2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız
biz 7 den beri ayaktayız ama kk ya ancaz gelebiliyoruz
kızmm mızmızz anca uyudu...sanırım ankaraya dönünce benimde ilk işim farklı bi emzik daha almak olucak alıştırmamm lazım...geçen gün annemin dişçi velileriyle konuştum hepsi emzik vermişler kauçuk ve damaklı emzikleri 1 buçuk yaşına kadar verebilirsin dediler....böyle zor oluyo sürekli emmek istiyo ben hiç bi iş yapamıyorum..burdayken iyi ama evime dönünce napıcam ben mecbur işlerimi kendim yapıcam o yüzden hiç istemesemde deniycem bakalım....
ya kızlar sabah kalktığımdan beri dikişlerim çok ağrıyo neden olabilir?

Günaydın Kızlar Haftasonu Yoktum Geçmişi Doldurmuşsunuz Ama Ne Sabır Varsa Okudum Oğlum Sağolsun Rahat Durdu :} Hafta Sonu Bol Bol Gezdik Evin Yolunu Bulamadık Nerdeyse :}

Anneanneye Babanneye Avmlere MArketlere Parklara Gittik Geldik..

Haftasonu Spiral Taktırdım İçim Rahatladı Valla.. Doktora Ağda Yaptırabilirmiyim Dedim Evet Dedi Ona da Gidicem İnşallah.

Tırnaklarını KV de Diyordu Hep Bıyık Makası Denilen Makaslar Var Ya Kızlar Onunla Kesin Diyorlar Hamileyken Sormuştum Size Ama Kimse Bilmiyormuş O Bıyık Makasıyla Daha Kolay Kesiliyormuş Tırnakları Diğer Kesme Olayında Onu Kullanıcam İnşallah.

Ayy Bir de 2 Gün Kaka Yapmadı Bebişim Delirdim Neden AcABA diye Dün de Biraz Zeytinyağ İçirdim Hemen Yaptı Anında Görüntü Oldu Ama Yine Aynı Yine Yapmadı Dün Sabahtan Beri..

Anne Sütü Emen Bebeklerde Olurmuş Ama Kaç Gün Normaldir Bilemiyorum Benim Yediklerimden mi Kaynaklanıyor Acaba?

Ayy Bi de Aşıdan Sonra Çocuğun Huyu Suyu Değişti Huysuz Bişey Oldu Sürekli İlgi Konuşma Kucak Falan İstiyor Diyorlardı 2. 3. Ayda Huyu Suyu Değişir Diye İyi Yöne Değişmicekmiydi Bu Yaaaa :}

Dün 1milyoncular Var Ya Onlardan Emzik Aldık Yok Anam Onu da Beğenmedi Bizimki En Sonunda Dayıycam Pekmezi Nasıl Çeker Cok Cok :} Emmeyi Beceremiyor Diliyle Geri İtiyor Yaa :}

Ya Bizimki de Tv İzliyor Ona Konuşuyorlar Sanıyor Galiba Laf Ebesi Ya Kendisi Seviyor Tvyi Napcaz ki..

Son düzenleme:

kesinlikle sana katılıyorum canım bizde yaparız lohusa şerbetii süt etikisininde olduğuna inanıyorum aynen..

Günaydın kızlar.

Biz de 6.00'da uyandık. Eşim nöbetten çıktı, Kaan'ı aldı geri okula gittiler.

Ben de Asya ile ugraşıp duruyorum. Bu gün çok gazlı.

Televizyon 2 yaşına kadar yasak. Özellikle reklamlar ve klipler. Dikkat edin.Hiç mi izlemeyecek tabi ki izleyecek ama yaşına uygun eğitici filmleri. Mesela Baby Eınstain veya Dahi bebek videolarını. Ama erken daha :)

Paradise sen adet olmuş muydun? Ben de taktırıcam ama adet olmayı bekliyorum. Bir de takılırken acıdı mı? :26: Offf korkuyorum ya

Emziğe ne yapın edin alıştırın. Kaan 2,5 yaşına kadar emdi kendiliğinden bıraktı

Son düzenleme:
kızlar sma mama nasıl kullanan varmı

canım ben sma kullanıyorum çokta memnunum... aptamil bize çok gaz yaptı birde kabız oldu yavrum ama sma hem doyurucu hemde kakasını normal yapıyor. daha önce 1 ay bebelac ac kullanmıştık doktorumuz tavsiye etmişti gazlı bebek olduğu için sindirimi kolay mamaymış ama demekki doymuyordu birde kakasını çok cıvık yapıyordu ishal gibi allahtan 1 aydan sonra doktoru dinlemeyip kendim karar verdimde sma ya geçtim çok memnunum...

kızlar bi de sizinle bişi paylaşmak istiyorum...
hani şu ıslak mendiller var ya...
çok zararlıymış...onları beyazlatmak için farklı kimyasallar kullanıyolarmış...o yüzden mümkün mertebe kullanmamak lazımmış...yada kullanmadan önce suyla yıkayıp öyle kullanmak lazımmış...

Haklısın Yaa Alıştırmaya Çalışmak Lazım:} Bu Tv Olayını Ne Yapcaz Bilmiyorum Sabah Akşam Yanımızda ee Biz de İzliyoruz O da İzliyor..

Evet Adet Olmuştum Ama Biz Sezonu Açmadığımız İçin Gönül Rahatlığıyla Taktırdım, Regl Dönemini Beklemelerinin Nedeni Hamile Olmadığından Emin Olmakmış Zaten Doktor Öyle Dedi İlişkiye Girmedik Deyince de Taktı.. Valla Çatala Oturdum Doktor Geldi Bikaç Dk Sonra Tamam Dedi Oldumu Dedim Evet Dedi Anlamadım Bile Evet Biraz Kendimi Kastım O çatalı Görmek Bile Beni Bozuyor Zaten Ama Hiç Canım Acımadı 4 Kilo Normal Doğum Yaptım Heralde Artık Her Acıya Dayancam :} Şuan Akıntım Var biraz bikaç gün Akıntı Yaparmış Başka Bişey Yok Hiç Hissetmedim Bile Tavsiye Edebilirim Heralde..

Doktora Sordum Korunurluğu Nasıl Diye %99 Dedi Tüm Yöntemler %99 Korur %1 Hamile Kalma Payı Var Dedi Sadece Cerrahi Yöntemlerle %100 Korunma Olur Dedi..

10 Gün İlişki Yok Dedi Doktor Spiralden Sonra 10 gün Sonra Kaçarım Yok Yani :26:

Ben O Yüzden Uni Baby Islak Pamuğunu Kullanıyorum Islak MEndil Sürmedim Oğlumun Poposuna Daha Pişik de Olmadı

kızlar bizim bebekler 3 aylık mı oldu şimdi?

Cnaım Bitirdiğin Ay Kaçıncı Aysa Onu Söylüyorsun.. Şubatta Dopdu Martta 1 Aylık Nisanda 2 Aylık Mayısta da 3 Aylık Olck..

Yani Bitirdiğin Ay Kaçıncı Aysa OLnu Söylüyorsun Diğer Aydan Gün Almış Oluyorsunuz

mrb bende aptamil kullanıyorum ama kakası hep cıvık sma kullanmak istiyorum nerden alabilirim burda bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…