kullanıyorum miss gibi kokuyor yumuşacık oluyor kaymaklı lokumummmmkızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...
benim akıntım artmıştı bu ara birde rengi koyulaşmıştı meğer enfeksiyon varmış hiç anlamadım. ne kokusu var ne de kaşıntı. şimdi fitil kullanıyorum, ihmal etme burcucumay bak şu akıntı işine sinir oldm şimdi,rengi de garip benmkinin bi dr.a gidim ben bari..
walla için rahat olsn cnm cidden benm grdğm alesler içinde karşılaştğm en zor matemetik bundaydı.
ay eşine de maşallah cnm ya,darısı başımıza artk ne diim
allahım üds den 95 i görsem allahtan başka ne isterim ki yaaa
ama 72,5 aldm en yüksek o da zar zor yani,şimdi kpdsye grcz bakalım nolck,onada izmirde giricem,bebekle nası gdcm nası yaparız ne ederiz bilmiorm hiç,offf ne btmez çilemz varmış ya
ay cnm bu arada bu alesin iptal olma durumu varmış bilmiorm biliomsn
ay kıyamam meteye ya yavrum ne bilsin o yalanır tabi... annen en azından 5.ayı bekleseymiş sedacım ek gıdaya geçmek için. sen gözünü dört aç bir bakmışsın yarın sabah kahvaltı ediyor seninkiannem metenin ağzına yoğurt sürmüş kaşla göz arasında bide kikirdiyooometede anlamamışş yalanıp duruyo bu ne diyo galibaaaa..kızıyorum ama ikiside birbirinden komikk
slm kızlar,uzun zamandır giremiyorum misafir trafiği vardı bayaa , özledim valla sizleri...geçmişte pek birikmiş bi ara okumam lazım..umarım herkes ve minik bebişleri iidir...biz de azra hanımla iyiyiz şükür...bugün tam 2 aylık olduk,perşembe aşı olucaz korkmaya başladım umarım ateşimiz çıkmaz,hemşire hanım gelmeden önce 1 kaşık calpol verin demişti inş. işe yarar..cuma da dr kontrolümüz var..acaba kaç kilo oldu kuzucum...ayrıca bugün beni doğum iznim de bitti( öğleyin müdürüm aradı hemen hocam bugün görevde olmanız gerekiyodu naptınız die,ben de heyet raporu alıcam eşim getirecek dedim...öğleden sonra arayacaktım ben zaten benden önce davrandı müdire hanım...okulun son haftası gideceğim artık okula ve seminer dönemi tabi...burdaki öğretmen arkadaşlar napıcaklar acaba konuşuldu mu bu konu bilmiyorum..bu arada dün eşime küsmüştüm çünkü kızımla beni bırakıp fener-buca maçna gitti ( tüm gün evde kös kös oturduk kızımla,bi de elektrikler kesildi,kafayı yiyodum nerdeyse.. ama bugün kendini affetirmek için aradı işten gelince bizi gezmeye götürüceğini söyledi off yaa ben de hemen yumuşuyorum peki dedim,bi türlü uzatamıyorum...neyse dün gelince yüzümü güldürmek için binbir türlü şey yapmıştı zaten:)) cuma günü de kısmetse aydına annemlere gidicezzz bir hafta kalıcaz kızımla...ohhh bee biraz evden uzaklaşmak ii gelicek..2 hafta
önce k.v.lere gittik ama kendi annemin evi gibi olmuyo malesef...neyse biraz hava almak ii gelicek..ee sizler napıosunuz bakalım?
kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.
