2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasınnn ayy ağzımın suyu aktı walla :))))))
gaz problemi için kimyonlu rezene çayı içiyorum her gün
ama o da o kadar çok iştah açıyormuş kiiii
internette faydalarını okudum iştah açar yazıyodu gideyim de ekmek arası peynir meynir yiyim bari :))

canım geçmiş olsun havalrdan olabilir güzel gibi ama hasta ediyor ince giyinme canım dikkat et dinlenmeye çalış bebeiğin uyuyuduğu zamanlarda

hadi yaaa demek ben rezeneden böyleyiiiimmmm rezeneye b*k attım resmen ne suçu var emziriyorum tamam emzirmek enerji kaybı insan yemek ister ama ben biraz pisboğazım galiba.. bende ekmek istedim bende bi ekmek peynir yiyim de kessin bari evi topla bişiler hazırla derken kahvaltı yapamadım daha

geçmiş olsun canım Allah Sabır versin tek başımıza yaptığımız işler hiç koly değil..

slm kızlar ben 27 ocakta doğum yaptım ocak annesym ama bazen burayıda takip ediyorum bebegmin ayı sizinkilere daha yakın diye , kremşantili kurabiyenizi bende denedim içine hind cevizi falanda kattım süper oldu bu kekide denicem. konyalarda yanlızım bebişimle arada bir soru sorarsam cevap verin olrmu?

ben cok kilolu hamile kaldım 91le hamile kaldım 101le doguma girdim cıktıgımda 8kilo gitmişti şimdede 90 kiloyum hamilelik kiloları gitti ama öncekiler halen vucutta süt korkusu olmasa valla yemicem hiç bişi su ile yasıcam ama kızım için az daha diyorum yazın baslayalım gitsin su kilolar iyi bir diyetisyen bulalım konyada gidelim öyle daha kolay verilir sanırım

kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor

canım öyle düşünme bana kızım 1 aylıkken bu cocuk cok küçük sütün yaramıyor mama ver dediler verdim mama kızım 2 günde bıraktı beni buraya yazmıstım arkadaslar destek oldu sagolsunlar direndim verdim gögsümü birgün boyunca hiç mama vermedim ama sonunda aldı gögsümü 1 gün biraz ac kaldı ama suan sadece emiyor ben yol yakınken döndüm yanlısımdan 5gün mama vermiş oldum sadece her cocuk annesni sever nasıl sevmesin seni onu koruyan güven veren sensin o pamukcuktandır yada biberon kolayına gittigi içindir vazgecme dene en kötü sütünü sag ver

herzaman canım bizim muhabbetimiz iyidirr ama bu bazen iyi olmuyor bi gün giremesem geçmiş birikiyor eee merak da var oku oku bitmiyor ama burası iyidir bekleriz herzaman ;}

buradaki perişan puaça kurtarıcı oluyor ben sık yaparım içini açmak falan yok şekil vermek yok denemeni tavsiye ederim:)
Deryadan Lezzetler » 2008» Nisan

birde şu sosisli milföyü dene canım
Sosisli Milföy Böreği / PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ "20" - neseersoy - Blogcu

ayy canım pasta börek istedi yaa hıımmmmm

offf şimdide üzüm çekirdeği tozunu deneyelim bari
biz herşeyi deneyip süt yapıncaya kadar bebekler ek gıdaya geçecekler bizde hala süt gelecek

zaten onun özelliği sert olması hatta çok kavurup kahverengimsi olacak
esas ozman kıtır kıtır lezzetli oluyor

bunuda deneyelim bakalım :)
tabi senin tuzun kuru 44 kilosun herşeyi yapıp yersin

ayy ne o öyle havalara girmişsiniz gazili olmak ayrıcalıktır falan
yoksa bizden fazla maaşmı veriyolar size gazilisiniz diye

denicez tabiii kaçarmı:)
bende izlettim kızıma faydası var bencede!

