hoşgeldin canmm
benim oğlumda oldu 2 haftalıkken..yüzünün heryerini kaplamıştıı..zeytinyağ sürdüm fayda etmedi..bepanten sürdüm fayda etmedi..sonra ablamın tavsiyesiyle korka korka popolin sürdünmm..1 gün sonra yok oldular:)))
çok teşekkür ederim. popolinim yok ama en kısa zamanda alıp bi deneyebilirim. en azından küçük bir alanda deneme yapabilirim sonuca göre diğer yerlere de uygularım.
krem şantili kurabiyenin yapılışını bulamadım bana yazabilecek varmı kaç derecede pişiyo falan
bence de tatlım ufak bi yerde deneme yap yada dr sorr..sadece anlattığın kadarıyla oğlumun kilere benziyo..ama yanlış yönlendirmek istemem:)
bu saatler herkesın cılgınlık saatlerı sanıırım kımse yazamıyor onlar uyudugunda bızde bıtmıs oluyıruz
veeee mutlu son 2 gündür oku oku bitiremedim.bugün çok yoruldum dağ ütüm vardı onu bitirdim.evi toparladım.bir kaçgündür yürüyüş yapıyorum bugün de kociş gelince hemen çıktım 1 saat yürüdüm.yeni bir mağaza açılmıştı.kocişe 2 kazak 1 pantolon aldım.ben fazlasıyla ankaradan aldığım için almadım kendime.kociş de kızdı ama ne yapayım bu koca göbeğe daha fazla bişey almak istemedim.eve gelip duş aldım.yemek yaptım.kociş hala saha maçına gitti.onu bekliyoruz şimdi.bu arada oğlum hala kaka yapamadı.sürekli böyle 3-4 günde bir yapıyor.hep fitilde koymak da istemiyorum.ne yapacam bilmiyorum
bende aynı durumdayım valla deniz...bende defactodan siyah taytnaldım outletten..hemde 6tlye...süperde oldu...hiç pantalonlar olmuyodu..üzerine hamileliğin başında aldığım tuniklerle süper oldu...havalar güzelleştiya artık bebek arabasıyla sahilde yürüyüş yaparız.ben değirmenderedeyimya..buğün açılışı yaptım..bakalım hergün spor yapmak niyetindeyim ama nasip
yapmadın dimi benim şerbeti sen...onu şekersiz kaynat, ısıtıp içerken azcık tatlandıcak kadar koy...böylece hem kalorisiz olur...
Canım ne güzel ya yürüyüşlere falan başlamışsın.. ben bigün yediklerime dikkat etsem 3 gün kıtlıktan çıkmış gibi davranıyorum.. doğumdan sonra hiç yürümedim desem yeri anca avm.de bikaçkezde çarşının içinde o kadar.. aslında eliptik bisikletim vardı kızımın yatağına yer açılsın diye bodruma indirdik tekrar ona başlasam süper olur ama hiiiiç içimden gelmiyor ne rejim ne spor
tadı nasıl oldu peki?fatma poğaçayı yaptım 5 bardak un yarım ölçüye ideal oldu canımcım 14 tane iri poğaça çıktı
masallah diyelm nazar degmesn bence artık hakediyo emmeyi obana sorarsan aglayınca biraz beklyp duruma göre karar vermelisn susarda uyursa ne mutlu sana
teşekkür ederim canım.bakalım 3 ayımızı dolduralım artık.sen Bebeğinizi tek başına uyumaya programlayın (1) - bebek.com
burdanmı okudun?
Selam milllettttttttt
48 kişilik orduyu agırladım alnımın akıylaOhhh beee üstümden büyük yük kalktı.
Kapıdan girer girmez sen dogum yaptıgına emin misin dediler
Onlar gitmeden eşim geldi, sen bu kızı aç mı bırakıyorsun dedilerEşim de o Kaanda da böyle olmuştu dedi
Bu arada eşim onlar gittikten sonra sürprizim var arabadan alıp geleyim dedi. Erken ama anneler günü hediyesi cep telefonu almış bana.Telefonum eski degildi ama onu ben kullanırım dedi.
Anlayacagınız yorucu ama güzel bir gündü.
Ayrıca yine çeneniz düşmüş çokkkkk konuşmuşsunuzGöz gezdireyim bir
Kızlar ya kızımın ağzında pamukcuk oldu karbonatlı suyla sildim denemedigim sey kalmadı ama gecmedi beni de ememiyo iki cekiyo aglamaya baslıyo ac ac duruyo mama vermekte istemiyorum bu seferde ona alısıyo ne yapıcam ben yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?