günaydın canlaaaarrr...
normalde elvni kollarını bağlayıp yatırıyordum geceleri 5 buçuk emişmesinden sonra uyanıyordu bu sabah emdikten sonra fatmanın dediği gibi eşimle aramıza yüzüstü yatırdım 9 a kadar uyuduk ikimizde babamız işe giderken ikimizi de öptüde öyle uyandık
zorllaa emmeye devam ediyo saç kurutmayla emdi uyudu sonra
bende epeyce iş yaptım frında tavuk yaptım karnıyarık yaptım dolma içi hazırlayıp dondurucuya attım sonranonu emzirdim uykusunda banyomu yaptım ama uyanacak diye aklım gitti neyseki uyanmadı
öğlen sağlık ocağına gidip rotavirüsü yaptırıcam ama ebe yanlış söylemiş diğerleriyle aynı gün vurulması gerekirdi dedi doktorumuz.şimdi 1hafta sonra vurulmuş olacak ama olsun yaptırın dedi
Kızlar Bakın
Cinecity - Bebekli Anneler
geçmiş olsun gözdecim 1 taneden birşey olmaz diyoruz ya oluyormuşslm kızlar ben dün akşam çok fenaydım
eşim çağla almıştı pazardan sadece 1 tane yıkamadan yedim ve zehirlendim ishal mide bulantısı bi üşüme önce ne olduğunu anlamdım sabah kardeşimle konuştuk meğer bi kaç gün öncede aynı şeyler ona olmuş heralde fazla ilaçlamışlar ay çok fenaydım neyseki şimdi iyiyim yarın misafir var poğaçamı yaptım kurabiyemide ama evi süpürüp silmek lazım hem çk halsizim hem umay izin vermiyo neyse akşam eşim gelincede evi süpürürüz artık
ay ben gidip uzanayım valla hala bi tuhafım
ben gündüzleri uyutmaya çalışmıyorum artık, yoksa hiç bir işe yetişemiyorum yarım saat başında uyutmaya çalışıyorum on dakika sonra uyanıyor. ben de vazgeçtim koyuyorum ana kucağına ya da kanepenin üstüne az oynaşıyoruz oyuncaklarını falan asıyorum yanına biraz da kendikendine bakınıp yorulunca uyuyakalıyor. bırak sende biraz kendi kendine takılmaya alışsın. tek başına çocuğa mı yetişeceksin eve mi:2:kızım uyudu ama ben odadan çıkar çıkmaz başlıyo ağlamayaaa iş yaptırmıyo bana öff
kızlar merhaba bebek diye bir kitap var aile ve cocuk gelişimi uzmanı tarafından yazılmıs bebeğiniz 12-16 haftalık oldugu dönemde ihtiyacı ve kapasitesi bakımından 10-12 saatdeliksiz gece uykusu uyuyabilir diyorr her bebek farklıdır ama bu ortalama bir degerdir heralde var mı böle bebişi olan aramızda
en uzun gece uykumuz 3 saat...hem de deliksiz demiş arada 2 defa yarı uyanık emişme alt almayı da eklesen 4 saat daha, gene olmuyor
gece uyanmalarında bebeği beslemek uyku adına atılmıs en yanlış adımmış uykuya dalma yöntemi olarak memeyi eşlestirmesine neden oluyomusuz.küçükler maşallah ama herşede hemen alışıveriyorlarmıs
kızlar merhaba bebek diye bir kitap var aile ve cocuk gelişimi uzmanı tarafından yazılmıs bebeğiniz 12-16 haftalık oldugu dönemde ihtiyacı ve kapasitesi bakımından 10-12 saatdeliksiz gece uykusu uyuyabilir diyorr her bebek farklıdır ama bu ortalama bir degerdir heralde var mı böle bebişi olan aramızda
3 ayını tamamladıktan sonra bebişlerimizi beslerken tamamen uykuya dalmasını beklemek yerine yarı uyanık halde yatağına bırakıp kendi kendine uyumayı öğretmeliymişiz böylece uyku eşleştirmesi anne memesi yada biberon olmazmıss.Arkadaslar aslında anlatılmak istenen büyüklerde uykusunda uyanıyorlar ama bi şekilde bi saga bir sola dönerek uykuya dalıyorlar bebişlerde bu durum söz konusu değil işte onun için kendi kendilerine uyuma yetisi kazandırın diyor uzmanlar emzik vermeyin bırakın elini parmagını emerek uyusun, gece uyanıncada parmagını emerek tekrar dalsın istiyorlar.emzik verirseniz yine siz müdahale edersiznz diyorrrrrrrrrr umarım karısık yazmamısımdırrmantıklı ama uygulaması zorr
Kızlar Oğluşumun Kafası Soyuluyor Normal mi? Sizde de Oldu mu? Ne Yapmak Lazım? Beyaz Beyaz Derisi Dökülüyor..
