2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sma yı sadece eczaneler satıyor canım.irlanda maması diyorlar.çok eski bir mama en iyisi diyorlar onun için demir fazlaymış.bende deneyeceğim

günaydın hanımlar nasılsınız geçmişi okuyayım dedimde ne mümkün oğluma nazar değdi gece uykusu bozuldu 2 gündür zombi gibiyim saat başı kalkıyoruz çok yoruldum çok huysuz şimdide beşiğinde mırın kırın yapıyor ama alışsın yatakta durmaya gündüzleeri koyun koyuna uyumaktan bi,iş yapamıyorum resmen benle oyun oynuyor gündüzleri yan yatıp kolumun üzerine alıyorum gözlerimi kapatıyorum oda kapatıyorm eğer benim gözlerim açıksa oda kapatmıyor ee ben kapatıncada uykuya yenik düşüyorum emirin yumruklarıyla uyanıyorum çocuk beni uyutup kendi uyuyorr benden önce uyanıp beni kaldırıyopr kendimi kandırılmış çocuklar gibi hissediyorum genelde bunu anneler yapar ama bizde işler ters malesef

bende ilk doğduğu günden beri gülsuyu ve pamuk kullanıyorum bazen dışarda falan kullanmam gerketiğinde kullanıyordum unibaby ama sanırım artık onu da kullanmıcam çantamda gezdircem napimm miniğimin poposuna kıyamıyorum

sma gold 1 (doğumdan itibaren) bunu kullanmalısın canım zaten sma eskiden sma s-26 idi şimdi yenilendi sma gold oldu... 1 numarası 0-6 ay

teşekkür ederim canım şimdi sipariş verdim 1 saate gidip alcam bi deneyeyim sma yı aptamilden daha iyimi olcak tabi hiçbir mama anne sütünün yerini tutamaz ama süt yetmiyor çok şey denedim olmuyor hiç yok diil emziriyorum yani hem mama hem anne sütü alıyor

bende aynı durumdayım sütüm tamamen kesildi.msa kullanayım biraz aptamil var

kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır

ben yaklaşık 2,5 ay bu şekilde yaptım yani önce anne sütüardından mama takviyesi(sütüm yok denecek kadar az olduğu için) şimdi 1 haftadır beni bıraktı sadece mama kullanıyorum canım
kızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...
evet ben kullanıyorum johnson s baby bebek yağı
bende aynı durumdayım sütüm tamamen kesildi.msa kullanayım biraz aptamil var
aptamil bizde gaz yaptı birde kabız oldu o yüzden sma ya geçtik...
kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır
sen yine iyisin ben 108 doğum yaptım şimdi 95asıl ben iğrencim...diyete başladım dün gidecek kilolar
birde dogumdan sonra bacaklarımda varis oldu

varis bende de var canım az da olsa... damar tıkanıklığı vardı zaten bende hamileliğimde çok zor günler geçirdim ödem yaptı damar enfeksiyonu vs. geçirdim ama şimdi doğumdan sonra ödem ve tıkanıklık kalmadı mucize bu. yıllarca damar sorunu yaşadım oğlumla beraber o hastalığımda bitti... doğum iyi geldi sanırım oğlan biraz büyüsünde doktoruma gidecem tekrar dopler ultrason çektireyim bakalım bizim damarlar ne durumda

günaydın kızlar eşim sabah tüm ekmegi yemiş ben zeynebi emziriyodum eşimi ugurlayıp yattım bi kalktım ekmek yok sinir oldum insan almaz mı ben nası çıkcam neyse ekmeksiz yedim bişiler kızım uynsın çıkalım beraber. bugun eşim nöbetçi bakalım napcaz kızmla tek başıma

canım ben sayısalcıyım sonbaharda girmiştim bilmiyodum 200 soruyu yapmak için arada atladım zıpladım ondan bida giridm hepsine baktım ama matematikteki boşlarıma bakamadım tekrar mat mantık saorularında zorlandım sanki ne bilim çok zaman harcadım orda

canım ben yatırmıyodum yüzüstü bişi olur felan die aama burda arkadaşların dr.ları önermiş hep bende gündüzleri öyle yatırıyorum maşallah 2-3 saat uyanmadan uyuyo arada kontrol ediyorum genelde yatagında yatırıyorum uyku saatleri belli artık

ben damaklı silikon veriyorum ama kaucuk mu ii rengi hoşuma gitmiyo sarı sarı :26:

ben bırakamaz die korkuyorum 1den sonra bıraksa keşke. ben istiyorum ria taktırmak ama tırsıyorum yaa bide içimde yabancı bişi olsun istemiyorum.canım senin eşin ögretmen deil mi nöbet felan diyosunda yoksa subay mı?
bende baby einstain dinletiyorum uyurken hatta onunla uyuyo videosunun oldugunu bilmiyodum bak

Son düzenleme:
üşütmüş olabilirsin
zaten üşütünce çok ağrır 2 yıl sonra bile üşütünce fark ediyor orası

kız uyurken azcık iş yapayım
ev sanki deprem olmuş gibi
çat kapı biri gelse içeriye alacak toplu oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…