slm kızlar nasılsınız?
ben bgn sbhın körnde sınava girdim yine,alesim bu aralıkta doluyodu inş yükseltmişimdr
cuma günü uygar aşılarını oldu,ben değil aşı odasında o katta bile duramadım,üst kata çıktım orada da zırzır ağladım..
kıyamam nasıl bağırdı üst kata kdr geldi sesi,çok kötü oluyorum ben bu aşılarda yaaa
snra bi kipada dolandk,akşamına misafir gelicek die kipanın pastane reyonundan börek kurabiye ev tipi bişiler aldık,eşim bizi eve bırakp okula gtti,uygar biraz uyudu snra uyandı bir ağladı bir ağladı sanki biyeri kopmuş gbi,hiçbi şekilde susmuyo böyle nasıl krktumm,artk bende ağladım onla çaresiz kalınca..
eşimi aradm erken gel die,neyse ki o gelene kadar sustu uyudu,içim parçalandı.
o gece de uyumadım ben ateşi çıkar fln die korkudan sbha kdr oturdm başnda dakika başı ateşini ölçtm,yükselicek gbi olduğnda üstnü açtm fln.
en yüksek 37,8 e çıktı,37,5 i geçerse fitil ver demişlerdi ama ben vermedim,eğer düşmeseydi sirkeli suyla silicektm zaten ama allahtn hemenck düştü üstünü açınca.
perş de normal kontrolümz vardı,çock cerrahına da gittik cuma gnü sünnet olucak oğlum. ama ben çok korkuyorum kızlar acayip tedirginim,bi haller oldu bana ya geceleri fln uyuyasım gelmiyo böyle çocoğun başnda otrmak istiyorum böyle.
dün de spora fln gittm işte,ay walla çok ii geliyo,eşim de saolsn anlayış gösteriyo,tek başına bakıyo çocuğa ben spora gdnce.
bgn de hava güzeldi,sınavdn snra bebek arabamızı da aldk çarşıya indk yürüdk,çay bahçesnde otrdk fln,ii oldu,çocuk da hava almış oldu.
böyle işte,ne zamandr da giremiorm bakamadım geçmişe,birikmiş
şubat annelerinden feeblee sesime gel!!!
seni çok özlediiimm beeennnnnnn
hayır ama siteden çıkmış olamazsın yaa!o kadar da seslendim yanii...
kızlar benım yenı uygulamaya basladıgım bır pratıklık cok basıt bı ayrıntı gercı ama...mama ıcıın humana ıcın sıksık su kaynatmak gereklİ bende kaynattıgım suyu termosa doldurup tezgaha koydum ordan kullandım sabah 8de koydum aksam epey sıcaktı
bu arada termos bıberon tavsıyelerınızı beklıyorum
SLM arkadaşlar uzun zamandır giremedim pek zamanım olmuyordu şimdi biraz zamanım oluyor arada bakıyorum sizlere ama cvp yazamıyorum hepinizi çok özledik kızımla fotoğraf topiğine baktım bütün kuzularımıza maşallah bende kızımın resmini ekledim hepinizi çok öpüyoruz görüşmek üzere teyzoşlar iyi geceler :))))
kızlar ya bebeğime bayağıdır mama vermiyordum bu akşam vermek zorunda kaldım 20 gün önce milupa almıştım ondan verdim 2 ölçek içti o içtikten sonra hemen biberonu yıkayayım kalmasın dedim dibinde az bişey bırakmıştı biberonun içini bi kokladım iğrenç ötesi bi koku çok korktum ev kaloriferli mama bozulmuşmuydu acaba bebeğime bozuk mamamı içirdim çok korkuyorum mamakullananlar milupa böylemi kokuyor yoksa bendeki kutudamı sorun vardı
bugün bende kızımla babasını bırakıp gezmelere gittim bikaç hediye gelmişti bücürük ve zeylanddan onları değiştirdim ama fazla beden kalmamış.. bi sweet takım gelmişti 3-6 ay çok hoşuma gitti ama yaza geliyor sadece bi mağazada 6-9 varmış ama o da yazın sonları bi de kilo alırsa birden giyemez ama ne yapsam bilemedim.. yinede 6-9u alıp çok kısa giydirip olmazsa saklarım diyorum 3-6 ayı giydirip bi foto çekmiştim ekliim bakalım olacak mıEki Görüntüle 183895
ya az önce buradaki topic lerdeen birinde tv nin zararlarını konuşmuşlar geç konuşmasına bi yere sürekli sabit bakmasına ve kendisini sanal dünyada hissetmesine filan neden oluyomuş...offf yaa ben ceren i arkası dönük şekilde tv nin bulunduğu odada tutuyordum gün boyu canım sıkıldı çok....