Bir de Kaç Saatte Bir Ve Kaç Dakika Emziriyorsunz? Her Seferinde İki Göğsünüzü de Emziriyormusunuz?
Benimki Göğsümde en fazla 20dk dayanabiliyor uyuyor sonra hemen acıkıyor peşimi bırakmıyor bu yakışıklı
3 yıl daha sabredeceğiz yapacak bişey yok... memleketime çoook uzağım 20 saat mesafe.
bence bekleyebilirsinn sakıncası yok:))hemen yıkamak gerekir mi? ben şimdi sürdüm de yağlı kaldı saçı tek başımayım yıkayamam da hemen.. bişey olur mu?
slm kızlar ben dün akşam çok fenaydım
eşim çağla almıştı pazardan sadece 1 tane yıkamadan yedim ve zehirlendim ishal mide bulantısı bi üşüme önce ne olduğunu anlamdım sabah kardeşimle konuştuk meğer bi kaç gün öncede aynı şeyler ona olmuş heralde fazla ilaçlamışlar ay çok fenaydım neyseki şimdi iyiyim yarın misafir var poğaçamı yaptım kurabiyemide ama evi süpürüp silmek lazım hem çk halsizim hem umay izin vermiyo neyse akşam eşim gelincede evi süpürürüz artık
ay ben gidip uzanayım valla hala bi tuhafım
gece uyanmalarında bebeği beslemek uyku adına atılmıs en yanlış adımmış uykuya dalma yöntemi olarak memeyi eşlestirmesine neden oluyomusuz.küçükler maşallah ama herşede hemen alışıveriyorlarmıs
canım benim bebeğimde de oldu ama böyle kabuk kabukk..zeytinyağıyla temizledim bendee..ama tkrarladı...bugun ebe de zetinyağına karbonat kat öyl sür tara dedii..bide onu deniycem ama banyomuza var 3 günnn..aşıdan sonra yıkanmıyomuşş:))
süt konusunda yardımcı olamıycam tatlımm çünkü yokkk(
canım yaa okudum üzüldüm vallaa..bizimde doğu görevimiz var bakalım neresi olacak???
bence bekleyebilirsinn sakıncası yok:))
çokk geçmiş olsun gözdecimmm.
valla bilgiler süperr.. benim oğluş 6 saat uyudu bi kezz..ama hatırlatırım kii ben mama veriyorummm..bide şu göğüs, uyku ilişkisi kuruldu sanırım bizde ne yazıkkii..süt azz ama zaten oğlumun umrunda olan o değil ağlıyo alıyorum göğsüme yalanıyo 1-2 sanıyee.sonra zzzzzzzzzzzzz:)
bebişler en geç 20.30 da uyumalıymıs saat 23.00 gbi uyku halinde beslenip uyudugunda saat 24 ve 5 arasındaki uyanma kesinlikle aclık gidermek amaçlı değilmiş.şımarıklık uyanması mı oluyor ya da anne sabrı deneme uyanması galiba
kız şükret bu kadar zaman yanındaydı ne güzel bizimki 40ı gördü gitti :}
slmkızlar kan sonucum 1000 çıktık kaç haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?