2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızım uyandııııııı.asıya gıdecegız..gecenkı asıda huyu degısmıstı bunda ne olacak baaklım

hemen yıkamak gerekir mi? ben şimdi sürdüm de yağlı kaldı saçı tek başımayım yıkayamam da hemen.. bişey olur mu?

hemen yıkamasanda olur bence.bazen duruyo hemen yıkamıyorum ben. sabah sürdüm akşama yıkıcam çünkü ev soğuk kaloriferler akşam yanıyo ondan yani.

selam kızlar

ayy bu çocuk uykusu çok gelipte uyuyamayınca çıldırıyoo ağlıyoo yatmıyoo kucakta durmak istiyooo.neyse şimdi sakinledide annem anakucağında sallıyo uyuyacak heralde

valla kucağada alıştı sallamayada alıştıı banada alıştıı alıştıda alıştıı.

hani şuna alıştırma buna alıştırma diye ahkam kesenler oluyo ya boğazlarına yapışasım geliyoo ayy ben bayılıyom sanki alıştırmayaaa.herkes ordinaryüs profesör olmuş anammm herkes herşeyi pek biliyo yok efendim "benim kaynımın eltisinin görümcesininde bi çocuğu var oda böyleydi şunu şunu yaptık...." gibiisinden başlayan muhabbetler beni fena baydııı.

kabul edin artık eeyyy ahaliii her bebek farklıdırrrr yaaaa

ayyhh bana gelldiler yineee

canım devam sütü almış derken neyi kasdettin..ya da şöyle sorayım mama olarak ne veriyorsunuz ki..aptamil 1 numara doğumdan itibaren yazan dan almıştım..o devam sütümü oluyo..kafam karıştı şimdi

slm kızlar ben dün akşam çok fenaydım
eşim çağla almıştı pazardan sadece 1 tane yıkamadan yedim ve zehirlendim ishal mide bulantısı bi üşüme önce ne olduğunu anlamdım sabah kardeşimle konuştuk meğer bi kaç gün öncede aynı şeyler ona olmuş heralde fazla ilaçlamışlar ay çok fenaydım neyseki şimdi iyiyim yarın misafir var poğaçamı yaptım kurabiyemide ama evi süpürüp silmek lazım hem çk halsizim hem umay izin vermiyo neyse akşam eşim gelincede evi süpürürüz artık
ay ben gidip uzanayım valla hala bi tuhafım

aptamil 1 numara bebek sütü oluyor. doğumdan itibaren 6.aya kadar kullanılıyor. aptamil 2 ve aptamil 3 devam sütü oluyor. aptamil 2 numara 6-9 aylar arası, aptamil 3 ise 9-12 aylar arası kullanılıyor.

merhaba güzel anneler, geçmişe bakıp geldim.

panço yok ama örme battaniyemiz var bir tane melocum ben de onunla sarmayı deneyeyim. thanks cicim

benimki kollarını sardırmıyor yatarken, uyuyakaldıysa bile sarınca biraz sonra uyanıp açmaya çalışıyor o yüzden sarmıyorum. ama dediğin doğru sürekli uyandırıyor kendini. aç gitsin böyle böyle alışacaklar çaresi yok

heee bide kanguru konuşulmuş ben kanguruya koyduktan sonra battaniyesini sarıyorum bacaklarının arasına beline filan geçiriyorum aradan rahat oluyor
alakasız mesajından alıntı yapmışım neyse)) o kadını yolsaydın orda aklı başına gelsin; bi daha bulaşmasın elin evli barklı çocuklu adamlarına

çok geçmiş olsun inş. şimdi daha iyidir geçicic bir durumdur belki...
ben koyuyorum canım çokta seviyor zaten bir seferde 15dk falan duruyor içinde çok tutmuyorum artık kafayı dik tutuyoruz nasılsa
büyğyorlar annesi) ben diyorum daha bir ayda kafa tutmaya başladı bunlar yandık ki ne yandık...

