yazın da mı ordasın canım yaz tatiline az kaldı
gec sormusum ama okudum cevabını saglık olsun canım anlıyorum senı bızde mardınde bulunmustuk bır sure orasıda oyleydı can sıkıcı yerler sehırden uzak zaman cabuk gecer canım sıkma canını arada memlekete gelıp sıkıntını gecırmeye calıs
anladım bari bu yaz azıcık istediğin gibi olsaydı..yazın eşimin memleketinde oluyoruz orası daha beter kvalidemle aramız bozuldu ve ben ordada evden çıkamıyorum hayatımın en güzel yılları böyle bitiyo ve ben bişey yapamıyorum maalesef...
canım bızımde basladı az ama var kepek gıbı sankı...tam tepesınde...ben sımdılık bsey yapmıyorum gecer heralde.....emzırme sorusuna gelınce ahhhh ahhhh dıyorumKızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..
Bir de Kaç Saatte Bir Ve Kaç Dakika Emziriyorsunz? Her Seferinde İki Göğsünüzü de Emziriyormusunuz?
Benimki Göğsümde en fazla 20dk dayanabiliyor uyuyor sonra hemen acıkıyor peşimi bırakmıyor bu yakışıklı
allah yardımcın olsun ama uzulme bebegınle kafanı dagıt....herkesın kendıne gıore boyle sorunları oluyor maalesefyazın eşimin memleketinde oluyoruz orası daha beter kvalidemle aramız bozuldu ve ben ordada evden çıkamıyorum hayatımın en güzel yılları böyle bitiyo ve ben bişey yapamıyorum maalesef...
3 yıl daha sabredeceğiz yapacak bişey yok... memleketime çoook uzağım 20 saat mesafe.
Kızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..
Bir de Kaç Saatte Bir Ve Kaç Dakika Emziriyorsunz? Her Seferinde İki Göğsünüzü de Emziriyormusunuz?
Benimki Göğsümde en fazla 20dk dayanabiliyor uyuyor sonra hemen acıkıyor peşimi bırakmıyor bu yakışıklı
anladım bari bu yaz azıcık istediğin gibi olsaydı..
bende bir cııtcıtı badi altına penye alt üzerinede penye en üstede tulum giydiriyorumkızlar daha öncede sormustum ama arada kaynadı
1 bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz yani kac cıtcıtlı altına kac pantolon hırka yelek giydiriyormusunuz?
2kalca cıkıgı bir kere bakılıp normal cıktıktan sonra olma ihtimali varmı?diyorsunuz ya kanguru kalca cıkıgını önlüyor diye sonrada oluyormu bu kalca cıkıgı
bazen annelerle arada böyle şeyler oluyor bozma moralinikızlar anneme çok bozuğum telefonda atıştık gibi bişi oldu. anlatayım... 10 gün önce anneme deddimki görümcemin kızının nişanı var oda dediki emirhana ben bakarım siz gidersiniz durmaz şimdi orda zaten gece uykusuna erken yatıyor 9-10 gibi uyuyor neyse tamam dedim yanlız o hafta alışverişe gitmem gerekiyor hiçbirşeyim yok kilodan dolayı kıyafet almam lazım dedim tamam dedi ben gelir bir gün çocuğa bakaım sen işini halledersin dedi... bu hafta nişan geldi çattı 2 gün önce akşam annemi aradım gel alışverişe gideyim diye nişana kıyafet alayım dedim konuşmuştuk dedim... bana demezmi aaa ben onu unuttum babanla plan yaptık yazlığa gitcez hazır havada güneşli vs... ee dedim ben nolucam... demezmi ee maden neden geçen hafta almadındedimki o zaman param yoktu başka zaman gidin kaçıyormu yazlık ala alaaa neyse yok efendim gitmeleri gerekiyormuş.. iyi dedim gidin siz canın sağolsun ne yapayım kırk yılda bir işim düştü neyse keyfini bozma dedim ne diyeyim oda iyi sen bilirsin dedi böyle işte bugün temizliğe yardımcım var 2 yıldır geliyor bana güvenilir bir teyze ona bırakacağım öğleden sonra ben bakarım sen canını sıkma aklın kalmasın falan dedi... başka çaremde yok zaten. off hala çok canım sıkılıyor sizinle paylaşmak istedim
ooyyy becerikli arkadaşım benimmmgünaydın canlaaaarrr...
