2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bırakır canım merak etme :)

Eşim ögretmen evet ama yatılı okulda malesef O nedenle nöbet tutuyor Allahtan ben yatılı okulda degilim :)

Canım videosu da var. Eğitici, ögretici. Biraz daha büyüsünler bakalım.

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar Asya'nın da kaka düzeni degişti. Bazen günde 2-3 kere yapıyor, bazen de 2 gün yapmıyor 3. gün yapıyor...

Bu arada arkadaşlar Asya'nın da kaka düzeni degişti. Bazen günde 2-3 kere yapıyor, bazen de 2 gün yapmıyor 3. gün yapıyor...

aynen Ezgi Nazda öyle
en son cuma akşamı yapmıştı biraz önce ben poposuna zeytinyağı sürerek yaptırdım
çok ıkınıp ağlıyordu çatlak olmasın diye korktum
içim parçalanıyor o ıkınıp morarırken

slm hanımlar,nasılsnz?
inş cnm ya saol,içimi rahatlattın.
merak etme aşıyı cnm en fazla 1 gn huysuzlanır,ama dayanamıosn sen de aşı odasına grme bence

tv izletmemeye bnde dikkat etmye çalışıyorm kızlar,kendm tv izliyorm ama uygarı arkası dönük yatırıyorm tv ye.
ama walla kucaktayken fln denk getirirse hiç affetmiyo,beldir beldir bakıyo tv ye.

kızlar bişi sorucam normal doğum yapan arkadaşlar,vajinal akıntılarınız ne alemde?
ben tam olarak adet olamadım bu arada hala,arada bir iki damla kan geliyo o kadar,bir haftadır bi gün gelio 2 gün gelmio fln,gelen de anck leke şeklinde yani..
bi de akıntım sarı-kahverengi arası bişi,hala beyaza dönmedi,endişelenmeye başlıyorm artk,normal bi durummu bu?

bu arada kızlar ben matemetikçiyim ve alesin bu sınavdaki matematik soruları benm aleste gördüğüm en zor matematik sorularydı bence.
offf bana 95 lazım yaa ama yine gelmicek heralde dönemediğim bir kaç mantk sorusu kaldı

herkese merhaba
uzun zamandır yazamadım ve o kadar birikmişki sayfalar takip etmek çok zor artık umarım herkesin bebişi iyidir
benimse oğlumun tek problemi kaka yaklaşık 40 ından sonra başladı 4-5 gün derken 1 haftaya kadar çıktı bu süre yaptığı zamanda zorlanmadan rahat yapıyor ve huzurlu ama bu sefer 9 gün oldu ve endişelenmeye başladım geçen gün çok huzursuzdu birkaç gün rezene kimyon çayını içmemiştim akşama hem kendim içtim hemde oğluma birkaç kaşık verdim gazını çıkarttı rahatladı ama kaka yine yok günleri saymaktan bıktım artık doktorlar 10 güne kadar normal diyorlar ama yinede endişeleniyorum oğlum zamanından bir ay önce geldi dünyaya bağırsak düzeni hala ondanmı düzelemedi acaba ,bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen

Son düzenleme:

asdece anne sütü içen bebeklerde olurmuş bende nette araştırdım bizimkide yapamadı 1 çay kaşığı zeytinyağ içirdim haftaasonu içti yaptı kaksını bi zararı yoktur heralde hrekes aynı yöntemi söylemiş.. makatını çok uyarmamaya çalış alışmasın yavrucak..

arkadaşlar oğlum çok huysuz yaa hiç bakınması yok sürekli ağlamaklı ya kucakta olacak yada konuşacksın şöyle kendi kendine çevreye bakınayım demiyor iş güç kalıyor tabii valla yoruldum az önce mamasını içirdim karnı tok altı temiz gazını da çıkardık eee daha ne olsun dimi ... yoook o hep ağlasın bıkıyorum artık ne zaman büyücek bu oğlanda ben evimi toplarken o da çevreyle oyalanacak bilmiyorum...

şu an benim bulunduğum odada yatak var üzerine yatırdım buzuki orhanı da açtım o da mızıklayıp duruyor birazdan feryat figan ağlar... pooofffssss

bizim kızda öyle bazen günde 2 defa yapıyor bazen 3 günde yapmıyor.birde siz poposunu uyarıp yaptırınca normal sekildemi yapıyor yani kendi yaptıgında hafif sulu oluyor kakası ama ben uyarıp yaptırdıgımda daha katı kremsi oluyor.

peki sadece sesini duyması izlememside aynı can sıkıcı sonuclara neden olurmu?

kızlar ben zihin engelliler ögretmeniyim 2 yasından önce klip izlemek reklam izlemek cok fazla tv sesine maruz kalmak otizme sebep oluyor yapılan arastırmalar o yönde ve dil ve konusma bozuklukları tv izleyen cocuklarda daha fazla görünüyor bebeklerimizi uzak tutalım biz gündü< hiç tv acmıyoruz eşim geldikten sonra mac falan olursa acıyor haftada tek bir dizide ben izliyorum ama bunlar kızım uyumussa uyumazsa onua izlemiyorum genelde 9da uyuyor o saatten sonra acarsam öyle izliyorum

büyür annesi ya sıkma canını biraz büyünce özlersin bu hallerini diyorlar bana ben işi gücü bosverdim kzıımdan önemlimi 1 sene kalıversin napalım tam olmasın hersey

aynen yiğit de öyle 1 dak. durmuyo ya kucağa alıp ayakta gezicez yada oyun oynayacak yoksa başlıyo ağlamaya. sabahın köründe eşimle tartıştık 5 buçukta oğlumun genzinden hırıltı geliyodu gece boyu sonra acıktı emzirmek istedim ememedi sanırım genzi tıkanmıştı.serum fizyolojik damlattım öksürmeye hapşırmaya başladı bende korktum eşimde bana bağırıyo niye korkuyosun diye bende sen uyu karışma işe gideceksin dedim bi anda sinirlendi sen uyurken ben baktım gece çocuğa dedi halbuki bende uyumamıştım çok zoruma gitti üzüldüm ağlattı beni gıcık sonra da aramış özür diliyo...

