2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar daha öncede sormustum ama arada kaynadı
1 bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kac cıtcıtlı altına kac pantolon hırka yelek giydiriyormusunuz?
2kalca cıkıgı bir kere bakılıp normal cıktıktan sonra olma ihtimali varmı?diyorsunuz ya kanguru kalca cıkıgını önlüyor diye sonrada oluyormu bu kalca cıkıgı

cnm ben uzun kol çıtçıtlı penye badi üzerine takımın üstünü giydiriyorum
alttada bi penye ayaklı alt bide takımın altı oluyo yani alt üst iki kat giydiriyorum kalkıncada yelek takıyorum üzerine

merhaba... bende 2 kat giydiriyorum altta çıtçıtlı badi ayaklı alt üsttede takım... bende uyanınca yelek giydiriyorum...

bi çıtçıtlı bady, çorap, ayaklı pijama takımı giydiriyoru evde bide ya ince battaniyesine sarıyorum yada yelek giydiriyorum..

dışarı çıkarken markete vs üzerine kapşonlu kalın tulum giydiriyorum.. yaz gelse de badylerle kalsa da bacaklarını ısırsam yaaaaa

canım masallah sıze sen hem kendı bebegını hem baska bır bebgımı doyuruyorsun bu ısın sırrı ne bızede soylermısın

:))canım öyle aman aman bi sütüm yok.bebeğe az az sağıp veriyorum.çoğunluk mamayla besleniyor zaten doyurmuyorum yani.oğlumada yetiyor şükür.özel bişey yapmıyorum allah vergisi su içiyorum bol bol.allah hepimizin göğsünü bol bol sütle doldursun:))

kızlar anneme çok bozuğum telefonda atıştık gibi bişi oldu. anlatayım... 10 gün önce anneme deddimki görümcemin kızının nişanı var oda dediki emirhana ben bakarım siz gidersiniz durmaz şimdi orda zaten gece uykusuna erken yatıyor 9-10 gibi uyuyor neyse tamam dedim yanlız o hafta alışverişe gitmem gerekiyor hiçbirşeyim yok kilodan dolayı kıyafet almam lazım dedim tamam dedi ben gelir bir gün çocuğa bakaım sen işini halledersin dedi... bu hafta nişan geldi çattı 2 gün önce akşam annemi aradım gel alışverişe gideyim diye nişana kıyafet alayım dedim konuşmuştuk dedim... bana demezmi aaa ben onu unuttum babanla plan yaptık yazlığa gitcez hazır havada güneşli vs... ee dedim ben nolucam... demezmi ee maden neden geçen hafta almadın dedimki o zaman param yoktu başka zaman gidin kaçıyormu yazlık ala alaaa neyse yok efendim gitmeleri gerekiyormuş.. iyi dedim gidin siz canın sağolsun ne yapayım kırk yılda bir işim düştü neyse keyfini bozma dedim ne diyeyim oda iyi sen bilirsin dedi böyle işte bugün temizliğe yardımcım var 2 yıldır geliyor bana güvenilir bir teyze ona bırakacağım öğleden sonra ben bakarım sen canını sıkma aklın kalmasın falan dedi... başka çaremde yok zaten. off hala çok canım sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim

merhaba... bende 2 kat giydiriyorum altta çıtçıtlı badi ayaklı alt üsttede takım... bende uyanınca yelek giydiriyorum...

suan bende bir cııtcıtı badi altına corap ve penye alt üzerinede penye takım giydiriyorum banyo yaptıgında iki cıtcıtlı giydiriyorum gece yaptıysa.hani doktorlar diyor ya kendinizden 1 kat fazla giydirin diye ben içime atlet üzerime kazak giyiyorum hatta cogu zaman hırkada oluyor o zaman fazla giydirmiş olmuyoruz aynı giymiş oluyor üşüyormu acaba diyorum birde ben cok üşürüm 25derecede bogazlı kazak ve hırkayla üşüyen biriyim kızımda hep üşüyecekmş gibi geliyor

günaydın canlaaaarrr...
normalde elvni kollarını bağlayıp yatırıyordum geceleri 5 buçuk emişmesinden sonra uyanıyordu bu sabah emdikten sonra fatmanın dediği gibi eşimle aramıza yüzüstü yatırdım 9 a kadar uyuduk ikimizde babamız işe giderken ikimizi de öptüde öyle uyandık

zorllaa emmeye devam ediyo saç kurutmayla emdi uyudu sonra
bende epeyce iş yaptım frında tavuk yaptım karnıyarık yaptım dolma içi hazırlayıp dondurucuya attım sonranonu emzirdim uykusunda banyomu yaptım ama uyanacak diye aklım gitti neyseki uyanmadı

öğlen sağlık ocağına gidip rotavirüsü yaptırıcam ama ebe yanlış söylemiş diğerleriyle aynı gün vurulması gerekirdi dedi doktorumuz.şimdi 1hafta sonra vurulmuş olacak ama olsun yaptırın dedi

çok şanslısın şimdi deniz kenarında oğlumla yürüyüş yapmak için neler vermezdim. ama burda kaç gündür sorun yaşıyoruz kepenkler bugünde kapalı evde içecek su yok ve alamıyoruz dışarı zaten çıkılmıyo evimizin dibinde panzerler vs. çok mutsuzuz dışarı çıkabilenler şükredin halinize...

ya ne kadar sevap Allah razı olsun
tamam canım olsun ne yapalım öyle öyle büyüyecekler..
canım sen nerdeydin olsun ne yapalım kader

valla ben evde sadece hastane için aldığım lohusa/emzirme pijamasıyla duruyorum incecik bizim ev sıcak galiba.. keşke daha çok alsaydım bu pijamadan hiçbir kıyafetim emzirmeye müsait değil mlesef zor oluyor

canım ben ıkı kat gıyrıdyorum....ıcıne cıtcıtlı badısı uzerıne normal bır bady,altınada altlık uzerınede pıjaması yada esofmanı yada pantolounu uzerındede yelek gıydırıyrum.....kalca cıkıklıgı ıcın bısey duymadım ama bende merak ettım sımdı bak....

canım kendi ailenden biri bişey yapınca daha çok üzülüyo insan. benim de babam hamileliğimşn son 3 ayından itibaren çok çok üzdü beni ve üzmeye devam ediyor. eşimin ailesi olsa takmam ama kendi ailem olunca çok canım sıkılıyor bu duruma.

canım nerde otruyorsun sen?

ben doğubayazıttayım 3 yıl var burdan gitmemize...
gec sormusum ama okudum cevabını saglık olsun canım anlıyorum senı bızde mardınde bulunmustuk bır sure orasıda oyleydı can sıkıcı yerler sehırden uzak zaman cabuk gecer canım sıkma canını arada memlekete gelıp sıkıntını gecırmeye calıs

bun arada oğlum 3. ayına yeni girdi kanguru kullanmamızda bi sakınca var mıdır? ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyo acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…