2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

benımkıde kraft marka abımler vermıstı ılk zamanlar kullandım ama parazıt yapmaya basladı artık cok kullanmıyorum

metpamıd bendede var yemekten sonra bende bı deneyeyım bakalım tek bır tane ıcmek yeterlı oluyormu acaba devamlı kullanmakmı gereklı eger oyleyse bosuna ıcmemeyeyım sonucta ılac mutlaka bı yan etkısı vardır hamılelıkte bı ıkı kere kullanmıstım duruyor kutusu

benım oglanda oyle mutfagı cok sevıyor ıyıce bakınıyor nevar ne yok dıye

su metmapıdı deneyen var mı hakıkaten ya cok merak ettım sımdı
bende cuma gunu malt ıcecek denedım buarada soyleyım bı ıse yaramadı dun butun gun mama vermek zorunda kladım cocuga dedım tamamemn kesıldı herhlade napalım artık mama verıcez aclıktan oldurcek degılım ya dedım gecew bı uyandım ustum basım sut ıcınde gobegıme kadar butun ustum sırılsıklam sımdıyse yıne yok bısey

O sundurme isi bizimkindede var sen elinle sikinca sut geliyosa sorun sende degil ondadir canim.her hafta degisik huylar cikariyorlar.bizimkide dogru durust emmiyor emdigini kusuyor bazen deli gibi emiyor.yani bi hastaligi yok ama boyle seylerde can sikiyor.hemen sutum yok olayina girmemek gerekiyor.oyle dusunmekte sutu azaltirmis.aglamiyirsa mama verme bence anne sutunden vazgecme

slmm kızlarrr cok kötü hasta oldum korkumm kızımıda gecerse hastalıgım bogazlarım agrıyor sanırsam gripte oldummm napıcm bilmiyorumm

mrbızlar dünden beri forum acık ama birtürlü okuyamadım kardeşim gelmişti gezmekten konusmaktan fırsat bulamadım cok sayfa var biraz gecmişe takılayım...kızlar kızım üşütmüş olsa nasıl anlarım üşüttügünü dün dısarı cıkmıstık hava birden sogudu arabayı park ettigmiz yere gidene kadar rüzgar almısmıdır gerci bebek arabasındaydı ama korktum gece boyunca vicdan azabı cektim ya üşüdüyse diye belirti verirdi demi üşütsem?birde bebeklerinizi evde nasıl giydiriyorsunuz içine kac cıtcıtlı giydiriyorsunuz yada üzerine hırka falan giydiriyormusunuz?

slmm kızlarrr cok kötü hasta oldum korkumm kızımıda gecerse hastalıgım bogazlarım agrıyor sanırsam gripte oldummm napıcm bilmiyorumm

gecmiş olsun canım ben hasta olmustum annemlerdeyken annem logusa serbeti içirdi aksama birseyim kalmadı içinde zencefil falan varya dene istersen grip olursanda maske tak emzirirken inş gecmez canım kızına

of kızlar ya yarın izmire gidicem diye sevinç içerisindeydim gitmeden kuaföre gidip kaş bıyık aldırayım dedim her zman gittim uzakta yakındakine gidiverdim bebişi fazla yalnız bırakmamak için ama kız resmen parçaladı yüzüme ya kıpkırmızı oldu ve bazı yerler kanamış yaparken hiç farketmedim çok acımadı yani ordada bakınca bişey farketmedim loş ortam sarı ışık filan ama eve bi geldim kendimi tanıyamadım.Korktum kendimden ya hemen kolonya ile silip bepanten sürdüm yarına geçermi bunlar yaaa çok sinirlendim.Tavsiyeleriniz varmı özelliklede nokta nokta şeklindeki kan pıhtılarına

Ay bu mutfak işini bilmeyen bir ben varmışım herhalde tabi insanın mutfakla işi olmayınca böyle oluyor.Kızlar o zaman yazın arada ya bebekleriniz nelerden mutlu oluyor bak ben bunu önceden farketseydim bebişi mutfaktan çıkarmazdım

Son düzenleme:

arkadaşım benimki de mutfaktan çok hoşlanıyor. duvardaki fotlarla konuşuyor babasıyla benim fotolarım var. bide hayvan sesleri çıkarınca çok gülüyor kedi ve civ civ sesine. gün geçtikçe değişiyorlar yeterki Allah sağlık sıhhat versin hepimizin miniklrine :)

ayy kızlar sormayın ya
tüm şehir avm ye gelmiş
görmemiş gibiler
ayy nasıl izdiham anlatamam birbirlerini ezeceklert bedava sinema diye

