2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçi Doğru Diyorsun O Daha Fit Bebekler İçin İyidir Heralde Bizimki Maşallah Tosuncuk :}

ben bebeğime şapka hiç takmadım.eldivenide çıkartacagım artık.elini tanıması için
bizimki başına bir şey değdimi isyan çıkarıyor eldivenleri atalı da çok oldu..:))

kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır
lierac çatlak kremi canım ben hamileyken kullandım çatlağım yok ama göğüslerimin alt kısmına dikkat etmemi harita gibi.oluşmasını önledi sanırım olanları da geçirir ben kullanmaya devam ediyorum aklıma gelirse tabi ..umarı göğüslerimdekilerde geçer (

hepsinde var o zaman bu sorun bizde de oluyçünkü..
canım siz kanguru kullanıyormusunuz? bi zararı olmuyormu? ayy ne rahatlık o kanguru yaa.. ama daha erkendir diye kullanmıyordum ben de..
kangurudan bende korkmuştumama iyi bişeymiş kalça çıkığı olmasına engel oluyormuş ..bende alacam ...
Gazili olmak ayrıcalıktır. Heh heeyttt
hacettepeli olmak daha da bir başka :))
öğretmenler foumu gibiyiz .arzu ssenin öğretmen olduğunu bilmiyordum .evridiki izin olayını ne yaptın sen ??

ay bak şu akıntı işine sinir oldm şimdi,rengi de garip benmkinin bi dr.a gidim ben bari..
walla için rahat olsn cnm cidden benm grdğm alesler içinde karşılaştğm en zor matemetik bundaydı.
ay eşine de maşallah cnm ya,darısı başımıza artk ne diim
allahım üds den 95 i görsem allahtan başka ne isterim ki yaaa
ama 72,5 aldm en yüksek o da zar zor yani,şimdi kpdsye grcz bakalım nolck,onada izmirde giricem,bebekle nası gdcm nası yaparız ne ederiz bilmiorm hiç,offf ne btmez çilemz varmış ya

ay cnm bu arada bu alesin iptal olma durumu varmış bilmiorm biliomsn

ya göğüslerde çatlak demişsnz de benmkiler ççok fena oldu kızlar ya,kıpkırmızı çatlak dolu btn göğsüm nası sinir oldm, e 75 beden giyiyodm hamile kaldığmda şimdi oldu 95 hamilelikte çatlamadı bi de emzirmeye başlaynca oldu hepsi.lazer tedavisi yaptrcm ikinciyi de doğuriim emziriim de..

bi de sarkıcaklar die çok korkuorm siz önlemek için bişi yapıomsnz?

canım eşim odtü mezunu normal dil sınavından yüksek alması tabii darısı başımıza
dün altyazıda okudum bi haber kanalında ama tam bilmiyorum kitapcıkların bazıları eksik ve yanlış basılmış heralde

Son düzenleme:
çarsamba misafirlerim var eşimin dedesi dayıları felan gelcek baya kalabalık ben bi gidip şu k.şantili kurabiyeden yapım 2 tepsii bekleyince daha da güzel oluyo

ben saldım çayıra mevlam gayıra modundayım .bir silkelenmem lazım her anlamada bıraktım kendimi (

facede de var şimdi onunla ilgili iptal haberleri(

selam kızlarr

dün ilk defa oğlumsuz dışarı çıktık eşimle.yağmur vardı hava bozuktu götürmeyelim dedik emzirsim uyutum anneme bıraktım gittik ama ne gezdiğimden ne konuştuğumdan ne yediğimden bişi anladım zevk almadımm.aklım hep oğlumdaydı acaba uyandıımı ağladımıı halbuki ben evdeyen bile ağlasa annem susturuyooo.kaç kere aradım hemen dönmek istedimm

yavrunm oda uyumuş uyanmış annem mama yapmış azcık onu yemiş hemen bidaha uyumuşşş.eve geldimmm ahh bi özlemişimm sanki ne kadar ayrı kaldıkk

akşama misafirler geldii.7 yaşında bi kızları vardı çok seviyo benide bebeğide hep peşindeydi valla 20 tane misafir beni yormuyo ama 1 çocuk beni mahvediyo sürekli gözetlemek istiyoo takip istiyoo.altını değişirken yanımdaydı arkamı bile dönmedimm bezi kenara koyarken az daha kucağına alıyoduuu kaldırmaya çalışıyoduu valla ne ara yaptı anlamadımm şaşırdımm kaldımm

yaa benim oğlan ne güzel geceleri 3-4 saat uyuyoduu aşıdan sonra gitti o uykuda öfff 2 saatte bir uyanıyoo gazı oluyoo uykuya hemen dalamıyooo bende uykusuz kalıyorummm geceler bozuldu yaaa

