kızlar benim oglum 5 kğ olmuş 2,5 aylık çokmu zayıf kalmış mamyı yanlış kullanmışım.
şu sütüm yok diye sızlayan anneler nolu benim şu kaynar...lohusa şerbeti tarifimi bi deneyin..akşamdan beri 4 kupa falan içtim...sütüm 2ye katlandınolur deneyin...abartmıyorum...dua edin sonrada bana...
Kaynar ( Lohusa Şerbeti ) - Mutfak Teyze
kızlar sma mama nasıl kullanan varmı
kesinlikle sana katılıyorum canım bizde yaparız lohusa şerbetii süt etikisininde olduğuna inanıyorum aynen..
Günaydın kızlar.
Biz de 6.00'da uyandık. Eşim nöbetten çıktı, Kaan'ı aldı geri okula gittiler.
Ben de Asya ile ugraşıp duruyorum. Bu gün çok gazlı.
Televizyon 2 yaşına kadar yasak. Özellikle reklamlar ve klipler. Dikkat edin.Hiç mi izlemeyecek tabi ki izleyecek ama yaşına uygun eğitici filmleri. Mesela Baby Eınstain veya Dahi bebek videolarını. Ama erken daha :)
Paradise sen adet olmuş muydun? Ben de taktırıcam ama adet olmayı bekliyorum. Bir de takılırken acıdı mı? :26: Offf korkuyorum ya
Emziğe ne yapın edin alıştırın. Kaan 2,5 yaşına kadar emdi kendiliğinden bıraktı
kızlar bi de sizinle bişi paylaşmak istiyorum...
hani şu ıslak mendiller var ya...
çok zararlıymış...onları beyazlatmak için farklı kimyasallar kullanıyolarmış...o yüzden mümkün mertebe kullanmamak lazımmış...yada kullanmadan önce suyla yıkayıp öyle kullanmak lazımmış...
kızlar bizim bebekler 3 aylık mı oldu şimdi?
önceden conformil gaz için olanı şmdi aptamil1günaydın canım hangi mamayı kullanıyordun birde ne kadar veriyorsun bebişine
önceden conformil gaz için olanı şmdi aptamil1
3 saatde 90 veriyordum.şimdi 5 saatde 150 4 sade 120 veriyorumgünaydın canım hangi mamayı kullanıyordun birde ne kadar veriyorsun bebişine
canım ben sma kullanıyorum çokta memnunum... aptamil bize çok gaz yaptı birde kabız oldu yavrum ama sma hem doyurucu hemde kakasını normal yapıyor. daha önce 1 ay bebelac ac kullanmıştık doktorumuz tavsiye etmişti gazlı bebek olduğu için sindirimi kolay mamaymış ama demekki doymuyordu birde kakasını çok cıvık yapıyordu ishal gibi allahtan 1 aydan sonra doktoru dinlemeyip kendim karar verdimde sma ya geçtim çok memnunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?