- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
julyetcım ben pıyer kardınalmıstım 85 dı sanırım ps bılmem kac modelı gayet guzel tavsıye edebılırım on koltuga yanıma koyup emnıyet kemerıyle baglıyorum
ben kullanıyorummm..kayınvalidem almışş..nenny baby
Sanalfile.com - Nenny Baby Eko Fonskiyonlu Ana Kuca - Gri Krmz, Nenny Baby Ana Kuca, Nenny Baby Fonksiyonlu Ana Kuca, Nenny Baby Eko Ana Kuca, Ana Kuca, Nenny Baby
bi kaç kuulancam diye sıkıntı yapmadımm..memnunum benn..altına şimdilik battaniye seriyorumm..hem arabada hem evde iyi oluyo
ana kucağından bahsetmişsiniz ben geçen doktora giderke koymuştum altına ince bi yastıkla destek yaptım ama doktor kızdı çocuklar anne karnındada eziş büzüşler bunlarda onlara göre yapılıyor yastığı koyma birdaha dedi bende o gün bugündür koymuyorum gerçekten emir daha rahat oluyor bide anakucağını arabaya koyucağımız zaman yola ters pozisyonda koymak lazımmış şuan ben hep düz istikamet koyuyordum ama iyi değilmiş herşey hızlı aktığı için tersten görmek daha faydalıymış
ayyy bu arada bişi anlatcam cumartesi günü marmara forma gittik ben kendime bi pantolon aldım kabine girdim eşim emirle bekliyor kabinin önünde kadının birinden bi ses geldi önce ayyyy sizin gözünüzde benmi var diyee lafı duyunca alel acele çıktım kabinden 25 yaşlarında bi hatun eşimin dibine girmiş adam köşeye sıkışmış bişeyde diyemedi beni görünce ama ben fıttırdım kadını parçalayacaktım adam tek olsa hadi diyecem yanında bebek var ne utanmaz insanlar var kadın bei görünce bi bozuldu bi bozuldu eşim suratımdan anladı hemen hayatım çok yakışmış benim bebeğimin annesine herşey yakışır dedi de kadın uzaklaştı mağaza çıkıı çok bakındım bulsaydım vay haline yani okadar çıldırmıştım
ben jenny baby diye bi şey almıştım 60 tl ye kraft yada kanzın yan ürünüymüş...hemm evde hem arabada gayet rahat kullanıyoruz ama altına destek yapıyorum...
hatta biz eşimle ucuza aldık o yüzden iyi olmadığıını desteğe ihtiyac duyduğumuzu zannediyorduk ama görüyorum ki diğerlerinden hiç bi farkı yok...zaten bunları en fazla bi sene kullanıcakmışız galiba...
kızlar anakucağı tavsiyesinde bulunan bütün arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler ve çok tşkler
sevim dediğin gibi o ana kucakları bebişlerin anne karnındaki pozisyonuna göre üretiliyomuş.ben de duymustum bunu ama sanırım herkes destek yapıyo beline.neyse ben bi alayım da o ikinci aşama
faygen annenin gelmesine çok sevindim canım.sen de alttan alarak en doğrusunu yapmışsın
kızlar moralim çok bozuk ya
9 gibi teyzem aradı gelinin yani yengemin ayakları tutulmuş yere basamıyormuş ambulans gelmiş öyle hastaneye kaldırmışlar annemle kardeşim apar topar hastaneye gittiler...bissürü film tomografi çekilmiş serum falan vermişler...doktorlar yürütmeye çalışmış yine yürüyememiş....3 tane çocuğu var en büyüğü lise 1 e gidio nolur duaedinn bişi olmasın....yengelerim arasında en çok onu severim kuzenimle evlendiğinde daha ben 4. sınıfa gidiyordum... ablam gibi yani
cnm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
herkese günaydın şekerler
eşimle kahvaltımızı yaptık,geçmişi de okudum.işler tamam