2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bu son aşılardan sonra benım bebegım sürekli ağlıyor susmuyor memesinide fazla emmiyor çok huzursuz sizdede aşılardan sonra bu tip sorunlar oldumu biz aşı olalı 4 gün oldu hep aynıyız?

selam fıstıklarr
sabahleyin pc ye sinir oldum
birsürü alıntı yaptım cavap yazcam hoop ısındı kapandııı
geri açtım oğluş ağladıı..bu sefer alıntısız cevap yyazıyım dedimm..hooopp gene kapandıı

bugun gittim gezdim gezdimm gezdimm..koçtaş, tekzen, outlett..
bu şişko halimle bir elbise aldımm..bide pantolon aldımm..bu yazı onlarla geçirecemm..ceza bannaa..yoksa zayıflayacağıım yok benimm

julyetcım ben pıyer kardın almıstım 85 dı sanırım ps bılmem kac modelı gayet guzel tavsıye edebılırım on koltuga yanıma koyup emnıyet kemerıyle baglıyorum

senaycım kanguruda ben yunden orulmus panco gıydırıyorum kanguruya oturttuktan sonra ama

kızlar valla bu kız bana chip takmış uyurken bile odadan ayrılınca basıyo çığlığı nasıl bişi bu yyaaa

ben de dde aynı dert varr..üstümdeki hırkayı çıkarıp battaniye gibi sarıyorumm..mışıl mışıl uyyuyo ondan sonraa:)

canım ben yappamadım biliyon muu..zor geldii..zaten tam bitirmekte hiç nasip olmadıı..

ben kullanıyorummm..kayınvalidem almışş..nenny baby

Sanalfile.com - Nenny Baby Eko Fonskiyonlu Ana Kuca - Gri Krmz, Nenny Baby Ana Kuca, Nenny Baby Fonksiyonlu Ana Kuca, Nenny Baby Eko Ana Kuca, Ana Kuca, Nenny Baby

bi kaç kuulancam diye sıkıntı yapmadımm..memnunum benn..altına şimdilik battaniye seriyorumm..hem arabada hem evde iyi oluyo

kızlar bugun adesede prima uyuoyna lar 14.90 dı..78 li mega pakett.
ben bi paket kullanmıştımm..sıkıntı olmadı bizdee:))aldım bendee ucuz görünce..

Kızlar bebislerinizi nasıl yatiriyosunuz?
Ben hala kollarını sarıp kundak seklinde yatırıyorum
Yoksa elleri uyumasına engel oluyo
Yüzünü gözünü karıştırıp duruyo
Yarın 3 ayımız bitiyo 4 e giriyoruzzz
Kollarını acsammi ki artık nasıl alıscak bilmiyom

bende aynı durumdayım valla deniz...bende defactodan siyah taytnaldım outletten..hemde 6tlye...süperde oldu...hiç pantalonlar olmuyodu..üzerine hamileliğin başında aldığım tuniklerle süper oldu...havalar güzelleştiya artık bebek arabasıyla sahilde yürüyüş yaparız.ben değirmenderedeyimya..buğün açılışı yaptım..bakalım hergün spor yapmak niyetindeyim ama nasip

yapmadın dimi benim şerbeti sen...onu şekersiz kaynat, ısıtıp içerken azcık tatlandıcak kadar koy...böylece hem kalorisiz olur...

benim kızım ilk doğduğu günden beri elleri dısarda yatıyosarınca bas bas bagırıyoama dediğn gibide ellerini yüzüne değdirerek uyandırıyo kendini

selam millet geçmişi çok okumadan direk daldım alıntı filan yapmadan kusuruma bakmayın emir 3 gündür papucumu ters giydiriyor resmen

ana kucağından bahsetmişsiniz ben geçen doktora giderke koymuştum altına ince bi yastıkla destek yaptım ama doktor kızdı çocuklar anne karnındada eziş büzüşler bunlarda onlara göre yapılıyor yastığı koyma birdaha dedi bende o gün bugündür koymuyorum gerçekten emir daha rahat oluyor bide anakucağını arabaya koyucağımız zaman yola ters pozisyonda koymak lazımmış şuan ben hep düz istikamet koyuyordum ama iyi değilmiş herşey hızlı aktığı için tersten görmek daha faydalıymış