dedim eylüle ben seni yarın geiririm diye
akşam 9 dakiseans bile dolmuş
ayy hiçmi görmediniz sinir oldum
yarın paramla giderim paşa paşa o ne ya öyle
yemek yenilen yer tıka basa insan dolu
eee çocuklarv sinemada anne babalar onları bekliyor
ayyy aç aç dolandık
lcw dan kızıma mevsimlik mont eşofman thshirt vs aldım kasada felaket sıra var ahhhh yarısını bekledikayyy bi baktım kredi kartı almamışım yanıma 2 aydır alışverişleri eşim yapıyor benim kartlar hep onda
bişey değil maaş kartuımda onda
neyse ayırttırdım kasanın orda 2 saat sonra alırım diye(ama hiç halim yok gidemeyeceğim kalsın)
kızım 2-3 alete bindi
zıpzıpa bindi
eşek kadar çocuklarıda bindirdiler ezilcek diye ödüm koptu nasıl zıplıyorlaer offf
sonra oyuncakcıdan 2 tane büyüğk süslü kutu aldık oyuncaklarımızı koymaya
dönence almamıştım henüz aslında vardıda arkadaşın kızı kırdı sağolsun
yenisini beğendim 60tl lik ürün 40a düşüyormuş 23 nisan dolayısıyla ama bugün son ghün kart yok!
sinir bir gündü anlayacağınız
kızıma uçan balon aldık
akülü arabaya bindi
dışarda havaya atılan zıpzıpa bindi
buna ragmen 50tl bitti
off çok yazdım demi, neyse çok açık yemek zamanıı
ya bizim dr kalbini hiç dinlemedi
bir dahaki kontrolde hatırlatayım ben
nolur nolmaz demi ama,

canım filede çok kolay yıkanyor
bi sırtüstü yatır ön tarafı yıka
bi yüzüstü yatır sırtını yıka
en son kafayı su dök tamamdır

o kukusunun (bizde böyle denir) içindeki beyazlıkları silme canım
heleki çok içlere hiç dokunma
ben öyle yapıyorum florasını bozuyormuş silmek

bizde anadizi var şundan
Eki Görüntüle 183751
ama bunda sadece uyumak istediği zaman sallanmak için yatıyor

şimdilerde beni kurtaran aşağıdaki ev tipi anakucağı
her odaya tasıyorum mutfakta duruyor çok kullanışlı
işte şundan tavsiye ederim fiyatıda uygun

çok geçmiş olsun canım
bol bol emzir sütkorur derler

off napmış ya
biçtimi beceriksiz
tühh
sen bepantene devam et halecim

selam kızlar.bugün yaptıgım yanlışı farkına vardım.yavrum aç oldugu için aglarmış anne sütü yok zaten.aptamil kullanıyordum ölçek.alt kısmındaki çizgiye göre yapıyordum megerse. tamamı dolacakmış.birde kabız olamasın diye suyu çok koyuyordum.doymuyormuş.kğ da çok düşük aldı yavrum.geceler ağlardı.şimdi 2 gündür rahat.birde gaz için olanını kullandım.ondanda ölçegi aynı yapıyordum yani yarım veriyormuşum.vicdan azabı çekiyorum şimdi bebeğimi aç bırakıyormuşum....benim kadar kötü anne yoktur herhalde.kğ az kansızlık çıktı.bende süt zaten hiç yok .pamukçuktan sonra emmiyordu.şimdi tamamen diliyle itiyor...of of ......

canım bizde sideye gitcez club pacifik inş memnun kalırız çocukla ama ben hazirandan sonra hep alanyadayım siz ne zaman gitceksiniz haberleşelim bari seninle

üşüdükleri zaman bebeişlr kendileri alarm vriyolr zaten ben bi çıt çıtlı badi bide ince penye tulum veya takımlardan giydiriyorum çok sıcağa da alıştırmamak lazım bence kalktığı zaman 10-15 dk yelek giydiriyorum okadar hoş gündüz uyumadığı için kalkmıyoda :))

bu arada hepinize merhabaalllaaarrr
kızlar çok mutluyum kızım anakucağına (arabakoltuğu olan) alıştı sonunda 2 gündür babası orda oyalıyo uyutuyo böölelikle ayakta sallama işi bitti sanırım eşim ayağında sallayamıyodu hep çocuk üstümdeydi şimdi en azından akşam gelince o ilgilenbiliyo haa bide dışarıda çıktık kızımla alışınca ana kucağına ayy pek bi mutlu oldum :))
dün arkadaşşıma gitmiştim eşimle kaynım bütün evi süpürüp silmişler banyoları ciflemişler ayy bi geldim evv miss deterjan kokuyo valla umay bana hiç bi iş yaptırmıyodu şimdide anakucağında babası sallıyo o uyuklamak üzere

oh bi güzell uyumuşuz kızımla...kakktım karnımı doyurdum bide lohusa şerbeti koydum ocaga..bu arada melocuma sesleniyorum senin tarif doğru ne bakıyon sen benim bilmiş bilmiş tafif verdiğime..havlıcanı unutuvermişim...
fatmacım dğru tarifin linki aşagıda..yanlız biz bunu renklendirmek için şerbet byası koyarız...bide ceviz koyanı görmedim antalyada...ama süt getirir...halalarım kışın haftadabi yaparlar bunu..kış çayı olarak içerler. ..70li yaşlardalar ama bi görseniz utanırsınız kadınlığınızdan.. çatır çatır gezerler temizlerdir..bakımlılardır...ayy özledim..arıyem bi şunlarıKaynar ( Lohusa Şerbeti ) - Mutfak Teyze

canım çok geçmiş olsunn..ben bi kere hasta olduğumda ebe emzirmeye devam et dedi..hastalık buşalmasın diye çocuğu uzak tutuyodumda:)

ayyy fatmacımm çok yorucu bir gün olmuşş senin içinn..ben geçen pazar gittim ve pişman oldumm..böyle günlerde avm ye bebekle gitmek mii aslaaa:)

canım neyseki farketmişsinn...geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…