ayyy fatmacımm çok yorucu bir gün olmuşş senin içinn..ben geçen pazar gittim ve pişman oldumm..böyle günlerde avm ye bebekle gitmek mii aslaaa:)
canım bizde sideye gitcez club pacifik inş memnun kalırız çocukla ama ben hazirandan sonra hep alanyadayım siz ne zaman gitceksiniz haberleşelim bari seninle
kızlar sma mama nasıl kullanan varmı
kızlar ya bebeğime bayağıdır mama vermiyordum bu akşam vermek zorunda kaldım 20 gün önce milupa almıştım ondan verdim 2 ölçek içti o içtikten sonra hemen biberonu yıkayayım kalmasın dedim dibinde az bişey bırakmıştı biberonun içini bi kokladım iğrenç ötesi bi koku çok korktum ev kaloriferli mama bozulmuşmuydu acaba bebeğime bozuk mamamı içirdim çok korkuyorum mamakullananlar milupa böylemi kokuyor yoksa bendeki kutudamı sorun vardı
bugün bende kızımla babasını bırakıp gezmelere gittim bikaç hediye gelmişti bücürük ve zeylanddan onları değiştirdim ama fazla beden kalmamış.. bi sweet takım gelmişti 3-6 ay çok hoşuma gitti ama yaza geliyor sadece bi mağazada 6-9 varmış ama o da yazın sonları bi de kilo alırsa birden giyemez ama ne yapsam bilemedim.. yinede 6-9u alıp çok kısa giydirip olmazsa saklarım diyorum 3-6 ayı giydirip bi foto çekmiştim ekliim bakalım olacak mıEki Görüntüle 183895
MaşallahÇok da yakışmış küçük hanıma
çok geçmiş olsun neslicim, hoşgeldin yoksun ne zamadırKızlar günaydın herkese iyi pazarlar bu arada daha öncede yazdım ama kimse hoş geldin demedi bu arada erva yağmurum biraz rahatsız doktor kalbinde 2 tane delik var dedi dogdugundan beri kontrol altında cuma gunu gittigimizde doktor biraz kapanmış oldugunu söyledi inş tamamen kapanır da ameliyata gerek kalmaz.şu an ilaç tedavisine devam ediyoruz.dua edin lütfen
benimki de aynı canım ya, 5,6dk emip bırakıyor sonra savaşıyoruz. günü gününe uymuyor sağıyorum sütüm var doyuracak kadar ama neden böyle anlamıyorummerhaba
kızım yine beşikte sürekli sallanıyor ve yaklaşık bir iki haftadır emerken kendini hep geriye atıyor,mememi sündürüyor,doktor mama verme diyor ama süt mü azaldı,ağrısı mı var anlamadım,gerçekten acıkınca 5-6 dk.güzel emiyor sonra yine sündürmeye başlıyor,karnı doymasa sürekli ağlar di mi offfff şaşırdım sıknca süt geliyor,makinede arızalandı sağamıyorumda....mama eninde sonunda vericem zaten ilk ay mama takviyesi aldı,şimdi vermek istemiyorum o yüzden.....neden böyle yapıyor acaba???emziktede hala problem yaşıyorum,bir gün güzel alıyor,diğer gün almıyor,ağlayınca hiç almıyor zaten.....
28 şubat 1983 canımcanım sma en az şekersiz olan mama dedi iki eczane.çok eski bir firmaymışş..
Kızlar benim facedeki doğum tarihini bakıp birisi söyleyebilirmi bana ben sallamıştım onu şimdi de soruyor güvenlik gerekçeesiyle(
kızlar benım yenı uygulamaya basladıgım bır pratıklık cok basıt bı ayrıntı gercı ama...mama ıcıın humana ıcın sıksık su kaynatmak gereklİ bende kaynattıgım suyu termosa doldurup tezgaha koydum ordan kullandım sabah 8de koydum aksam epey sıcaktı
bu arada termos bıberon tavsıyelerınızı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?