2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalarrrr nasılsınız kızlar babamızla kızımızı yıkadık iki saattir uyuyor maşallah çok şükür mızırdanmasıda geçti iyileşti kızım bende o uyurken işlerimi hallettim geçmişi okuyum diyicem ama o kadar birikmişki biri bana kısaca anlatsa neler oldumerak ediyorum ama geçmişe dalarsam sabaha ancak biter herhaldene çok konuşuyorsunuz valla yaa hee bu arada görümcem ameliyat oldu k.v ona bakmaya gitti yuppii ew bana kaldı ohhh ne rahatmış valla k.v siz hayat istediğim gibi at koşturuyorum evde hehehe kızımla öpüşüp duruyoruz oda demiştir anne bu ne heyecan bu ne sevinç diye eee kızımda şaşırdı tabi beni görmemişti böyle free takılırken ama k.v gitti temizlik manyagı oldum galiba yaa sevinçten ortalıgı topluyorum sürekli

Son düzenleme:
slm kızlar,uzun zamandır giremiyorum misafir trafiği vardı bayaa , özledim valla sizleri...geçmişte pek birikmiş bi ara okumam lazım..umarım herkes ve minik bebişleri iidir...biz de azra hanımla iyiyiz şükür...bugün tam 2 aylık olduk,perşembe aşı olucaz korkmaya başladım umarım ateşimiz çıkmaz,hemşire hanım gelmeden önce 1 kaşık calpol verin demişti inş. işe yarar..cuma da dr kontrolümüz var..acaba kaç kilo oldu kuzucum...ayrıca bugün beni doğum iznim de bitti( öğleyin müdürüm aradı hemen hocam bugün görevde olmanız gerekiyodu naptınız die,ben de heyet raporu alıcam eşim getirecek dedim...öğleden sonra arayacaktım ben zaten benden önce davrandı müdire hanım...okulun son haftası gideceğim artık okula ve seminer dönemi tabi...burdaki öğretmen arkadaşlar napıcaklar acaba konuşuldu mu bu konu bilmiyorum..bu arada dün eşime küsmüştüm çünkü kızımla beni bırakıp fener-buca maçna gitti( tüm gün evde kös kös oturduk kızımla,bi de elektrikler kesildi,kafayı yiyodum nerdeyse.. ama bugün kendini affetirmek için aradı işten gelince bizi gezmeye götürüceğini söyledi off yaa ben de hemen yumuşuyorum peki dedim,bi türlü uzatamıyorum...neyse dün gelince yüzümü güldürmek için binbir türlü şey yapmıştı zaten:)) cuma günü de kısmetse aydına annemlere gidicezzz bir hafta kalıcaz kızımla...ohhh bee biraz evden uzaklaşmak ii gelicek..2 hafta
önce k.v.lere gittik ama kendi annemin evi gibi olmuyo malesef...neyse biraz hava almak ii gelicek..ee sizler napıosunuz bakalım?

annem metenin ağzına yoğurt sürmüş kaşla göz arasında bide kikirdiyooo metede anlamamışş yalanıp duruyo bu ne diyo galibaaaa..kızıyorum ama ikiside birbirinden komikk

kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.

selam kızlar nasılsınız?
haftasonu bitti biz de oğluşumla başbaşa kaldık gene. kanepede yanımda uyuyor ama arada bir gözlerini açıp beni yokluyor yanındamıyım diye) çok akılı bu bıdıklar yandık kızlar aldatmak mümkün değil. nerde eski bebilşer öyle sessiz sakin bakınan... bizimki ya kucakta olacak ya da oyuncak falan olacak etrafında. yanındaki onunla konuşsun diye ağzımızın içine bakıyor sürekli
tv den bahsetmişsiniz ben de açıyordum gündüz can sıkıntısından, izlemesemde evde ses oluyor hoşuma gidiyor. bebeğin arkası dönük ama duyuyor tabi. rahatsız oldum şimdi hata yapmışım demekki dinletmekle... bir de dorukum yazmış ben dil öğretmeniyim zararlı diye...daha çok kızdım kendime... offf ben de ing. öğretmeniyim bunları da biliyorum ama
o kadar sıkıldım ki evde oturmaktan tv. yi geliyordu.

kızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...
kullanıyorum miss gibi kokuyor yumuşacık oluyor kaymaklı lokumummmm

benim akıntım artmıştı bu ara birde rengi koyulaşmıştı meğer enfeksiyon varmış hiç anlamadım. ne kokusu var ne de kaşıntı. şimdi fitil kullanıyorum, ihmal etme burcucum

annem metenin ağzına yoğurt sürmüş kaşla göz arasında bide kikirdiyooo metede anlamamışş yalanıp duruyo bu ne diyo galibaaaa..kızıyorum ama ikiside birbirinden komikk
ay kıyamam meteye ya yavrum ne bilsin o yalanır tabi... annen en azından 5.ayı bekleseymiş sedacım ek gıdaya geçmek için. sen gözünü dört aç bir bakmışsın yarın sabah kahvaltı ediyor seninki))

Benim oğlumda nerdeyse her emmeden sonra yapıyo kakasını,doğduğundan beri böyle,bende başta çok korkmuştum ishalmi diye ama dr ateşi yoksa yada kakasında kan yoksa endişe etme yapsın işte ne güzel demişti

slm kızlar saatlerdir pc açık ama ben bi türlü aşına gelemedim
umayın bi derdi vardı ama anlayamdım valla sanırım poposu haiff kızarmış ondan yapıyodu bebantenle hemateni karıştırdım sürdüm şimdi uyudu ya bide 2 gündür yine çok kusmaya başladı ööle fışkırtması yok ama epey bi kusuyo tam düzeldi reflüsü derken yenidenmi hortladı acaba
yorulmuşum valla onunla uğraşmaktan sırtım falan ağrıyo
yaa kızlar perşembe günü dersaneden arkadaşlar gelcekler şu kremşantili kurabiye mucizesi gibi pratik poğaça falan tarifiniz yokmu benim yaptıklarım hep anam babam usülü ev poğaçası hani bööle 5 dkda olan az malzemyele aynı kurabiye gibi bileniniz varsa lütfennn
buarada bende menüyü şööle düşündüm
kremşantili kurabiye
5 dk keki (çok tembel gördüm kendimi)
kısır
patatesli yoğurtlu salata
işte bi poğaça yada börek lazım yanına aslında bi börek bi poğaça iyi olur ama ay olmazsa böreği dışradanmı sipariş versem
amma kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

hoşgeldin canım nerelerdeydin yahuuu hep arıcam diyorum bişi çıkıyoo aşıdan korkma bişi olmaz inş bizimkinin ateşi de çıkmadı iidi gayet eşim bugun nöbetçi ilk gecem kızımla başbaşa

kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.

biizmki 1 defa canım ama ben dr.umuza sormuştum ideali nedir die öyle bişi yok bebekten bebege değişir kimi günde 20 defa yapar kimi 2günde 1 başkalarıyla karşılaştırma demişti ondan rutini aşan bi durum olmazsa sorun etme bence

canım ben pogaca pek sevmem onun için bişi diyemiycem ama sosisli milföy börek yap derim benim büyük kurtarıcım

canım bizim oğlanda da var o hırıltı sadece ağlarken var ama ben önemsiz buldum öylebir bağırıyorki sanki etini kesiyorum sonrada boğazı tahriş oluyor başlıyor öksürüp aksırmaya yaa deli bu veletler ne var bu kadar bağıracak her istedikleri nasılsa oluyor

canım normal pogacayı(mayasız olanı)mahlepli susam aromalı kabartma tozuyla yapıyorum güzel oluyor deneye bilirsin benimde aksama misafirim var bende
kremsantili kurabiye
mahlepli pogaca
mercimek köftesi
sodalı börek
çikolata soslu kek
hepsi 1 saatte oldu bitti:)
sodalı börekte kolay herkes biliyordur ama söyleyeyim yinede
3tane yufkayı yaglanmıs tepsiye üstüste burusturarak koy arasına peynir maydonoz koy üzerine 3 yufka daha sonra kesiyoruz.1 kapta 1şişe soda 1su bardagı süt yarım su bardagından azıcık fazla yag 3 yumurta cırpıp üzerine döküyoruz yarım saat beklettikten sonra fırına veriyoruz

öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin dilekçesi örneği var mı? ne yazıcaz? bi de dilekçe dışında başka evrak isteniyor mu?

benim bugün başladı ücretsiz izin.ben milli eğitimdeki memurla beraber yazdım. ayrıca doğum öncesi ve doğum sonrası belgeleri istendi.dilekçede
ilçeniz ..... ilköğretim okulunda kadrolu öğretmen olarak görev yapmaktayım.doğum sebebiyle ..... tarihinden itibaren .........ay.....gün (ne kadarsa onu kendin belirle) ücretsiz izne ayrılmak istiyorum. gereğinin yapılmasını arz ederim. altına tarih imza adres telefon vs. bu kadar. bu dilekçeyi adam yazdırdı farklılık olur mu bilmem.

ya kızlar bu gaz ne zaman bitecek ben çok sıkıldııım hala her gece en az 2 saat gaz sancısı çekiyoruz biz sonrada yorulup uyuyor ama akşam saat 6-7 den sonra evden çıkmakmıııı allah muhafaza mümkün değil evde bile rahat değiliz offfff gazlara ölümm

gozde bencede mılfoylu bısey kurtarıcın olur canım
senaycım ben bılmıyorum ama sanırım yukardakı ornek uygun canım
emel benım kızım 3gunde bır yapıyor cocuktan cocuga degısır

ohhhhh gözün aydın cnm tadını çıkarrr

ayy müdiren de azıcık gıcık galiba hemen ne o aramalar falan ben de senin gibi heyet aldım.alabilirsem bi heyet daha alıcam sonra da 10ar günlük normal raporla tamamlıycam inş.seminere ben de gidicem :)

bnmkinin de maşallahı var o konuda ama ben hiç endişelenmiyorum

canım dogdugundan bu gune kadar ıkı gun sonra 3aylık olacagız bızdede var aynı sorun seseryandan dolayı su yutmus dedıler once sonra baska doktorlarada goturdum bebeklerın olurmus normalmıs bu boyundakı kıkırdaklarda bısey varmıs buyudukce oda duzelırmıs tıpca bır terım demıslerdı ıkı doktorda kı bıızmkı kac kere bogulma tehlıkesı atlattı sankı düdük calarmıs gıbı genzınden ses gelıyordu cıger fılmı cekılı temız cıktı ama gecıcıymıs bır yasına kadar ancak gecer dedıler merak etme gecmıs olsun.....ben hem baskenttekı hemde hospıtaldakı doktora gostermıstım.....

sağol canım....

selam kızlar nasılsınız*haftasonu mısafırım vardı masallah 700u bulmussunuz:)
bugun benım kızım cok uslu teyzelerı tum gun uyudu mızmızlanmadı cok sukur ınsallah hep boyle devam eder.....temızlık yapacaktım guvenemedım kızıma ya uyanır huysuzlanırsa dıye vazgectım dıyroum keske yapsaydım.....
en azından yemegımı hallettım oda bıseydır:)
kızlar bısey srocam sıze yazın bıızmde tatıl planımız var ama ben korkyorum nemlı hava hasta edermı?hanı gunes ve denızın tadına baksın ıstıyoruz ama bıtaraftan da korkuyorum bu sene tatıle gıdecek olan arkadaslar olarak alacagımız önlemlerıde bır ara konusalım dıyorum.....cok pımpırıklıyım bende ya hasta olursa dıye...ınsallah guzel tatıllerımız olur.....
bu arada esımle barıstık unutmayanlar okuyanlar bılır tartısmıstık anlattım ıcımdekılerı dogum sonrası bır patlamaydı sukur rahatladım.....

canım bızımde cok gazımız vardı doktorumuz herpix dıye bır suurp verdı cok faydasını gordum normalde her an pırtlatan kızım okadar rahat kı cok yapmasına ragmen gazını bıle hafıflettı bazen evı ucuracak sanıryorduk gazdan:)
sabrı gerek ama eger alırsan o suurbu kı ıcınde dereotu falan var bıtkısel yanı tavsıye ederım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…