- 4 Haziran 2010
- 767
- 2
- 96
kızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...
canım ben bebekyağı ldım ama hiiç kullanmadımm..organik zeytinyağı kullanıyoum her banyodan sonra miss gibi kokuyoo..yiyesimm geliyoooo oğlumuu
kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır
benim deeee..göbeğim harita gibi ve çatlakkk ve göbek kaldıı..88 kiloyumm..duba denizzz.. böööö
birde dogumdan sonra bacaklarımda varis oldu
bendedee
kız uyurken azcık iş yapayım
ev sanki deprem olmuş gibi
çat kapı biri gelse içeriye alacak toplu oda yok
bazen banada oluyoo..her traf ta bi dağınıklıkk..oğlum kucağmdaa şöyyle bir etrafıma bakıyorumm kapı çalsa kusura bakmayın alamıycam sizi içeri derim heralde diye düşünüyorumm..
Bu arada arkadaşlar Asya'nın da kaka düzeni degişti. Bazen günde 2-3 kere yapıyor, bazen de 2 gün yapmıyor 3. gün yapıyor...
benim oğlumda bazen 3 gnde yapıyoo.. bazende günde 3 kezz..bu aralar düzene girdik gibii..günde 1 kezz..
bizede doktor sünnet önerdi.pipisinde fimozi var.yani sünnet derisinde bişi işte.çiş yapmasına engel olursa eğer idrar yolu enfeksiyonuna neden olabilrmiş.Allah tan çiş yapmasında sorun yok.merhem verdi onu sürüyoruz.yaa bende çok kararsızım burda sünnet yapan arkadaşlar çok memnunlar ama bilmiyorumki.havalar biraz düzelsin yaptıralım diyoruz ama kesin karar vermedik
yaa bizimkide çok bakıyooçhemde öyle güzel bakıyokii.arkası dönük yatırıyorumm kafayı çevirip çevirip gözlerini devirip devirip bakıyoo...artık bende açmayayım madem gündüz zaten bişi yok tvde alışkanlık olmuşş.
evet o ıslak mendiller çok fena.bende hiç kullanmıyorum pamuğu suyla ıslatıyorum dışardada unibaby kullanıyorum.ama kızlar medikallerde ıslak pamuklar varmış.hastalar ve bebekler için teyzem söyledi.10 lira falan bişimişş.annem sormuş bitmiş medikalde alamamış onu kullanabiliriz aslında dışardada evdede.oda ıslak pamukmuşş
bizde hiç şapka takmamıştık doğduğundan beri.şimdi nefret ediyo şapkadan kafasının üstüne bişi gelsin hemen bağırıyoo.dışarı çıkarkende zorla takıyoruzzz.eldiveler 1 haftadır çıktı uyurkende takmıyorumm çok mutluu bendee onun elleriyle oynamasını emmeye çalışmasını cok cok ses çıkarmasını izlemek çok güzell
oofff benimkide kucağa alıştıı yaaa hele biri gelince anlıyoo illa birisi beni alır kucağına diye ağlıyo kucağa gidiyo.yalnızkenn ben almıyorum mızırdanıyo mızırdanıyoo almayınca umudu kesiyoo.
dün akşam hele çok ağladı mememi emmedi nasıl korktumm artık emmeyecek diye açtıda yanii eyvah dedim 2 kere mama verdim alıştı galiba dedimm bi üzüldümkii sormayınn.tam mama hazırlayacaktımm annem sakinleştirdi uyuttu yaptırmadıı.öyle sıkışınca mamaya baş vurma sütün var olmazsa verirsin dedi yapmadım iyikide yapmamışım sakinleşip uyku arasında aldım emzirdim emdi çok şükür doyurdu karnını
eşim benide sinir ediyo arada.habireee talimat veriyoo yok altına baktınmıı damlasını verdinmi gözüne masaj yaptınmıı çorabı sıkmışmı bak ayyyhh diyorummm o söyleyince inadına yapasın gelmiuoo.aman hele o sorunca es kaza aa unuttum vermedimm yapmadım dediysem heleeee aman amaann bıd bıdıııı.unuttuysamda sölemiyorum artık hee yaptım verdim diyorumm.geçende sinirlendim verdim kucağına öyle sormakla olmuyoo al kendin yap dedimm.valla bi gün cinnet geçircemm
eşim beni de sinr ediyo bazennn..oğlum mızmızlanıyoo..çorap mı sıktı, bez mi sıktı, kıyafetlerimi rahatsız ediyo bak bii..altına yapmıştırr..bezini değiştirelimm...aaaa:84::84:
merhabalarrrr nasılsınız kızlar babamızla kızımızı yıkadık iki saattir uyuyormaşallah çok şükür mızırdanmasıda geçti iyileşti kızım bende o uyurken işlerimi hallettim geçmişi okuyum diyicem ama o kadar birikmişki biri bana kısaca anlatsa neler oldu merak ediyorum ama geçmişe dalarsam sabaha ancak biter herhalde ne çok konuşuyorsunuz valla yaa hee bu arada görümcem ameliyat oldu k.v ona bakmaya gitti yuppii ew bana kaldı ohhh ne rahatmış valla k.v siz hayat istediğim gibi at koşturuyorum evde hehehe kızımla öpüşüp duruyoruz oda demiştir anne bu ne heyecan bu ne sevinç diye eee kızımda şaşırdı tabi beni görmemişti böyle free takılırken ama k.v gitti temizlik manyagı oldum galiba yaa sevinçten ortalıgı topluyorum sürekli
oh ohh gözün aydınnn..dünya varmışş dimiii
kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.
şu anda ortalama 1 kezz..ama değişiyo tatlımm..bazen hiç yapmıyp bazen de artıyoo..nedenini bende anlayabilmiş değilimm