3 saatde 90 veriyordum.şimdi 5 saatde 150 4 sade 120 veriyorum
mrb bende aptamil kullanıyorum ama kakası hep cıvık sma kullanmak istiyorum nerden alabilirim burda bulamadım
peki sma nın hangisini kullanmam gerekiyor gold 6 aydan sonra dediler
Haklısın Yaa Alıştırmaya Çalışmak Lazım:} Bu Tv Olayını Ne Yapcaz Bilmiyorum Sabah Akşam Yanımızda ee Biz de İzliyoruz O da İzliyor..
Evet Adet Olmuştum Ama Biz Sezonu Açmadığımız İçin Gönül Rahatlığıyla Taktırdım, Regl Dönemini Beklemelerinin Nedeni Hamile Olmadığından Emin Olmakmış Zaten Doktor Öyle Dedi İlişkiye Girmedik Deyince de Taktı.. Valla Çatala Oturdum Doktor Geldi Bikaç Dk Sonra Tamam Dedi Oldumu Dedim Evet Dedi Anlamadım Bile Evet Biraz Kendimi Kastım O çatalı Görmek Bile Beni Bozuyor Zaten Ama Hiç Canım Acımadı 4 Kilo Normal Doğum Yaptım Heralde Artık Her Acıya Dayancam :} Şuan Akıntım Var biraz bikaç gün Akıntı Yaparmış Başka Bişey Yok Hiç Hissetmedim Bile Tavsiye Edebilirim Heralde..
Doktora Sordum Korunurluğu Nasıl Diye %99 Dedi Tüm Yöntemler %99 Korur %1 Hamile Kalma Payı Var Dedi Sadece Cerrahi Yöntemlerle %100 Korunma Olur Dedi..
10 Gün İlişki Yok Dedi Doktor Spiralden Sonra 10 gün Sonra Kaçarım Yok Yani :26:
Ben O Yüzden Uni Baby Islak Pamuğunu Kullanıyorum Islak MEndil Sürmedim Oğlumun Poposuna Daha Pişik de Olmadı
sma gold 1 (doğumdan itibaren) bunu kullanmalısın canım zaten sma eskiden sma s-26 idi şimdi yenilendi sma gold oldu... 1 numarası 0-6 ay
teşekkür ederim canım şimdi sipariş verdim 1 saate gidip alcam bi deneyeyim sma yı aptamilden daha iyimi olcak tabi hiçbir mama anne sütünün yerini tutamaz ama süt yetmiyor çok şey denedim olmuyor hiç yok diil emziriyorum yani hem mama hem anne sütü alıyor
ben yaklaşık 2,5 ay bu şekilde yaptım yani önce anne sütüardından mama takviyesi(sütüm yok denecek kadar az olduğu için) şimdi 1 haftadır beni bıraktı sadece mama kullanıyorum canımteşekkür ederim canım şimdi sipariş verdim 1 saate gidip alcam bi deneyeyim sma yı aptamilden daha iyimi olcak tabi hiçbir mama anne sütünün yerini tutamaz ama süt yetmiyor çok şey denedim olmuyor hiç yok diil emziriyorum yani hem mama hem anne sütü alıyor
evet ben kullanıyorum johnson s baby bebek yağıkızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...
aptamil bizde gaz yaptı birde kabız oldu o yüzden sma ya geçtik...bende aynı durumdayım sütüm tamamen kesildi.msa kullanayım biraz aptamil var
sen yine iyisin ben 108 doğum yaptım şimdi 95kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır
birde dogumdan sonra bacaklarımda varis oldu
ben de dün ales'e girdim canım oğlumu eşime bırakıp 3 saat,girmeden emzirdim sınava gidene kadar da yolda arabana yarım saat uyumuştu,süt bıraktım ben de.
ama sınav boyu aklım hep oğlumdaydı tabi,neyseki ilk 2saat uyumuş hep.sonra da sütünü içmiş ben gittiğimde eşim "tam zamanında geldin,şimdi senin yokluğunu fark etti gözlerinden hiç ağlama sesi olmadan yaş geliyo dudağını büktü sessiz sessiz ağlıyo" dedi.nasıl fena oldum...
