slm kızlar saatlerdir pc açık ama ben bi türlü aşına gelemedim
umayın bi derdi vardı ama anlayamdım valla sanırım poposu haiff kızarmış ondan yapıyodu bebantenle hemateni karıştırdım sürdüm şimdi uyudu ya bide 2 gündür yine çok kusmaya başladı ööle fışkırtması yok ama epey bi kusuyo tam düzeldi reflüsü derken yenidenmi hortladı acaba
yorulmuşum valla onunla uğraşmaktan sırtım falan ağrıyo
yaa kızlar perşembe günü dersaneden arkadaşlar gelcekler şu kremşantili kurabiye mucizesi gibi pratik poğaça falan tarifiniz yokmu benim yaptıklarım hep anam babam usülü ev poğaçası hani bööle 5 dkda olan az malzemyele aynı kurabiye gibi bileniniz varsa lütfennn
buarada bende menüyü şööle düşündüm
kremşantili kurabiye
5 dk keki (çok tembel gördüm kendimi)
kısır
patatesli yoğurtlu salata
işte bi poğaça yada börek lazım yanına aslında bi börek bi poğaça iyi olur ama ay olmazsa böreği dışradanmı sipariş versem
amma kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
kızlar bu arada kızımın üst dudağında hep kabarcık oluyor neredeyse doğduğundan beri sizlerde var mı ?herkes bir yorum yapıyor da ...doktor öenmli değil demişti kadınların her biri başka bir şey dedi şaşırdım kızımın canını yakıyormudur acaba ??
bu arada yarın yine misafirim var.. dershanedeki öğretmen arkadaşlar geleceklermiş.. allahtan buzlukta börek vardı pırasalı olnları pişireceğim. kadayıflı tavukgöğsü yaptım yarında patatesli havuçlu salata yapacağım. buzlukta hazır börek olması çok ii oluyor..
ya ben bu tavukgöğsünü yaptım ama sanırım bir daha yapmayacağım her zaman kadayıflar sert oluyor nerde yanlış yapıyorum acaba şekeri mi fazla geliyor acaba? yorumlarınızı bekliyorum
merhaba, ya evet aynı gün doğum yapmışız meslektaşım. ben ingilizce öğretmeniyim senin branşın neydi?
ben heyet ayarlayamadım, doğum yaptığım hastane vermedi tanıdık bir yer buldum onlarda burda yapsaydın verirdik ama olmaz dediler kısacası hepsi yokuşa sürdü. ben de ücretsiz alıcam zaten gelecek yıl evde olup bebeğime bakmak istiyordum şimdi biraz erken başlatmış olucam.
Şenay sen torba yasa ile aktarılacak olanları ekletmedin mi?
kızlarr ben de merak ettim şimdiii..oğluşumla aynı gün doğan miniklerrr var mıı??
bizim doğum tarihimiz 22 şubatt:)
ayyy kızım uyudu yüzüstü yatırdım agzına emziği verdim sesli masal açtım sesi çıkmıyo bakalım bende daha yeni yemek yicem eşimin yoklugu zormuş ya
canım sert derken? tavukgögsü dediğin kadayıflı muhallebi demi altında üstünde kavrulmuş kadayıf olan
bersemi hoşgeldindaha sık yaz canım bakıp gitmek olmaz öylee
hoşbulduk.teşekkkür ederim.bu arada kilo bakımından da takipçinim.kilo 81
Gözde sanırım geç kaldım ama mükemmel bir pogaça tarifi. Ben hep bundan yaparım.
3 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşıgı tuz
yaş maya
un (aldığı kadar)
istediğiniz iç malzemesi
Canım pamukçuk olabilir belki. Karbonatlı su ile sil.
Ben izni eklettim 3 mayısta bitecek.
Canım ben çiğ kadayıftan yapmadım. Hazır marketteki kadayıftan yaptım. Kavurmadım da zaten onlar kızarmış oluyor. Altına üstüne serptim
Şenay sen torba yasa ile aktarılacak olanları ekletmedin mi?
Bu arada benim şu meşhur misafirler çarşamba günü geliyorlar.
Bu defa daha az menü yapıcam. şanslarına küssünler. :26: Bir de börek içlerini hazırlıcam fırına göndericem. evde pişirmeyecegim.
