2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım greçekten yalnız çocuk bakmak çok zormuş yani en azından haftada 2 haftada birde olsa biri gelse azcık ilgilense bende işmiş yapsam bile olur diyorum

bende bende bu konyalarda yalnızım ayy bu konyada hep dışardan gelenler var sanırım nerde oturuyosun canım

ben başkentte atilla beye gitmiştim selçukluda bi dr vardı tayini çıktı sonra ona devam ettim ama hepsi aynı şeyi veriyo hatta bişi sölliyim atilla bey bana kilo aldırdı çünkü ben çok az yemek yiyodum senin vücudun aç ondan ne yesen kilo yapıyo dedi ve ekmek falan koydu hep öğünlere sonra ben bıraktım onu ama onun söölediklerini kendime göre uyarlayıp 10 kg verdim ama gel görki biz umaya tedaviyle ulaştık o hormon hapları ve 1 düşük bana hoop 10 kilouyu geri aldırdı ama tekrar vercem çok hırs yaptım

bayılıyorum senin şu pratik tariflerine

gözdeati ben 2005 atatürk mezunuyum.ya sen.çalışıyormusun?
2006 selçuk mezunuyum ben dersanedeydim bıraktım konyada yaşıyorum ve konyada bidaha özel sektör düşünmüyorum yani anlıycağın evdeyim

eveeet epey bir ağladı kızım
sonra emdi genzine süt kaçtı çünkü yine uyudu,hııııııııı diye bir ses çıktı dedim gitti kız,yüzüne üfledim koridora çıkardım yüzüne soğuk su sürdüm kendine geldi çok şükür......offf Allahım sen koru yavrularımızı

ayyyy...kızlar cosmussunuz kazene mesaj atıp topİgİn adını 2011 subatta dogum yapanların mutfagı yaptırıcammmm

3 paket kabartma tozumu
yanlışlıklamı yazdın acaba?

yok canım böyle puf puf oluyo

gözdecim merkezdeyim ben, hastanelere yakın oturuyorum, diyetisyen büyükşehirde aslı özatan var ben bi ara orda çalışmıştım hastaları çok memnundu. benimde ihtiyacım var ama abur cuburdan vazgeçemiyorum, sizn kremşantili kurabiyenizi git gel yiyip bi günde bitirmiştm ben

ayy canım Allah korumuş yavrunu
bende bazen çok panikliyorum ama sakin olmak lazım aslında

guzumm hoşgeldin aldık bile:)

ayy bulaşık bitti çamaşırlar asıldı akşam yemeği hazır
bir Türk kahvesi yaptım ohhh diyecektimki 1 yudum aldım ezgicik uyandı
byeee kızlarrrr

bir tarif de ben vereyim
benim çok sık yaptığım light bir şey ama çoooookk güzell :)

2 kaşık tereyağla (sıvı da oluyor) 4 kaşık hafif tepeleme unu birbirine yediriyorum el mikseriyle (ateşte)
üzerine 1 su bardağı şekeri katıp karıştırıp
1lt sütü döküyorum ve kaynayıncaya kadar karıştırıyorum yüxek ateşte
kaynayınca da dikdörtgen borcama döküyorum
üstüne de enfes tarçın serpiyorum buzdolabına koyup soğutuyorum
borcamın zeminin yapışmasın diye ıslatıyorum
biz bunu çok seviyoruz hem süt içmiş oluyoruz hem yağ pek yok şekerini daha az da koyabilirsiniz

peki sadece sesini duyması izlememside aynı can sıkıcı sonuclara neden olurmu?

hiç sesin duymadan büyümesine imkan yok tabii cnm ama tv açık olsa bıle bırıleri onunla oynayıp konuşsa en azından çocuk tv nin değil kendiyle oynayanın sesine odaklanmış olur.

canım bu hırıltı bizde de var..iki kere boğulma tehlikesi yaşadık..çok kötüydü..bir an kızım kollarımda ölck sandım..Allah korusun..sırtına vurdum..bir zaman sonra nefes aldı da rahatladım..ömrümden ömür gitti sanki..istersen başka dr da götür ama hemen geçirecek bir tedavi yok sanırım kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz..bende gidersem drun dediklerini yazarım...

slm herkese..birazdan komşuya çıkcm.bir mrb demek istedim..inş herkes iidir..öpüyorum hepinizi..

merhaba yazını görünce cevap veremeden geçemedim bizde 3 numara primaya aktif bebeğe geçtk ama oğlumu mahvetti çok pişik oldu dediğin gibi yüzeyi ince kağıt gibi ve ıslak kalıyo 1-2 numara gibi çekmiyo ıslaklığı. Öyle olunc premium olanlar varya onlardan aldık çok memnunum 1-2 numara gibi kuru kalıyo sıvı kakayı içine çekiyo oğlum önceden çişini yapar yapmaz huysuzlanırdı temizlenmek isterdi premium kullandığımdan beri ben açmadan huysuzlanmıyo. Umarım geç kalmamışımdır cevap yazmak için geçmişi okurken gördüm.

Oğlum da sureklı yeşilimsi sulu kak yapıyor .Bırde kasıklarının arası pişik birturlu gecıremıyorum.Bepanten ve krem kasrıstırdım olmadı zeytınyağı surdumn olmuyor.

canım pişik bizde de var birazcık terlese sırtı bile açılıyor aynısefa die bitki özlü bi krem var ben onda buldum şifayı tavsiye ederim tamamen bitkisel

pişik için hametan bepanten ve trosid fayda etmeyenlere popolin krem öneriyorum güzelim ben her zaman bizde o geçirdi :))

uyu uynada be aynı şeyi hissedip aktif bebeğe geçmiştim demek ki premium daha iyi .uyu oynadan sonra aktif bebek bana yumuşacık gelmişti...uyu oyna naylon gibiydi ...premiumun 3 numarası var mı peki ??

kızlar bu rota virüsü aşısının koruyuculuğu ne kadar bilen var mı?
1 yıl demişlerdi kızlar :))

KIZLAR PUDİNGLİ KEKİN fotosu ben de merak ediyordum,internetten bulup ekledim

Eklentiler

• $dogadan_pudingkek2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
selam kızlar, sabahtan beridir kusmuk içindeyim... artık fenalık geldi. her emzirmeden sonra batıyor üstümüz başımız. oğlanı değiştir kendin temizlen derken gene acıkıyor offff. sizler nasılzınız bebişler nasıl? yaramazlık yapan yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…