ayyy bu arada bişi anlatcam cumartesi günü marmara forma gittik ben kendime bi pantolon aldım kabine girdim eşim emirle bekliyor kabinin önünde kadının birinden bi ses geldi önce ayyyy sizin gözünüzde benmi var diyee lafı duyunca alel acele çıktım kabinden 25 yaşlarında bi hatun eşimin dibine girmiş adam köşeye sıkışmış bişeyde diyemedi beni görünce ama ben fıttırdım kadını parçalayacaktım adam tek olsa hadi diyecem yanında bebek var ne utanmaz insanlar var kadın bei görünce bi bozuldu bi bozuldu eşim suratımdan anladı hemen hayatım çok yakışmış benim bebeğimin annesine herşey yakışır dedi de kadın uzaklaştı mağaza çıkıı çok bakındım bulsaydım vay haline yani okadar çıldırmıştım

heee bide kanguru konuşulmuş ben kanguruya koyduktan sonra battaniyesini sarıyorum bacaklarının arasına beline filan geçiriyorum aradan rahat oluyor

ayy gözelrim kızardı geçmişi okumaktan yaww ne çok birkiyo hemncik daha okuaymıcam alıntıda yapamadım neysee
tarifler verilmiş bol verenler saolsunlarrr bende fırsat bulursam yazıcam inş buarada kızlar poğaca börek tamamda bide yemek tarifleriniz varsa yöresel güzel lezzetli bekliyoruz:):) ben mutfağı çok seviyorum her fırsatta bişiler yapmak istiyorum ama denenmiş tarifler bide sizden olunca daha bi içime siner yaparken

oğluş uyuyo bende yatsam ii olcak ama size bakmadan yatamıyorum şaka maka bir yıl olcak kızlar ne güzel geçirdik dolu dolu paylaştık herşeyi birbirimizi en ii biz anladık iiki varsınız

ben jenny baby diye bi şey almıştım 60 tl ye kraft yada kanzın yan ürünüymüş...hemm evde hem arabada gayet rahat kullanıyoruz ama altına destek yapıyorum...
hatta biz eşimle ucuza aldık o yüzden iyi olmadığıını desteğe ihtiyac duyduğumuzu zannediyorduk ama görüyorum ki diğerlerinden hiç bi farkı yok...zaten bunları en fazla bi sene kullanıcakmışız galiba...

kızlar moralim çok bozuk ya
9 gibi teyzem aradı gelinin yani yengemin ayakları tutulmuş yere basamıyormuş ambulans gelmiş öyle hastaneye kaldırmışlar annemle kardeşim apar topar hastaneye gittiler...bissürü film tomografi çekilmiş serum falan vermişler...doktorlar yürütmeye çalışmış yine yürüyememiş....3 tane çocuğu var en büyüğü lise 1 e gidio nolur duaedinn bişi olmasın....yengelerim arasında en çok onu severim kuzenimle evlendiğinde daha ben 4. sınıfa gidiyordum... ablam gibi yani

kızlr bende bir tarif vereceğim eksik kalmamam lazım
prenses tacı

1. malzeme
3 su bardağı meyve suyu(karışık veya vişne)
6 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı nişasta

bunlar muhallebi kıvamında pişirilir ve borcama dökülür üstüne petibör dizilir

2. malzeme

2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı nişasta

bunlarda muhallebi kıvamında pişirilir ocaktan almaya yakın içine 1 yemek kaşığı hindistan cevizi ve 1 tane vanilya konulur.
diğer malzemenin üzerine dökülür.soğuk servis edilir.

hem çok lezzetli hemde sıfır yağ var tavsiye edilir...

Selam herkeseeeee
Dila uyumusken az kkya bakiyim dedim

Gozdecim canim ben suan ankaradayim evimdeyim yani
emzigide alistirmaya calisiyorummm pes etmiyecegim hihi

nur gecmis olsun canim uzuldum
komsumuzunn babasida sol tarafi felc olmus yazik uzuldum yaa Allahim tum hastalarin sifasini versin ins.

