2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

anaaammm ben bi de elevit kullansam halim nice olur acaba.. aman hee iştahım zaten yerinde ben içmiyim yaaa :S

şimdi uzman tv deki doktor boşuna diyet yapmayın hormonlarınız dengesini bulmadı .diyet işe yaramaz tarzı bir cümle kurdu haberiniz olsun kızlar...diyet yapıp yapıp kilo veremezsek iyice moralimiz bozulur sonra (

merhaba... ayy sabahtan beri canım çıktı mızık mızık bu oğlan sürekli yanıbaşımda olmak istiyor ne uyku var nede huzur offf yoruldum 15 dk uyuyp uyanıyor deli olucam

Hosgeldin canım bende 27 Ocak ta dogum yaptım ama Şubat annislerine takılıyorum bı kere burada başladım bırakmadım bı daha:))
Buradaki paylaşımlar çok güzel beklerizz.

ohh kızlar süper hissediyorum görümcem aradı öğlen izinliymiş bugün o ve eşimiz halasının kızı bi de kızımla ben avm ye gittik.4 kız takıldık anlıycanız hem de arabamızla.ben kullandım zaten kullanıyodum ama hep eşim oluyodu yanımda.bu 2.kez oldu yanımda araba kullanmayı bilen biri olmadan kullanışım :))) valla kendime güvenim geldi.ama oto koltuğu-ana kucağı almamıştık biz o yüzden birinin Öyküyü tutması gerekiyo ana kucağı-oto koltuğu tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :) kızımla başbaşa gezmelere gidebilmek için
biraz da geçmişe bakiim kaynatmışsınız yine bayaa

Menünü calsammi ki perşembeye misafirlerim varrr

baktırmadım canım şekere, evde çikolata kek kurabiye.. ben yüklüyorum kendim dr.a ne gerek var:))

şimdi uzman tv deki doktor boşuna diyet yapmayın hormonlarınız dengesini bulmadı .diyet işe yaramaz tarzı bir cümle kurdu haberiniz olsun kızlar...diyet yapıp yapıp kilo veremezsek iyice moralimiz bozulur sonra (
al işte bahane de hazır...

ben kraftınkini aldım canım memnunum, arka koltuktaki emniyet kemeriyle bağlanıyor bu

bende bugün denedim süpper oldu ciddenn

ben hormonlarımın deği lgöbek deliğimin yerine gelmesini istiyorummmmmm :84:

faceini yazarsan ekleyebilirim canım...

kızlar siz doğumdan sonra vitamin ve demir ilacınıza devam ediyor musunuz?
demire devam

evet ya aynen bişeyolduğunda eşimde hemen kızlara sorsana diyor sizi seviyorum kardeşlerrrrrr

bende size bi salata tarifi vereyim
KENDİNİ ENGİNAR ZANNEDEN KABAK:))
yarım kilo kabak
2 yeşil soğan
1 kuru soğan
1 demet dereotu
1 limon
1 kahve fincanı pirinç
1 kahve fincanı zeytinyağı
1 buçuk kahve fincanı su
kabakların kabukları soyulup salatalık soyucu ile ince ince dilimlenicek.diğer malzemelerin hepsi karıştırılcak.dereotunun yarısı pişmeden önce yarısı piştikten sonra doğrancak.limonunda yaırı pişmeden önce yarısı piştikten sonra sıkılcak
düdüklüde 15 dk pişirlcek.sonra borcama dökülüp üzerine karabiber serpilcek.
afiyetolsu

çok heyecanlıyım perşembe günü eşim geliooooooooooooooooo haftasonuda evimize dönüyoruzz

kızlar çalışanlar için bu yeni yasada neler var.ben 7 şubatta doğum yaptım.doğuma 3 hafta kala kadar çalıştım.doğumdan 1 hafta önceki sömestr tatilim yandı.sanırım 9 mayısta başlamam lazım dimi.yani 13 hafta.bizim memuru daha aramadım da.lütfen cvp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…