kızlar valla bu kız bana chip takmış uyurken bile odadan ayrılınca basıyo çığlığı nasıl bişi bu yyaaa
anaaammm ben bi de elevit kullansam halim nice olur acaba.. aman hee iştahım zaten yerinde ben içmiyim yaaa :S
slm kızlar ben 27 ocakta doğum yaptım ocak annesym ama bazen burayıda takip ediyorum bebegmin ayı sizinkilere daha yakın diye , kremşantili kurabiyenizi bende denedim içine hind cevizi falanda kattım süper oldu bu kekide denicem. konyalarda yanlızım bebişimle arada bir soru sorarsam cevap verin olrmu?
aramızda iştahı yerinde olmayanvar mı acep?yumulun kızlar tatlılara yazın nasıl olsa yüzerek zayıflıcaz tey teyyy
herşeyi hallettim yemeğimi de yedim oğluma sarıldım avrupa yakası izliyorum..
bu akşamki menüm;
krem şantili kurabiye
pudingli kek
patatesli poğaça
kısır
daha da bişey beklemesinler zaten yemek yiyip gelcekler bu bile fazla ama neyse
:}
baktırmadım canım şekere, evde çikolata kek kurabiye.. ben yüklüyorum kendim dr.a ne gerek var:))kızlar bu arada ben şu kilo verme konusuna bakıyorumda diyet yapmadan yani hamileliğimizde yediğimiz gibi yiyerek kilo verbilirz aslında yani benim gittiğim diyetisyen hamileyken ben ne yersem onu vermişti ama bu hanımefendi bi düzene girse sabah koştura koştura kahvaltı yapıyorum genelde sandviç tarzı şeyler oluyo çok şükür kilo almadım ama takıldım kaldım bu kiloda demek biraz dikkat etsem vercem acaip tatlı düşkünü oldum
haa bu arada şeker anneler doğumdan sonra baktırdınızmı şekerinize sankim benimki devam ediyo çünkü aynı el ayak titremeleri falan oluyo bende açken neyse yazın veririz bol bol yaa yürüyüş havuz deniz ohhh mis gibi bide dikkat ettimmi 58 koydum hedefi çokmu uçmuşum :)))
al işte bahane de hazır...şimdi uzman tv deki doktor boşuna diyet yapmayın hormonlarınız dengesini bulmadı .diyet işe yaramaz tarzı bir cümle kurdu haberiniz olsun kızlar...diyet yapıp yapıp kilo veremezsek iyice moralimiz bozulur sonra(
ben kraftınkini aldım canım memnunum, arka koltuktaki emniyet kemeriyle bağlanıyor buohh kızlar süper hissediyorumgörümcem aradı öğlen izinliymiş bugün o ve eşimiz halasının kızı bi de kızımla ben avm ye gittik.4 kız takıldık anlıycanız hem de arabamızla.ben kullandım zaten kullanıyodum ama hep eşim oluyodu yanımda.bu 2.kez oldu yanımda araba kullanmayı bilen biri olmadan kullanışım :))) valla kendime güvenim geldi.ama oto koltuğu-ana kucağı almamıştık biz o yüzden birinin Öyküyü tutması gerekiyo ana kucağı-oto koltuğu tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :) kızımla başbaşa gezmelere gidebilmek için
biraz da geçmişe bakiim kaynatmışsınız yine bayaa
Kremşantili kurabiyeyi yaptım kolay olduğunu tahmin ettim ama bu kdr kolay olcağını bilemezdim sonuçta kurabiye hamuru zor toplanır diyorum ama yaptım şimdi fırında inşallah güzel olcaık..
şimdi de sırada pudingli kek var ne zamandır iki tarif de aklımda yapamamıştım misafir bahane oldu yapıyorum :}
ben kraftınkini aldım canım memnunum, arka koltuktaki emniyet kemeriyle bağlanıyor bu
Eki Görüntüle 184996 Eki Görüntüle 184996
ben hormonlarımın deği lgöbek deliğimin yerine gelmesini istiyorummmmmm :84:şimdi uzman tv deki doktor boşuna diyet yapmayın hormonlarınız dengesini bulmadı .diyet işe yaramaz tarzı bir cümle kurdu haberiniz olsun kızlar...diyet yapıp yapıp kilo veremezsek iyice moralimiz bozulur sonra(
faceini yazarsan ekleyebilirim canım...oku oku bitmiyor kızlar birhafta sonu yoktum onda da almış başını gitmiş sayfalar.aklımdakileri yazayım
EVRİDİKİ geçmiş olsun canım allah daha kötü durumlardan korusun
GÖZDE ben mutlaka ütülüyorum kıyafetleri önceleri annem burdayken o ütülerdi şimdi ben devam ediyorum havlusu banyo filesi çorapları kıyafetleri zorlanıyorum ama ne yapalım mikrop kapmasın
MELOCUM ben eski gruba üyeyim ne ypacaz bu yeni gruba üyelik için
ARZUH canım sen rapor işini ne yaptın ben meram ssk dan 2 defadır 10 ar günlük rapor aldım ama acilen heyet raporu almam lazım alamıyorum.anıt hastanesi yanımızda onlar veremiyorlarmış tüm bölümleri olmadığı için farabi vermedi.meram ssk yatan hastasına ancak verirmiş ne yapacaz bilemiyorum
demire devamkızlar siz doğumdan sonra vitamin ve demir ilacınıza devam ediyor musunuz?
aynen canım yaa sayenizde bi sürrüüü şey öğrendim bende ilk bebişme hamile kaldığımda keşfettim bu siteyi ama iyikide keşfetmişim özelliklede benim gibi ailesi yanında olmayan yalnız annelere ilaç gibi geliyo burası artık annemler kardeşlerim eşim herkes alıştı kızlara bi sor ne diyolar onlar bu durumdan falan demeye başladılar iyiki varsınız
ben de onu sorcaktım cnm bazıları emniyet kemeriyle bağlanmıyomuş sanırım.bana kızımı oturtup sabitleyebileceğim bişi lazım :) ne kadardı cnm bunun fiyatı?
kızlar gerçekten iyi ki varsınızbende sizi çok seviyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?