2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyi hallettim yemeğimi de yedim oğluma sarıldım avrupa yakası izliyorum..

bu akşamki menüm;

krem şantili kurabiye
pudingli kek
patatesli poğaça
kısır
daha da bişey beklemesinler zaten yemek yiyip gelcekler bu bile fazla ama neyse :}

arzu ben de bugün tam duygulu günündeyim ..zatan yeni şubat anneleri de gelecek yakında ..

ilk kulübe hamilemiyim değilmiyim diye araştırmak için girmiştim .erken hamilelik belirtileri felan :))
sonra mart annelerine üye oldum..sonra erken doğum yapacağımı bilmiş gibi şubat annelerine geldim .burda muhabbet daha iyiydi :))
il kgünler bebek düşer mi düşmez mi kanama olur mu olmaz mı ..plesantan önde dediler ben de bir panik sonra arkadaşlarda da aynı durum ..beraber teselli olduk.ben ucuz atlattım gözde çok yattı (
mide bulantısı yaşayanlar oldu ben yaşamadım ama hareket etmemem gerekiyordu hep burda vakit geçirdim...
sonra ikili testler amniyosentezler merakla test sonucu beklemeler ...ayrıntılı ultrason için nerde nasıl yaptıracaz sonuçlar ....
kış gelmiş herkes grip olmuş zencefilli karışımlar.öğretmenlerin kendi arasında dayanışması ..sonra gebelik şekeri diyetler..plesanta problemleri ...su problemleri....böbrek büyümesi olanlar...bebişlerimize aldıklarımız ..odalarımız ....kilolarımız ..... sona doğru erken doğum korkusu ....erken doğumlar..doğum stresi ..sancılar...hastaneden canlı yayınlar..... kocalar ..... kaynanalar ve diğer her şey şiimdide canlarımızın canı bebişlerimiz ...şimdide ikinci çocuk planları :)).

o kadar çok şey paylaştık ben o kadar çok şey öğrendim ki..kızım doğduğunda tecrübeli bir anne gibi hissediyordum kendimi ..paniklemedim ...lohusa sendromu yaşamadım..bunların hepsini burdaki paylaşımlarımıza borçlu olduğumu düşünüyorum...
herkese yeniden teşekkürler

çok ağladım yaaaaşükürler olsun hep birlikte ne zor-güzel zamanlardı

kızlar valla bu kız bana chip takmış uyurken bile odadan ayrılınca basıyo çığlığı nasıl bişi bu yyaaa

KIZLAR PUDİNGLİ KEKİN fotosu ben de merak ediyordum,internetten bulup ekledim
okadar pembe olmuyor amaa
Eki Görüntüle 184877
kızlar elvinin fatoştan sonra aldığı tek emzik bu fatoşu değiştirmek isteyenlere öneririm
Hepsiburada.com : BAMBİNO YALANCI EMZİK LÜX | Anne / Bebek / Çocuk
bende sana bunu soracaktım iyi oldu:)

ayy çok duygulandım
gözlerim yaşardı ya
tam hislerimize tercuman olmuşsun derler ya öyle işte

aynen canım yaa sayenizde bi sürrüüü şey öğrendim bende ilk bebişme hamile kaldığımda keşfettim bu siteyi ama iyikide keşfetmişim özelliklede benim gibi ailesi yanında olmayan yalnız annelere ilaç gibi geliyo burası artık annemler kardeşlerim eşim herkes alıştı kızlara bi sor ne diyolar onlar bu durumdan falan demeye başladılar iyiki varsınız

tekrar geçmiş olsunnn, uykusu başına derler bizde...uykusu başına kızının

ne kadar güzel yazmışsın canım ya gözlerim doldu... hep birlikte anne olduk burada dost olduk...iyi ki varsınız

oku oku bitmiyor kızlar birhafta sonu yoktum onda da almış başını gitmiş sayfalar.aklımdakileri yazayım

EVRİDİKİ geçmiş olsun canım allah daha kötü durumlardan korusun

GÖZDE ben mutlaka ütülüyorum kıyafetleri önceleri annem burdayken o ütülerdi şimdi ben devam ediyorum havlusu banyo filesi çorapları kıyafetleri zorlanıyorum ama ne yapalım mikrop kapmasın

MELOCUM ben eski gruba üyeyim ne ypacaz bu yeni gruba üyelik için

ARZUH canım sen rapor işini ne yaptın ben meram ssk dan 2 defadır 10 ar günlük rapor aldım ama acilen heyet raporu almam lazım alamıyorum.anıt hastanesi yanımızda onlar veremiyorlarmış tüm bölümleri olmadığı için farabi vermedi.meram ssk yatan hastasına ancak verirmiş ne yapacaz bilemiyorum

kızlar bu arada ben şu kilo verme konusuna bakıyorumda diyet yapmadan yani hamileliğimizde yediğimiz gibi yiyerek kilo verbilirz aslında yani benim gittiğim diyetisyen hamileyken ben ne yersem onu vermişti ama bu hanımefendi bi düzene girse sabah koştura koştura kahvaltı yapıyorum genelde sandviç tarzı şeyler oluyo çok şükür kilo almadım ama takıldım kaldım bu kiloda demek biraz dikkat etsem vercem acaip tatlı düşkünü oldum
haa bu arada şeker anneler doğumdan sonra baktırdınızmı şekerinize sankim benimki devam ediyo çünkü aynı el ayak titremeleri falan oluyo bende açken neyse yazın veririz bol bol yaa yürüyüş havuz deniz ohhh mis gibi bide dikkat ettimmi 58 koydum hedefi çokmu uçmuşum :)))

benimde hedefim 56 bende senin gibi yaza güveniyorum :)))

canım yeni yasayla birlikte benim 7 hazirana kadar uzuyor iznim gerci daha onaylanmamıs ama onaylanır sanırım.7 hazirandan sonra alabilirsem heyet alıp semineride kapatıcam alamazsam 10gün normal rapor alıcam seminere gidecegim.

kayra özelden msj atmaya calıstım sana atamadım yetki yok diyor nasıl yok anlamadım ya neyse senin dogum iznin tam olarak ne zamn bitiyor?
şimdi dikkat ettim sanırım bitmiş iznin rapor alımısn özelden bana bi msj atsana öylesine cvp olarak yazabilirim belki sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…