2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..

Bir de Kaç Saatte Bir Ve Kaç Dakika Emziriyorsunz? Her Seferinde İki Göğsünüzü de Emziriyormusunuz?

Benimki Göğsümde en fazla 20dk dayanabiliyor uyuyor sonra hemen acıkıyor peşimi bırakmıyor bu yakışıklı

3 yıl daha sabredeceğiz yapacak bişey yok... memleketime çoook uzağım 20 saat mesafe.

canım bızımde basladı az ama var kepek gıbı sankı...tam tepesınde...ben sımdılık bsey yapmıyorum gecer heralde.....emzırme sorusuna gelınce ahhhh ahhhh dıyorumhayal oldu emzırmek okadar özledım kı sut gelıp gogsume yapısmasını dokunmasını agzında bırakıp uyumasını bıle.....kısmet.....cevap veremeyecegım bu soruya canım:)

kızlar biz bu kanguruyu kullanıyoruz kırmızısını 40 günlükten beri çok çok menunum sağlam eşim takıyor alışveriş merkezinden falan ben de keyfime bakıyorum 30 tlye almıştık düşüne olursa aklınızda olsun

yazın eşimin memleketinde oluyoruz orası daha beter kvalidemle aramız bozuldu ve ben ordada evden çıkamıyorum hayatımın en güzel yılları böyle bitiyo ve ben bişey yapamıyorum maalesef...
allah yardımcın olsun ama uzulme bebegınle kafanı dagıt....herkesın kendıne gıore boyle sorunları oluyor maalesef

benim bebekleriminde kafası soyuluyor. oğlumda daha fazla. banyo yaptırmadan yarım saat önce badem yağını kafasına sür sonra yıkadıktan sonrda yumuşak bir fırça ile tara. doktor bana öyle dedi. iyide geldi. bir de şampuan olarak sebamedin ürünlerini kullanmamı söyledi doktor.

anladım bari bu yaz azıcık istediğin gibi olsaydı..

oğlum olmasa napardım bilmiyorum onun bi gülüşü bütün dertleri unutturuyo bana. Rabbim herkese tattırsın bu muhteşem duyguyu. eşimi de çok aşırı seviyorum ama oğlum bi başka...duymasın bizimki

uyku tutmadı kendimi işe verdim i bakayımda buraya:)

bende bir cııtcıtı badi altına penye alt üzerinede penye en üstede tulum giydiriyorum
kalça çıkıgı normal çıktıysa 3. ay tekrar ultrasonda bakılacak
olma ihtimali var yani

bazen annelerle arada böyle şeyler oluyor bozma moralini
bizimkiler hiç yanımızda değil bak
bi kenarda bırakabileceğin komşu vs samimi biri olmalı mutlaka:)

ooyyy becerikli arkadaşım benimmm

biz rotavirüs vurdurmadık dr tavsiye etmedi
eşimde izin vermedi bana kalsa vurdururdum ama koruyuculuğu 1 yılmış zaten

Allah kolaylık versin canım çok zor ya
sende bize takıl işte:))

bun arada oğlum 3. ayına yeni girdi kanguru kullanmamızda bi sakınca var mıdır? ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyo acaba?
ben kullanıyorum ama 15dk dan fazla tutmamaya çalışıyorum

konak olmuş olabilir
benim kızdada var
bu seferki banyosunda karbonat+zeytinyag yapacağım banyodan önce
konağı tanımıyorsan önce dr a göster sen:)

canım onun adı konak denir.beyaz beyaz kabuk baglar yayılır.bende 2 haftadır onunla baş ediyorum.zeytinyağı silip banyo yapatıracaksın.birde bebek yagı sürülüyor.başka ilacı yok.

bide bunu deniyim bakalım yapabilicekmiyim
geçmiş olsun canım dualarımız yengenle

ay ben çoook beceriksizim okuyunca heveslenip yaptım hiç katılamşmadı muhallebi bile yapamıyorum yaaaa halam küçükken derdide aman derdim elimdem kör eşşek saman yemez benim

Son düzenleme:

çok rahat evet
öyle çok paralar vermeye hiç gerek yok bence
benimkide bundan

ya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom

canım onun adı konak denir.beyaz beyaz kabuk baglar yayılır.bende 2 haftadır onunla baş ediyorum.zeytinyağı silip banyo yapatıracaksın.birde bebek yagı sürülüyor.başka ilacı yok.

hadi yaa hiç duymamıştım görmemiştim bebe yağı süriyim bari ben de saçları yağlı kalır diye sürmyordum bebek yağı..

ama bızımkınde oyle kabuk falan yokkkkk sadece kepek gıbı okadar aynı bıldıgın kepek odamı konak yoksaaaaaaaa?????????kucuk kucuk bıldıgın kepek gıbı

ama bızımkınde oyle kabuk falan yokkkkk sadece kepek gıbı okadar aynı bıldıgın kepek odamı konak yoksaaaaaaaa?????????kucuk kucuk bıldıgın kepek gıbı

öyleymiş şimdi netten baktım ama hastalık falan değilmiş tedavi falan gerektirmiyormuş bebek fırçasıyla hafif hafif temizlicem ben şimdi..

canım konak olmasın bizde 1defa oldu doktor bebe yagı sür basına sonra konak taragıyla (sık uclu yumusak tarak) tara yıka dedi yaptım gcti tekrar olmadı annemde sonra eske zeytinyagı sürseydin daha saf sonucta demişti ikisiylede oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…