2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aynıyız canım
benim kızda bakıp bakıp gülüyor
ben iş yaparken onu anakucağına yere oturtuyorum bi bakıyorum kafayı çevrip magnetlerle konuşuyor

fatmacımm kaderimiz aynı süt konusundaa..denedikten sonra yorumlarını bekliyorumm..

benim ilkindede böyleydi inşallah senin 2. de bol bol olur canım
ilkindede yemekten üstümde 10kg kaldı
bunda ne derlerse denemicem dedim annelik işte yine yiyorum:26:

aynen canım yaa..sanki denemezsem oğluma haksızlık yapmışım gibi oluyoo...ama dikkat etmeye çalışıyorum zaten doğumdan 15 kilo kaldı üstümdee..

ya sabahtan beri ağlıyor
mama yaptım yok
altını temziledim yok
masaj yaptım yok
kucağıma alıyorum susuyor
allahım şöyle kucağımda bi sallayayım dedim uyuyakaldı yavrucak
meğer uykusu gelmiş çok
bazen tecrübelide olsan bebek dilinden anlayamayabiliyorsun

hazır uyumuşken biraz iş yapayım ben:111:
evi darmadağan etti yine eylül:119:

selam kızlar

bu arada bebek telsizi alıcam önerilerinizi bekliyorum

geçen gün bi arkadaş resmini paylaşmıştı turuncu renkte kraft marka bizimki ve çok memnunum.açık alanda 800 mt kapasitesi var.tavsiye ederim :13:

cnm ben 2 kez regl oldum düzensizlik olabiliyo ilk 6 ay ve ben hiç mama vermedim daha sadece emziriyorum.hiç alakası yok yani emzirmekle mama vermekle

ahhh ahhh en iyi bilenlerden biriyim o acıyı daha yeni iyileşti bnmkiler de.neler denedim neler ohhooooo..sağ göğsümü geçen gün yine acıtmaya başladı kızım ama bugünlere şükür.hiç geçmeyecek sanmıştım ama 2 ayda kurtuldum şükürler olsun...

kızlar bebeklerinizin kalbinde delik oldugunu nasıl anladı dr lar?
hamilelikte ultrasondanmı yoksa doğduktan sonramı?

kızlar bunu ben de merak ediyorum.o deliklerin varlığını nasıl anladı doktorunuz???

kızlar ben kaçtım.malum bugün pazar kocişle takılalım öptümmm

slm kızlar nasılsınız..bu yaz alanya ya gitmeyi düşünüyoruz..ancak otel bulamıyorum..netten bakıyorum ama yorumları yok..alanyada hangi otelden memnun kaldınız..gidenler varsa yardımcı olur musunuz..bebekte olunca dah dikkatli seçmek lazım:)))

Fatmacım senin soruna cevap vereyim kalpteki deligi doktorumuz kontrollerde anlamıs ama kapanır diye bize soylememis bunuda kalbini dinleyerek anliyorlar üfürüm deniyo en büyük belirtisi morarma benim kızımın dudak cevresinde oluyordu mesela emme zorlugu sürekli aglıyordu sık nefes alma cabuk yorulma

canım bizimki 6 mm digeri daha kücük zaten şuan onu önemsemiyorlar 2 aydır ilac tedavisi görüyor ayda bir kontrolleri var 2 gün önce gittigimizde 4.6 mm düştü dedi doktorumuz kapanmazsa ameliyat olucak ama doktorumuz iyilesme oldugunu söyledi ıns kapanır.

Selam arkadaşlar;

Babamız nöbetçi, oglumla yemegimizi yedik, sonra eşim Kaan'ı aldı götürdü, ben de Asya'yı emzirdim uyuyor o da.

Burada felaket bir yagmur yagıyor.

Ne güzel adet olanlar var. Ben de bekliyorum ama tık daha. Halbuki oglumda 45. gün olmuştum.

Manikcim Asya onu ilk 45. günlüktü oturma odasındaki tablo ve saatle yaptı :) Mutfakta da dediğin gibi magnetlerle konuşuyor Çok komik degil mi?

Bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Yogun bakımdan çıkmış, servise almışlar

Selam arkadaşlar;

Babamız nöbetçi, oglumla yemegimizi yedik, sonra eşim Kaan'ı aldı götürdü, ben de Asya'yı emzirdim uyuyor o da.

Burada felaket bir yagmur yagıyor.

Ne güzel adet olanlar var. Ben de bekliyorum ama tık daha. Halbuki oglumda 45. gün olmuştum.

Manikcim Asya onu ilk 45 günlüktü oturma odasındaki tablo ve saatle yaptı :) Mutfakta da dediğin gibi magnetlerle konuşuyor Çok komik degil mi?

Bu arada geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler. Yogun bakımdan çıkmış, servise almışlar

Hoşgeldin Nesli. Geçmiş olsun kuzuna. İnşallah ameliyata gerek kalmaz...

Şimdi aklıma geldi, vajina darlıgını hiç duymadım ama size bir şey anlatayım. Dikkat edin.

Ben Kaan'a dogum yaptıgımda bir arkadaşımın da kız bebegi olmuştu.

