merhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....
herkese merhabalarbende aranıza yeni katıldım burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak güzel .2 şubatta sezeryanla doğum yaptım bebeğimi emziriyorum. bir haftadır reglim başladı.doktorum 6 ay sonra başlayablceğini söylemişti.şimdi erken geldi diye korkuyorum benim gibi regl olan var mı ?
Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen
canım meraba aynısı bizde de var iki tane delik biri 4mm imiş diğeri çok çok küçükmüş bize de kapanır dediler ama çok merak ediyorum ben de bu arada size deliğin boyutunu söylediler mi ne kadarmış?
bu arada bebek telsizi alıcam önerilerinizi bekliyorum
canım sütünün yettiğini düşünüyorsan mutlaka gazdan yapıyodur öyle.benim oğlumda öyle yapıyor gaz sıkıntısı olunca.bazen anlayamıyorum gazıine görünük olduğunu,hemşire ''elinle karnına hafif sıkıp bastır ayağını yukarı çekiyosa garzı vardır''deykun ağlıyor,mişti.öyle yapınca anlıyorum artık.bi dene istersen.
Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen
fatma browniyi küçük kare borcamda yapıyorum 9 iri dilim çıkıyor
SÜT ARTIRAN ŞERBET
Kaynar ( Lohusa Şerbeti ) - Mutfak Teyze
KAYNAR/LOHUSA ŞERBETİ |
MALZEMESI
Tarçin, karanfil, zencefil, havlıcan, zerdeçal, yeni bahar, kakule .
1 kilo seker, 4-5 bardak su.
Üzeri için , çekilmis tarçın ve ceviz içi , fıstık (isterseniz)
HAZIRLANMASI
Şekeri su ile bir tencerde eritin. Baharatlari doğru dan veya bir tülbent (eczaneden alcağınız büyükçe gazıi bez de olur)
içine doldurup bağlayın. Bu şekilde tecereye atıp. . 5 -10 dk kaynatın. Ateşten alıni dinlenmeye bırakın.
İkram edeceğiniz zaman; Ayrı bir kaba yeteri kadar alıp tekrar kaynatın. Fincanlara çok fazla doldurmadan aktarın.
Üzerine 1-2 tatlI kaşığı kıyılmış ceviz içi ve onun üzerine tarçın serpip yanında 1-2 tuzlu kurabiye ile servis yapın.
merhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....
canım hoş geldin..ben dahil çok kişi regl oldu aramızda..endişelenmee..herkese merhabalarbende aranıza yeni katıldım burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak güzel .2 şubatta sezeryanla doğum yaptım bebeğimi emziriyorum. bir haftadır reglim başladı.doktorum 6 ay sonra başlayablceğini söylemişti.şimdi erken geldi diye korkuyorum benim gibi regl olan var mı ?
kızlar meraba ben de 2 şubatta doğum yapmıştım oğluşum şuan mışl mışıl uyuyor... ve ben hala regl olmadım:)) bu arada hala göğüsyarası olan varsa o pedleri çıkarıp atın ben tam iki ay çektim bepanten lansinoh lasolin soğan derken bi türlü acıyı geçiremedim en sonunda amcamın eşi belki de ped yapıyordur eski usul tülbent koyalım dedi üç günde yara falan kalmadı oumuş bütün problem.. iki ay içimi çeke çeke emzirmiştim.. gerçi emzirsem de bişey değişmiyo sütüm yağsızmış ilk bir ay hiç kilo yapmadı oğlumda anlayacağınız light çıktı benim süt ve süt ve mama ikisini birrlikte veriyorum oğluma aranızda bu sorunu yaşayan var mı
bizimki çok duyulmuş bir marka değil ama memnunum işimizi rahat görüyor
sabahları kızımı servide bindirmek için 3 kat aşağıya inip apartmandan çıkıyorum ama evdeki sesleri çekiyor
yani çok çok paralar vermene gerek yok
işini görsün yeter
bizimki aşağıdaki markadan
Eki Görüntüle 183637
kızlar hemen paylaşıyım dedim dün bi arkadaşa gittim 8 aylık oğlu var diş buğdayı için bebeiş ek gıdaya başladığı için arkadaşın sütü azalmış ama 1 yaşına kadar vermek istiyorum falan dedi dr metpamid diye mide bulantısı hapı varya onun yan etkisinin süt yapan hormonları uyarmak ve sütü arttırmak olduğunu söölemiş hamilelikte bile kullanılıyomuş bu dönemde de kullanılır demiş hemen aklıma geldiniz ben bunu kızlarla paylaşayım dedim
daha sonra yine gelcem muhabbete :))
evde şurubu var ben bi deneyeyimkızlar hemen paylaşıyım dedim dün bi arkadaşa gittim 8 aylık oğlu var diş buğdayı için bebeiş ek gıdaya başladığı için arkadaşın sütü azalmış ama 1 yaşına kadar vermek istiyorum falan dedi dr metpamid diye mide bulantısı hapı varya onun yan etkisinin süt yapan hormonları uyarmak ve sütü arttırmak olduğunu söölemiş hamilelikte bile kullanılıyomuş bu dönemde de kullanılır demiş hemen aklıma geldiniz ben bunu kızlarla paylaşayım dedim
daha sonra yine gelcem muhabbete :))
evde şurubu var ben bi deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?