kızlar bu arada hamileyken sabiha paktunanın kitabını almıştık ya sadece kargo parasına
ordan arıyorlar 212 4445353lü numara 2 saat konuşup kitap satmak istiyor aalmayınca da çok bozuluyor haberiniz ola
ay sorma fitil ettiler araya araya
kızıma ordan 200tl ye set aldık anaokulu seti eylüle:)

ayy tüylerim diken diken oldu
hey gidi günler hey
ailemle paylaşamadıklarımı bile szilerle paylaştım
çopook teşekkürler kızlar
hepinizi çok seviyorummm

bencede 2 paket daha iyi olur tek pakette hem rengi çok belli olmuyor hem tadı

kızlar bebğim beni emmeyi bıraktı.tamamen .ne yapayım pamukçuk olmuştu.zortluyorum almıyor.açmı bıraksam.mamaya saldırıyor.beni sevmiyor.kucagımdada durmak istemiyor
sudenur canım ben lohusa depresyonundasın sana uzun uzun cevaplar yazıyorum ama sanırım sen okumuyorsun
bebeğin seni sevmezmi hiç,
senin içinden çıktı senin kokuna alışık böyle şeyler düşünme
mama ver madem nolacak
bizde veriyoruz
yoksa anapalım
bu saatten sonra en az 150tl verip makina alma bence var olan sütü sağıyr o yoksa getirmez benden demesi
psikolojin bozuk olunc sütün hiç olmaz nolur kendini üzme ben seni okudukça çok üzülüyorum burda
aaay hadi test yap merak ettim şimdi 2012 şubat annesi olmayasın yine
Allahım herşeyin hayırlısını versin
sanada hepimizede

ağlattın kız beni

Allahım kolaylık versin canım
keşke yakında olsak
bu halde bile bakardım arada seninkine kendini dinlemen için

hosgeldin canım bilgimiz birseyse neden cevap vermeyelim bende yalnızım bebişimle konyada
oldu canım başka bi isteğğin varmıydıbiz seni bu halinle seviyoruz
görsen sevmezsin kız cok tombişim
kızlar süt makinası sagma alacagım ne marka önerirsiniz.az olan sütüm bu saatden sonra gelirmiki.çokmu geç kaldım.mama alınca bebeğim.sütüm iyice azldı.elle sağıyordum arada.el poppasıyla
ben medala almıstım memnunum canım
gecmiş olsun canım inş kızının en kısa zamanda uykuları düzne girer zaten doktorlar bu aglamalar gazlar 3 aydan sonra bitecek diyorlardı az daha sabır canım

Merhaba arkadaslar .Ben korse takmamın bu kadar zamandan sonra faydası olur mu? Hafta sonu alısverıse gıttık 42 beden aldım hayatımın en kotu alısverısıydı hıcbır yakısmadı zaten bır pantolon la eve dondum yarım korsem var sız ne kullanıyorsunuz yenısını almayı dusunuyorum...
Bia
biiz de eldıvenlerı atalı cok alduk zaten kendı cıkartıyor.Cok guzel balon oynuyor tavsıye ederım.mıgrosdan oyuncaklar aldık 3+ dıkketını cekıyor.İmla hataları ıcın kusursa bakmayın ana kucagında oglumu sallıyorum . Ana kucagı mız kalıtelı olmasına ragen bıraktıgım zaman göçüyor.altına yastık falan koyuyorum bu sefer de oglum 2 buklum oluyor.Bizde mutfakda anakucagıyla ıs yapıyoruz ve buzdolabını ızlıyor konusuyor. eve ana kucagında uyudugu zaman daha rahat gıbı gelıyor bana.Oğlusum aglıyor ...

börekten vazgeçtim kolay bi poğaça tarifi var onun içine baharatlı patates koyup ondan yapıcam inşallah bizim bakkal siparişleri unuttu heralde hem aç kaldım hem yoğurt kalmadı evde poğaça yapamıyorum :}

tarifi sizinle de paylaşıyım:

Malzemeler

•125 gr.tereyağı (yumuşamış olacak)
•1 çay bardağı sıvıyağ
•1 çay bardağı yoğurt
•2 yumurta (birinin sarısı ayrılacak)
•1 yemek kaşığı sirke (gevrek olması için)
•1 paket kabartma tozu
•Aldığı kadar un,tuz