Çocuk aşırı huysuz gece gündüz uyumuyor falan, gelişiminde bir sorun yoktu hatta akranlarından ilerideydi. Ama huysuzlugu çok fazlaydı. Neyse çocuk 2.5 yaşına geldi. Anne tuvalet eğitimi verecek, çocuk bir türlü alışmıyor. en sonunda doktora götürdü çocuk da vajina tıkanıklıgı varmış megerse. Ben de ilk defa ondan duymuştum. Sonra bir operasyonla açtılar ve o operasyondan sonra kızının bütün huysuzlugu bıçak gibi kesildi.

Ben Asya dogudugunda ilk çocuk doktoru bakarken bunu sormuştum. Daha sonra şimdiki doktoruna özellikle baktırdım. Çünkü Asya dogdugunda ilk 24 saat çişini yapmamıştı. Kaan da dogdugunda ilk 24 saat kakasını yapmamıştı.

birinde anüs, birinde vajina tıkanıklıgından şüphelenmiştik. O nedenle özelikle baktırmıştım ben. Sizin de aklınızda olsun...

neslicim neyseki farkedilmiş..umarım küçülme devam eder
Melahat, Fatma çok beceriklisiniz yahu

Ben de öyle olmayı ne çok isterdim ahhhh :26:
e sende beceriklisin kısss.kendine haksızlık etme..ben 50 kişilk misafir ordusuna yaptığın listeyi unutamıyorum

küçük çocuğu olanlar
bugün ülker çok fazla sayıda şehirde ücretsiz sinema günü yapıyor 23 nisan dolayısıyla
Ülker Sinema Şenliği'nden çocuklara 23 Nisan hediyesi: ALPHA VE OMEGA

biz hazırlandık süslendik Eylülümle sinemaya gidiyoruz avm ye
birazda gezip top havuzuna falan girecek
lcw ve bücürüğü gezeriz eeh gitmişken birde karnımızı doyurup geliriz
felekten bir gün yani kızımla ohhh

sizin yoksa bile tanıdıklara haber verin bence
geçen senede gitmiştik içi çikolata jkek oyuncak dolu bir kutu vermişlerdi sinema çıkışı
teşekkürler ülkerr

evridiki burcu ve hatırlayamadıklarım kızlar okuyorsanız bırakın küçüğü babaya hadi sinemaya

Son düzenleme:
selam...

evin yanındaki ulus pazarına gidip geldik kızımla.arabasından boncuk boncuk etrafa baktı,pek sevdi.mandal alacaktım.bütün mandalları çamaır asarken balkondan aşağı düşürüyorum kalıyor.tayt aldık güzel bir tane bana birde çok güzel küpe aldık

eşimin veli toplantısı var o gelsin kuaföre gideceğim,ordanda sebze pazarına taze taze enginar ve yeşillik alayım.markette o kadar güzel olmuyor

ben de medpamid deneyeceğim süt için herşey mübah.belki artar.şuan emziriyorum ardından da 60lık mama veriyorum durum vahim yani

ya canım aynı sıkıntıyı yaşıyorum dün sabahtan geceye kadar 1 saat ancak uyudu uyku düzeni degisti gece 1 de uyuttuk yaa emerken ittiriyo aglıyo kucakta gezince susuyo dün artık o aglarken bende agladım onunla karşılıklı ağlaştık altını açarsam kucakta gezerse susuyo sadece .))

canım hoşgeldin yoksun uzun zamandır kızına geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim inşallah kapanır tez zamanda...

evet manikk benimki de kucakta mutfaga gidince hemen magnetlere bakınıp sesler cıkarıyor mutfağı pek seviyor bizimkide dolaplara fayanslara bakıp duruyo ne anlıyorsa artık

canım çk geçmiş olsun allah bebişine acil şifalar versin...dualarımız seninle...

canım göğüsündeyken ağlamasının sebebi büyük ihtimalle gaz sancısı olabilir diye düşünüyorum... benim kızımda akşamlaı yapıyor böyle.. hareket ettirip barsaklarının çalışmasını sağla yada saç kurutma makinasnı karnına tutarak yukarıdan aşağıya doğru özellikle karnın solunu ov yada gereksiz huysuzlukların sebebi kulak ağrısıolabilir ( soğukt kalması yada banyoda su kaçması sebebiyle ) kulağına sıcak sıcak üfle eğer sakinleşiyorsa kbb uzmanına götürebilirsin diye düşünüyorum canm

canım ben sürekli ütüleyemiyorum..üstünü sürekli değiştirdiğimden fırsat olmuyo..

canım filede nasıl yıkanıyor..sen denersen yalnız yıkamayı anlatırsın..bende tek yıkamayı denemek istiyorum..

canım bizimki emerken göğsümde gezdiriyor elini..diğer elide belime değiyor..kıyafetimi tutmaya çalışıyor..

yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum

ben 10 gün izin aldım ve bu perşembe bitiyor..alabilirsem bir 10 gün daha alcm..ama mayısın 3. haftası gibi başlamam gerekiyor((((((((((((

canım o beyazlıklar bizde de vardı..onları iyice temizlemem mi gerekiyordu..ben sadece kakayı demizliyorum..o beyazlıkları almam için daha içerisini silmem gerekiyor ..birşey olur diye korktum..neyse banodan sonra silmeye çalışıyım..

kızlar ben kızımı kucakta durmaya alıştırdım(((sürekli kollarımda olacak yoksa mızırdanıyor..ana kucağı aldım..onda da bacakları bükülü old için rahat edemiyor..ne yapcm bilmiyorum..ne zaman oturur pozisyonda durabilirler..:))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…