slm kızlar saatlerdir pc açık ama ben bi türlü aşına gelemedim
umayın bi derdi vardı ama anlayamdım valla sanırım poposu haiff kızarmış ondan yapıyodu bebantenle hemateni karıştırdım sürdüm şimdi uyudu ya bide 2 gündür yine çok kusmaya başladı ööle fışkırtması yok ama epey bi kusuyo tam düzeldi reflüsü derken yenidenmi hortladı acaba
yorulmuşum valla onunla uğraşmaktan sırtım falan ağrıyo
yaa kızlar perşembe günü dersaneden arkadaşlar gelcekler şu kremşantili kurabiye mucizesi gibi pratik poğaça falan tarifiniz yokmu benim yaptıklarım hep anam babam usülü ev poğaçası hani bööle 5 dkda olan az malzemyele aynı kurabiye gibi bileniniz varsa lütfennn
buarada bende menüyü şööle düşündüm
kremşantili kurabiye
5 dk keki (çok tembel gördüm kendimi)
kısır
patatesli yoğurtlu salata
işte bi poğaça yada börek lazım yanına aslında bi börek bi poğaça iyi olur ama ay olmazsa böreği dışradanmı sipariş versem
amma kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
herkese günaydın
kızlar yaa bnm kızım haftasonları pek bi huysuz oluyo yaa bi türlü uyumuyo.dün eşimle bi film izleyemedik.dün sabah 8buçukta uyandı hanım 4e kadar uyumadı.dışarı çıkacaktık.buraya Civil mağazası açıldı oraya falan gidelim dedik.tam hazırlandık bi baktık uyuyakalmış.hadi çıkmayalım bari dedik film açtık.5dk sonra ağlayarak uyandı hanım :S neyse sonra hazırlandık çıktık gezdik civili.ordan da avm ye gittik.gitmez olaydık.o ne kalabalık o ne izdihamFatmacım siz de mağdur olmuşsunuz o kalabalıkta biz de neyse eve geldik yemek yapıp yedik.saat 10 u geçti.vee bir pazar günü de böyle geçti...sabah da uyanamamışım.uyandığımda eşim beni öpüp iyi uykular diyodu sonra kızını öptü ve işe gitti..kahvaltımı yaptım,duşumu aldım,çamaşır yıkadım astım,şimdi de yemek yapıyorum
zümrem benimyaa evet aslında dil edinimi derslerinde falan öğrendik hep tvnin ne kadar zararlı oldugunu dil gelişimine..dikkat etmek lazım.uyardığın için thnx :13:
cnm hala eklenmediysen özelden msj at bana face adını soyadını ekliyim ok?
evet cnm ben herseferinde akan suyun altında yıkıyorum sonra da ılık su dolu kaba koyup sıkıp ılıtıyorum öyle siliyorum...
ben de çıkarmıyodum cnm ama ctesi günü iyice kestim törpüledim tırnaklarını veee eldivenler forazaten iice ıslatmaya falan başlamıştı eldivenlerini.hem böyle onun da hoşuna gitti elleri serbest kalınca.bir iki kez çizdi yüzünü azıcık ama şimdi çizmiyo şükür
cnm yaa o hırıltı Öyküde de var.sinirlenince ağlayınca falan hırıltı oluyo böyle sanki çok zorlanıyomus gibiama normalde yok.sizinki dde öylemi yoksa süreklimi???
slm kızlar saatlerdir pc açık ama ben bi türlü aşına gelemedim
umayın bi derdi vardı ama anlayamdım valla sanırım poposu haiff kızarmış ondan yapıyodu bebantenle hemateni karıştırdım sürdüm şimdi uyudu ya bide 2 gündür yine çok kusmaya başladı ööle fışkırtması yok ama epey bi kusuyo tam düzeldi reflüsü derken yenidenmi hortladı acaba
yorulmuşum valla onunla uğraşmaktan sırtım falan ağrıyo
yaa kızlar perşembe günü dersaneden arkadaşlar gelcekler şu kremşantili kurabiye mucizesi gibi pratik poğaça falan tarifiniz yokmu benim yaptıklarım hep anam babam usülü ev poğaçası hani bööle 5 dkda olan az malzemyele aynı kurabiye gibi bileniniz varsa lütfennn
buarada bende menüyü şööle düşündüm
kremşantili kurabiye
5 dk keki (çok tembel gördüm kendimi)
kısır
patatesli yoğurtlu salata
işte bi poğaça yada börek lazım yanına aslında bi börek bi poğaça iyi olur ama ay olmazsa böreği dışradanmı sipariş versem
amma kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin dilekçesi örneği var mı? ne yazıcaz? bi de dilekçe dışında başka evrak isteniyor mu?