kızlar yukarda yazmayı unutmusum biz bugun doktora gittik kontrolümüz vardı hırıltısı var ve abzen emerken yada tükürügü bogazına kacıyor dedim iyice baktı cigerlerini dinledi kalbine falan baktı en son boynuna baktı kızımın bogazında birsey göstrdi inip kalkıyordu nefes aldıkca içe giriyordu adını söledi cok korktum o an önemli bişimi diye panikten unuttum sonra 1bucuk yasına kadar kendisi gecer sizinki hafif daha erkende gecebilir ama sizi bu sürede korkutur sık sık bogazına kacar hızlı nefes alır onun dısında bir zararı yok cocouga rahatsızlık vermez dedi sizce baska bir dotora daha götürmelimiyim?cocuguda doktor doktor gezdirmek istemiyorum ama yinede emin olamıyorum sizin ikrinizi alayım dedim?

herkese günaydın

kızlar yaa bnm kızım haftasonları pek bi huysuz oluyo yaa bi türlü uyumuyo.dün eşimle bi film izleyemedik.dün sabah 8buçukta uyandı hanım 4e kadar uyumadı.dışarı çıkacaktık.buraya Civil mağazası açıldı oraya falan gidelim dedik.tam hazırlandık bi baktık uyuyakalmış.hadi çıkmayalım bari dedik film açtık.5dk sonra ağlayarak uyandı hanım :S neyse sonra hazırlandık çıktık gezdik civili.ordan da avm ye gittik.gitmez olaydık.o ne kalabalık o ne izdiham Fatmacım siz de mağdur olmuşsunuz o kalabalıkta biz de neyse eve geldik yemek yapıp yedik.saat 10 u geçti.vee bir pazar günü de böyle geçti...sabah da uyanamamışım.uyandığımda eşim beni öpüp iyi uykular diyodu sonra kızını öptü ve işe gitti..kahvaltımı yaptım,duşumu aldım,çamaşır yıkadım astım,şimdi de yemek yapıyorum

zümrem benim yaa evet aslında dil edinimi derslerinde falan öğrendik hep tvnin ne kadar zararlı oldugunu dil gelişimine..dikkat etmek lazım.uyardığın için thnx :13:

face kim ekliyor benide eklerseniz sevinirim

cnm hala eklenmediysen özelden msj at bana face adını soyadını ekliyim ok?

evet cnm ben herseferinde akan suyun altında yıkıyorum sonra da ılık su dolu kaba koyup sıkıp ılıtıyorum öyle siliyorum...

ben bebeğime şapka hiç takmadım.eldivenide çıkartacagım artık.elini tanıması için

ben de çıkarmıyodum cnm ama ctesi günü iyice kestim törpüledim tırnaklarını veee eldivenler fora zaten iice ıslatmaya falan başlamıştı eldivenlerini.hem böyle onun da hoşuna gitti elleri serbest kalınca.bir iki kez çizdi yüzünü azıcık ama şimdi çizmiyo şükür

cnm yaa o hırıltı Öyküde de var.sinirlenince ağlayınca falan hırıltı oluyo böyle sanki çok zorlanıyomus gibi ama normalde yok.sizinki dde öylemi yoksa süreklimi???

Ben de özel eğitimciyim, nerden mezunsun canım? Ben Gazi Üniversitesinden mezunum :)

Ben hiç kakasını uyararak yaptırmadım, yaptırmam da...

Kaan bebekken 7 gün yapmamıştı o zaman doktor fitil vermişti. Kansuk gliserin adı... Evde var çok zor da kalırsak ondan yaparım ama uyarma taraftarı degilim...

Son düzenleme:
kızımla ekmek aldık geldik arabası arabada kalmış eşimi aradım oda araba bende dedi artık kanguruya koydum bakına bakına gittik dönüşte uyudu bileee şimdi yatırdım bende yemek yiyim barii aslında uyumasaydı gezcektik daha hava pırıl pırıl güneşti

canım bende adet olmadım 2-3 gün lekelenme şeklinde oldu
akıntım normal benim ama bazen fazlalaşıyo tekrar dr.uma gitmeyi düşünüyorum
burcu yaaa içimi rahatlattın eşime diyorum biraz zor gibiydi felan die çok vakit kaybettim matemetikte diyorum o bana kızıyo ee çalışmadın ki hiç tabi zor gelir die tabii kendisi hiç bi sınavdan 95 altı almadıgı için (les,kpds,uds,kpss)

canım siz kanguru kullanıyormusunuz? bi zararı olmuyormu? ayy ne rahatlık o kanguru yaa.. ama daha erkendir diye kullanmıyordum ben de..

hadi yaa gazilimisin bende gazi biyoloji ögretmenliğinden

canım siz kanguru kullanıyormusunuz? bi zararı olmuyormu? ayy ne rahatlık o kanguru yaa.. ama daha erkendir diye kullanmıyordum ben de..

evet canım eltim vermişti 40ından sonra evde kullandım bazen o ara araştırdım 1.aydan sonra kullanılabiliyomuş baş destekli olanlar şimdi ara ara kullanıyorum saglık açısından öneriyo doktorlar canım ama pek de rahat oldugunu düşünmüyorum 6 kg yu taşırken kollar ve sırt agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…