2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar banyodan sonra bebek yagı kullanıyormusunuz...

canım ben bebekyağı ldım ama hiiç kullanmadımm..organik zeytinyağı kullanıyoum her banyodan sonra miss gibi kokuyoo..yiyesimm geliyoooo oğlumuu

kızlar benim göbeğim çok iğrenç.çatlak dolu.birde göbek kaldı.çok kğ aldım zaten.67 ile hamile kaldım şimdi 85 ne yapacagım.moral sıfır

benim deeee..göbeğim harita gibi ve çatlakkk ve göbek kaldıı..88 kiloyumm..duba denizzz.. böööö:84::84::84:

birde dogumdan sonra bacaklarımda varis oldu

bendedee

kız uyurken azcık iş yapayım
ev sanki deprem olmuş gibi
çat kapı biri gelse içeriye alacak toplu oda yok

bazen banada oluyoo..her traf ta bi dağınıklıkk..oğlum kucağmdaa şöyyle bir etrafıma bakıyorumm kapı çalsa kusura bakmayın alamıycam sizi içeri derim heralde diye düşünüyorumm..

Bu arada arkadaşlar Asya'nın da kaka düzeni degişti. Bazen günde 2-3 kere yapıyor, bazen de 2 gün yapmıyor 3. gün yapıyor...

benim oğlumda bazen 3 gnde yapıyoo.. bazende günde 3 kezz..bu aralar düzene girdik gibii..günde 1 kezz..

eşim beni de sinr ediyo bazennn..oğlum mızmızlanıyoo..çorap mı sıktı, bez mi sıktı, kıyafetlerimi rahatsız ediyo bak bii..altına yapmıştırr..bezini değiştirelimm...aaaa:84::84:

oh ohh gözün aydınnn..dünya varmışş dimiii

kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor benim kızım çok yapıyor galiba günde 4 bazen 5 6 kere oluyor acaba neden bu kadar kaka yapıyor.

şu anda ortalama 1 kezz..ama değişiyo tatlımm..bazen hiç yapmıyp bazen de artıyoo..nedenini bende anlayabilmiş değilimm

kızçeler bugun gittimm kuaförümeeee düzelttti beni bii insan haline soktu..hehehe..

bide bir billgi aldım kii sormayınn..üzüm çekirdeği tozuu..süt yapıyomuşmuşmuşş..bide onu deniycem bakalımm..aldımm

bide faygen lohusa şerbeti tarifi vermiştiii..ben onu yapamam dieee gittim aktardan hazır alıyım dedimm..bana pembe bir kalıp verdilerr..doğrumu aldım kızlar..o işe yararmı..

eşim gittii nöbetci bu akşamm

bide bizim çarşamba günü aşımız varr..eşim ogün çalışıyo..yarın vurduralım diye sorduk meğer sadece çarşamba öğleden sonra vuruyolarmışş..eşim arabayı bırakacak ben götürecem de ben şimdiden düşünmeye başladımm..ya aşıdan sonra çok ağlarsa, durmazsa, ben napıcammm...komşulardan birine sorucam en azından yanımda biri gelsinn..çocuk mızıklanırsa ilgilenirr arka koltuktaa
:26::26:

annem metenin ağzına yoğurt sürmüş kaşla göz arasında bide kikirdiyooo metede anlamamışş yalanıp duruyo bu ne diyo galibaaaa..kızıyorum ama ikiside birbirinden komikk
benim annem de şeker vermiş dudağında kabarcık var diye sonradan itiraf ediyor :))
öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin dilekçesi örneği var mı? ne yazıcaz? bi de dilekçe dışında başka evrak isteniyor mu?

ben bilmiyorum canım bittimi ki senin normal iznin ...

kızlar bu arada kızımın üst dudağında hep kabarcık oluyor neredeyse doğduğundan beri sizlerde var mı ?herkes bir yorum yapıyor da ...doktor öenmli değil demişti kadınların her biri başka bir şey dedi şaşırdım kızımın canını yakıyormudur acaba ??

