canım kekte içim puding kullan digerleri tat vermiyor sonra güzel olmadı deme:)
buyur canımıcmkızlar pudinli kekin tarişfi bende yok
ne iyi olurdu ya bak bende kek pogaca falanda var alıp geliyorum:)
branştaşım ama malesef ben atanamayan fizikçilerdenm
günaydın.braştaşımı gördüğümeçok sevindim.
bende ööle nerden mezunsun
günaydınn..
sabah klasiklerimiz bitti elvinim uyudu ben de size koştumm.
evridiki teşekkür ederim poğaça tarifi için deneyeceğim
bugün babamız okula gitti 3 gündr evdeydi.iyi oluor şu okullar bi kapansa ...epey rahatlayacağım.
yemek yapmayacağım .üst komşum akşama balık yapacağım çok aldım yemek yapma dedi.ayy..kadınhamileliğimdede şimdi de çok destek oluyor sağolsun keşke ihtiyacı ve fırsatı olsaydıda kızıma o baksayd,ben de makineye ekmek attım onlar öğlen kahvaltı yapıyor sıcak ekmek vereyim bari
kızlar bu arada feysten okudumhavalar 1mayıstan itibaren 20 derecenin üstüne çıkıyomuş,özgür olduğumuz andırr
ohh ohhh hem mayıs 3 te 3 ay bitiyo valla 4 gözle bekliyorum
kızlar maşallah diyim önce benim kızçemin gece uykuları hem düzene girdi hemde uzadı her gece en geç 10 gibi uyuyo mesela dün 10 da yattı 3:30da kalktı emmeye gözü kapalı emdi yattı 6:30 da uyandı çok şükür düzene giriyoruz gündüzleri yine kuş uykusu ama olsun napalım artık gece uyuyoruz ya gerçi gündüzde şööle yemek yapmam için uyusa azcık iyi olcak şimdi uyudu da bende hemen yemeğimi yaptım valla hanfendi syesinde kuru şeyler yemekten bıktık
kızlar pudinli kekin tarişfi bende yok
Selam kızlar
Kızlar ben hamile olduğumdan şüphelenmeye başladım olabilir mi?Kırkım çıkınca adet oldum ve 15 gün sonra tekrar adet oldum.Birkaç gündür midem bulanıyor bir garipbim halsizlik falan. Üşüttüm dedim ama birhaftadır böyleyim. İnş değildir test alıp yapmaya korkuyorum.
Bu pudingli kek i yapanlar resmini koyabilir misin çok merak ettim valla :98:
kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor
kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor
kızlar sizi seviyorum ya siz olmasaydınız birisi sütünmü yok dediginde aglamamın sebebini sizden baska kimse anlamazdı,kızımdan kan alınırken üzülügümde ne var bunda üzülecek derken herkes siz anladınız beni,arada olan gaz sancılarımıza kimyon rezene vererek atlatmayı sizden ögrendim,sütüm için cabalamayı, herkes sütün az mama ver derken kızın iyi kilo almıs verme diyerek büyük bi yanlıstan siz cevirdiniz beni,kremsantili kurabiye tarifi vererek acil durumların kurtarıcısı oldunuz birde bana gaz verip su kilolardan kurtulmamı saglarsanız valla daha cok sevcem sizi:)
kızlar sizi seviyorum ya siz olmasaydınız birisi sütünmü yok dediginde aglamamın sebebini sizden baska kimse anlamazdı,kızımdan kan alınırken üzülügümde ne var bunda üzülecek derken herkes siz anladınız beni,arada olan gaz sancılarımıza kimyon rezene vererek atlatmayı sizden ögrendim,sütüm için cabalamayı, herkes sütün az mama ver derken kızın iyi kilo almıs verme diyerek büyük bi yanlıstan siz cevirdiniz beni,kremsantili kurabiye tarifi vererek acil durumların kurtarıcısı oldunuz birde bana gaz verip su kilolardan kurtulmamı saglarsanız valla daha cok sevcem sizi:)
kızlar kremşantili kurabiye tarifi nerde ben görememişim
çok mu güzel ben hiç kurabiye yapmayı bilmem
kek börek neyse de en çok da kurabiye yapmaya üşenirim nedense:)
kolay bişi mi?
