2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

julyetcım ben pıyer kardın almıstım 85 dı sanırım ps bılmem kac modelı gayet guzel tavsıye edebılırım on koltuga yanıma koyup emnıyet kemerıyle baglıyorum

kızlar anakucağı tavsiyesinde bulunan bütün arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler ve çok tşkler
sevim dediğin gibi o ana kucakları bebişlerin anne karnındaki pozisyonuna göre üretiliyomuş.ben de duymustum bunu ama sanırım herkes destek yapıyo beline.neyse ben bi alayım da o ikinci aşama ayy buarada o salak ve de azgın bayana da uyuz oldum yaa farkındamısınız bilmiyorum ama zaten bazı bayanlar yanında eşi veya sevgilisi olan erkeklere bakmaktan daha bi zevk alıyolar Allah topunu ıslah etsin.aminnnnnn
faygen annenin gelmesine çok sevindim canım.sen de alttan alarak en doğrusunu yapmışsın

cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

herkese günaydın şekerler
eşimle kahvaltımızı yaptık,geçmişi de okudum.işler tamam deerrmişim bugün annem gelecek.cuma dan beri görüşemedik.pek bi özledim.eminim o da Öyküyü çok özlemiştir :) dolayısıyla bugün pek giremem buraya.hadi siz de yazışmayın da temizlik yapın bütün gün

bende outlet defactodan aldımm dün ordaydımm:))siyah önden çıtçıtlı bir elbise aldım..hamişliğimde giydiğim tunikleri hep kaldırdım benn...sıkıldım yaa..hep aynı şeyleri giymektenn:)))forma gibi gelmeye başlamıştı artık:) ama senin konseptte aklıma gelmemişti hiççç..çaldım bile bu fikrii:)
şerbeti yapmadım henüz..bugun aktara uğruycamm..
sahilde yürüyüş olayı gerçekten süper oluyoo..insanı içi açılıyo..bende derinceeyimm..harikalar sahiline yakınım..oraya indim iki kez de ben sekayı tercih ediyorum:)))yürü yürü bitmiyoo:)

canım çok geçmiş olsunn..allah acil şifalar versinn..

canım sıkma canını..inan en yakının bile olsa bebeğinle başbaşa kalmak daha güzel ve daha özell:)))
onun için anenin yapmadıkları için canını hiççç sıkmaa

şekerlerrr günaydınnnnnn

benim toz şekerimm sabah uykusuna yattı..ben de gidiyim yatayımmm:))

bu arada bugun aşı varrrr:18::18:

Dün Misafirlerimi Ağırladım Dediğim Menüyü Eksiksiz Yaptım Tok Gelen Misafirlerim Yaptıklarımı Sildi Süpürdü Bi de Az Yapsaydım Halim Nice Olurdu :}

Neyse Afiyet Olsun Tabiki, Ben de Pratik Şeyler Yaptım Zaten KK 2011 Şubat Anneleri Sağolsun Bana Pratik Tarifler Verdiler

şimdi uzman tv deki doktor boşuna diyet yapmayın hormonlarınız dengesini bulmadı .diyet işe yaramaz tarzı bir cümle kurdu haberiniz olsun kızlar...diyet yapıp yapıp kilo veremezsek iyice moralimiz bozulur sonra (

evet evet işte ondan yoksa ben çok yemiyorum hormonlarım dengesini bulamadı dengesiz şey nolceeeekkk

Menünü calsammi ki perşembeye misafirlerim varrr

Çal Tabi Canım Misafirim Tok Gelmesine Rağmen Hüplettiler :}

Geçmiş Olsun Canım Acil Şifalar... Bugün Nasıl Oldu Yengen?

günaydın herkese...kızım erkenden uyandı..ve hala yatmadı..kucağımda sallarsam uyuyacak hemen..bende inat ettim sallamıyorum..anakucağına koydum..hafif bir sallantıda duruyor öyle..uyumazsa keyfi bilir:))))kollarım kopuyor valla..
sizler nasılsınız..bugün güneşin yüzünü nihayet görebildik..inş. sıcak olur bende dışarı çıkarım:)))

gunaydın kızlar dun cok buyuk bır aptallık yapıp yenı aldıgımız mamanın kutusunu okumadan ogluma mama verdım ama o mama devam sutuymus esım yanlıs almıs scocuk yemek ıstemedı zorla yedırdım sonradan aklıma geldı ustunu okumak dru aradım 60cc verdım bısey olurmu dıye kaka yapsın yapmassa durt bıraz glıserınlı fıtılle dedı poff ne saf bı anneyım ben yaaa

