şekerleri ihmal ettik desenize ..ben korkmuyor değilim ailede çok çünkü ..ama evde yükleme yapmak da süper oluyor ..ever tek suçlu hormnonlar bizim bir suçumuz yok ..baktırmadım canım şekere, evde çikolata kek kurabiye.. ben yüklüyorum kendim dr.a ne gerek var:))
al işte bahane de hazır...
ben kraftınkini aldım canım memnunum, arka koltuktaki emniyet kemeriyle bağlanıyor buEki Görüntüle 184996 Eki Görüntüle 184996
callanitics eğzersizleri iyi geliyormuş ..ben başladım güyaa ama hiç tamamlayamıyorum hep bir şey çıkıyorben hormonlarımın deği lgöbek deliğimin yerine gelmesini istiyorummmmmm :84:
kızlar çalışanlar için bu yeni yasada neler var.ben 7 şubatta doğum yaptım.doğuma 3 hafta kala kadar çalıştım.doğumdan 1 hafta önceki sömestr tatilim yandı.sanırım 9 mayısta başlamam lazım dimi.yani 13 hafta.bizim memuru daha aramadım da.lütfen cvp...
juliet benimkide bundan başka kullanmadım kıyaslama yapamam ama biz rahat kullanıyoruz bunu.sahibinden.com dan aldım bu arada ben ..kılıfı yıkanabiliyor ..güzelce yıkadım..orjinallerinin fiyatı 170 lira felan ben 50 ye aldım haberin olsun :))
((
arkadasım bende 39. haftada dougum yaptım kalan 1 hafta mı ekletebiliyor muyum?yarıyıl tatilini dahil edemiyorsun (bir arkadaşımız araya kaynattı )kaçıncı haftanda doğum yaptığını anlamadım ama 40.haftanın dolduğu günden düşüyorsun aradaki farkı ekletiyorsun .ben 37.haftada doğum yaptım 3. hafta eklediler.10 şubatta doğum yaptım mayıs 23 te iznim bitiyor ..
baktırmadım canım şekere, evde çikolata kek kurabiye.. ben yüklüyorum kendim dr.a ne gerek var:))
al işte bahane de hazır...
ben kraftınkini aldım canım memnunum, arka koltuktaki emniyet kemeriyle bağlanıyor bu
Eki Görüntüle 184996 Eki Görüntüle 184996
knagurunun kalça çıkıklığını önlediğini duymuştum ??kızlar ben bugün kızıma kanguru aldım ama kullanmak için uygun zaman mı bilmiyorumhani oturuyor sonuçta kullanan var mı? ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
evet ikinci el yıkadım temizledim yeniden taktım kılıfını içim rahat bir şekilde kullanıyorum ...mekanızması çok sağlam kaç çocuk büyütür :))bundan derken kraft mı canım??? 2.el mi aldın???
evet güzelim bir hafta ekletirsin ..arkadasım bende 39. haftada dougum yaptım kalan 1 hafta mı ekletebiliyor muyum?
175tlye almıştık canım, evde de yemek yerken falan mutfağa bununla alıyorum emreyi, arada koyup sallıyorum. sadece araba için değil ev için de kullanışlıben de onu sorcaktım cnm bazıları emniyet kemeriyle bağlanmıyomuş sanırım.bana kızımı oturtup sabitleyebileceğim bişi lazım :) ne kadardı cnm bunun fiyatı?
ben arada koyuyorum, özellikle gazı olup ağladığı zamanlarda...ama şimdiye kadar hep evde kullandım hiç dışarı çıkmadık en fazla yarımşar saat oturmuştur yani.kızlar ben bugün kızıma kanguru aldım ama kullanmak için uygun zaman mı bilmiyorumhani oturuyor sonuçta kullanan var mı? ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
knagurunun kalça çıkıklığını önlediğini duymuştum ??
evet ikinci el yıkadım temizledim yeniden taktım kılıfını içim rahat bir şekilde kullanıyorum ...mekanızması çok sağlam kaç çocuk büyütür :))
evet güzelim bir hafta ekletirsin ..
evet ikinci el yıkadım temizledim yeniden taktım kılıfını içim rahat bir şekilde kullanıyorum ...mekanızması çok sağlam kaç çocuk büyütür :))
.
175tlye almıştık canım, evde de yemek yerken falan mutfağa bununla alıyorum emreyi, arada koyup sallıyorum. sadece araba için değil ev için de kullanışlı
175tlye almıştık canım, evde de yemek yerken falan mutfağa bununla alıyorum emreyi, arada koyup sallıyorum. sadece araba için değil ev için de kullanışlı
ben arada koyuyorum, özellikle gazı olup ağladığı zamanlarda...ama şimdiye kadar hep evde kullandım hiç dışarı çıkmadık en fazla yarımşar saat oturmuştur yani.
ben de kanguruya koyarken nasıl giydircez onu merak ediyorum, dışarsı soğuk kalın bişeyle ya da battaniyeye sarınca da kanguruya konmaz nasıl olacak????
arkadasım bende senin gibi ev içinde mutfakta kullanıyorum ama doktorumuz bel kısmını destekleyin dedi biraz cukura kalıyor ya sen destekliyor musun?
işte ben de o yüzden almamıştım.bel kısmı çukur oldugundan zararlı olursa demiştim.hem de çok ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm ama arabada lazım olacak hem de dediğiniz gibi evde kullanırım artık.kullanan arkadaşlarım hep destekliyo bel kısmını daha bebeişler küçük olduğu için
yarıyıl tatilini dahil edemiyorsun (bir arkadaşımız araya kaynattı )kaçıncı haftanda doğum yaptığını anlamadım ama 40.haftanın dolduğu günden düşüyorsun aradaki farkı ekletiyorsun .ben 37.haftada doğum yaptım 3. hafta eklediler.10 şubatta doğum yaptım mayıs 23 te iznim bitiyor ..
işte ben de o yüzden almamıştım.bel kısmı çukur oldugundan zararlı olursa demiştim.hem de çok ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm ama arabada lazım olacak hem de dediğiniz gibi evde kullanırım artık.kullanan arkadaşlarım hep destekliyo bel kısmını daha bebeişler küçük olduğu için
peki kızlar daha ucuz bişi kulalananınız var mı??? çok para da vermek istemiyorum açıkçası.50-100 tl arası falan???oto koltuğu olarak kullanabileceğim,emniyet kemeriyle koltuğa sabitleyebileceğim ucuz bişi arıyorum.bisürü marka var ucuz ama referans almak lazım kullananlardan :)
arkadasım bende senin gibi ev içinde mutfakta kullanıyorum ama doktorumuz bel kısmını destekleyin dedi biraz cukura kalıyor ya sen destekliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?