bugünde bi salak gibiyimm yaa kafamm böyleee kazan gibii.uyudu zorla ütü yaptımm biraz dinleneyim dedim daha yemek yapılacak banyo yapıcamm onuda bidahaki uyumada inşallahh..üstümde bi ağırlık varki sormayınn

bizede doktor sünnet önerdi.pipisinde fimozi var.yani sünnet derisinde bişi işte.çiş yapmasına engel olursa eğer idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilrmiş.Allah tan çiş yapmasında sorun yok.merhem verdi onu sürüyoruz.yaa bende çok kararsızım burda sünnet yapan arkadaşlar çok memnunlar ama bilmiyorumki.havalar biraz düzelsin yaptıralım diyoruz ama kesin karar vermedik

yaa bizimkide çok bakıyooçhemde öyle güzel bakıyokii.arkası dönük yatırıyorumm kafayı çevirip çevirip gözlerini devirip devirip bakıyoo...artık bende açmayayım madem gündüz zaten bişi yok tvde alışkanlık olmuşş.

evet o ıslak mendiller çok fena.bende hiç kullanmıyorum pamuğu suyla ıslatıyorum dışardada unibaby kullanıyorum.ama kızlar medikallerde ıslak pamuklar varmış.hastalar ve bebekler için teyzem söyledi.10 lira falan bişimişş.annem sormuş bitmiş medikalde alamamış onu kullanabiliriz aslında dışardada evdede.oda ıslak pamukmuşş
ben bebeğime şapka hiç takmadım.eldivenide çıkartacagım artık.elini tanıması için
bizde hiç şapka takmamıştık doğduğundan beri.şimdi nefret ediyo şapkadan kafasının üstüne bişi gelsin hemen bağırıyoo.dışarı çıkarkende zorla takıyoruzzz.eldiveler 1 haftadır çıktı uyurkende takmıyorumm çok mutluu bendee onun elleriyle oynamasını emmeye çalışmasını cok cok ses çıkarmasını izlemek çok güzell

oofff benimkide kucağa alıştıı yaaa hele biri gelince anlıyoo illa birisi beni alır kucağına diye ağlıyo kucağa gidiyo.yalnızkenn ben almıyorum mızırdanıyo mızırdanıyoo almayınca umudu kesiyoo.
dün akşam hele çok ağladı mememi emmedi nasıl korktumm artık emmeyecek diye açtıda yanii eyvah dedim 2 kere mama verdim alıştı galiba dedimm bi üzüldümkii sormayınn.tam mama hazırlayacaktımm annem sakinleştirdi uyuttu yaptırmadıı.öyle sıkışınca mamaya baş vurma sütün var olmazsa verirsin dedi yapmadım iyikide yapmamışım sakinleşip uyku arasında aldım emzirdim emdi çok şükür doyurdu karnını

eşim benide sinir ediyo arada.habireee talimat veriyoo yok altına baktınmıı damlasını verdinmi gözüne masaj yaptınmıı çorabı sıkmışmı bak ayyyhh diyorummm o söyleyince inadına yapasın gelmiuoo.aman hele o sorunca es kaza aa unuttum vermedimm yapmadım dediysem heleeee aman amaann bıd bıdıııı.unuttuysamda sölemiyorum artık hee yaptım verdim diyorumm.geçende sinirlendim verdim kucağına öyle sormakla olmuyoo al kendin yap dedimm.valla bi gün cinnet geçircemm

ben selcuk mezunuyum canım.bizim iki defa oldu öyle bendev uyardım cok agladı dayanamadım bugun doktora söyledim surup verdi artık onu kullanırım.
bizim sinirlenince aglayınca degil canım uyurken falan öyle oluyor emerken nefes nefese kalıyor hızlı hızlı soluyor bazen normal nefesleride hırıltılı oluyor her cocukta olan hırıltı seklinde degil yani

ögretmenim canım bende izin olayında falan yazmıstım.baya ögretmen var sanırım aramızda

kızlar siz bebek arabası kullanıyormusunuz.eşim erken diyor.hangi marka alalım.tavsiye ettiğiniz ve fiyat varmı

Biz kullanıyoruz cnm. AVM lerde çok rahat oluyor. Hatta dışarda bile kullanmaya başladık havalar yavas yavas ısınmaya başladı. Biz pierre cardin enfast kullanıyorz memnunuz. 300 civarıydı fiyatı

kızlar siz bebek arabası kullanıyormusunuz.eşim erken diyor.hangi marka alalım.tavsiye ettiğiniz ve fiyat varmı

