kızlar valla bu kız bana chip takmış uyurken bile odadan ayrılınca basıyo çığlığı nasıl bişi bu yyaaa
arzu ben de bugün tam duygulu günündeyim ..zatan yeni şubat anneleri de gelecek yakında ..
ilk kulübe hamilemiyim değilmiyim diye araştırmak için girmiştim .erken hamilelik belirtileri felan :))
sonra mart annelerine üye oldum..sonra erken doğum yapacağımı bilmiş gibi şubat annelerine geldim .burda muhabbet daha iyiydi :))
il kgünler bebek düşer mi düşmez mi kanama olur mu olmaz mı ..plesantan önde dediler ben de bir panik sonra arkadaşlarda da aynı durum ..beraber teselli olduk.ben ucuz atlattım gözde çok yattı(
mide bulantısı yaşayanlar oldu ben yaşamadım ama hareket etmemem gerekiyordu hep burda vakit geçirdim...
sonra ikili testler amniyosentezler merakla test sonucu beklemeler ...ayrıntılı ultrason için nerde nasıl yaptıracaz sonuçlar ....
kış gelmiş herkes grip olmuş zencefilli karışımlar.öğretmenlerin kendi arasında dayanışması ..sonra gebelik şekeri diyetler..plesanta problemleri ...su problemleri....böbrek büyümesi olanlar...bebişlerimize aldıklarımız ..odalarımız ....kilolarımız ..... sona doğru erken doğum korkusu ....erken doğumlar..doğum stresi ..sancılar...hastaneden canlı yayınlar..... kocalar ..... kaynanalar ve diğer her şey şiimdide canlarımızın canı bebişlerimiz ...şimdide ikinci çocuk planları :)).
o kadar çok şey paylaştık ben o kadar çok şey öğrendim ki..kızım doğduğunda tecrübeli bir anne gibi hissediyordum kendimi ..paniklemedim ...lohusa sendromu yaşamadım..bunların hepsini burdaki paylaşımlarımıza borçlu olduğumu düşünüyorum...
herkese yeniden teşekkürler
şekerleri ihmal ettik desenize ..ben korkmuyor değilim ailede çok çünkü ..ama evde yükleme yapmak da süper oluyor ..ever tek suçlu hormnonlar bizim bir suçumuz yok ..
juliet benimkide bundan başka kullanmadım kıyaslama yapamam ama biz rahat kullanıyoruz bunu.sahibinden.com dan aldım bu arada ben ..kılıfı yıkanabiliyor ..güzelce yıkadım..orjinallerinin fiyatı 170 lira felan ben 50 ye aldım haberin olsun :))
callanitics eğzersizleri iyi geliyormuş ..ben başladım güyaa ama hiç tamamlayamıyorum hep bir şey çıkıyor(
peki kızlar daha ucuz bişi kulalananınız var mı??? çok para da vermek istemiyorum açıkçası.50-100 tl arası falan???oto koltuğu olarak kullanabileceğim,emniyet kemeriyle koltuğa sabitleyebileceğim ucuz bişi arıyorum.bisürü marka var ucuz ama referans almak lazım kullananlardan :)
selam fıstıklarr
sabahleyin pc ye sinir oldum
birsürü alıntı yaptım cavap yazcam hoop ısındı kapandııı
geri açtım oğluş ağladıı..bu sefer alıntısız cevap yyazıyım dedimm..hooopp gene kapandıı
bugun gittim gezdim gezdimm gezdimm..koçtaş, tekzen, outlett..
bu şişko halimle bir elbise aldımm..bide pantolon aldımm..bu yazı onlarla geçirecemm..ceza bannaa..yoksa zayıflayacağıım yok benimm
Kızlar bebislerinizi nasıl yatiriyosunuz?
Ben hala kollarını sarıp kundak seklinde yatırıyorum
Yoksa elleri uyumasına engel oluyo
Yüzünü gözünü karıştırıp duruyo
Yarın 3 ayımız bitiyo 4 e giriyoruzzz
Kollarını acsammi ki artık nasıl alıscak bilmiyom
peki kızlar daha ucuz bişi kulalananınız var mı??? çok para da vermek istemiyorum açıkçası.50-100 tl arası falan???oto koltuğu olarak kullanabileceğim,emniyet kemeriyle koltuğa sabitleyebileceğim ucuz bişi arıyorum.bisürü marka var ucuz ama referans almak lazım kullananlardan :)
Oğlum da sureklı yeşilimsi sulu kak yapıyor .Bırde kasıklarının arası pişik birturlu gecıremıyorum.Bepanten ve krem kasrıstırdım olmadı zeytınyağı surdumn olmuyor.
kızlar çıldıracağım artık oğlum neredeyse 36 saattir uyumadı tam uyudu daldı diyorum yatırıyorum en fazla beş dakka sonra gözlerini açıp cin gibi bakmaya başlıyor sanki saatlerce uyumuş gibi. ağlamıyor altı temiz karnı tok gazıda yok üşüyormu acaba diye dikkatte ediyorum ama uyumuyor şu saat oldu daha ayakta bide bana bakıp gülüyor sıpa :) dalga geçer gibi. derdi ne anlamıyorum gerçekten çaresiz kaldığımı hissettim ilk defa uykusuzluktan bayılmak üzereyim sizdede oldumu böyle birşey neden uyumuyor bu çocukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?