2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizde sideye gitcez club pacifik inş memnun kalırız çocukla ama ben hazirandan sonra hep alanyadayım siz ne zaman gitceksiniz haberleşelim bari seninle

canım temmuz sonunda gidecez...görüşürüz inş..alanya da palmiye beach oteli düşünüyorum..bilgin var mı bu otel hakkında..

kızlaar kızım emzik emiyooo çok mutluyum...hemde nukun emziğini....ayy çok rahatlık valla...10 dakkadır emiyo gerçi ama elini emiyo emzik almıyodu...üstüne üstüne gittim öğürdü bi kaç ama aldı...sizde üsteleyin...çokta yakıştı cadıya...

slm kızlar nasılsınızz ben bugün acaipp yorgunum sabah baya bi kalabalık misafir ağırladık sonrada temizlik faslı başladı malum...
bütün gün oynadı oynadı betül hanım sonra uyuyamadı yazık yavrum taa akşam ezanından sonra uyuyabildi şimdide uyuyo hala benimde acaip başım dönüyooo......
kendimi çokk yorgunn hissediyorummmmm

kızlar ya bebeğime bayağıdır mama vermiyordum bu akşam vermek zorunda kaldım 20 gün önce milupa almıştım ondan verdim 2 ölçek içti o içtikten sonra hemen biberonu yıkayayım kalmasın dedim dibinde az bişey bırakmıştı biberonun içini bi kokladım iğrenç ötesi bi koku çok korktum ev kaloriferli mama bozulmuşmuydu acaba bebeğime bozuk mamamı içirdim çok korkuyorum mamakullananlar milupa böylemi kokuyor yoksa bendeki kutudamı sorun vardı

slm bayanlar
bugun ales vardı eşimi ilk defa kızımla yalnız bıraktım ama aklım hep onlardaydı acaba bıraktıgım süt yetti mi agladı mı eşim naptı die :26: ama geldigimde 2side gayet iidi çok da özledim prensesimi
dün gezdik bayaa alışveriş yaptık ama ben bişi alamadım canım sıkıldı yineee :84: ama suç bende streç pant bakmışım deniyom deniyom 36 da 38 de 40 da aynıı ben de 42 almak istemedim iice canım sıkıldı başka bişide bakmadım
saç boyası aldım organik aradım bulamadım hiç yaa bende normal aldım nasıl olcak bakalım kestireyim de boyıım bi :26:

endşelenme mamalar gerçekten iğrenç kokuyor balık gibi ben hiç tadına bakmamıştım annem bakmış yazık çocuğa bu iğrenç kokulu mamayı yiyo demişti mamaların içinde balık yağı vitaminler olduğu için öyle kokuyor

bugün bende kızımla babasını bırakıp gezmelere gittim bikaç hediye gelmişti bücürük ve zeylanddan onları değiştirdim ama fazla beden kalmamış.. bi sweet takım gelmişti 3-6 ay çok hoşuma gitti ama yaza geliyor sadece bi mağazada 6-9 varmış ama o da yazın sonları bi de kilo alırsa birden giyemez ama ne yapsam bilemedim.. yinede 6-9u alıp çok kısa giydirip olmazsa saklarım diyorum 3-6 ayı giydirip bi foto çekmiştim ekliim bakalım olacak mı

Çocukları uyuttum azıcık nefes almaya geldim

Bu arada çocuklar kelimesine de hala alışamadım ben ya çok garip. Eşime de diyorum o da gülüyor

Bugün akşam üzeri ütü yapıyordum Kaan'a dedim ki annecim sen Asya'nın yanında dur aglarsa emziğini ver dedim.Çıktım odadan arada gidip bakıyorum tabi ikisine de. Kaan kardeşiyle sohbet ediyor, gülüşüyorlar falan Asya tepki verdikçe Kaan'ın da hoşuna gidiyor. abisini de çok seviyor zeytinim :) Sonra en son bir pantolon kaldı onu da ütüleyip öyle gideyim içeri dedim. İkisinden de ses yok. Merak ettim gittim odaya Kaan , emziği vermiş Asya'ya, hafifçe beşigini sallıyor, Asya da uyumuş Aaaa uyudu mu annecim dedim, ben uyuttum annecim dedi Canım oglum benim. Çok seviyorlar birbirlerini artık

Melocum canım yok gerçekten becerikli degilim. Zaten o menüde hiç zor bir şey yoktu ki Hepsi basit şeyler. Baksana bebişi bile tek başıma yıkayamıyorum. beceriksizim ben

Fatmacım pazar günleri avmye gidilmez

Manikcim mamanın kokusu öyle canım

MKT inşallah iyi puan alırsın canım.

