibi ama bilmiyorum döner mi
benim kızımında mavi gibi ama 6. ayda değişmişti eylülünde oda mavimsiydi:)

ay tekrar yazsan tarifi olurmu?

sağol canım
bende normal yufkayı paketiyle koyuyorum buzluğa bir misafir geleceğinde herzaman markete gidilmiyor çıkartıp yumuşayınca yapıveriyorum
nohut hep oluyor bende fasulyede koyarım artık
ay başında 1 kg kıymadan köfte yapıyorum elimle şekil verip buzluğa atıyorum yemeksiz kalınca hemen çıkar pişir yanına makarna
yada patatesli köfte fırına ver iyi oluyor
unu kavurup çorba için saklıyorum
öyle pratik şeyler işte :)
peki büyük tepsiyi mikrodalgaya koyunca dönmedenmi pişiyor???
hangi borcamla yaptın?
7dk mı sürdü?
ne çok sordum ya

bende gruba katılmak istiyorumm.eklermisiniz?

istek gönderdim ama doğru yer mi bilmiyorum.

sorgunlu66:esma kış
facede bir sürü esma kış var canım sen hangisisisn kalpli olanmı?
çoook geçmiş olsun canım cicielrinide güle güle kullan

ayyyy nasıl bir duygu acaba
başka bebeği emzirmek çok değişiktir eminim
nasıl dua almışsındır
bravo sana ya

offf bencede eskileri kaldıralım bende tam 3 tane şubat kk annesi var grup karışık oldu:44: hem birine 3 aydır paylaşım yapılmamış sildim gitti onu
çok geçmiş olsun canım

amaaaaaannn takma kafana erkek milletini değiştiremezsin
daha 2-3 gün önce tartıştık küstük şunu şunu yapmanı istemiyorum dedim
dün baktım yine aynı şeyler amann boşgeç
napayım 40 yaşında adam doğruyu eğriyi benmi öğreteceğim ya
sanki 1 kulağından giriyor diğerinden çıkıyor söylediklerim

oğlun sünnet olmuş hayırlı olsun canım
Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin

günaydın annişler..
dün gece yazmıştım eşime sinir oldum diye..
sabah 6 gibi yanıma geldi ama hiiiiiç pas vermedim.
şimdi dershanenin kahvaltısı vardı oraya gitti.
gelince kızımı ona bırakıp arabayı alıp gezmeyi planlıyorum
zeyland ve bücürükten hediye gelmişti birini beğenmedim diğeri de kışlık biraz tam olacağı zaman yaza geliyor onları değiştireceğim.. geçmişte bi burun damlası tarifi verilmişti karbonat tuz falan onu bilen varsa yazabilir mi? eşim bi damla almış eczaneden ama sanki pek işe yaramıyor.. bir de bu otri bebeyi kullanırken bizim kız çığlık çığlığa ama burnu da baya tıkalı bir de o evde yapılan damlayı deneyeyim dedim.. kızım ağlıyor öpüldünüz

Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen

hoşgeldin
yavruna da gecmış olsun.allah'ü teala acil şifalar versin.

rabbim şifa versin canım inş kapanır yeğenimde de vardı kendiliğinden kapandı şimdi 4 yaşına girecek neredeyse.. çok sağlıklı

melocum; bu yeni face e nasıl üye olacağız?

kızlar fns93,manik ,lal,romeo arkadaşlarımızdan birine özelden face adresinizi yazın eklenirsiniz bana özelden face yaz ben eklerim seni
canım yaaa..nerelerdesin ..çabuk bilgisayarlanır da dönersin inş
aynen....aynı şeyler..çıldırdı dün emmmedi emmedikçe çıldırdı ben de biberon vermedim en son saç kurutmayla emzirmeyi başardık süt var ama emmiyordu sonunda emdi ve uyudu
nesli hoşgeldin bu arada 51 haftalık hamilesin
delik çoğu kişide oluyor ama kapanıyor sanırım canım

Hosgeldin canim..Allah bebeginin yardimcisi olsun..cok gecmis olsun..

fatma browniyi küçük kare borcamda yapıyorum 9 iri dilim çıkıyor

SÜT ARTIRAN ŞERBET
http://www.mutfakteyze.com/icecekler/kaynar-lohusa-serbeti.html