Selam kızlar Birkaç gün giremiyordum nasılsınız bakalım?kizlar dila emzik tutmuyor siz nasil tutturdunuz yaa
ilk bi ay falan tuttu sonra tutmadi bende ustelemedim ama baktim olmuyor yaa uyumak icin emmek istiyor
bi kac kez verdim almadi ogurdu
slm bayanlar
bugun ales vardı eşimi ilk defa kızımla yalnız bıraktım ama aklım hep onlardaydı acaba bıraktıgım süt yetti mi agladı mı eşim naptı die :26: ama geldigimde 2side gayet iidi çok da özledim prensesimi
dün gezdik bayaa alışveriş yaptık ama ben bişi alamadım canım sıkıldı yineee :84: ama suç bende streç pant bakmışım deniyom deniyom 36 da 38 de 40 da aynıı ben de 42 almak istemedim iice canım sıkıldı başka bişide bakmadım
saç boyası aldım organik aradım bulamadım hiç yaa bende normal aldım nasıl olcak bakalım kestireyim de boyıım bi :26:
kızlar tv'den konuşmuşsunuz...ben ingilizce öğretmeniyim,dil gelişimi için tv kadar zararlı bişi olamaz,öncelikle çocuk dile aktif olarak katılmalı tv karşısında pasif izleyici sadece,onunla siz konuştuğunuzda sesler çıkarıp tepki verir ama tv'ye öyle bakar,1 saat bile aralıksız bakabilir bazen...
gözler için de zararlı odaklanıp kaldığı için göz kaslarını çalıştıramaz ki bu onun için önemli bişe şuan.
ve en önemlisi yapılan son araştırmalar 2 yaşına kadar bebeklerin kesinlikle tv izlememsi gerektiğini ortaya koyuyor,birsürü sebebi var internette okuyabilirsiniz...
canım valla ben ben alanyada hiç otelde kalmadım o yüzden ne desem boş ben alanyada büyüdüm yani ilkokul 3 den lise sona kadar ordaydık ama palmiye beache duydumcanım temmuz sonunda gidecez...görüşürüz inş..alanya da palmiye beach oteli düşünüyorum..bilgin var mı bu otel hakkında..
ayyy canım nasıl duygulandım kaanın yaptığına yavrum benim abi olmuş gözüm doldu valla hamilelik duygusallığını atamdım sanırım halaÇocukları uyuttum azıcık nefes almaya geldim
Bu arada çocuklar kelimesine de hala alışamadım ben ya çok garip. Eşime de diyorum o da gülüyor
Bugün akşam üzeri ütü yapıyordum Kaan'a dedim ki annecim sen Asya'nın yanında dur aglarsa emziğini ver dedim.Çıktım odadan arada gidip bakıyorum tabi ikisine de. Kaan kardeşiyle sohbet ediyor, gülüşüyorlar falanAsya tepki verdikçe Kaan'ın da hoşuna gidiyor. abisini de çok seviyor zeytinim :) Sonra en son bir pantolon kaldı onu da ütüleyip öyle gideyim içeri dedim. İkisinden de ses yok. Merak ettim gittim odaya Kaan , emziği vermiş Asya'ya, hafifçe beşigini sallıyor, Asya da uyumuş Aaaa uyudu mu annecim dedim, ben uyuttum annecim dedi Canım oglum benim. Çok seviyorlar birbirlerini artık
Melocum canım yok gerçekten becerikli degilim. Zaten o menüde hiç zor bir şey yoktu kiHepsi basit şeyler. Baksana bebişi bile tek başıma yıkayamıyorum. beceriksizim ben
Fatmacım pazar günleri avmye gidilmez
Manikcim mamanın kokusu öyle canım
MKT inşallah iyi puan alırsın canım.