Kullanıyoruz Canım Aldığımız Günden Beri Sürekli Sokaklardayız Pierre Cardin Travel Sistem Aldık 500küsürdü ama tam hatırlamıyorum tavsiye ederim hem hafif hem kullanışlı,bide üstüne rüzgarlık aldık akşam üstü bile çıkabiliyoruz :}

malesef bende de oldu sanırım önceden çok küçük oldukları için süt dolunca çatladılar.halbuki karnımda falan 1-2 tane var yok gibi.tam oohh çatlaksız atlattım hamileliği dedim doğumdan sonra göğüslerimde oluştu

aman o küçük çocuklar bnm de kabusum dokunmaya öpmeye falan çalışıyolar annelerinin gözlerinin içine bakıyorum bişiler desinler çocuklarına diye :))) biz de cuma günü çıktık kocişle Öyküyü anneme bırakıp.süt sağdım bıraktım.2 saat gezdik bana ciciler aldık yemek yedik falan.ve evet benm de aklım kızımdaydı hep sesi kulaklarımda sanki ağlıyomuş gibiydi ama itiraf edeyim ki uzun bi aradan sonra kocişle başbaşa gezmek yemek yemek pek bi iyi geldi bana

slm kızlar dün gece ankaradan döndük.güzel ve eğlenceli birhafta sonuydu.veeee 36 dan 44 bedene çıkan ben ağlaya zırlaya birkaç kıyafet aldım.moralim bozuldu ama yapacak bişey yok.sağolsun gittiğim mağazalar tanırlar beni üzülme kiloları verir yine küçük beden kıyafetler alırsın diye moral verdiler.ablamda daha 2 ay oldu çalışmaya başla kilolar gider diyo.o çalışmaya başlayınca 10 kilo vermiş.
bugün de raporum bitmişti bir 10 gün daha aldım.kaldı 20 günüm.heyet raporu alamazsam yandım.1 gün çalışıp iş başı yapmam lazım rapor için ben de gitmedim allahtan okuldakiler bişey demediler.

evim çok kötüydü gece eşim süpürdü ben de sabah toz aldım.şimdi yerleri silmek de gerek.geçmişi dfe okuyabildiğim kadar okuyayım.

ögretmenim canım bende izin olayında falan yazmıstım.baya ögretmen var sanırım aramızda
doğru ya şimdi hatırladım canım ....ne yaptın ekletebildin mi ...en azından şubat tatilini eklemiştin sen ..memurumuz 23 mayıs dedi bana göreve başlama tarihi ..

canım bizim kızda çok acıktıgında sinirlenip emmio hiç mama verme bence sakinleştirip biraz uyut sonra kendi yapışıyo memeye
benim eşimde aynı senin eşin gibi emir veriyo sanki o annesi sürekli o bakıyo da ben işten gelmişim gecen patladım zaten yeter yaa üslubuna dikkat et die şaşırdı geldi sırnaştı felan

merhaba kızlar
bugün aştım kendimi kocamın boşgünü bugün..gez gez 11 buçuktan beri eve yeni girdim
dün özdilek kalabalık olur diye gitmedik iyikide öyle yapmışız sizin anlattıklarınızdan sonra bugün gittik sakindi çok güzeldi eşime takım elbise mont aldık ..
adamcağız aylardır bizim isteklerimşzi yerine getiriyordu.yemek yedik.
ordan eve gelip kızımı emzirdim altını değiştirdim veeee eşime sen bak ben çıkıyorum deyip aldım arabayı kuaföre gittim.alışveriş yaptım dolandım havalanıp geldim iyi de geldi.
geçmişi okudum ama bilgisayarım hafif sorunlu cevap yazamadım,öpüyorum kızlar

bizdede geçen akşam eşim bi laf arasında bakalımm anneliğin nasıl not vericem tarzı bişi dedii.kan beynime sıçradıı dalacaktım artık Allah ne verdiyseee sanamı kaldı benim anneliğime laf söylemek diyee yolacaktımm ama tuttum kendimii annem vardı yanımızda onun yanında azcık şaka yollu bile atışsak üzülüyoo kızıyoo şimdi uzamasın diye bişi demedim ama yazdım bi yere bidaha böyle bişi söylerse affetmicemm fena yapıcamm

ne yazıkki memeyi almama durumu bizde de var.saç kurutmayla ya da uyurken emzirebiliyorum bende sanırım biberona alıştı.doktor mamayı kaşıkla ver demişti öyle yapıcam bi süre.bu sefer sütüm var çocuk almıyor

bu arada medpamid aldım ben sonucu yazarım buraya,çarşamba günüde çarşıya gidip hem doktorumuza teşekkür ziyareti yapıcam hem de aktara uğrayıp kaynar şerbetinin malzemelerini alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…