KAYNAR/LOHUSA ŞERBETİ |

MALZEMESI
Tarçin, karanfil, zencefil, havlıcan, zerdeçal, yeni bahar, kakule .
1 kilo seker, 4-5 bardak su.
Üzeri için , çekilmis tarçın ve ceviz içi , fıstık (isterseniz)
HAZIRLANMASI
Şekeri su ile bir tencerde eritin. Baharatlari doğru dan veya bir tülbent (eczaneden alcağınız büyükçe gazıi bez de olur)
içine doldurup bağlayın. Bu şekilde tecereye atıp. . 5 -10 dk kaynatın. Ateşten alıni dinlenmeye bırakın.
İkram edeceğiniz zaman; Ayrı bir kaba yeteri kadar alıp tekrar kaynatın. Fincanlara çok fazla doldurmadan aktarın.
Üzerine 1-2 tatlI kaşığı kıyılmış ceviz içi ve onun üzerine tarçın serpip yanında 1-2 tuzlu kurabiye ile servis yapın.

neslicim hoşgeldin canım
çook çok gecmis olsun

--------
melocum ordaki bazı baharatların adını ilkkez duydum

emel, merve, nur, evridiki hepinize geçmiş olsun

bizde wee nin tırnak makası var onu kullanıyorum memnunum

ben 2 aydan sonra Eylülü hep kendim yıkamıştım şimdi ezgiyide kendim yıkamaya başladım

ay vajen darlığını nasıl anlamışlar ilkkez duydum
bizim de da kontrolde dudaklarını şöyle açıp içine baktı ama onamı baktı bilmem:44:

hmm çok lezzetli gibi
deneyeceğim yakın zamanda
tşk

benim kızımda henüz kendisi tutmuyor eline verisem 2-3 sn tutuyor elini açınca düşüyor zaten oyuncak
daha erken canım bunlar için üzme kendini

ay şok oldum hiiiiiçç duymamıştım

benim kızımında mavi gibi ama 6. ayda değişmişti eylülünde oda mavimsiydi:)

ay tekrar yazsan tarifi olurmu?

sağol canım
bende normal yufkayı paketiyle koyuyorum buzluğa bir misafir geleceğinde herzaman markete gidilmiyor çıkartıp yumuşayınca yapıveriyorum
nohut hep oluyor bende fasulyede koyarım artık
ay başında 1 kg kıymadan köfte yapıyorum elimle şekil verip buzluğa atıyorum yemeksiz kalınca hemen çıkar pişir yanına makarna
yada patatesli köfte fırına ver iyi oluyor
unu kavurup çorba için saklıyorum
öyle pratik şeyler işte :)
peki büyük tepsiyi mikrodalgaya koyunca dönmedenmi pişiyor???
hangi borcamla yaptın?
7dk mı sürdü?
ne çok sordum ya

facede bir sürü esma kış var canım sen hangisisisn kalpli olanmı?

çoook geçmiş olsun canım cicielrinide güle güle kullan

ayyyy nasıl bir duygu acaba
başka bebeği emzirmek çok değişiktir eminim
nasıl dua almışsındır
bravo sana ya

offf bencede eskileri kaldıralım bende tam 3 tane şubat kk annesi var grup karışık oldu:44: hem birine 3 aydır paylaşım yapılmamış sildim gitti onu

çok geçmiş olsun canım

amaaaaaannn takma kafana erkek milletini değiştiremezsin
daha 2-3 gün önce tartıştık küstük şunu şunu yapmanı istemiyorum dedim
dün baktım yine aynı şeyler amann boşgeç
napayım 40 yaşında adam doğruyu eğriyi benmi öğreteceğim ya
sanki 1 kulağından giriyor diğerinden çıkıyor söylediklerim

oğlun sünnet olmuş hayırlı olsun canım
Allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim arkadaşlar...
neslicim geçmiş olsun Rabbim meleğine şifalar versin tez zamanda inş

neslicim çok geçmiş olsn inş deliklerr bir an önce kpanırr

Herkese cok tesekkur ederim allahım bütün yavrularımıza saglık sıhat versin melocum isin icine girince o kadar cok sey ögreniyorsun ki her deligin farklı önemde oldugunu hepsinin farklı tedavisinin oldugunu yagmurumunki biraz riskli allahım yardımcımız olsun

merhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....

Çok geçmiş olsun nesli Allah bebeğine acil şifalar versin bebeğini hastanelerde görmenin ne demek olduğunu bilirim.

nesli geçmiş olsun güzelim ..çoğu delikler zamanla kapanmıyor doktorunuzda söylemiştir zaten ..en kısa zamanda kapanır inşallah sizde rahatlarsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…