Ama yarın yine de büyük iş bekliyor beni.
iyi akşamlar arkadaşlar. ben 2011 m annelerindenim.bebişim bugün 39 günlük. yaklaşık 15 gündür yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.içinizde benzer durumu yaşayan var mı. .
bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu günler
kızlar arabayla yalnız gıdecek arkadaslar endıse etmeyın ben ılkınde 22 gunluktu tek basıma ana kucagında goturdum muzıgı acın zaten arabada sakınlıyor sonra 3kere daha yalnız goturdum en son asıdada..endıse etmeyın mecburuz ayaklarımızın ustunde durmaya
22.02.2011de 08:08 de kızım doğdu canım :)
selam kızlar ben geldim nasılsınızzz
yarın saat 8de kuzenlerim geliyoo bütün gün gelemiciimm.çok kaynatmayın olarmııı okuyamıyorum sonra
akşam yemekten sonra babannemize gittikk.pek sevindiler özlemiş dedemizzz.arabada uyudu hemen halbuki yok 5 dk bile sürmedii.ordada uyudu biraz sonra uyandıı kucaktan kucağaa gezdii.
gelince de emzirdimm yatırdımm.bu akşam kundak yaptım sanırım 2 gecedir sık uyanmasının sebebi kundak yapmamam.olabilirmi acabaa.elleri serbest olunca sık uyanıyor.bakalım bu gece nasıl olacak.
Bırakır canım merak etme :)
Eşim ögretmen evet ama yatılı okulda malesefO nedenle nöbet tutuyor Allahtan ben yatılı okulda degilim :)
Canım videosu da var. Eğitici, ögretici. Biraz daha büyüsünler bakalım.
canım sen lohusa şekeri almışsın...o benimkinin çakması...sen benim dediğim malzemeleri al aktardan, bişey yok düdüklüde 45 dakka pişircen onu 1 hafta içcen...o lohusa şekerinide renk vermek amaçlı at pişirirken içine..baya baharatlı hafif acılı bişi oluyo...üşenmeyin deneyin nolur... yalvarttınız kız şurdan beni...görende aktarlardan komisyon alıyom sancakkızçeler bugun gittimm kuaförümeeee düzelttti beni bii insan haline soktu..hehehe..
bide bir billgi aldım kii sormayınn..üzüm çekirdeği tozuu..süt yapıyomuşmuşmuşş..bide onu deniycem bakalımm..aldımm
bide faygen lohusa şerbeti tarifi vermiştiii..ben onu yapamam dieee gittim aktardan hazır alıyım dedimm..bana pembe bir kalıp verdilerr..doğrumu aldım kızlar..o işe yararmı..
eşim gittii nöbetci bu akşamm
bide bizim çarşamba günü aşımız varr..eşim ogün çalışıyo..yarın vurduralım diye sorduk meğer sadece çarşamba öğleden sonra vuruyolarmışş..eşim arabayı bırakacak ben götürecem de ben şimdiden düşünmeye başladımm..ya aşıdan sonra çok ağlarsa, durmazsa, ben napıcammm...komşulardan birine sorucam en azından yanımda biri gelsinn..çocuk mızıklanırsa ilgilenirr arka koltuktaa
:26::26:
bende kızım ameliyat olcağında 23günlükken,eşim çalışıyodu tek başıma dra götürmüştüm..ağlaya ağlaya sürmüştüm..kendine güvenmedinmi kimse güvenmez..güçlü olmak lazım..en azından bebeklerimiz içinkızlar arabayla yalnız gıdecek arkadaslar endıse etmeyın ben ılkınde 22 gunluktu tek basıma ana kucagında goturdum muzıgı acın zaten arabada sakınlıyor sonra 3kere daha yalnız goturdum en son asıdada..endıse etmeyın mecburuz ayaklarımızın ustunde durmaya
Gözde sanırım geç kaldım ama mükemmel bir pogaça tarifi. Ben hep bundan yaparım.
3 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşıgı tuz
yaş maya
un (aldığı kadar)
istediğiniz iç malzemesi
[/B]
günaydınn julii bana acilen şu kremşantili kurabiyenin tarifini yazarmısın
kızlar bu arada kızımın üst dudağında hep kabarcık oluyor neredeyse doğduğundan beri sizlerde var mı ?herkes bir yorum yapıyor da ...doktor öenmli değil demişti kadınların her biri başka bir şey dedi şaşırdım kızımın canını yakıyormudur acaba ??
bende fizik öğretmeniyim.bende eylülde ücretsiz düşünüyorum.çok z
or bebeğimi bırakmak başkalarına.
Bu arada benim şu meşhur misafirler çarşamba günü geliyorlar.
Bu defa daha az menü yapıcam. şanslarına küssünler. :26: Bir de börek içlerini hazırlıcam fırına göndericem. evde pişirmeyecegim.
Ama yarın yine de büyük iş bekliyor beni.
iyi akşamlar arkadaşlar. ben 2011 m annelerindenim.bebişim bugün 39 günlük. yaklaşık 15 gündür yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.içinizde benzer durumu yaşayan var mı. .
bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?