2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya az önce buradaki topic lerdeen birinde tv nin zararlarını konuşmuşlar geç konuşmasına bi yere sürekli sabit bakmasına ve kendisini sanal dünyada hissetmesine filan neden oluyomuş...offf yaa ben ceren i arkası dönük şekilde tv nin bulunduğu odada tutuyordum gün boyu canım sıkıldı çok....

şubat annelerinden feeblee sesime gel!!!
seni çok özlediiimm beeennnnnnn

Son düzenleme:
hayır ama siteden çıkmış olamazsın yaa! o kadar da seslendim yanii...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun bizimde cuma günü aşımız şimdiden içim daralmaya başladı çok ağlamaz inşallah kuzum bu arada sünneti çok iyi düşünmüşsünüz ben çok memnun kaldım hiç sıkıntı çekmedi yavrum ve yaramız çok çabuk iyileşti. şimdiden hayırlı olsun. hiç sıkma canını rahat geçer inşallahhh...

şubat annelerinden feeblee sesime gel!!!
seni çok özlediiimm beeennnnnnn

hayır ama siteden çıkmış olamazsın yaa! o kadar da seslendim yanii...

kız çatlak senin ne işin var burada özelden mesaj at geliyom

SLM arkadaşlar uzun zamandır giremedim pek zamanım olmuyordu şimdi biraz zamanım oluyor arada bakıyorum sizlere ama cvp yazamıyorum hepinizi çok özledik kızımla fotoğraf topiğine baktım bütün kuzularımıza maşallah bende kızımın resmini ekledim hepinizi çok öpüyoruz görüşmek üzere teyzoşlar iyi geceler :))))

bizde seni özlemiştik canım
yeniden hoşgeldin aramıza

canım dün akşam ben de yeni açtğım mamayı yapacaktım ama biberonu ii yıkamamışım herhalde iğrenç bir koku vardı..mamalar dışarda kalınca böle kokuyor sanırım..

maşallah canım..çok yakışmış bebeğine:))))))))

canım bu tv olayını bilmiyordum..kızım tv ye bakıyor bende ilgisini çekiyor sesler ve görüntüler diye birşey demiyordum..maden gelişimi olumsuz etkiliyor bundan sonra dikkat ederiz canım..:)))

günaydın güzel anneler..
uyku tutmadı bugün..dün akşam moralim çok bozuktu..eşimle de bu aralar sıkıntılarımı paylaşamıyorum..patlamak üzereydim bende tekrar günlük yazmaya başladım..ne zaman böle içim daralsa kimseye anlatamazsam alıyorum kalemi,başlıyorum yazmaya..
görünürde neden yok..ama küçük ve önemsiz bazı şeyler birikiyor ve bir gün böyle patlatıyor beni..
bir de evde olunca iice saldım kendimi..sanki eski ben değilim artık..eve koştur..yemekleri yap..bebekle ilgilen derken kişisel işlerime hiç zaman kalmıyor..bu da canımı sıkıyor..
inş. hemen geçer ve bir düzene oturturum herşeyii
sabah sabah canınızı sıktım..kusura bakmayın kızlar..yazdıkça rahatlıyorum:))))))))))))

kızlar dun metpamidi konusmustuk benım evde vardı hemen denedım dun ama maalesef bende yaramadı bı ıse 10 kadından 8ınde yarıyormus halbukı

kızlar tv'den konuşmuşsunuz...ben ingilizce öğretmeniyim,dil gelişimi için tv kadar zararlı bişi olamaz,öncelikle çocuk dile aktif olarak katılmalı tv karşısında pasif izleyici sadece,onunla siz konuştuğunuzda sesler çıkarıp tepki verir ama tv'ye öyle bakar,1 saat bile aralıksız bakabilir bazen...
gözler için de zararlı odaklanıp kaldığı için göz kaslarını çalıştıramaz ki bu onun için önemli bişe şuan.
ve en önemlisi yapılan son araştırmalar 2 yaşına kadar bebeklerin kesinlikle tv izlememsi gerektiğini ortaya koyuyor,birsürü sebebi var internette okuyabilirsiniz...

kizlar dila emzik tutmuyor siz nasil tutturdunuz yaa
ilk bi ay falan tuttu sonra tutmadi bende ustelemedim ama baktim olmuyor yaa uyumak icin emmek istiyor
bi kac kez verdim almadi ogurdu
Selam kızlar Birkaç gün giremiyordum nasılsınız bakalım?
Kızımı dün açıkhavada gezdirdik. Onu gezdirelim derken biz de epey yürümüşüz yoruldum. Akşama da bizim kız uyumadı onu uyutacağız derken de yorulduk. Her tarafım ağrıyor açık hava çarptı beni
Canım benim kızımda emziği aldığında öğürmüştü hatta bir seferinde kustu Ondan sonra emzik vermem artık demiştim ama emziksiz olmuyor. Başka markaları aldım. En sonunda aventi alıyor bazen öğürüyor yine aldığında ama yandan verince öğürmüyor. Ben ağzında emziği tutarak ana kucağında sallayarak uykusu geldiyse 5 dk da uyutuyorum. Bazen 15 dk zor uyuduğu da oluyor. Dün akşam emziği almadı diliyle kaktırdı ben de emziksiz sallayayım uyusun dedim. İnanın 1 saat neler yapmadım yoruldum babası da uyumucak uyumasın demez mi :2: Yavrum uykum var diye ağlarken nasıl uyutmayayım babalar anlamıyor dertlerini. Sonunda emziği öyle de böyle de verdim elimle tuttum diliyle kaktırmasın diye sonunda kendi aldı cork cork çekmeye başladı emziği Yorulmuştu tabi onun da etkisi var hemen sızdı yavrum.

