2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım sütünün yettiğini düşünüyorsan mutlaka gazdan yapıyodur öyle.benim oğlumda öyle yapıyor gaz sıkıntısı olunca.bazen anlayamıyorum gazı olduğunu,hemşire ''elinle karnına hafif sıkıp bastır ayağını yukarı çekiyosa gazı vardır''demişti.öyle yapınca anlıyorum artık.bi dene istersen.

herkese merhabalar bende aranıza yeni katıldım burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak güzel .2 şubatta sezeryanla doğum yaptım bebeğimi emziriyorum. bir haftadır reglim başladı.doktorum 6 ay sonra başlayablceğini söylemişti.şimdi erken geldi diye korkuyorum benim gibi regl olan var mı ?

bende 9 şubatta doğum yaptım canım 3 gün önce regl oldum. 47. günümde 1-2 gün gelmişti yine öyle olacak sandım ama bu seferki normal regl.. hayırlı olsun

yalnz değilim o zman :) benmkiside normal regl oldu .ne derece doğru bilmiyorum ama günde bir kez mama verdiğim için sadece anne sütüyle beslemediğim için olduğunu söylüyorlar ... bir de bu aralar stressli günler geçiriyorum belki de ondandır ..

ben sadece mama veriyorum ama onunla ilgisi olduğunu zannetmyorum. perşembe gece arkadaşım gelmişti 5,5 aylık oğlu var hala sadece anne sütü veriyor, ona söyledim regl oldum diye bende o zamanlarda olmuştum dedi ki sadece süt veriyor

kızlar meraba ben de 2 şubatta doğum yapmıştım oğluşum şuan mışl mışıl uyuyor... ve ben hala regl olmadım:)) bu arada hala göğüsyarası olan varsa o pedleri çıkarıp atın ben tam iki ay çektim bepanten lansinoh lasolin soğan derken bi türlü acıyı geçiremedim en sonunda amcamın eşi belki de ped yapıyordur eski usul tülbent koyalım dedi üç günde yara falan kalmadı oumuş bütün problem.. iki ay içimi çeke çeke emzirmiştim.. gerçi emzirsem de bişey değişmiyo sütüm yağsızmış ilk bir ay hiç kilo yapmadı oğlumda anlayacağınız light çıktı benim süt ve süt ve mama ikisini birrlikte veriyorum oğluma aranızda bu sorunu yaşayan var mı

canım meraba aynısı bizde de var iki tane delik biri 4mm imiş diğeri çok çok küçükmüş bize de kapanır dediler ama çok merak ediyorum ben de bu arada size deliğin boyutunu söylediler mi ne kadarmış?

kızlar bebeklerinizin kalbinde delik oldugunu nasıl anladı dr lar?
hamilelikte ultrasondanmı yoksa doğduktan sonramı?

geçmiş olsun canım sanada

bu arada bebek telsizi alıcam önerilerinizi bekliyorum

bizimki çok duyulmuş bir marka değil ama memnunum işimizi rahat görüyor
sabahları kızımı servide bindirmek için 3 kat aşağıya inip apartmandan çıkıyorum ama evdeki sesleri çekiyor
yani çok çok paralar vermene gerek yok
işini görsün yeter
bizimki aşağıdaki markadan

dediğini deniycem canım sağol walla sütüm yetmese sürekli ağlar sanırım şimdi daha çok uykusuzluktan ağlıyor,uykuya dalamıyor ve en fazla 30 dk uyuyor online görünüyorum ama kızımla uğraştım 2 saattir şimdi beşiğinde sallıyorum inş. uyur.....benim göğüsler hep sönük ama sıkınca süt geliyor,inş. yetiyordur

kızlar hemen paylaşıyım dedim dün bi arkadaşa gittim 8 aylık oğlu var diş buğdayı için bebeiş ek gıdaya başladığı için arkadaşın sütü azalmış ama 1 yaşına kadar vermek istiyorum falan dedi dr metpamid diye mide bulantısı hapı varya onun yan etkisinin süt yapan hormonları uyarmak ve sütü arttırmak olduğunu söölemiş hamilelikte bile kullanılıyomuş bu dönemde de kullanılır demiş hemen aklıma geldiniz ben bunu kızlarla paylaşayım dedim
daha sonra yine gelcem muhabbete :))

canım hoş geldinn..çok geçmiş olsun kuzuya..

ayy o kadar çok şey denedim kiii..sıkıldım artık yaaaaa((artmıyoo sütüm benimm

canım sütünün yettiğine inanıyosan muhtemelen gaz sancısıdır.ben çoğunlukla mama veren arada emziren bir anneyim..öyle gögsü çekiştirince anne sğt biitii mamaya gecelim diye yorumluyorum ama benim sütüm çook azzz

canım hoş geldin..ben dahil çok kişi regl oldu aramızda..endişelenmee..

canım çook geçmiş olsunn..bir kez ve kısasüreliğine yaşaımm..nasıl dayandın iki ayy..çok geçmiş olsunn

sağol canım benimde evim biraz büyük ve çekiş gücünün yüksek olması gerek

bunu bana doğumdan sonra sütüm gelmeyince bir arkadaşımda söyledi..ona da dr söylemiş ve işe yaramışş..ama eşim ilaç old için yanaşmadı..hattaeşim eczaneye gidip sordu bile eczacı abi birsürü yan etkisi var demişş..vazgeçmiştikk..
aklımı çeldin şimdii..unutmuştumm..eşimden gizli gidip alsam mıı

evde şurubu var ben bi deneyeyim

Kızlar 2 gündür kızımla ilgili bişey keşfettim.Buzdolabının üzerinde magnetler resimler filan var kucağıma alıp göürüyorum dolabın önüne onlarla konuşuyo gülüyo acayip mutlu oluyo:) Sizdede varmı böyle bi durum denemediyseniz bi deneyin çok acayip mutlu orda.

kızlar günaydınnnnnnn
pazar günü ve ben evde hatta yatak odasında tıkıldımm..dün koltuklARIMI YIKATTIMM..sonuçtan henüz memnun değilimm..tam kurumalarını bekliyorumm..şu soğukta kapı pencere acıkk koltukları havalandırıyorumm..kurusunlar diyee..bana 2 saat sonra kullanabilirsiniz demişlerdi ama hala ıslaklarr..ufo ve benzeri bişey yok ki oturduğum odayı ısıtayımm..tüm pencereler açıkken doğalgazı yakmakta hiç akıllıca değil..giydik kazaklarımızı oğlumla, kapıların altına paspas serdimm..odayı izole ettim ve burdayımmmm..yatak odasındaa:))
tezim icin makale okuycammm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…