Bu arada kizlar bizde daha kizimin arabasini almadik karar veremiyorum yaa haftaya ulusa bir gideyim bakalim ordakiler nasillar:18:

neyseee herkese hayirli geceler

kızlar çıldıracağım artık oğlum neredeyse 36 saattir uyumadı tam uyudu daldı diyorum yatırıyorum en fazla beş dakka sonra gözlerini açıp cin gibi bakmaya başlıyor sanki saatlerce uyumuş gibi. ağlamıyor altı temiz karnı tok gazıda yok üşüyormu acaba diye dikkatte ediyorum ama uyumuyor şu saat oldu daha ayakta bide bana bakıp gülüyor sıpa :) dalga geçer gibi. derdi ne anlamıyorum gerçekten çaresiz kaldığımı hissettim ilk defa uykusuzluktan bayılmak üzereyim sizdede oldumu böyle birşey neden uyumuyor bu çocukkk

Oğlum da sureklı yeşilimsi sulu kak yapıyor .Bırde kasıklarının arası pişik birturlu gecıremıyorum.Bepanten ve krem kasrıstırdım olmadı zeytınyağı surdumn olmuyor.

Yeşil kaka için bazı doktorlar annenin göğsünden gelen, bebeğin susuzlugunu gideren az yogun ilk gelen sütün cok içilmesi sonucu olduğunu söylüyorlar. Sana tavsiyem bebeği emzirirken cok sık göğüs değiştirme. 2 saatte bir değiştir. Belki faydasını görürsün.

canım benim kızda ara sıra uyumadığı oluyor.kollarını kundak şeklinde sarıyorum uyuyor.çok sıkı olmayacak.hafifçe sadece kollarını sarmayı dene.bugün dr kontrolümüze sordum sakıncası var mı diye.bacaklarını sarmadıktan sonra sıkıntı olmaz dedi.

selam kızlar...kızımı emzirdim ve yine yeniden kalan sütümü sağıyorum sizi okurken...alışkanlık oldu bu saatte bunları yapıp yatmak...dün neler olduğuna geçiyorum şimdi...sabah sabah annem geldi...okuyanlarınız bilir küstük biz...hiçbişey olmamış gibi...bozuktum tabi ama uzatmadım demekki pişman olmuş diye düşündüm...hiç bişeyde demedim,oda demedi...annem böyledir benim..afedersiniz ağzıma s.çr sonra çeker gider..konuşamazsında...konuşsan ağlar sızlar yine kavga edersin..pişman olursun dediğine diycene...neyse vefakar ananemiz aman kızıma şöyle bak aman böyle yapma dedi dedi durdu...şeytanlar neler dediler ama yinede sustum,sabrettim....neyse fazla kalmadı zaten 2de aşı olmaya gitcektik birlikte gittik.ben başında gece durem dedi...yorulma saol ben bakarım dedim...inceden almıştır herhald mesajı..a kadın 3 gün yapayanlızdım,2km uzaktasın,işin yok gücün yok,bakcağın kişi yok,sende yanlızsın nasıl vicdanın rahat ettide aramadın sormadın. meğer bu kadar düşünüyodun fedakardında dememek için gerçekten zor tutttum kendimi....neyse neyse neyse...sonra evine bıraktık bunu napalım... sonra aşımızı olduk kıyamam çok canı yandı yavrumun...içim üzüldü...hava güzeldi...kızımda arabaya binince uyyuyuverdi.. eşimde bebek arabasını alalımmı dedi..aldı pzara çıktık...ay bi için açıldı...rengarenk olmuş pazar...ben çıkmayalı çok olmuş pazara...halbuki haftanın 3 günü , çalışsamda öğle arası çatır çatır pazar gezen bi hatundum ben...ordanda sahil turu yaptık yine pusetimizle....ay çok hoşuma gitti...araba yeni ya yağ gibi kayıyo...hızlı hızlı yürüdüm sahili...çok mutlu oldum...kızım açıkmasaydı hiç eve giresimiz yoktu...arabadada emzirirdimde,belki ağrısı vardır rahat olsun diye girdik evede benim çok hoşuma gitti bu pusetle sahil turu olayı..evimede sahil 5 dakka...havalar güzelleşse kimse evde tutamıycak sanısam beni...
ayy ne yzadım be...sütümde bitti...bu kız kaçsın ve yatsın..inş buğünde hava güzel olsunda hepimiz dışarlara kaçalım kızlar..süper geliyo walla...size bol moralli,mutlu,bol sütlü ve bebeklerinizle huzurlu günler diliyorum...iyi bakın kendinize:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…