Selam kızlar
Kızlar ben hamile olduğumdan şüphelenmeye başladım olabilir mi?Kırkım çıkınca adet oldum ve 15 gün sonra tekrar adet oldum.Birkaç gündür midem bulanıyor bir garipbim halsizlik falan. Üşüttüm dedim ama birhaftadır böyleyim. İnş değildir test alıp yapmaya korkuyorum.
Bu pudingli kek i yapanlar resmini koyabilir misin çok merak ettim valla :98:
benim kızımda suyu seviyor biz küvetinin içine sünger almıştık filden çok çok rahat suyu soğutmuyor ve kızım rahat rahat uzanırken önce ön yüzünü sonra arka tarafını köpüklüyorum en son saçlarını yıkıyorum duruyluyorum çıkıyoruz .sünger olunca hiç korkmuyorum elimden kaysa bile canı yanmaz gibi geliyor ..kızlar merhaba.daha öncedeburaya yazmıştım sizi takip ettiğimi.bugünde yazayım dedim.ilk defa bugün bebeğimi tek başına yıkadım.eşimle daha önce filede yıkıyorduk.oğlum çok ağlıyordu.bugün filesiz küvette yıkadım bebeğim o kadar hoşlandıki sudan.sizde tek başına yıkamaktan korkmayın sakın.deneyin.
sagol canım deneyim o zaman
Canım pamukçuk olabilir belki. Karbonatlı su ile sil.
Ben izni eklettim 3 mayısta bitecek.
/B]
ayy kilo((( bugumlerde iyice cozuttumm..cuma günü eksiye değilde artıya gitcem galibaa:)
kız vermeyin şöyyle güzel tarifler..accık yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumm..dayanamıyorumm..
/QUOTE]deniz ne oldu bizim egzersizler((
konyanıza geldim geleli dondum yahu bu ne böyle :))günaydın kızlar bebelerim,ze bol uykulu bize bol sütlü bir gün olsun.bugun hava güneşli gibi ayy içim acıldı valla sabah güneşi görünce
yaa bu el emme işinden ben de huylanmaya bşladım hiç ağlamıyor uyanınca el emiyor ..ben alıp emzirmesem ne kadar dayanacak acaba açlığa ..bir de kendi elinden midesi bulanıyor komik oluyor :))günaydın kızlar
gece bi şapurtu sesiyle uyandım bi de baktım Öykü ellerini emiyo ama o ne şapurtu öyle ki beni uyandırdı yani bi düşününtembel kızım bnm ağlamıyo da şapurtuyu duy da emzir beni anne der gibi eşim de uyandı o sese baya bi gülüştük gecenin bi yarısı
bugün temizlik yapıcam kızlar.pek gelemem okuyamamsedanın dediği gibi çok yazışmayın yaaa okuyamıyom sonra hem siz de temizlik yapsanızya yaa
ben telaşlanmıyacam aslında ama herkes başka birşey diyor.üşütüyorsun dediler.mikrop kapmıştır dediler canım sıkıldı.aynısı bizdede oluyo canım arada patlıyo falan kv emmekten olur demişti
canım yaa acıdan yapıyordur .birde senin stresini anlıyordur rahat olmaya çalış .başka türlü senin negatifliğin yansır ona ..biraz aç bırakmak iyi bir fikir olabilir..kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor
kızlar süt makinası sagma alacagım ne marka önerirsiniz.az olan sütüm bu saatden sonra gelirmiki.çokmu geç kaldım.mama alınca bebeğim.sütüm iyice azldı.elle sağıyordum arada.el poppasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?