günaydınnnn
bnm erkekimde erkenden uyandı ve şuan uyumama mücadelesi veriyo bende inat ettim :) tostumuda yaptım bi yandan sizi okuyorum bi yandan yemek ayağımlada beşiği sallıyorum hahaha:)

günaydn kızlarr...2 gündür kızım gecesiyle gndzünü karıştırdııı..bende uykusuz her gece modundayım...geçmiş olsn nurcum Allah şifa versn yengene...kızlar ya dün chicconn kangurusuna bktım 199 tl dedi kadn kaldım öyleee çook phalı bende bi tane ucuzlardan var amaa koysam bşi olur mu kii bel boyun desteği faln yok yaa...bilemedm napsaam

günaydın kızlar
gece sürekli uykum bölündü ( gündüz korku filmşi seyrettimde )
2 saatte bir kızım uyandı sersem gibiyim
bir sürü iş var yine aamaaan hiç bitmiyor ya hergün aynı şey
çalışırken bundan az yoruluyordum
urdada hava güneşli ama vücut yorgun olunca enerjik olamıyor maalesef tek derdim kız uyusada bende yatsamanadizinde sallıyorum suan hemde yazıyorum o inat ben ondan inat!

öyle düşünme canım farketmemişsin herkesin başına gelebilir
bişey olmaz inşalah

ben koyuyorum canım çokta seviyor zaten bir seferde 15dk falan duruyor içinde çok tutmuyorum artık kafayı dik tutuyoruz nasılsa

günaydın cnm
oyy kıyamam yaa gece uykusu çok bölününce fena oluoyo insan bende beşiği ayağımla sallıyorum size laf yetiştiriyorum bi yandan daa ve bırakır bırakmaz gözünü açıyo yaabende ibat ettim uyucakkkkkkkkkkk

canım bence 199=200 çokkk
bende kanguru varr çok sık kullanılmıyooo bence..biz arabayı tercih ediyoruzz..şu ana kadar 1 kez dışarıy kanguruyla çıktımm rahat ama belli bir süre sonra yorucuu..bide uzun süre dışarda kalıcaksann uff..avm ye gidiyoz yemek yiycez bebiş kanguruda olmuyoo..evde kullansan desen ben keyfi bikez koydum oğlumu tezgaha, oraya buraya yaklaşamıyosunn...12 aylık hamiş gibisin düşünn:)

zaten kullanım ömrüde fazla dğil..bebekler şuanda 5-7 kilo arasındalarr..biraz daha büyüyüncee hiç koyulmazlarr..anneye yazıkk:)
yani nacizane tavsiyem okadar para vermee..alınca en fazla bi kaç kez kullanacaksın vee bitti:))

elinde varsa onla idare et derimm

günaydın kızlar nasılsınız? kuzularda iyidir inşallah:))
bir kaç gündür okuyup çıkıyorum.oğlum cok ilgi istiyor,oyun istiyo ,konuşmak istiyo.hep onunlayım.gaz sıkıntımız artık azaldı.uykuları düzene girdi maşallah.süt anneliğim devam ediyor.sağıp veriyorum bebeğe.allah daha cok versin olmayanlara versin inşallah:))uyudukça buraya koşuyorum.iyiki varsınız.çoook şey öğrendim sizden.acı tatlı paylaşımlarımız oldu.ben memleketimden uzakta,ailemden uzakta sizlerle büyütüyorum bebeğimi çok samimi söylüyorum.bişey olunca hemen size danışıyorum.bişey olduğunda ablam,eşim bile diyo sor bakalım kızlara diyehepinizden allah razı olsun.girmediğim zamanlar da aklım hep burda oluyor.hepinizi cok seviyorum

Son düzenleme:
dimii bencedee onca para vericem çokta kullanamıcam.bi de bu kanguruların bacak araları çok geniş yaa rahtsz etmz dimiibebişiii?bende amma çok soru sordum amaaa

canım masallah sıze sen hem kendı bebegını hem baska bır bebgımı doyuruyorsun bu ısın sırrı ne bızede soylermısın

benimki uydu
tam dalmasını bekliyorum

kesinlikle katılıyorum!

dimii bencedee onca para vericem çokta kullanamıcam.bi de bu kanguruların bacak araları çok geniş yaa rahtsz etmz dimiibebişiii?bende amma çok soru sordum amaaa
işte öyle geniş oldugu için kalça çıkığı olmasınıda engelliyormuş
ama sen yinede çok tutma içinde :)

sorgunlu ne büyük sevap işliyorsun Alah razı olsun vallahi

kalca gelısmı ıcın bacak aralarının cok olması gerekıyor zaten canım bende dun abımlerdekı kanguruyu denedım hıc rahat edemedım onunla aldım ama kulanacagımı sanmıyorum pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…