ben de dün ales'e girdim canım oğlumu eşime bırakıp 3 saat,girmeden emzirdim sınava gidene kadar da yolda arabana yarım saat uyumuştu,süt bıraktım ben de.
ama sınav boyu aklım hep oğlumdaydı tabi,neyseki ilk 2saat uyumuş hep.sonra da sütünü içmiş ben gittiğimde eşim "tam zamanında geldin,şimdi senin yokluğunu fark etti gözlerinden hiç ağlama sesi olmadan yaş geliyo dudağını büktü sessiz sessiz ağlıyo" dedi.nasıl fena oldum...
sonra koşa koşa arabaya gittik emzirdim hemen ve avm'ye gittik yemek yedik dolaştık alışveriş yaptık (kendime değil ama zayıflamadan bişi almıcam işte ),sonra da eve geldık akşam 7 gibi.
senin sınavın nasıl geçti canım?ben ilk kez girdim bu sınava ama süre yetmedi tabii o sorulara?sözel tercih yapıcam o yüzden sözelleri yapıp 22 tane de sayısal yetiştirebildim ancak.

günaydın kızlar... yanlız geçen 3 günün ardından allhıma bin şükür eşim geldi...kazasız belasız kızıma nasıl bakıcam korkusu vardı cuma günü halbuki bende...geçti gitti...sabah 8.30da gelcekti eşim..7.30da kalktımki kızımı doyurem uyutem,bide duş alem...emdi kızım...bir ses zooort diye...kızımdan...neyse altını bi açtım...beline kadar....allahım yıkasam yine tek nasıl yıkıycam diye kara kara düşünürken...eşim geliverdi...erken gelmiş allah gönderdi tam...yıkadık yağladık mis gibi oldu...bide uyuttum...eşimde yattı nöbetten gelmişti yorgun... bende azcık karnımı doyurdum,bide lohusa şerbeti bide kk...amman deymeyin keyfime.... şimdi bide duşa girerim, kaymak gibi olup öyle uyurum kocişin yanında gerisi nasip artıkım ben pek giremem artık herhald...kociş gelince pc bana düşmüyoda... ya bide site yöneticilerinden bişi istiyelim kızlar...şu beğen butonu süper olmuş..bide biri sizin hakkınızda alıntı,yorum falan yapınca haber veren bişi olsa facebooktaki gibi...artık oturup uzun uzun geçmiş okuyamıyoz...sorular alıntılar hep havada kalıyo...dimi ama...baş kaldıralım yapsınlar.....

hadi güzel günler diliyorum size...

kızlar benim oğlum bi tek bebek arabasında evde parkenin (halı veya taş zemin olursa istemiyor)
üzerinde ileri geri arabayı sürerek uyuyor,sanırım parkeden çıkan o kııırr kıırrr sesi hoşuna gidiyor..
15 günlükken eşim alıştırdı onu şimdi de başka yerde uyumuyo uyusa da 10 dk sonra uyanıyo..arabadayken de uyanıyo ara sıra gerçi ama 1-2 sallayınca dalıyo yıne.napcaz böle bilmiyorum bahar da geldi artık daha sık dışarı çıkıyoruz e oğlum da ağırlaşıyo bız 2. arabayı alıcaz galıba...
onu da baston almak istiyorum var mı bi marka öneriniz?

bu arada bi de yüzüstüyken uzun uyuyor ama ona da ben cesaret edemıyorum yüzünü gömer yatağa da kaldıramaz diye,siz nerde uyutuyorsunuz bebişleri?

peki sadece sesini duyması izlememside aynı can sıkıcı sonuclara neden olurmu?

canım temmuz sonunda gidecez...görüşürüz inş..alanya da palmiye beach oteli düşünüyorum..bilgin var mı bu otel hakkında..
canım valla ben ben alanyada hiç otelde kalmadım o yüzden ne desem boş ben alanyada büyüdüm yani ilkokul 3 den lise sona kadar ordaydık ama palmiye beache duydum

ayyy canım nasıl duygulandım kaanın yaptığına yavrum benim abi olmuş gözüm doldu valla hamilelik duygusallığını atamdım sanırım hala

kizlar dila emzik tutmuyor siz nasil tutturdunuz yaa
ilk bi ay falan tuttu sonra tutmadi bende ustelemedim ama baktim olmuyor yaa uyumak icin emmek istiyor
bi kac kez verdim almadi ogurdu

ahh canım yarama basma almıyo bizimkide
buarada nerelerdesin sen döndün sanırım yuvana pek fırsatın olmuyo girmiyosun özledim arkadaşım seni

ahh canım yaa içli içli ağlamayıdamı öğrenmiş sıpacık

chicco lite way güzel canım bende ondan alcaktım eşim çift yönlü diil diye almadı ama hem hafif hemde güzeldi pişmanım şimdi

herkese günaydın bu arada minnoşum kalktı aguladı oynadı emdi ağladı şimdi uyudu :))
o uyumuşken bende 3-5 iş yapıyım bari hadi öpüldünüz tatlişkolar

malesef canım mamanın kokusu öyle.ben yeni açtımmamayı aynene ekşi bozuk bir tadı var.mecbur anne sütüm yok veriyorum.ogluşumda nasıl içiyor bilmiyorum.2 aydır yanlış ölçek veriyormuşum yarısı doymuyormuş.bende buna üzüldüm.

canım biz bebek arabasını chicco liteway aldık çok şükür memnunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…