Kızlar 2 gündür kızımla ilgili bişey keşfettim.Buzdolabının üzerinde magnetler resimler filan var kucağıma alıp göürüyorum dolabın önüne onlarla konuşuyo gülüyo acayip mutlu oluyo:) Sizdede varmı böyle bi durum denemediyseniz bi deneyin çok acayip mutlu orda.
fatmacımm kaderimiz aynı süt konusundaa..denedikten sonra yorumlarını bekliyorumm..
aynıyız canım
benim kızda bakıp bakıp gülüyor
ben iş yaparken onu anakucağına yere oturtuyorum bi bakıyorum kafayı çevrip magnetlerle konuşuyor
benim ilkindede böyleydi inşallah senin 2. de bol bol olur canım
ilkindede yemekten üstümde 10kg kaldı
bunda ne derlerse denemicem dedim annelik işte yine yiyorum:26:
bu arada bebek telsizi alıcam önerilerinizi bekliyorum
herkese merhabalarbende aranıza yeni katıldım burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak güzel .2 şubatta sezeryanla doğum yaptım bebeğimi emziriyorum. bir haftadır reglim başladı.doktorum 6 ay sonra başlayablceğini söylemişti.şimdi erken geldi diye korkuyorum benim gibi regl olan var mı ?
kızlar meraba ben de 2 şubatta doğum yapmıştım oğluşum şuan mışl mışıl uyuyor... ve ben hala regl olmadım:)) bu arada hala göğüsyarası olan varsa o pedleri çıkarıp atın ben tam iki ay çektim bepanten lansinoh lasolin soğan derken bi türlü acıyı geçiremedim en sonunda amcamın eşi belki de ped yapıyordur eski usul tülbent koyalım dedi üç günde yara falan kalmadı oumuş bütün problem.. iki ay içimi çeke çeke emzirmiştim.. gerçi emzirsem de bişey değişmiyo sütüm yağsızmış ilk bir ay hiç kilo yapmadı oğlumda anlayacağınız light çıktı benim süt ve süt ve mama ikisini birrlikte veriyorum oğluma aranızda bu sorunu yaşayan var mı
kızlar bebeklerinizin kalbinde delik oldugunu nasıl anladı dr lar?
hamilelikte ultrasondanmı yoksa doğduktan sonramı?
aynen canım yaa..sanki denemezsem oğluma haksızlık yapmışım gibi oluyoo...ama dikkat etmeye çalışıyorum zaten doğumdan 15 kilo kaldı üstümdee..
canım meraba aynısı bizde de var iki tane delik biri 4mm imiş diğeri çok çok küçükmüş bize de kapanır dediler ama çok merak ediyorum ben de bu arada size deliğin boyutunu söylediler mi ne kadarmış?
canım bizimki 6 mm digeri daha kücük zaten şuan onu önemsemiyorlar 2 aydır ilac tedavisi görüyor ayda bir kontrolleri var 2 gün önce gittigimizde 4.6 mm düştü dedi doktorumuz kapanmazsa ameliyat olucak ama doktorumuz iyilesme oldugunu söyledi ıns kapanır.
canım bizimki 6 mm digeri daha kücük zaten şuan onu önemsemiyorlar 2 aydır ilac tedavisi görüyor ayda bir kontrolleri var 2 gün önce gittigimizde 4.6 mm düştü dedi doktorumuz kapanmazsa ameliyat olucak ama doktorumuz iyilesme oldugunu söyledi ıns kapanır.
neslicim neyseki farkedilmiş..umarım küçülme devam ederFatmacım senin soruna cevap vereyim kalpteki deligi doktorumuz kontrollerde anlamıs ama kapanır diye bize soylememis bunuda kalbini dinleyerek anliyorlar üfürüm deniyo en büyük belirtisi morarma benim kızımın dudak cevresinde oluyordu mesela emme zorlugu sürekli aglıyordu sık nefes alma cabuk yorulma
e sende beceriklisin kısss.kendine haksızlık etme..ben 50 kişilk misafir ordusuna yaptığın listeyi unutamıyorumMelahat, Fatma çok beceriklisiniz yahu
Ben de öyle olmayı ne çok isterdim ahhhh :26:
slm kızlar..2 gündür foruma giremedim..dün tüm gün emizlik yaptım..işlerin bir kısmını bitirdim..bugünde çok geç kalktım evi topla yemek yap derken yine akşam oldu..
kızlar benim kızın uyku düzeni değişiyor(((akşam 9 gibi uyurdu şimdi 12 de anca uyuyor.birde emzirirken ağlıyo baya..ayaklarını ittiriyor..kendini geriye çekiyor..sanki bir yeri ağrıyo gibi..sonra göğsümden alıyorum...kucağımda gezdiriryorum susuyor..sürekli her akşam aynı şeyi yapıyor..bazen sinirlerim oynuyo..
sizler nasılsınız..geçmişi de okuyamadım..yarın okurum artık..hepinizi öpüyorum ..ii geceler..
Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen
Kızlar 2 gündür kızımla ilgili bişey keşfettim.Buzdolabının üzerinde magnetler resimler filan var kucağıma alıp göürüyorum dolabın önüne onlarla konuşuyo gülüyo acayip mutlu oluyo:) Sizdede varmı böyle bi durum denemediyseniz bi deneyin çok acayip mutlu orda.
Kızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen
merhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....
aaa denzcim senindemi 2 tane vallahi ben tek sanıyordum
ilkinde nasıldı sütün peki?
yaa kızlar size bişi sorcam şimdi biz 4. aya gircez ya internetten araştırma yaparken 4. ay gelişimine mi bakıcaz yoksa 3. ay gelişiminemi hani hamilelikteki gibi 35+1 de 36. hafta diyoduk ya 36. haftanın gelişimine bakıyoduk falan öölemi olcak yani şimdi???
bide bişey daha sorayım siz bebişlerinizin kıyafetlerini ütülüyomusunuzu ütülemeyen yada benim gibi ütüleyemeyen varmı umayın günde 2 kere en az kıyafet değiştiriyoruz ya kakalıyo ya kusuyo ve şuanda olan kıyafetimiz çok azaldığı için ipten al giydir yıkamaya at modundayım ama içime sinmiyo
selam kızlar buğün kkya girip girip çıkyom kızım bi tuhafki sormayın...yine gece4te yattık...öglene kadr yattı şimdide emip emip uyuyo...gece yine uyumıycak...buğün yanlızım...annem küsüp gitmiştiya...telini bile bırakıp gitmiş..dolayısıyla arayamadım bile...gelmedide aramadıda...kocam haftasonu nöbetçi bunuda biliyo... alıntı yapamadım yazdıklarınıza, alttan al anneni demişiniz...zaten hep ben alttan alıyom.eşimle annem arasında kalmaktan çok bıktım..ama tel olmayınca alttan almaya fırsatım bile olmadı.napem bende kızımla sarmaş dolaş takılıyom...banyo yaptırmam lazım buğün... napcam bilmiyom..normalde biri kafasını tutyodu küvetide dolduruyodum öle yıkıyodum...şimdi filede yıkamayı denesemmi acaba sizce...üşüyo gibime geliyo öle...becerebilirmiyimki...
ay bunu okuyunca tırstım ya benim kızın eldivenleri ayda yılda bi çıkıyor şuan sadeceeline verirsem bişey kavrıyor öyle kendisi eliyle bişey tutayım çabası içinde değil sizinkilerde öylemi? Birde ben emzirirken dokunsun diye ççıkarıyorum eldiveni o emerken ellerini gögsünde üst üste kavuşturuyor hiç kıpırdatmıyor.Benim kız yine namaza durdu diyorum eşime.Sizinkiler napıyo emerken?
yıkadıııım yıkaaadııım kızımı tek başıma yıkayabildiiim...çok mutluyuuum
arkadaşlar napıcaksınız doğum izinleri bitiyor dönemi nasıl kapatacaksınız heyet raporu mu ücretsiz izinmi?
ben eğer rapor alamazsam ücretsiz izin almaya karar verdim oğlumu 3 aylıkken bırakmak istemiyorum.
Bir de şu yeni çıkan torba yasayla ilgili bi sorum var,süt izni ilk 6 ay mı 3 saat yoksa doğum sonrası iznin bitiminden itibaren mi 6 ay boyunca günde 3 saat?
yaa benim kızımdada oluyor öyle beyaz beyaz birikiyor bende zaten temizlerken korka korka özen göstererek temizliyorum pamuğu ıslatıp iyice siliyorum ben öyle gidiyor ama en iyisi banyo da temizleniyor köpükleyerek yıkıyorum çiçek_çiçek arkadaşımızın kızında vajen darlığı varmış ama erken oldugu için kremle halledilmiş şükür ileride sorun oluyormuş şimdi bende korktum bizim dr lar bakıyormu böyle bişeye acaba diye anne olmak çok güzel ama büyük sorumluluk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?