Eki Görüntüle 184877
kızlar elvinin fatoştan sonra aldığı tek emzik bu fatoşu değiştirmek isteyenlere öneririm
Hepsiburada.com : BAMBİNO YALANCI EMZİK LÜX | Anne / Bebek / Çocuk
çok ağladım yaaaaarzu ben de bugün tam duygulu günündeyim ..zatan yeni şubat anneleri de gelecek yakında ..
ilk kulübe hamilemiyim değilmiyim diye araştırmak için girmiştim .erken hamilelik belirtileri felan :))
sonra mart annelerine üye oldum..sonra erken doğum yapacağımı bilmiş gibi şubat annelerine geldim .burda muhabbet daha iyiydi :))
il kgünler bebek düşer mi düşmez mi kanama olur mu olmaz mı ..plesantan önde dediler ben de bir panik sonra arkadaşlarda da aynı durum ..beraber teselli olduk.ben ucuz atlattım gözde çok yattı(
mide bulantısı yaşayanlar oldu ben yaşamadım ama hareket etmemem gerekiyordu hep burda vakit geçirdim...
sonra ikili testler amniyosentezler merakla test sonucu beklemeler ...ayrıntılı ultrason için nerde nasıl yaptıracaz sonuçlar ....
kış gelmiş herkes grip olmuş zencefilli karışımlar.öğretmenlerin kendi arasında dayanışması ..sonra gebelik şekeri diyetler..plesanta problemleri ...su problemleri....böbrek büyümesi olanlar...bebişlerimize aldıklarımız ..odalarımız ....kilolarımız ..... sona doğru erken doğum korkusu ....erken doğumlar..doğum stresi ..sancılar...hastaneden canlı yayınlar..... kocalar ..... kaynanalar ve diğer her şey şiimdide canlarımızın canı bebişlerimiz ...şimdide ikinci çocuk planları :)).
o kadar çok şey paylaştık ben o kadar çok şey öğrendim ki..kızım doğduğunda tecrübeli bir anne gibi hissediyordum kendimi ..paniklemedim ...lohusa sendromu yaşamadım..bunların hepsini burdaki paylaşımlarımıza borçlu olduğumu düşünüyorum...
herkese yeniden teşekkürler
okadar pembe olmuyor amaaKIZLAR PUDİNGLİ KEKİN fotosu ben de merak ediyordum,internetten bulup ekledim
bende sana bunu soracaktım iyi oldu:)Eki Görüntüle 184877
kızlar elvinin fatoştan sonra aldığı tek emzik bu fatoşu değiştirmek isteyenlere öneririm
Hepsiburada.com : BAMBİNO YALANCI EMZİK LÜX | Anne / Bebek / Çocuk
arzu ben de bugün tam duygulu günündeyim ..zatan yeni şubat anneleri de gelecek yakında ..
ilk kulübe hamilemiyim değilmiyim diye araştırmak için girmiştim .erken hamilelik belirtileri felan :))
sonra mart annelerine üye oldum..sonra erken doğum yapacağımı bilmiş gibi şubat annelerine geldim .burda muhabbet daha iyiydi :))
il kgünler bebek düşer mi düşmez mi kanama olur mu olmaz mı ..plesantan önde dediler ben de bir panik sonra arkadaşlarda da aynı durum ..beraber teselli olduk.ben ucuz atlattım gözde çok yattı(
mide bulantısı yaşayanlar oldu ben yaşamadım ama hareket etmemem gerekiyordu hep burda vakit geçirdim...
sonra ikili testler amniyosentezler merakla test sonucu beklemeler ...ayrıntılı ultrason için nerde nasıl yaptıracaz sonuçlar ....
kış gelmiş herkes grip olmuş zencefilli karışımlar.öğretmenlerin kendi arasında dayanışması ..sonra gebelik şekeri diyetler..plesanta problemleri ...su problemleri....böbrek büyümesi olanlar...bebişlerimize aldıklarımız ..odalarımız ....kilolarımız ..... sona doğru erken doğum korkusu ....erken doğumlar..doğum stresi ..sancılar...hastaneden canlı yayınlar..... kocalar ..... kaynanalar ve diğer her şey şiimdide canlarımızın canı bebişlerimiz ...şimdide ikinci çocuk planları :)).
o kadar çok şey paylaştık ben o kadar çok şey öğrendim ki..kızım doğduğunda tecrübeli bir anne gibi hissediyordum kendimi ..paniklemedim ...lohusa sendromu yaşamadım..bunların hepsini burdaki paylaşımlarımıza borçlu olduğumu düşünüyorum...
arzu ben de bugün tam duygulu günündeyim ..zatan yeni şubat anneleri de gelecek yakında ..
tekrar geçmiş olsunnn, uykusu başına derler bizde...uykusu başına kızınınmerhaba
sonunda bünyem dün pes etti,kızım kucağımda tüm yediklerimi çıkardım,uykusuzluk,yorgunluk,sürekli ağlayan bir bebek.....Allahtan o esnada ağlamadı yavrum,lavaboya zor yetiştim,tek başına böyle bir çocukla kalmak çok zor çok.....inş. benim kızımda uyur,ağlamadan uzun süre durur,evden dışarı çıkmak istemiyorum,misafirde gelsin istemiyorum,çünkü çocukla ilgilenmekten başka hiçbirşey yapamıyorum,eşim dün geldi yemek falan yaptı sağolsun,izin alamıyor,annemde yok....Allahım bana güç kızıma boooool uyku ver.........bu arada emziği yine atıyor sıpa,bir elim beşikte salla salla sallaaaaaaaaaaa
kızlar bu arada ben şu kilo verme konusuna bakıyorumda diyet yapmadan yani hamileliğimizde yediğimiz gibi yiyerek kilo verbilirz aslında yani benim gittiğim diyetisyen hamileyken ben ne yersem onu vermişti ama bu hanımefendi bi düzene girse sabah koştura koştura kahvaltı yapıyorum genelde sandviç tarzı şeyler oluyo çok şükür kilo almadım ama takıldım kaldım bu kiloda demek biraz dikkat etsem vercem acaip tatlı düşkünü oldum
haa bu arada şeker anneler doğumdan sonra baktırdınızmı şekerinize sankim benimki devam ediyo çünkü aynı el ayak titremeleri falan oluyo bende açken neyse yazın veririz bol bol yaa yürüyüş havuz deniz ohhh mis gibi bide dikkat ettimmi 58 koydum hedefi çokmu uçmuşum :)))
doktorum emzirdiğin sürece kullanabilirsin dedi elevit i siz ne kadar kullanacaksınız?kayra ;
bana face at eklerİm senı kabul et gruba eklerım
arzuh ben sadece elevıt kullanıyorum
oku oku bitmiyor kızlar birhafta sonu yoktum onda da almış başını gitmiş sayfalar.aklımdakileri yazayım
EVRİDİKİ geçmiş olsun canım allah daha kötü durumlardan korusun
GÖZDE ben mutlaka ütülüyorum kıyafetleri önceleri annem burdayken o ütülerdi şimdi ben devam ediyorum havlusu banyo filesi çorapları kıyafetleri zorlanıyorum ama ne yapalım mikrop kapmasın
MELOCUM ben eski gruba üyeyim ne ypacaz bu yeni gruba üyelik için
ARZUH canım sen rapor işini ne yaptın ben meram ssk dan 2 defadır 10 ar günlük rapor aldım ama acilen heyet raporu almam lazım alamıyorum.anıt hastanesi yanımızda onlar veremiyorlarmış tüm bölümleri olmadığı için farabi vermedi.meram ssk yatan hastasına ancak verirmiş ne yapacaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?