kızlar daha öncede sormustum ama arada kaynadı
1 bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kac cıtcıtlı altına kac pantolon hırka yelek giydiriyormusunuz?
2kalca cıkıgı bir kere bakılıp normal cıktıktan sonra olma ihtimali varmı?diyorsunuz ya kanguru kalca cıkıgını önlüyor diye sonrada oluyormu bu kalca cıkıgı
cnm ben uzun kol çıtçıtlı penye badi üzerine takımın üstünü giydiriyorum
alttada bi penye ayaklı alt bide takımın altı oluyo yani alt üst iki kat giydiriyorum kalkıncada yelek takıyorum üzerine
kızlar daha öncede sormustum ama arada kaynadı
1 bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kac cıtcıtlı altına kac pantolon hırka yelek giydiriyormusunuz?
2kalca cıkıgı bir kere bakılıp normal cıktıktan sonra olma ihtimali varmı?diyorsunuz ya kanguru kalca cıkıgını önlüyor diye sonrada oluyormu bu kalca cıkıgı
canım masallah sıze sen hem kendı bebegını hem baska bır bebgımı doyuruyorsun bu ısın sırrı ne bızede soylermısın
cnm ben uzun kol çıtçıtlı penye badi üzerine takımın üstünü giydiriyorum
alttada bi penye ayaklı alt bide takımın altı oluyo yani alt üst iki kat giydiriyorum kalkıncada yelek takıyorum üzerine
merhaba... bende 2 kat giydiriyorum altta çıtçıtlı badi ayaklı alt üsttede takım... bende uyanınca yelek giydiriyorum...
bi çıtçıtlı bady, çorap, ayaklı pijama takımı giydiriyoru evde bide ya ince battaniyesine sarıyorum yada yelek giydiriyorum..
dışarı çıkarken markete vs üzerine kapşonlu kalın tulum giydiriyorum.. yaz gelse de badylerle kalsa da bacaklarını ısırsam yaaaaa
selam kızlar...kızımı emzirdim ve yine yeniden kalan sütümü sağıyorum sizi okurken...alışkanlık oldu bu saatte bunları yapıp yatmak...dün neler olduğuna geçiyorum şimdi...sabah sabah annem geldi...okuyanlarınız bilir küstük biz...hiçbişey olmamış gibi...bozuktum tabi ama uzatmadım demekki pişman olmuş diye düşündüm...hiç bişeyde demedim,oda demedi...annem böyledir benim..afedersiniz ağzıma s.çr sonra çeker gider..konuşamazsında...konuşsan ağlar sızlar yine kavga edersin..pişman olursun dediğine diycene...neyse vefakar ananemiz aman kızıma şöyle bak aman böyle yapma dedi dedi durdu...şeytanlar neler dediler ama yinede sustum,sabrettim....neyse fazla kalmadı zaten 2de aşı olmaya gitcektik birlikte gittik.ben başında gece durem dedi...yorulma saol ben bakarım dedim...inceden almıştır herhald mesajı..a kadın 3 gün yapayanlızdım,2km uzaktasın,işin yok gücün yok,bakcağın kişi yok,sende yanlızsın nasıl vicdanın rahat ettide aramadın sormadın. meğer bu kadar düşünüyodun fedakardında dememek için gerçekten zor tutttum kendimi....neyse neyse neyse...sonra evine bıraktık bunu napalım... sonra aşımızı olduk kıyamam çok canı yandı yavrumun...içim üzüldü...hava güzeldi...kızımda arabaya binince uyyuyuverdi.. eşimde bebek arabasını alalımmı dedi. .aldı pzara çıktık...ay bi için açıldı...rengarenk olmuş pazar...ben çıkmayalı çok olmuş pazara...halbuki haftanın 3 günü , çalışsamda öğle arası çatır çatır pazar gezen bi hatundum ben.. .ordanda sahil turu yaptık yine pusetimizle....ay çok hoşuma gitti...araba yeni ya yağ gibi kayıyo...hızlı hızlı yürüdüm sahili. ..çok mutlu oldum...kızım açıkmasaydı hiç eve giresimiz yoktu...arabadada emzirirdimde,belki ağrısı vardır rahat olsun diye girdik evede benim çok hoşuma gitti bu pusetle sahil turu olayı..evimede sahil 5 dakka...havalar güzelleşse kimse evde tutamıycak sanısam beni...
