2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım kekte içim puding kullan digerleri tat vermiyor sonra güzel olmadı deme:)

evet canım 2 paket içim almıştım burda öyle yazılmıştı daha güzel oluyormuş işi şansa bırakmadım direkt içim aldım bende :}

teşekkür ederim yine de hatırlattığın için

kızlar pudinli kekin tarişfi bende yok
buyur canımıcm

3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un

yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un basit ama rengi pembe olunca ve tadıda cilekli olunca herkesin cok hosuna gidiyor

ne iyi olurdu ya bak bende kek pogaca falanda var alıp geliyorum:)

oo tamam bekliyrum :))

kızlar pudinli kekin tarişfi bende yok

hemen vereyim sana canım basit ama lezzetli
3 yumurta
1su bardagndn 2 parmk eksik seker
1paket içim çilekli puding
yarım su bardagı sıvıyag
yarım su bardagı süt
1paket kabartma tozu
un
yumurta seker ve toz pudingi cırpıp diger malzemeleri ekle cırp pişir bu kadar:)

Son düzenleme:
kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor

Selam kızlar

Kızlar ben hamile olduğumdan şüphelenmeye başladım olabilir mi? Kırkım çıkınca adet oldum ve 15 gün sonra tekrar adet oldum.Birkaç gündür midem bulanıyor bir garipbim halsizlik falan. Üşüttüm dedim ama birhaftadır böyleyim. İnş değildir test alıp yapmaya korkuyorum.

Bu pudingli kek i yapanlar resmini koyabilir misin çok merak ettim valla :98:

tamam canım koyarım inşallah, başına bi felaket gelmezse.. :} şuan fırında

kızlar sizi seviyorum ya siz olmasaydınız birisi sütünmü yok dediginde aglamamın sebebini sizden baska kimse anlamazdı,kızımdan kan alınırken üzülügümde ne var bunda üzülecek derken herkes siz anladınız beni,arada olan gaz sancılarımıza kimyon rezene vererek atlatmayı sizden ögrendim,sütüm için cabalamayı, herkes sütün az mama ver derken kızın iyi kilo almıs verme diyerek büyük bi yanlıstan siz cevirdiniz beni,kremsantili kurabiye tarifi vererek acil durumların kurtarıcısı oldunuz birde bana gaz verip su kilolardan kurtulmamı saglarsanız valla daha cok sevcem sizi:)

kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor

Canım hemen pes etme biberondan sonra göğsünü ver bakalım alacak mı? Pamukçuk için tedavisi bitti mi? Belki ondan da ememiyor olabilir. Neden seni sevmesin cnm ya öyle düşünme. Pamukçuk ağrı yaparmış belki ondan huzursuzdur. Sütünü sağıp vermeyi neden düşünmüyorsun?

oldu canım başka bi isteğğin varmıydıbiz seni bu halinle seviyoruz

kızlar süt makinası sagma alacagım ne marka önerirsiniz.az olan sütüm bu saatden sonra gelirmiki.çokmu geç kaldım.mama alınca bebeğim.sütüm iyice azldı.elle sağıyordum arada.el poppasıyla

kızlar kremşantili kurabiye tarifi nerde ben görememişim
çok mu güzel ben hiç kurabiye yapmayı bilmem
kek börek neyse de en çok da kurabiye yapmaya üşenirim nedense:)
kolay bişi mi?

sakın ncanım sakıın pes etme saatlerce göğsünde beklet ağlasa da sızlasa da bağırsa da pes etme ben 1 ay boyunca ilk doğduğunda emziremedim beni emmedi beni sevmiyor beni istemiyor diyordum ama öyle değilmiş pes etme ve devam et emzirmeye o pes edicektir emin ol seni şuan çok iyi anlıyorum ama inan bana ben de inanmazdım eninde sonunda emer derlerdi çok üzülüyordum ama oldu işte..

canım benim yaa tüylerim diken diken oldu okurken aynen öyle süper bi aile olduk dert ortağı olduk kimseye anlatamadığımz dertlerimizi sırlarımızı sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaştık birbirimizleiyiki varsınız..