Faygen gözünaydın. Emzik kadar güzel bir şey yokkkkkkkkİcat edenden Allah razı olsun
kizlar dila emzik tutmuyor siz nasil tutturdunuz yaa
ilk bi ay falan tuttu sonra tutmadi bende ustelemedim ama baktim olmuyor yaa uyumak icin emmek istiyor
bi kac kez verdim almadi ogurdu
ben de dün ales'e girdim canım oğlumu eşime bırakıp 3 saat,girmeden emzirdim sınava gidene kadar da yolda arabana yarım saat uyumuştu,süt bıraktım ben de.
ama sınav boyu aklım hep oğlumdaydı tabi,neyseki ilk 2saat uyumuş hep.sonra da sütünü içmiş ben gittiğimde eşim "tam zamanında geldin,şimdi senin yokluğunu fark etti gözlerinden hiç ağlama sesi olmadan yaş geliyo dudağını büktü sessiz sessiz ağlıyo" dedi.nasıl fena oldum...
sonra koşa koşa arabaya gittik emzirdim hemen ve avm'ye gittik yemek yedik dolaştık alışveriş yaptık (kendime değil ama zayıflamadan bişi almıcam işte ),sonra da eve geldık akşam 7 gibi.
senin sınavın nasıl geçti canım?ben ilk kez girdim bu sınava ama süre yetmedi tabii o sorulara?sözel tercih yapıcam o yüzden sözelleri yapıp 22 tane de sayısal yetiştirebildim ancak.
kızlar benim oğlum bi tek bebek arabasında evde parkenin (halı veya taş zemin olursa istemiyor)
üzerinde ileri geri arabayı sürerek uyuyor,sanırım parkeden çıkan o kııırr kıırrr sesi hoşuna gidiyor..
15 günlükken eşim alıştırdı onu şimdi de başka yerde uyumuyo uyusa da 10 dk sonra uyanıyo..arabadayken de uyanıyo ara sıra gerçi ama 1-2 sallayınca dalıyo yıne.napcaz böle bilmiyorum bahar da geldi artık daha sık dışarı çıkıyoruz e oğlum da ağırlaşıyo bız 2. arabayı alıcaz galıba...
onu da baston almak istiyorum var mı bi marka öneriniz?
bu arada bi de yüzüstüyken uzun uyuyor ama ona da ben cesaret edemıyorum yüzünü gömer yatağa da kaldıramaz diye,siz nerde uyutuyorsunuz bebişleri?
kızlar ya bebeğime bayağıdır mama vermiyordum bu akşam vermek zorunda kaldım 20 gün önce milupa almıştım ondan verdim 2 ölçek içti o içtikten sonra hemen biberonu yıkayayım kalmasın dedim dibinde az bişey bırakmıştı biberonun içini bi kokladım iğrenç ötesi bi koku çok korktum ev kaloriferli mama bozulmuşmuydu acaba bebeğime bozuk mamamı içirdim çok korkuyorum mamakullananlar milupa böylemi kokuyor yoksa bendeki kutudamı sorun vardı
canım biz bebek arabasını chicco liteway aldık çok şükür memnunuz....kızlar benim oğlum bi tek bebek arabasında evde parkenin (halı veya taş zemin olursa istemiyor)
üzerinde ileri geri arabayı sürerek uyuyor,sanırım parkeden çıkan o kııırr kıırrr sesi hoşuna gidiyor..
15 günlükken eşim alıştırdı onu şimdi de başka yerde uyumuyo uyusa da 10 dk sonra uyanıyo..arabadayken de uyanıyo ara sıra gerçi ama 1-2 sallayınca dalıyo yıne.napcaz böle bilmiyorum bahar da geldi artık daha sık dışarı çıkıyoruz e oğlum da ağırlaşıyo bız 2. arabayı alıcaz galıba...
onu da baston almak istiyorum var mı bi marka öneriniz?
bu arada bi de yüzüstüyken uzun uyuyor ama ona da ben cesaret edemıyorum yüzünü gömer yatağa da kaldıramaz diye,siz nerde uyutuyorsunuz bebişleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?