benımkıde kraft marka abımler vermıstı ılk zamanlar kullandım ama parazıt yapmaya basladı artık cok kullanmıyorumEki Görüntüle 182296
kızlar ben bugun bebek telsızı sıparıs ettım kraftın baya arastırdım alırken ama Weewell de ıyı dıyolar kararsızda kaldım almısdı bulundum sorun su kraft bebek telsızı kullanan var mı? bızım evde kablosuz ınternet var parazit yapıyo mu? ve sızce hangısını tafsıye edersınız?
metpamıd bendede var yemekten sonra bende bı deneyeyım bakalım tek bır tane ıcmek yeterlı oluyormu acaba devamlı kullanmakmı gereklı eger oyleyse bosuna ıcmemeyeyım sonucta ılac mutlaka bı yan etkısı vardır hamılelıkte bı ıkı kere kullanmıstım duruyor kutususelam...
evin yanındaki ulus pazarına gidip geldik kızımla.arabasından boncuk boncuk etrafa baktı,pek sevdi.mandal alacaktım.bütün mandalları çamaır asarken balkondan aşağı düşürüyorum kalıyor.tayt aldık güzel bir tane bana birde çok güzel küpe aldık
eşimin veli toplantısı var o gelsin kuaföre gideceğim,ordanda sebze pazarına taze taze enginar ve yeşillik alayım.markette o kadar güzel olmuyor
ben de medpamid deneyeceğim süt için herşey mübah.belki artar.şuan emziriyorum ardından da 60lık mama veriyorum durum vahim yani
ya canım aynı sıkıntıyı yaşıyorum dün sabahtan geceye kadar 1 saat ancak uyudu uyku düzeni degisti gece 1 de uyuttuk yaa emerken ittiriyo aglıyo kucakta gezince susuyo dün artık o aglarken bende agladım onunla karşılıklı ağlaştık altını açarsam kucakta gezerse susuyo sadece .))
canım hoşgeldin yoksun uzun zamandır kızına geçmiş olsun canım acil şifalar versin rabbim inşallah kapanır tez zamanda...
evet manikk benimki de kucakta mutfaga gidince hemen magnetlere bakınıp sesler cıkarıyor mutfağı pek seviyor bizimkide dolaplara fayanslara bakıp duruyo ne anlıyorsa artık
kızlar hemen paylaşıyım dedim dün bi arkadaşa gittim 8 aylık oğlu var diş buğdayı için bebeiş ek gıdaya başladığı için arkadaşın sütü azalmış ama 1 yaşına kadar vermek istiyorum falan dedi dr metpamid diye mide bulantısı hapı varya onun yan etkisinin süt yapan hormonları uyarmak ve sütü arttırmak olduğunu söölemiş hamilelikte bile kullanılıyomuş bu dönemde de kullanılır demiş hemen aklıma geldiniz ben bunu kızlarla paylaşayım dedim
daha sonra yine gelcem muhabbete :))
günde 3 kere kullanılıyormuş bi çok kişi kullanmış gözde yazdıktan sonra arattım bende
merhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....
slmm kızlarrr cok kötü hasta oldum korkumm kızımıda gecerse hastalıgım bogazlarım agrıyor sanırsam gripte oldummm napıcm bilmiyorumm
slmm kızlarrr cok kötü hasta oldum korkumm kızımıda gecerse hastalıgım bogazlarım agrıyor sanırsam gripte oldummm napıcm bilmiyorumm
kızlar burda paylasımı olmayanları eklemıyoruz ok?
Ay bu mutfak işini bilmeyen bir ben varmışım herhalde tabi insanın mutfakla işi olmayınca böyle oluyor.Kızlar o zaman yazın arada ya bebekleriniz nelerden mutlu oluyor bak ben bunu önceden farketseydim bebişi mutfaktan çıkarmazdım
ya bizim dr kalbini hiç dinlemediFatmacım senin soruna cevap vereyim kalpteki deligi doktorumuz kontrollerde anlamıs ama kapanır diye bize soylememis bunuda kalbini dinleyerek anliyorlar üfürüm deniyo en büyük belirtisi morarma benim kızımın dudak cevresinde oluyordu mesela emme zorlugu sürekli aglıyordu sık nefes alma cabuk yorulma
canım filede çok kolay yıkanyorcanım ben sürekli ütüleyemiyorum..üstünü sürekli değiştirdiğimden fırsat olmuyo..
canım filede nasıl yıkanıyor..sen denersen yalnız yıkamayı anlatırsın..bende tek yıkamayı denemek istiyorum..
canım bizimki emerken göğsümde gezdiriyor elini..diğer elide belime değiyor..kıyafetimi tutmaya çalışıyor..
ben 10 gün izin aldım ve bu perşembe bitiyor..alabilirsem bir 10 gün daha alcm..ama mayısın 3. haftası gibi başlamam gerekiyor((((((((((((
canım o beyazlıklar bizde de vardı..onları iyice temizlemem mi gerekiyordu..ben sadece kakayı demizliyorum..o beyazlıkları almam için daha içerisini silmem gerekiyor ..birşey olur diye korktum..neyse banodan sonra silmeye çalışıyım..