Faygen gözünaydın. Emzik kadar güzel bir şey yokkkkkkkk İcat edenden Allah razı olsun

Maşallah Çok da yakışmış küçük hanıma

kızlar benım yenı uygulamaya basladıgım bır pratıklık cok basıt bı ayrıntı gercı ama...mama ıcıın humana ıcın sıksık su kaynatmak gereklİ bende kaynattıgım suyu termosa doldurup tezgaha koydum ordan kullandım sabah 8de koydum aksam epey sıcaktı

bu arada termos bıberon tavsıyelerınızı beklıyorum

inanmıyorum ya yuh böyle bi koku nasıl olabilir ödüm ... karıştı yaaa çocuğu zehirledim diye insaf üstüne açıklama olarak yazsalardı bari kokusu pistir burnunuzun ayarlarıyla oynamayın diye

çok geçmiş olsun neslicim, hoşgeldin yoksun ne zamadır

benimki de aynı canım ya, 5,6dk emip bırakıyor sonra savaşıyoruz. günü gününe uymuyor sağıyorum sütüm var doyuracak kadar ama neden böyle anlamıyorum

28 şubat 1983 canım

termos biberon bulamadım termos çanta aldım canım
Bebe Confort Termos Çanta Yumuşak - Anne ve Bebek - joker.com.tr
içi güzel geniş, 2-3biberon ve ek gıda zamanı kavanoz konabilir

kizlar dila emzik tutmuyor siz nasil tutturdunuz yaa
ilk bi ay falan tuttu sonra tutmadi bende ustelemedim ama baktim olmuyor yaa uyumak icin emmek istiyor
bi kac kez verdim almadi ogurdu

neslicimm gecmis olsun Rabbim sifasini versin guzel yavrunun.. ins. kapanir delik

slm kızlar nasılsınız?
ben bgn sbhın körnde sınava girdim yine,alesim bu aralıkta doluyodu inş yükseltmişimdr
cuma günü uygar aşılarını oldu,ben değil aşı odasında o katta bile duramadım,üst kata çıktım orada da zırzır ağladım..
kıyamam nasıl bağırdı üst kata kdr geldi sesi,çok kötü oluyorum ben bu aşılarda yaaa
snra bi kipada dolandk,akşamına misafir gelicek die kipanın pastane reyonundan börek kurabiye ev tipi bişiler aldık,eşim bizi eve bırakp okula gtti,uygar biraz uyudu snra uyandı bir ağladı bir ağladı sanki biyeri kopmuş gbi,hiçbi şekilde susmuyo böyle nasıl krktumm,artk bende ağladım onla çaresiz kalınca..
eşimi aradm erken gel die,neyse ki o gelene kadar sustu uyudu,içim parçalandı.
o gece de uyumadım ben ateşi çıkar fln die korkudan sbha kdr oturdm başnda dakika başı ateşini ölçtm,yükselicek gbi olduğnda üstnü açtm fln.
en yüksek 37,8 e çıktı,37,5 i geçerse fitil ver demişlerdi ama ben vermedim,eğer düşmeseydi sirkeli suyla silicektm zaten ama allahtn hemenck düştü üstünü açınca.

perş de normal kontrolümz vardı,çock cerrahına da gittik cuma gnü sünnet olucak oğlum. ama ben çok korkuyorum kızlar acayip tedirginim,bi haller oldu bana ya geceleri fln uyuyasım gelmiyo böyle çocoğun başnda otrmak istiyorum böyle.

dün de spora fln gittm işte,ay walla çok ii geliyo,eşim de saolsn anlayış gösteriyo,tek başına bakıyo çocuğa ben spora gdnce.

bgn de hava güzeldi,sınavdn snra bebek arabamızı da aldk çarşıya indk yürüdk,çay bahçesnde otrdk fln,ii oldu,çocuk da hava almış oldu.

böyle işte,ne zamandr da giremiorm bakamadım geçmişe,birikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…