ayy ne yzadım be...sütümde bitti...bu kız kaçsın ve yatsın..inş buğünde hava güzel olsunda hepimiz dışarlara kaçalım kızlar..süper geliyo walla...size bol moralli,mutlu,bol sütlü ve bebeklerinizle huzurlu günler diliyorum...iyi bakın kendinize:87:
ya ne kadar sevap Allah razı olsun:))canım öyle aman aman bi sütüm yok.bebeğe az az sağıp veriyorum.çoğunluk mamayla besleniyor zaten doyurmuyorum yani.oğlumada yetiyor şükür.özel bişey yapmıyorum allah vergisisu içiyorum bol bol.allah hepimizin göğsünü bol bol sütle doldursun:))
tamam canım olsun ne yapalım öyle öyle büyüyecekler..kızlar anneme çok bozuğum telefonda atıştık gibi bişi oldu. anlatayım... 10 gün önce anneme deddimki görümcemin kızının nişanı var oda dediki emirhana ben bakarım siz gidersiniz durmaz şimdi orda zaten gece uykusuna erken yatıyor 9-10 gibi uyuyor neyse tamam dedim yanlız o hafta alışverişe gitmem gerekiyor hiçbirşeyim yok kilodan dolayı kıyafet almam lazım dedim tamam dedi ben gelir bir gün çocuğa bakaım sen işini halledersin dedi... bu hafta nişan geldi çattı 2 gün önce akşam annemi aradım gel alışverişe gideyim diye nişana kıyafet alayım dedim konuşmuştuk dedim... bana demezmi aaa ben onu unuttum babanla plan yaptık yazlığa gitcez hazır havada güneşli vs... ee dedim ben nolucam... demezmi ee maden neden geçen hafta almadındedimki o zaman param yoktu başka zaman gidin kaçıyormu yazlık ala alaaa neyse yok efendim gitmeleri gerekiyormuş.. iyi dedim gidin siz canın sağolsun ne yapayım kırk yılda bir işim düştü neyse keyfini bozma dedim ne diyeyim oda iyi sen bilirsin dedi böyle işte bugün temizliğe yardımcım var 2 yıldır geliyor bana güvenilir bir teyze ona bırakacağım öğleden sonra ben bakarım sen canını sıkma aklın kalmasın falan dedi... başka çaremde yok zaten. off hala çok canım sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim
canım sen nerdeydin olsun ne yapalım kaderçok şanslısın şimdi deniz kenarında oğlumla yürüyüş yapmak için neler vermezdim. ama burda kaç gündür sorun yaşıyoruz kepenkler bugünde kapalı evde içecek su yok ve alamıyoruz dışarı zaten çıkılmıyo evimizin dibinde panzerler vs. çok mutsuzuz dışarı çıkabilenler şükredin halinize...
suan bende bir cııtcıtı badi altına corap ve penye alt üzerinede penye takım giydiriyorum banyo yaptıgında iki cıtcıtlı giydiriyorum gece yaptıysa.hani doktorlar diyor ya kendinizden 1 kat fazla giydirin diye ben içime atlet üzerime kazak giyiyorum hatta cogu zaman hırkada oluyor o zaman fazla giydirmiş olmuyoruz aynı giymiş oluyor üşüyormu acaba diyorum birde ben cok üşürüm 25derecede bogazlı kazak ve hırkayla üşüyen biriyim kızımda hep üşüyecekmş gibi geliyor
canım ben ıkı kat gıyrıdyorum....ıcıne cıtcıtlı badısı uzerıne normal bır bady,altınada altlık uzerınede pıjaması yada esofmanı yada pantolounu uzerındede yelek gıydırıyrum.....kalca cıkıklıgı ıcın bısey duymadım ama bende merak ettım sımdı bak....kızlar daha öncede sormustum ama arada kaynadı
kızlar anneme çok bozuğum telefonda atıştık gibi bişi oldu. anlatayım... 10 gün önce anneme deddimki görümcemin kızının nişanı var oda dediki emirhana ben bakarım siz gidersiniz durmaz şimdi orda zaten gece uykusuna erken yatıyor 9-10 gibi uyuyor neyse tamam dedim yanlız o hafta alışverişe gitmem gerekiyor hiçbirşeyim yok kilodan dolayı kıyafet almam lazım dedim tamam dedi ben gelir bir gün çocuğa bakaım sen işini halledersin dedi... bu hafta nişan geldi çattı 2 gün önce akşam annemi aradım gel alışverişe gideyim diye nişana kıyafet alayım dedim konuşmuştuk dedim... bana demezmi aaa ben onu unuttum babanla plan yaptık yazlığa gitcez hazır havada güneşli vs... ee dedim ben nolucam... demezmi ee maden neden geçen hafta almadındedimki o zaman param yoktu başka zaman gidin kaçıyormu yazlık ala alaaa neyse yok efendim gitmeleri gerekiyormuş.. iyi dedim gidin siz canın sağolsun ne yapayım kırk yılda bir işim düştü neyse keyfini bozma dedim ne diyeyim oda iyi sen bilirsin dedi böyle işte bugün temizliğe yardımcım var 2 yıldır geliyor bana güvenilir bir teyze ona bırakacağım öğleden sonra ben bakarım sen canını sıkma aklın kalmasın falan dedi... başka çaremde yok zaten. off hala çok canım sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim
ya ne kadar sevap Allah razı olsun
tamam canım olsun ne yapalım öyle öyle büyüyecekler..
canım sen nerdeydin olsun ne yapalım kader
canım nerde otruyorsun sen?çok şanslısın şimdi deniz kenarında oğlumla yürüyüş yapmak için neler vermezdim. ama burda kaç gündür sorun yaşıyoruz kepenkler bugünde kapalı evde içecek su yok ve alamıyoruz dışarı zaten çıkılmıyo evimizin dibinde panzerler vs. çok mutsuzuz dışarı çıkabilenler şükredin halinize...
canım nerde otruyorsun sen?
yazın da mı ordasın canım yaz tatiline az kaldıben doğubayazıttayım 3 yıl var burdan gitmemize...
gec sormusum ama okudum cevabını saglık olsun canım anlıyorum senı bızde mardınde bulunmustuk bır sure orasıda oyleydı can sıkıcı yerler sehırden uzak zaman cabuk gecer canım sıkma canını arada memlekete gelıp sıkıntını gecırmeye calısben doğubayazıttayım 3 yıl var burdan gitmemize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?