kızlar ben kızımı kucakta durmaya alıştırdım(((sürekli kollarımda olacak yoksa mızırdanıyor..ana kucağı aldım..onda da bacakları bükülü old için rahat edemiyor..ne yapcm bilmiyorum..ne zaman oturur pozisyonda durabilirler..:))))))))))))
off napmış yaof kızlar ya yarın izmire gidicem diye sevinç içerisindeydim gitmeden kuaföre gidip kaş bıyık aldırayım dedim her zman gittim uzakta yakındakine gidiverdim bebişi fazla yalnız bırakmamak için ama kız resmen parçaladı yüzüme ya kıpkırmızı oldu ve bazı yerler kanamış yaparken hiç farketmedim çok acımadı yani ordada bakınca bişey farketmedim loş ortam sarı ışık filan ama eve bi geldim kendimi tanıyamadım.Korktum kendimden ya hemen kolonya ile silip bepanten sürdüm yarına geçermi bunlar yaaa çok sinirlendim.Tavsiyeleriniz varmı özelliklede nokta nokta şeklindeki kan pıhtılarına
slm kızlar nasılsınız..bu yaz alanya ya gitmeyi düşünüyoruz..ancak otel bulamıyorum..netten bakıyorum ama yorumları yok..alanyada hangi otelden memnun kaldınız..gidenler varsa yardımcı olur musunuz..bebekte olunca dah dikkatli seçmek lazım:)))
mrbızlar dünden beri forum acık ama birtürlü okuyamadım kardeşim gelmişti gezmekten konusmaktan fırsat bulamadım cok sayfa var biraz gecmişe takılayım...kızlar kızım üşütmüş olsa nasıl anlarım üşüttügünü dün dısarı cıkmıstık hava birden sogudu arabayı park ettigmiz yere gidene kadar rüzgar almısmıdır gerci bebek arabasındaydı ama korktum gece boyunca vicdan azabı cektim ya üşüdüyse diye belirti verirdi demi üşütsem?birde bebeklerinizi evde nasıl giydiriyorsunuz içine kac cıtcıtlı giydiriyorsunuz yada üzerine hırka falan giydiriyormusunuz?
gecmiş olsun canım ben hasta olmustum annemlerdeyken annem logusa serbeti içirdi aksama birseyim kalmadı içinde zencefil falan varya dene istersen grip olursanda maske tak emzirirken inş gecmez canım kızına
bugün 3.gündü yaptı sabah buraya yazdıktan hemen sonra çok şükür.mama vermiyorum sadece anne sütü.uyarmaya yapmadım zaten okumuştum bi yerde.saol uyardığın için
geçmiş olsun canım sanada
ayy kızlar sormayın ya
tüm şehir avm ye gelmiş
görmemiş gibiler
ayy nasıl izdiham anlatamam birbirlerini ezeceklert bedava sinema diye
dedim eylüle ben seni yarın geiririm diye
akşam 9 dakiseans bile dolmuş
ayy hiçmi görmediniz sinir oldum
yarın paramla giderim paşa paşa o ne ya öyle
yemek yenilen yer tıka basa insan dolu
eee çocuklarv sinemada anne babalar onları bekliyor
ayyy aç aç dolandık
lcw dan kızıma mevsimlik mont eşofman thshirt vs aldım kasada felaket sıra var ahhhh yarısını bekledikayyy bi baktım kredi kartı almamışım yanıma 2 aydır alışverişleri eşim yapıyor benim kartlar hep onda
bişey değil maaş kartuımda onda
neyse ayırttırdım kasanın orda 2 saat sonra alırım diye(ama hiç halim yok gidemeyeceğim kalsın)
kızım 2-3 alete bindi
zıpzıpa bindi
eşek kadar çocuklarıda bindirdiler ezilcek diye ödüm koptu nasıl zıplıyorlaer offf
sonra oyuncakcıdan 2 tane büyüğk süslü kutu aldık oyuncaklarımızı koymaya
dönence almamıştım henüz aslında vardıda arkadaşın kızı kırdı sağolsun
yenisini beğendim 60tl lik ürün 40a düşüyormuş 23 nisan dolayısıyla ama bugün son ghün kart yok!
sinir bir gündü anlayacağınız
kızıma uçan balon aldık
akülü arabaya bindi
dışarda havaya atılan zıpzıpa bindi
buna ragmen 50tl bitti
off çok yazdım demi, neyse çok açık yemek zamanıı
ya bizim dr kalbini hiç dinlemedi
bir dahaki kontrolde hatırlatayım ben
nolur nolmaz demi ama,
canım filede çok kolay yıkanyor
bi sırtüstü yatır ön tarafı yıka
bi yüzüstü yatır sırtını yıka
en son kafayı su dök tamamdır
o kukusunun (bizde böyle denir) içindeki beyazlıkları silme canım
heleki çok içlere hiç dokunma
ben öyle yapıyorum florasını bozuyormuş silmek
bizde anadizi var şundan
Eki Görüntüle 183751
ama bunda sadece uyumak istediği zaman sallanmak için yatıyor
şimdilerde beni kurtaran aşağıdaki ev tipi anakucağı
her odaya tasıyorum mutfakta duruyor çok kullanışlı
işte şundan tavsiye ederim fiyatıda uygun
Eki Görüntüle 183752
çok geçmiş olsun canım
bol bol emzir sütkorur derler
off napmış ya
biçtimi beceriksiz
tühh
sen bepantene devam et halecim
selam kızlar.bugün yaptıgım yanlışı farkına vardım.yavrum aç oldugu için aglarmış anne sütü yok zaten.aptamil kullanıyordum ölçek.alt kısmındaki çizgiye göre yapıyordum megerse. tamamı dolacakmış.birde kabız olamasın diye suyu çok koyuyordum.doymuyormuş.kğ da çok düşük aldı yavrum.geceler ağlardı.şimdi 2 gündür rahat.birde gaz için olanını kullandım.ondanda ölçegi aynı yapıyordum yani yarım veriyormuşum.vicdan azabı çekiyorum şimdi bebeğimi aç bırakıyormuşum....benim kadar kötü anne yoktur herhalde.kğ az kansızlık çıktı.bende süt zaten hiç yok .pamukçuktan sonra emmiyordu.şimdi tamamen diliyle itiyor...of of ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?