maşallah bolbol sütün olsun iki yavrucuk da tosuncuk olsun

ben altına bir çıtçıtlı bir ince alt ve çorap üste de penye takım giydiriyorum. uzun süre uyanık kalıyorsa gündünzleri falan ince battaniyeye sarıyorum yelek denedim ama giydir çıkar zor geldi battaniyeyle devam

takma diycem ama kendi annesi olunca daha zor geliyor insana. neyse kadının varmış en azından işini halledersin.

ben yazmıştım canım ikisi de canlı aşı olduğu için bcg ile yanı gün olmalı diye ama görmed,in sanırım. neyse şimdiden geçmiş olsun elvin hanıma

allah sabır versin canım, 3 yıl sonra inş istediğin bir yere çıkar tayininiz rahat edersiniz.

kabuk olduğunda johnson babynin bebe losyonunu sürüp az bekletip yıkamıştım birkaç sefer yapınca geçti.
emzirme konusuna gelince kimseyle kıyaslama ben de dert ediyorum ama dr.una sor kilo alımına göre sana dk. söyler.
benimki 5-6 dk bir göğsümü emiyor sonra gaz çıkarıp kusmasın diye az dik tuttup altını alıyorum sonra tekrar diğer göğsümü 5-6dk emiyor. sen 20dk demişsin yani ona göre bizimki çok az ama benim bebiş biraz hızlı emiyor her emmeden sonra göğsümü boşaltmış oluyor.ve 2, 2 buçuk saat aç kalabiliyor ondan sonra acıkıyor.
dr.uma göre emme süresi için kilo alımına ve iki beslenme arası ne kadar dayandığına bakmak gerekirmiş her bebek farklı emer kimi 5 dk kimi 40 dk diyor.

kafasını yıkıycam artık yapcak bişey yok bana da antreman olur :}
teksen yıkamak zor olur belki sabunlu bir bezle silip sonra datemiz suyla silersen idare eder banyoya kadar canım

çooook biliyorlar onlar, böyle diyenler de bebeğini ayağında sallayanlar salıcak kuranlar vs vs. sonradan pişman olup bize akıl veriyorlar. ay canım dua et annene hala yanında...bir aydır yalnızım öncesinde k.v burdaydı onu bile arıyorum ne çok yardımı varmış tek başına daha zor inanki...

ahhh ahhh annem bu akşam gidiyoo birkaç gün abimde kalacak sonra çuvvvv memleketee.nasıl üzülüyorum anlatamam.,

ben artık yeni doğum yaptım dicem çünkü asıl şimdi başlıyooo

az önce bavulunu hazırlıyodu metehanda mızıklıyodu ağlıyodu kaptım kucağıma kapısının önüne geldimm " evet oğlum anneanne gidiyo bak bi görüyomusun dedim.anne bakl mete sen gidiyon diye ağlıyo bidaaha düşün " dedimm ama annem yemedii tabiii çocuğu alet etme didi

kız şükret bu kadar zaman yanındaydı ne güzel bizimki 40ı gördü gitti :}

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...bugün düne göre biraz dha iyiymiş ama tam düzelmemiş malesef...emar falan çekilcekti bugün tekrardan...

ay akşama misafir var 5 aile kızımı görmeye gelicekmiş...dünde çok kalabalıktı misafrilerimizz
uyucaz uyancaz eşim gelcek inş..........

canım sımdıden kola gelsın dıyeyım sana ozaman ınsan hakkaten annlerı arıyor benım annemler burda yasadıgım sehırdeler ama bıkac ay sonra tayın sebebıyle gıdecekler ve bende hepten totomun ustune oturacagım yapayanlız bu sehırde oyle alsıtım kı onlara kı annem hep gıdıp gelır mesafemız uzak olmasına ragmen suanda da burda sabah geldı kızımı gezdırıyor cok dınlenıyorum annem geldıgı zaman...ve ben oraya gıttıgım zaman cok arayacagız annelerı coook......

gecmıs olsun canım kolay gelsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…