merhaba
sonunda bünyem dün pes etti,kızım kucağımda tüm yediklerimi çıkardım,uykusuzluk,yorgunluk,sürekli ağlayan bir bebek.....Allahtan o esnada ağlamadı yavrum,lavaboya zor yetiştim,tek başına böyle bir çocukla kalmak çok zor çok.....inş. benim kızımda uyur,ağlamadan uzun süre durur,evden dışarı çıkmak istemiyorum,misafirde gelsin istemiyorum,çünkü çocukla ilgilenmekten başka hiçbirşey yapamıyorum,eşim dün geldi yemek falan yaptı sağolsun,izin alamıyor,annemde yok....Allahım bana güç kızıma boooool uyku ver.........bu arada emziği yine atıyor sıpa,bir elim beşikte salla salla sallaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun canım greçekten yalnız çocuk bakmak çok zormuş yani en azından haftada 2 haftada birde olsa biri gelse azcık ilgilense bende işmiş yapsam bile olur diyorum
slm kızlar ben 27 ocakta doğum yaptım ocak annesym ama bazen burayıda takip ediyorum bebegmin ayı sizinkilere daha yakın diye , kremşantili kurabiyenizi bende denedim içine hind cevizi falanda kattım süper oldu bu kekide denicem. konyalarda yanlızım bebişimle arada bir soru sorarsam cevap verin olrmu?
bende bende bu konyalarda yalnızım ayy bu konyada hep dışardan gelenler var sanırım nerde oturuyosun canım
ben cok kilolu hamile kaldım 91le hamile kaldım 101le doguma girdim cıktıgımda 8kilo gitmişti şimdede 90 kiloyum hamilelik kiloları gitti ama öncekiler halen vucutta süt korkusu olmasa valla yemicem hiç bişi su ile yasıcam ama kızım için az daha diyorum yazın baslayalım gitsin su kilolar iyi bir diyetisyen bulalım konyada gidelim öyle daha kolay verilir sanırım
canım öyle düşünme bana kızım 1 aylıkken bu cocuk cok küçük sütün yaramıyor mama ver dediler verdim mama kızım 2 günde bıraktı beni buraya yazmıstım arkadaslar destek oldu sagolsunlar direndim verdim gögsümü birgün boyunca hiç mama vermedim ama sonunda aldı gögsümü 1 gün biraz ac kaldı ama suan sadece emiyor ben yol yakınken döndüm yanlısımdan 5gün mama vermiş oldum sadece her cocuk annesni sever nasıl sevmesin seni onu koruyan güven veren sensin o pamukcuktandır yada biberon kolayına gittigi içindir vazgecme dene en kötü sütünü sag ver
ben başkentte atilla beye gitmiştim selçukluda bi dr vardı tayini çıktı sonra ona devam ettim ama hepsi aynı şeyi veriyo hatta bişi sölliyim atilla bey bana kilo aldırdı çünkü ben çok az yemek yiyodum senin vücudun aç ondan ne yesen kilo yapıyo dedi ve ekmek falan koydu hep öğünlere sonra ben bıraktım onu ama onun söölediklerini kendime göre uyarlayıp 10 kg verdim ama gel görki biz umaya tedaviyle ulaştık o hormon hapları ve 1 düşük bana hoop 10 kilouyu geri aldırdı ama tekrar vercem çok hırs yaptım
buradaki perişan puaça kurtarıcı oluyor ben sık yaparım içini açmak falan yok şekil vermek yok denemeni tavsiye ederim:)
Deryadan Lezzetler » 2008» Nisan
birde şu sosisli milföyü dene canım
Sosisli Milföy Böreği / PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "20" - neseersoy - Blogcu
ayy canım pasta börek istedi yaa hıımmmmm
offf şimdide üzüm çekirdeği tozunu deneyelim bari
biz herşeyi deneyip süt yapıncaya kadar bebekler ek gıdaya geçecekler bizde hala süt gelecek
zaten onun özelliği sert olması hatta çok kavurup kahverengimsi olacak
esas ozman kıtır kıtır lezzetli oluyor
bunuda deneyelim bakalım :)
tabi senin tuzun kuru 44 kilosun herşeyi yapıp yersin
ayy ne o öyle havalara girmişsiniz gazili olmak ayrıcalıktır falan
yoksa bizden fazla maaşmı veriyolar size gazilisiniz diye
denicez tabiii kaçarmı:)
bende izlettim kızıma faydası var bencede!
ay sorma fitil ettiler araya araya
kızıma ordan 200tl ye set aldık anaokulu seti eylüle:)
ayy tüylerim diken diken oldu
hey gidi günler hey
ailemle paylaşamadıklarımı bile szilerle paylaştım
çopook teşekkürler kızlar
hepinizi çok seviyorummm
bencede 2 paket daha iyi olur tek pakette hem rengi çok belli olmuyor hem tadı
sudenur canım ben lohusa depresyonundasın sana uzun uzun cevaplar yazıyorum ama sanırım sen okumuyorsun
bebeğin seni sevmezmi hiç,
senin içinden çıktı senin kokuna alışık böyle şeyler düşünme
mama ver madem nolacak
bizde veriyoruz
yoksa anapalım
bu saatten sonra en az 150tl verip makina alma bence var olan sütü sağıyr o yoksa getirmez benden demesi
psikolojin bozuk olunc sütün hiç olmaz nolur kendini üzme ben seni okudukça çok üzülüyorum burda
aaay hadi test yap merak ettim şimdi 2012 şubat annesi olmayasın yine
Allahım herşeyin hayırlısını versin
sanada hepimizede
ağlattın kız beni
Allahım kolaylık versin canım
keşke yakında olsak
bu halde bile bakardım arada seninkine kendini dinlemen için
bayılıyorum senin şu pratik tariflerine
2006 selçuk mezunuyum ben dersanedeydim bıraktım konyada yaşıyorum ve konyada bidaha özel sektör düşünmüyorum yani anlıycağın evdeyimgözdeati ben 2005 atatürk mezunuyum.ya sen.çalışıyormusun?