2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum aşıdan beri banyo yapmamıştı. bugüün ona banyo yaptırdım bbiraz boğazına kaçtı ama sonra çıktı kaçanlar ve 3 gündür kaka yapmadı ve sabahtan beri uyuyo emiyo uyuyo sizce bi sıkıntısı olabilirmi

kızlar oğlum aşıdan beri banyo yapmamıştı. bugüün ona banyo yaptırdım bbiraz boğazına kaçtı ama sonra çıktı kaçanlar ve 3 gündür kaka yapmadı ve sabahtan beri uyuyo emiyo uyuyo sizce bi sıkıntısı olabilirmi

benim oğlumu 3 gündür saat 8 de yatırıyorum gece 11 de uykulu emziriyorum.uyuyor.saat 4-5 gibi ağlayarak uyanıyor.emzirmememmi gerekiyor?

masallah diyelm nazar degmesn bence artık hakediyo emmeyi obana sorarsan aglayınca biraz beklyp duruma göre karar vermelisn susarda uyursa ne mutlu sana

galiba aşı da kabız yapıyor benimde geçen hafta oğlum 3 gün kaka yapmadı zeytinyağ içirdim sonra kendine geldi aşıdan sonra oluyor heralde o kaka yapmama durumu. ve çok huysuz oluyorlar aşıdan sonra yaaa neyseki geçtii..

istersen sende bi çay kaşığı zeytinyağ içir anında yaptı benimki

canım ben zıbın- uzun kollu çtçıtlı body ve üstüne uzun kollu bişi giydiriyorum ayağına çift kat çorap giydiriyorum altına tek kat patikli alt giydiriyorum

ben doğubayazıttayım 3 yıl var burdan gitmemize...

bende aynı senin gibiyim canım gitmek istesek gidecek bi yer yok... zaten 1 ay sonra 50 dereceye varan sıcaklardan dışarı çıkamıycaz bizim eylülde mecburi hizmetimiz bitiyo ama bakalım kura da iyi yerler olacakmı ve dahada önemlisi puanımız tutacakmı ??? offff....

yazanlar olmuş sonradan gördüm büyük ihtimalle konakk.. bizdede olmuştu banyodan yarım saat önce badem yağı sürdüm yıkamaya başlamadan önce ince dişli tarakla tarayıp yıkadım bi daha olmadı.. özellikle ön taraftaki bıngıldağı ellemekten korkup iyi yıkamamak sebep oluyormuş...

canım çok geçmiş olsun...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar...bugün düne göre biraz dha iyiymiş ama tam düzelmemiş malesef...emar falan çekilcekti bugün tekrardan...

canım senin iletini kopyalayamamıştım sizede çok geçmiş olsun geçicidir inş.

benim bir kaç gündür kv burdaydı giremedim ara ara okumaya çalıştım ama aklım kaldı valla önemşi bişey kaçırdıysam biri özetlesin :):) kv gitti ama haftasonu eşim nöbetçi olduğu için tekrar gelecek saolsun yardımcı oluyor yemeğe toplamaya filan ama yinede insan tek başına olduğu gibi rahat olamıyo en azından ceren uyuyorken uzanma fırsatım oluyo ama kv evde olunca onunla ilgilenmek oturmak filan gerekiyor....neyse..

ya benim kızçem 2.5 gündür kakasını yapamıyo tehlikeli durum 72 saatmiş sanırım.biz 62. saatteyiz (resmen kaka için saat saydırıyo bu kız bana ) 1 2 saat daha bekliycem yine yapamazsa havlu ısıtıp koyucam çok alıştırmak istemiyorum her seferinde dışarıdan bi etkiyle yaparsa barsak tembelliği olurmuş... oooff ooofff..

umarım bi sıkıntısı yokturr..ben aşıyı bugun yaptırdığım için etkilerini pek bilmiyorumm..ama bence suda yormuş olabilirr..suya girdikten sonra benim oğlum güzel uyuyoda:)
15 dk.dır kucağımda ıkınıp sıkınıyor... ah bir kaka yapsa da rahatlasak ikimiz de))

benim ki böyle çok ıkınıp sıkılınca bomba gibi patlıyooo..sonra eşim ve ben kokudan iptal oluyoruzzz..beline kadar doldurmuş oluyo sıpaaa..
ay bunların ıkınmaları bile güzelll

tamam canım bi gün daha bekliyim diyodum ama içiriyim bari

kızlar şu kremsantili kurabiyede 1 tane mi kremsanti kullanıyoruz yoksa 1 paket dediğiniz 2 tane oluyo ya içinde o şeklilde mi
yanlış hatrlamıyosam 1 su bardağı sıvı yağ 2 3 bardak un vardı değil mi;?hatırlayan arkadaslar yazarsa sevinirim yarına misafir var bi deneyeyim

bol bol yemek tarifi verdik canım :)))

guzum
1 pk krem şanti (toz halde)
1 su bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un

2 tane çıkıyor ama sen 1 tanseini kullanacaksın:)

fatma poğaçayı yaptım 5 bardak un yarım ölçüye ideal oldu canımcım 14 tane iri poğaça çıktı

herkese slm..
bugün ilk kez bebek arabasıyla dışarı çıktık..daha önce yalnız yürüdüğüm meydanda kzımla gitmek bir garip oldu..arabayı sürerken herkes bana bakıyormuş gibi oldum..çok ilginç bir duyguydu..öğrencilerime rastladım kızıma baktılar..sonra bir yerde oturup çay içtik..sonra eve geldik.kızımı bir güzel yıkadık..şimdi de uyuyo..ama 10dk uyuyo sonra uyanıyo..tekrar sallıyoz..(((

kızlar hepinizin bebeklerini allah bağışlasın. bende mart annesiyim. bişi sormak istiyorum. bebişinin yüzünde sivilce gibi kırmızı kabartılar olan var mı? kaç dr. götürdüm çözüm yok. çok kötü yaaa bazen bütün yanaklarını hatta saçlarının içini bile kaplıyor. sivilce gibi iltihaplı üstelik.

hoşgeldin canmm
benim oğlumda oldu 2 haftalıkken..yüzünün heryerini kaplamıştıı..zeytinyağ sürdüm fayda etmedi..bepanten sürdüm fayda etmedi..sonra ablamın tavsiyesiyle korka korka popolin sürdünmm..1 gün sonra yok oldular:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…