Kolay poğaçanın yapılışı

•Un ve kabartma tozu haricindeki tüm malzemeleri yoğurma kabında

karıştırın.
•K. tozu ve unu ilave edip yumuşak bir hamur elde edin.
•Hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizde hafif açın.
•Peynirli içten hamurun ortasına koyup kapatın.
•Poğaçaları fırın tepsisine dizin,tepsiyi yağlamanıza gerek yok.
•Üzerine yumurta sarısı sürüp,200 derecelik önceden ısıtılmış fırında

üzerleri kızarana kadar pişirin.

ayy biz zayıflamaktan bahsediyorduk dimi zayıflama konusu nkolay kapanıyor da yemek tarifi konusu ne güzel uzuyıor bu topikte

mesajı yazdım gönderdim kapı çaldı bakkal geldi :}

Son düzenleme:
Oğlum da sureklı yeşilimsi sulu kak yapıyor .Bırde kasıklarının arası pişik birturlu gecıremıyorum.Bepanten ve krem kasrıstırdım olmadı zeytınyağı surdumn olmuyor.

bi tarifte ben veriim çok kolay buda
3 2 1 poaça tv de görmüştüm

3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağaldığı kadar un, tuz

içide istediğiniz gibi, tv de kıymalı bi iç yapmıştı. dışınıda galeta ununa bulayın çok güzel oluyo, afiyet olsun

Oğlum da sureklı yeşilimsi sulu kak yapıyor .Bırde kasıklarının arası pişik birturlu gecıremıyorum.Bepanten ve krem kasrıstırdım olmadı zeytınyağı surdumn olmuyor.
Canım hematen kullan bızde baya ıse yaradı.bıde ben sebamed pisık onleycısnı kullanyorum.buarada bebısın yeşıl kaka yapıyosa ya enfeksyon kapmstr yada usutmustr cnm.bızdede oldu geçenlerde test yaptrdk cok sukur temız cıktı.usutms kuzum.

Canım hematen kullan bızde baya ıse yaradı.bıde ben sebamed pisık onleycısnı kullanyorum.buarada bebısın yeşıl kaka yapıyosa ya enfeksyon kapmstr yada usutmustr cnm.bızdede oldu geçenlerde test yaptrdk cok sukur temız cıktı.usutms kuzum.

yaa ben de adam gibi öğünlerimi yemiyorum o yüzden de kiloluyum. aslında ne güzel emziriyoruz +500kaloriymiş bu metabolizma hızlı ama kıymetini bilmiyoruz.
ben bir ara diyetisyene gittim ve 9 kilo verdim baya da kaldım öylece :)
ne zaman hamile kaldım düşük yaptım saldım gitti bi daha tutturamadım
kiloluyken hamile kaldım 16 kilo aldım
10u gitti hala 6sıyla birlikteyiz
ama işte sabah 8-9 arası mutlaka güzel bi kahvaltı yapıyordum meselaa
6 öğün yiyordum en az
ama tüm bunları hazırlamak da artık bi işşşşşş
canım istemiyor eskiye göre çok da yemiyorum ama kahvaltı yapmak bile öğleni buluyorr
bu yüzden de kilo veremiyoruzzz
hep hazır kuru şeyler yiyorum derken ocakta çorba var şu anda neyse bugün çorba iççemmm :)

aynen öyle düzenli yiyemiyorum yemek yapana kadar çocukla uğraşıyorum diye onu atıştır doymadın tabi şunu da at ağzına derken kilo duruyor eksilmiyor aslında adam akıllı yiyebilsek öğünlerimizi atıştırmaya gerek kalmıcak ama nerdeeeeee zaman mı var :} bazen evde yicek bişey bulamıyorum ne çorba ne ekmek ne yemek abur cubur yiyorum o zaman da her zaman hazırlıcak bol vaktim olmuyor gün içinde malesef

hematen kullanmıstım tekrar deneyeyım o zaman hatta evde var ıyı gelmedı dıye bıraktım.Kaka dan dr goturdum bırseyı yok dedı normal gecer dedı ama 1 ay oluyor .Hala devam edınce acaba hep mi böyle diye dusundum .

3 paket kabartma tozumu
yanlışlıklamı yazdın acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…