sonra koşa koşa arabaya gittik emzirdim hemen ve avm'ye gittik yemek yedik dolaştık alışveriş yaptık (kendime değil ama zayıflamadan bişi almıcam işte ),sonra da eve geldık akşam 7 gibi.
senin sınavın nasıl geçti canım?ben ilk kez girdim bu sınava ama süre yetmedi tabii o sorulara?sözel tercih yapıcam o yüzden sözelleri yapıp 22 tane de sayısal yetiştirebildim ancak.
kızlar benim oğlum bi tek bebek arabasında evde parkenin (halı veya taş zemin olursa istemiyor)
üzerinde ileri geri arabayı sürerek uyuyor,sanırım parkeden çıkan o kııırr kıırrr sesi hoşuna gidiyor..
15 günlükken eşim alıştırdı onu şimdi de başka yerde uyumuyo uyusa da 10 dk sonra uyanıyo..arabadayken de uyanıyo ara sıra gerçi ama 1-2 sallayınca dalıyo yıne.napcaz böle bilmiyorum bahar da geldi artık daha sık dışarı çıkıyoruz e oğlum da ağırlaşıyo bız 2. arabayı alıcaz galıba...
onu da baston almak istiyorum var mı bi marka öneriniz?
bu arada bi de yüzüstüyken uzun uyuyor ama ona da ben cesaret edemıyorum yüzünü gömer yatağa da kaldıramaz diye,siz nerde uyutuyorsunuz bebişleri?
günaydın kızlar nasılsınız
biz 7 den beri ayaktayız ama kk ya ancaz gelebiliyoruz
kızmm mızmızz anca uyudu...sanırım ankaraya dönünce benimde ilk işim farklı bi emzik daha almak olucak alıştırmamm lazım...geçen gün annemin dişçi velileriyle konuştum hepsi emzik vermişler kauçuk ve damaklı emzikleri 1 buçuk yaşına kadar verebilirsin dediler....böyle zor oluyo sürekli emmek istiyo ben hiç bi iş yapamıyorum..burdayken iyi ama evime dönünce napıcam ben mecbur işlerimi kendim yapıcam o yüzden hiç istemesemde deniycem bakalım....
ya kızlar sabah kalktığımdan beri dikişlerim çok ağrıyo neden olabilir?
Günaydın kızlar.
Biz de 6.00'da uyandık. Eşim nöbetten çıktı, Kaan'ı aldı geri okula gittiler.
Ben de Asya ile ugraşıp duruyorum. Bu gün çok gazlı.
Televizyon 2 yaşına kadar yasak. Özellikle reklamlar ve klipler. Dikkat edin.Hiç mi izlemeyecek tabi ki izleyecek ama yaşına uygun eğitici filmleri. Mesela Baby Eınstain veya Dahi bebek videolarını. Ama erken daha :)
Paradise sen adet olmuş muydun? Ben de taktırıcam ama adet olmayı bekliyorum. Bir de takılırken acıdı mı? :26: Offf korkuyorum ya
Emziğe ne yapın edin alıştırın. Kaan 2,5 yaşına kadar emdi kendiliğinden bıraktı
üşütmüş olabilirsingünaydın kızlar nasılsınız
biz 7 den beri ayaktayız ama kk ya ancaz gelebiliyoruz
kızmm mızmızz anca uyudu...sanırım ankaraya dönünce benimde ilk işim farklı bi emzik daha almak olucak alıştırmamm lazım...geçen gün annemin dişçi velileriyle konuştum hepsi emzik vermişler kauçuk ve damaklı emzikleri 1 buçuk yaşına kadar verebilirsin dediler....böyle zor oluyo sürekli emmek istiyo ben hiç bi iş yapamıyorum..burdayken iyi ama evime dönünce napıcam ben mecbur işlerimi kendim yapıcam o yüzden hiç istemesemde deniycem bakalım....
ya kızlar sabah kalktığımdan beri dikişlerim çok ağrıyo neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?