2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

şekerleri ihmal ettik desenize ..ben korkmuyor değilim ailede çok çünkü ..ama evde yükleme yapmak da süper oluyor ..ever tek suçlu hormnonlar bizim bir suçumuz yok ..

juliet benimkide bundan başka kullanmadım kıyaslama yapamam ama biz rahat kullanıyoruz bunu.sahibinden.com dan aldım bu arada ben ..kılıfı yıkanabiliyor ..güzelce yıkadım..orjinallerinin fiyatı 170 lira felan ben 50 ye aldım haberin olsun :))

ben hormonlarımın deği lgöbek deliğimin yerine gelmesini istiyorummmmmm :84:

callanitics eğzersizleri iyi geliyormuş ..ben başladım güyaa ama hiç tamamlayamıyorum hep bir şey çıkıyor (

yarıyıl tatilini dahil edemiyorsun (bir arkadaşımız araya kaynattı )kaçıncı haftanda doğum yaptığını anlamadım ama 40.haftanın dolduğu günden düşüyorsun aradaki farkı ekletiyorsun .ben 37.haftada doğum yaptım 3. hafta eklediler.10 şubatta doğum yaptım mayıs 23 te iznim bitiyor ..

kızlar ben bugün kızıma kanguru aldım ama kullanmak için uygun zaman mı bilmiyorumhani oturuyor sonuçta kullanan var mı? ne zaman kullanmaya başlamalıyım?

bundan derken kraft mı canım??? 2.el mi aldın???

arkadasım bende 39. haftada dougum yaptım kalan 1 hafta mı ekletebiliyor muyum?

kızlar ben bugün kızıma kanguru aldım ama kullanmak için uygun zaman mı bilmiyorumhani oturuyor sonuçta kullanan var mı? ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
knagurunun kalça çıkıklığını önlediğini duymuştum ??
bundan derken kraft mı canım??? 2.el mi aldın???
evet ikinci el yıkadım temizledim yeniden taktım kılıfını içim rahat bir şekilde kullanıyorum ...mekanızması çok sağlam kaç çocuk büyütür :))
arkadasım bende 39. haftada dougum yaptım kalan 1 hafta mı ekletebiliyor muyum?
evet güzelim bir hafta ekletirsin ..

ben de onu sorcaktım cnm bazıları emniyet kemeriyle bağlanmıyomuş sanırım.bana kızımı oturtup sabitleyebileceğim bişi lazım :) ne kadardı cnm bunun fiyatı?
175tlye almıştık canım, evde de yemek yerken falan mutfağa bununla alıyorum emreyi, arada koyup sallıyorum. sadece araba için değil ev için de kullanışlı

ben arada koyuyorum, özellikle gazı olup ağladığı zamanlarda...ama şimdiye kadar hep evde kullandım hiç dışarı çıkmadık en fazla yarımşar saat oturmuştur yani.

ben de kanguruya koyarken nasıl giydircez onu merak ediyorum, dışarsı soğuk kalın bişeyle ya da battaniyeye sarınca da kanguruya konmaz nasıl olacak????

ee süpermiş62:ekletmek için okula dilekçe mi yazmak gerekiyo peki

Son düzenleme:
evet ikinci el yıkadım temizledim yeniden taktım kılıfını içim rahat bir şekilde kullanıyorum ...mekanızması çok sağlam kaç çocuk büyütür :))
.

valla bulsam ben de alırım 2. el nolucak ki?

175tlye almıştık canım, evde de yemek yerken falan mutfağa bununla alıyorum emreyi, arada koyup sallıyorum. sadece araba için değil ev için de kullanışlı

saol cnm evt aslında evde de lazım.yemek yerken yalnız kalıyo yavrum odadaay herşeyini aldık da şu oto koltuğunu salladık da salladık yani ama alıcaz mecbur :)

arkadasım bende senin gibi ev içinde mutfakta kullanıyorum ama doktorumuz bel kısmını destekleyin dedi biraz cukura kalıyor ya sen destekliyor musun?

arkadasım bende senin gibi ev içinde mutfakta kullanıyorum ama doktorumuz bel kısmını destekleyin dedi biraz cukura kalıyor ya sen destekliyor musun?

işte ben de o yüzden almamıştım.bel kısmı çukur oldugundan zararlı olursa demiştim.hem de çok ihtiyacım olmaz diye düşünmüştüm ama arabada lazım olacak hem de dediğiniz gibi evde kullanırım artık.kullanan arkadaşlarım hep destekliyo bel kısmını daha bebeişler küçük olduğu için

peki kızlar daha ucuz bişi kulalananınız var mı??? çok para da vermek istemiyorum açıkçası.50-100 tl arası falan???oto koltuğu olarak kullanabileceğim,emniyet kemeriyle koltuğa sabitleyebileceğim ucuz bişi arıyorum.bisürü marka var ucuz ama referans almak lazım kullananlardan :)

bel desteği yaptıgınz zaman mutlaka kemerini takmak gerekiyor bebişlerimiz artık hareketlendi ayaklarını aşağıya kadar sallandıyorlar dikkatli olmak lazım

senin tarihe göre ben mayıs 20 de başlamam gerek herhalde.bende 7 şubatta doğum yaptım.40+3 de doğum oldu.38.haftada işten ayrıldım.doğumdan sonraki 8 hafta izne 5 hafta çalıştığımıda eklersem 13 hafta eder.buda 9 mayıs gibi görününyor.ama anlamadım.

İyi akşamlar kızlar ben de kullanıyorum ana kucağı oto koltuğu bel kısmına yastık koyuyorum düz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…