2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim. popolinim yok ama en kısa zamanda alıp bi deneyebilirim. en azından küçük bir alanda deneme yapabilirim sonuca göre diğer yerlere de uygularım.

çok teşekkür ederim. popolinim yok ama en kısa zamanda alıp bi deneyebilirim. en azından küçük bir alanda deneme yapabilirim sonuca göre diğer yerlere de uygularım.

bence de tatlım ufak bi yerde deneme yap yada dr sorr..sadece anlattığın kadarıyla oğlumun kilere benziyo..ama yanlış yönlendirmek istemem:)

bence de tatlım ufak bi yerde deneme yap yada dr sorr..sadece anlattığın kadarıyla oğlumun kilere benziyo..ama yanlış yönlendirmek istemem:)

konuyla alakasız ama dogu görevi yazmıssınız..bizde su an dogu görevini yapmak üzere van'a geldik.sizin nereler cıkabilir?merak ettim acıkcası..burada yalnız olunca

bu saatler herkesın cılgınlık saatlerı sanıırım kımse yazamıyor onlar uyudugunda bızde bıtmıs oluyıruz

veeee mutlu son 2 gündür oku oku bitiremedim.bugün çok yoruldum dağ ütüm vardı onu bitirdim.evi toparladım.bir kaçgündür yürüyüş yapıyorum bugün de kociş gelince hemen çıktım 1 saat yürüdüm.yeni bir mağaza açılmıştı.kocişe 2 kazak 1 pantolon aldım.ben fazlasıyla ankaradan aldığım için almadım kendime.kociş de kızdı ama ne yapayım bu koca göbeğe daha fazla bişey almak istemedim.eve gelip duş aldım.yemek yaptım.kociş hala saha maçına gitti.onu bekliyoruz şimdi.bu arada oğlum hala kaka yapamadı.sürekli böyle 3-4 günde bir yapıyor.hep fitilde koymak da istemiyorum.ne yapacam bilmiyorum
GÖZDECİM geçmiş olsun
FUFUKA ben hala cesaret edip bebik arabasıyla çıkamadım
DİLLERİM LAL ben annem gidince çok üzüldüm çok zor geldi bana ki benim 40 gün kalmıştı ama alışıyor insan kendi düzenimizi kurmak zorundayız.
MANİKCİM face adımı yazayım özelden çok sağol canım
MELOCUM sen de sağol sana da yazacağım artık kim beni ister kabul ederse

Canım ne güzel ya yürüyüşlere falan başlamışsın.. ben bigün yediklerime dikkat etsem 3 gün kıtlıktan çıkmış gibi davranıyorum.. doğumdan sonra hiç yürümedim desem yeri anca avm.de bikaçkezde çarşının içinde o kadar.. aslında eliptik bisikletim vardı kızımın yatağına yer açılsın diye bodruma indirdik tekrar ona başlasam süper olur ama hiiiiç içimden gelmiyor ne rejim ne spor

Kızlar ya kızımın ağzında pamukcuk oldu karbonatlı suyla sildim denemedigim sey kalmadı ama gecmedi beni de ememiyo iki cekiyo aglamaya baslıyo ac ac duruyo mama vermekte istemiyorum bu seferde ona alısıyo ne yapıcam ben yardım edin lütfen

ayy değirmendere sahili süperr.. ben istanbuldayım ama ünv. izmitte okudum değirmendere karamürsel sahillerine bayılırım.. anılarım depreşti walla

canım biryerden başlamak lazım benim evde otura otura kolum bacağım hareket edemez olmuştu doğumdan 1 ay ö ncede evdeydim iyice tutuldu her yerim mecbur kaldım yani sen de başla bence insan ruhen de kendini iyi hissediyor

ayyyyy...bende 24 kılo verıp hamıle kaldım ve hamılelıkte 24 kılo aldım dogumdan sonra verdım ama sımdı veremıyorum cunku duzen yok bırak ara ogunu ana ogunlerı nasıl yapıyorum bılmıyorum bakalım

Selam milllettttttttt

48 kişilik orduyu agırladım alnımın akıyla Ohhh beee üstümden büyük yük kalktı.

Kapıdan girer girmez sen dogum yaptıgına emin misin dediler

Onlar gitmeden eşim geldi, sen bu kızı aç mı bırakıyorsun dediler Eşim de o Kaanda da böyle olmuştu dedi

Bu arada eşim onlar gittikten sonra sürprizim var arabadan alıp geleyim dedi. Erken ama anneler günü hediyesi cep telefonu almış bana. Telefonum eski degildi ama onu ben kullanırım dedi.

Anlayacagınız yorucu ama güzel bir gündü.

Ayrıca yine çeneniz düşmüş çokkkkk konuşmuşsunuz Göz gezdireyim bir

48 kişi helal olsun sana beaaa

Mikostatin iyi geliyor nesli...

melocum yönetici olmuşum

Ay müdürüm de geldi hala diyor ki okul seni bekliyor

Hamileyken beni müd. yardımcısı yapacaktı hala yapma peşinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…