benim oğlumda da var sürekli emmekten ve dudağın ıslak kalmasından oluyormuş dr um göğüs kremi lansinoh varya ondan sür dedi sürdüm hemen geçti

canım benim de 9mayısta diş randevum var ve eşim yurt dışında olacak. ortodonti doktoru 2 haftada bir geliyor gitmezsem 2 hafta aksayacak. eşim de arabayı alıp gidersin diyor ama zaten yarımyamalak kullanıyorum bir de kızımla şimdiden kara kara düşünüyorum. Allahım ne olurdu dıdısının dıdısı bile olsa bi akrabamız olsaydı burda

kızlar merhaba.daha öncedeburaya yazmıştım sizi takip ettiğimi.bugünde yazayım dedim.ilk defa bugün bebeğimi tek başına yıkadım.eşimle daha önce filede yıkıyorduk.oğlum çok ağlıyordu.bugün filesiz küvette yıkadım bebeğim o kadar hoşlandıki sudan.sizde tek başına yıkamaktan korkmayın sakın.deneyin.

bu arada yarın yine misafirim var.. dershanedeki öğretmen arkadaşlar geleceklermiş.. allahtan buzlukta börek vardı pırasalı olnları pişireceğim. kadayıflı tavukgöğsü yaptım yarında patatesli havuçlu salata yapacağım. buzlukta hazır börek olması çok ii oluyor..
ya ben bu tavukgöğsünü yaptım ama sanırım bir daha yapmayacağım her zaman kadayıflar sert oluyor nerde yanlış yapıyorum acaba şekeri mi fazla geliyor acaba? yorumlarınızı bekliyorum

kızlar benim oglum 5 kğ olmuş 2,5 aylık çokmu zayıf kalmış mamyı yanlış kullanmışım.

canım nasıl farkettin peki yanlış yaptığını? biliyorsundur belki ama yine de söyliim milupanın kapak kısmında mamanın tam 1 ölçü olması için sıyırma bölümü var ordan tam 1 ölçüyü ayarlıyorsun

merhaba.sanırım 7 şubatta doğum yapmıştınız.bende aynı tarihte doğum yaptım.aynı zamanda bende öğretmenim.9 mayısta başlamamak için heyet alcam sanırım.

merhaba, ya evet aynı gün doğum yapmışız meslektaşım. ben ingilizce öğretmeniyim senin branşın neydi?
ben heyet ayarlayamadım, doğum yaptığım hastane vermedi tanıdık bir yer buldum onlarda burda yapsaydın verirdik ama olmaz dediler kısacası hepsi yokuşa sürdü. ben de ücretsiz alıcam zaten gelecek yıl evde olup bebeğime bakmak istiyordum şimdi biraz erken başlatmış olucam.

bende fizik öğretmeniyim.bende eylülde ücretsiz düşünüyorum.çok zor bebeğimi bırakmak başkalarına.

aynen canımm kimsemiz yokk..komşuma söyledimm onlarda kermes için mi nebaklava açacaklarmışş..olsun be abla dedim max gidişimiz 30dk sürerr..tek başıma asla gidemmm..huzursuzlanırsa aniden napıcam park edecek yer de bulamazsammm yandıkk..bide senn gibi çok da süper bi kullanıc değilimm..

canım ben hep suda yıkadımm..gıkı çıkmadıı..bikez eşimle filede yıkayalım dedikk..ağladı bayaaa..file çok erken soğuyoo..su çok keyifli ve bebek te üşümüyoo..
bu arada aramıza hoş geldinn:)

kızlarr ben de merak ettim şimdiii..oğluşumla aynı gün doğan miniklerrr var mıı??

bizim doğum tarihimiz 22 şubatt:)

ayyy kızım uyudu yüzüstü yatırdım agzına emziği verdim sesli masal açtım sesi çıkmıyo bakalım bende daha yeni yemek yicem eşimin yoklugu zormuş ya

canım sert derken? tavukgögsü dediğin kadayıflı muhallebi demi altında üstünde kavrulmuş kadayıf olan

bersemi hoşgeldin daha sık yaz canım bakıp gitmek olmaz öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…