kızlar kremşantili kurabiye tarifi nerde ben görememişim
çok mu güzel ben hiç kurabiye yapmayı bilmem
kek börek neyse de en çok da kurabiye yapmaya üşenirim nedense:)
kolay bişi mi?

canom kurabiye yapmay sevmem hamur tutmaz çok yogurman lazım falan ama nbu le değil fırına koymam 10 dk sürmedi çok kolay

1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine bolca pudra şekeri eliyoruz

yapma canım yaa bu düşüncelerden kurtulman gerekir bebekler annelerini daha ana rahmine düştüğünde sever tıpkı bizim onları oraya düştüğünde sevdiğimiz gibi sen bu psikolojide olursan hem sana hem sütüne hem bebeğine zarar

aman canım dikkat et valla yani korkutmak gibi olmasın ama bi tanıdığın iki çocuğunun arasında 10 ay var tam hatta ikiside aynı yıl doğumlu ben çok korkuyorum valla

bizde seni seviyoruz canım ama bu zayıflama işine gelecek olursak ben zaten kilo vermeliydim allahtan hamilelikte çok kilo almadım hatta şuanda 2 kili gibi bişi var hamile kaldığım kiloya dönmeme ama buna rağmen 20 kilo vermem lazım ama ben henüz diyet çin erken olduğunu düşünüyorum 6. ay dolsun 7 ye başlayalım yani ağustosun 3ünden sonra bende varım birbirimize destek olalım

benim kızımda suyu seviyor biz küvetinin içine sünger almıştık filden çok çok rahat suyu soğutmuyor ve kızım rahat rahat uzanırken önce ön yüzünü sonra arka tarafını köpüklüyorum en son saçlarını yıkıyorum duruyluyorum çıkıyoruz .sünger olunca hiç korkmuyorum elimden kaysa bile canı yanmaz gibi geliyor ..

Canım pamukçuk olabilir belki. Karbonatlı su ile sil.
Ben izni eklettim 3 mayısta bitecek.

/B]
sagol canım deneyim o zaman

sudenur80 söylemesi zor ama
ben olsaydım 1-2 gün dayanırdım sanıyorum eğer sütüm varsa tabiii
yani zorlardım emmesi için emmiyorsan süt yok derdim
ama uygulaması çok zor tabi çok üzülürdüm herhalde
ama sütüne bak elinle sıkınca geliyor mu?
yoksa da hırpalanmasın boşuna çocuk..

merhaba
sonunda bünyem dün pes etti,kızım kucağımda tüm yediklerimi çıkardım,uykusuzluk,yorgunluk,sürekli ağlayan bir bebek.....Allahtan o esnada ağlamadı yavrum,lavaboya zor yetiştim,tek başına böyle bir çocukla kalmak çok zor çok.....inş. benim kızımda uyur,ağlamadan uzun süre durur,evden dışarı çıkmak istemiyorum,misafirde gelsin istemiyorum,çünkü çocukla ilgilenmekten başka hiçbirşey yapamıyorum,eşim dün geldi yemek falan yaptı sağolsun,izin alamıyor,annemde yok....Allahım bana güç kızıma boooool uyku ver.........bu arada emziği yine atıyor sıpa,bir elim beşikte salla salla sallaaaaaaaaaaa

kızlar süt makinası sagma alacagım ne marka önerirsiniz.az olan sütüm bu saatden sonra gelirmiki.çokmu geç kaldım.mama alınca bebeğim.sütüm iyice azldı.elle sağıyordum arada.el poppasıyla

Cnm ben medela swing kullanıyorum. Memnunum. Medelanın diğer ucuz modeli vardı keşke onu olsaydım dedim. 100 TL fazla verdim. Zaten emiş gücünü kendin ayarlayabiliyorsun. Bence el pompasıyla sütün artıp artmadığını anlayabilirsin ona göre elektrikliyi alıp almayacağına karar ver. Ben manuel kullanmadım ama zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…