merhabalarrrr nasılsınız kızlar babamızla kızımızı yıkadık iki saattir uyuyormaşallah çok şükür mızırdanmasıda geçti iyileşti kızım bende o uyurken işlerimi hallettim geçmişi okuyum diyicem ama o kadar birikmişki biri bana kısaca anlatsa neler oldu merak ediyorum ama geçmişe dalarsam sabaha ancak biter herhalde ne çok konuşuyorsunuz valla yaa hee bu arada görümcem ameliyat oldu k.v ona bakmaya gitti yuppii ew bana kaldı ohhh ne rahatmış valla k.v siz hayat istediğim gibi at koşturuyorum evde hehehe kızımla öpüşüp duruyoruz oda demiştir anne bu ne heyecan bu ne sevinç diye eee kızımda şaşırdı tabi beni görmemişti böyle free takılırken ama k.v gitti temizlik manyagı oldum galiba yaa sevinçten ortalıgı topluyorum sürekli
slm kızlar,uzun zamandır giremiyorum misafir trafiği vardı bayaa , özledim valla sizleri...geçmişte pek birikmiş bi ara okumam lazım..umarım herkes ve minik bebişleri iidir...biz de azra hanımla iyiyiz şükür...bugün tam 2 aylık olduk,perşembe aşı olucaz korkmaya başladım umarım ateşimiz çıkmaz,hemşire hanım gelmeden önce 1 kaşık calpol verin demişti inş. işe yarar..cuma da dr kontrolümüz var..acaba kaç kilo oldu kuzucum...ayrıca bugün beni doğum iznim de bitti( öğleyin müdürüm aradı hemen hocam bugün görevde olmanız gerekiyodu naptınız die,ben de heyet raporu alıcam eşim getirecek dedim...öğleden sonra arayacaktım ben zaten benden önce davrandı müdire hanım...okulun son haftası gideceğim artık okula ve seminer dönemi tabi...burdaki öğretmen arkadaşlar napıcaklar acaba konuşuldu mu bu konu bilmiyorum..bu arada dün eşime küsmüştüm çünkü kızımla beni bırakıp fener-buca maçna gitti ( tüm gün evde kös kös oturduk kızımla,bi de elektrikler kesildi,kafayı yiyodum nerdeyse.. ama bugün kendini affetirmek için aradı işten gelince bizi gezmeye götürüceğini söyledi off yaa ben de hemen yumuşuyorum peki dedim,bi türlü uzatamıyorum...neyse dün gelince yüzümü güldürmek için binbir türlü şey yapmıştı zaten:)) cuma günü de kısmetse aydına annemlere gidicezzz bir hafta kalıcaz kızımla...ohhh bee biraz evden uzaklaşmak ii gelicek..2 hafta
önce k.v.lere gittik ama kendi annemin evi gibi olmuyo malesef...neyse biraz hava almak ii gelicek..ee sizler napıosunuz bakalım?
kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.
canım dogdugundan bu gune kadar ıkı gun sonra 3aylık olacagız bızdede var aynı sorun seseryandan dolayı su yutmus dedıler once sonra baska doktorlarada goturdum bebeklerın olurmus normalmıs bu boyundakı kıkırdaklarda bısey varmıs buyudukce oda duzelırmıs tıpca bır terım demıslerdı ıkı doktorda kı bıızmkı kac kere bogulma tehlıkesı atlattı sankı düdük calarmıs gıbı genzınden ses gelıyordu cıger fılmı cekılı temız cıktı ama gecıcıymıs bır yasına kadar ancak gecer dedıler merak etme gecmıs olsun.....ben hem baskenttekı hemde hospıtaldakı doktora gostermıstım.....kızlar yukarda yazmayı unutmusum biz bugun doktora gittik kontrolümüz vardı hırıltısı var ve abzen emerken yada tükürügü bogazına kacıyor dedim iyice baktı cigerlerini dinledi kalbine falan baktı en son boynuna baktı kızımın bogazında birsey göstrdi inip kalkıyordu nefes aldıkca içe giriyordu adını söledi cok korktum o an önemli bişimi diye panikten unuttum sonra 1bucuk yasına kadar kendisi gecer sizinki hafif daha erkende gecebilir ama sizi bu sürede korkutur sık sık bogazına kacar hızlı nefes alır onun dısında bir zararı yok cocouga rahatsızlık vermez dedi sizce baska bir dotora daha götürmelimiyim?cocuguda doktor doktor gezdirmek istemiyorum ama yinede emin olamıyorum sizin ikrinizi alayım dedim?
benim bugün başladı ücretsiz izin.ben milli eğitimdeki memurla beraber yazdım. ayrıca doğum öncesi ve doğum sonrası belgeleri istendi.dilekçede
ilçeniz ..... ilköğretim okulunda kadrolu öğretmen olarak görev yapmaktayım.doğum sebebiyle ..... tarihinden itibaren .........ay.....gün (ne kadarsa onu kendin belirle) ücretsiz izne ayrılmak istiyorum. gereğinin yapılmasını arz ederim. altına tarih imza adres telefon vs. bu kadar. bu dilekçeyi adam yazdırdı farklılık olur mu bilmem.
canım bızımde cok gazımız vardı doktorumuz herpix dıye bır suurp verdı cok faydasını gordum normalde her an pırtlatan kızım okadar rahat kı cok yapmasına ragmen gazını bıle hafıflettı bazen evı ucuracak sanıryorduk gazdan:)ya kızlar bu gaz ne zaman bitecek ben çok sıkıldııım hala her gece en az 2 saat gaz sancısı çekiyoruz biz sonrada yorulup uyuyor ama akşam saat 6-7 den sonra evden çıkmakmıııı allah muhafaza mümkün değil evde bile rahat değiliz offfff gazlara ölümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?