normalde elvni kollarını bağlayıp yatırıyordum geceleri 5 buçuk emişmesinden sonra uyanıyordu bu sabah emdikten sonra fatmanın dediği gibi eşimle aramıza yüzüstü yatırdım 9 a kadar uyuduk ikimizde babamız işe giderken ikimizi de öptüde öyle uyandık
zorllaa emmeye devam ediyo saç kurutmayla emdi uyudu sonra
bende epeyce iş yaptım frında tavuk yaptım karnıyarık yaptım dolma içi hazırlayıp dondurucuya attım sonranonu emzirdim uykusunda banyomu yaptım ama uyanacak diye aklım gitti neyseki uyanmadı
öğlen sağlık ocağına gidip rotavirüsü yaptırıcam ama ebe yanlış söylemiş diğerleriyle aynı gün vurulması gerekirdi dedi doktorumuz.şimdi 1hafta sonra vurulmuş olacak ama olsun yaptırın dedi
çok şanslısın şimdi deniz kenarında oğlumla yürüyüş yapmak için neler vermezdim. ama burda kaç gündür sorun yaşıyoruz kepenkler bugünde kapalı evde içecek su yok ve alamıyoruz dışarı zaten çıkılmıyo evimizin dibinde panzerler vs. çok mutsuzuz dışarı çıkabilenler şükredin halinize...
ben kullanıyorum ama 15dk dan fazla tutmamaya çalışıyorumbun arada oğlum 3. ayına yeni girdi kanguru kullanmamızda bi sakınca var mıdır? ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyo acaba?
konak olmuş olabilirKızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..
Kızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..
allah yardımcın olsun ama uzulme bebegınle kafanı dagıt....herkesın kendıne gıore boyle sorunları oluyor maalesef
Canım Benim Yaa Allah Yardımcın Olsun.. Allah Sabır Versin ve Bu Sabrının da Mükafatını Kat Kat Versin İnşallah..
bir tarif de ben vereyim
benim çok sık yaptığım light bir şey ama çoooookk güzell :)
2 kaşık tereyağla (sıvı da oluyor) 4 kaşık hafif tepeleme unu birbirine yediriyorum el mikseriyle (ateşte)
üzerine 1 su bardağı şekeri katıp karıştırıp
1lt sütü döküyorum ve kaynayıncaya kadar karıştırıyorum yüxek ateşte
kaynayınca da dikdörtgen borcama döküyorum
üstüne de enfes tarçın serpiyorum buzdolabına koyup soğutuyorum
borcamın zeminin yapışmasın diye ıslatıyorum
biz bunu çok seviyoruz hem süt içmiş oluyoruz hem yağ pek yok şekerini daha az da koyabilirsiniz
geçmiş olsun canım dualarımız yengenlekızlar moralim çok bozuk ya
9 gibi teyzem aradı gelinin yani yengemin ayakları tutulmuş yere basamıyormuş ambulans gelmiş öyle hastaneye kaldırmışlar annemle kardeşim apar topar hastaneye gittiler...bissürü film tomografi çekilmiş serum falan vermişler...doktorlar yürütmeye çalışmış yine yürüyememiş....3 tane çocuğu var en büyüğü lise 1 e gidio nolur duaedinn bişi olmasın....yengelerim arasında en çok onu severim kuzenimle evlendiğinde daha ben 4. sınıfa gidiyordum... ablam gibi yani
kızlr bende bir tarif vereceğim eksik kalmamam lazım
prenses tacı
1. malzeme
3 su bardağı meyve suyu(karışık veya vişne)
6 yemek kaşığı şeker
4 yemek kaşığı nişasta
bunlar muhallebi kıvamında pişirilir ve borcama dökülür üstüne petibör dizilir
2. malzeme
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı nişasta
bunlarda muhallebi kıvamında pişirilir ocaktan almaya yakın içine 1 yemek kaşığı hindistan cevizi ve 1 tane vanilya konulur.
diğer malzemenin üzerine dökülür.soğuk servis edilir.
hem çok lezzetli hemde sıfır yağ var tavsiye edilir...
kızlar biz bu kanguruyu kullanıyoruz kırmızısını 40 günlükten beri çok çok menunum sağlam eşim takıyor alışveriş merkezinden falan ben de keyfime bakıyorum 30 tlye almıştık düşüne olursa aklınızda olsunEki Görüntüle 185377
canım onun adı konak denir.beyaz beyaz kabuk baglar yayılır.bende 2 haftadır onunla baş ediyorum.zeytinyağı silip banyo yapatıracaksın.birde bebek yagı sürülüyor.başka ilacı yok.
canım onun adı konak denir.beyaz beyaz kabuk baglar yayılır.bende 2 haftadır onunla baş ediyorum.zeytinyağı silip banyo yapatıracaksın.birde bebek yagı sürülüyor.başka ilacı yok.
ama bızımkınde oyle kabuk falan yokkkkk sadece kepek gıbı okadar aynı bıldıgın kepek odamı konak yoksaaaaaaaa?????????kucuk kucuk bıldıgın kepek gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?