2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evrıdıkı bugun hep aklıma sen geldın.masallah sonunda gelıp gıttıler.yonetıcılık ısıgını tek goren ben degılmısım baksana
senın pogacanı yaptım guzel oldu kapta mayalandırdım yuvarladıktan sonra da bekletecek mıyız

İyi akşamlar güzel anneler

Kaç gündür misafirden başımı alıp giremedim maaşallah siz de uçmuşsunuz yine.
Umarım herkes ve bebişleri iyidir;kötü bir şey yoktur.

Biz çok iyiyiz. Oğlum sürekli konuşmak ve oyun istiyo,çenem ağrıyo artık
Bir de odadan çıkar çıkmaz ağlamaya başlıyo,yapışık ikiz gibi olduk. Ben nereye oğlum da oraya.

selam kızlar...ya yardımınıza ihtiyacım var kızlar...bana akıl verin tecrübe verin...benim cadım gündüz mışıl mışıl uyuyo...her işimi yapıyom...ama gece 12 oldumu başlıyoz oyuna...3-4 bazen5e kadar uyumuyoz...sonrada öğlen 1e kadar yatıyoz.....yatıyoz dediysem mesela 3te yattıkmı,6.30da emmeye kalkıyoz,yine yatıyoz 10da kalıkıyoz sonra emip tekrar yatıp 1 de veya 12.30da kalkıyoz...çalışmasam on numara aslında...ama hesapladım 1 ay sonra işe başlıycam...yani 3te yatasam 8de nasıl kalkar işe giderim...bu düzeni değiştirmek lazım...yardımcı olun bana...2 aylık bebek kaç saat uyumalı....sizin düzeniniz nasıl..şimdi 2 hafta eşim izinli...o varken düzene sokarsam benim için iyi olur bence...heeeeeeeeeeelp

warr canımm benim bebeğim

konuyla alakasız ama dogu görevi yazmıssınız..bizde su an dogu görevini yapmak üzere van'a geldik.sizin nereler cıkabilir?merak ettim acıkcası..burada yalnız olunca

Seneye bizde Van'a gelmeyi düşünüyoruz ama kısmet cnm..

NESLİcimm gazlı bezle karbonatlı suyla önce bebeğin ağzını iice temizle we ardından damlalıkla bir damla mikostatin wer ve bu işlemi günde 4 e bölerek uygula. 1 damla 1 yudum değil damlalığı sıkıp ilaca sok ve çek ne kadar damlalığa gelirse onu yavaş yavaş ağzına sık. Hiç bir yan etkisi ve zararı yok kana karışmıyor kaka ile atılıyor canım ama düzenli kullan ve geçmeye başladığında günde 3 e 2 ye düşürüp tamamen kesebilirsin.

çok sinirliyim...boğup atabilirim kızımı...yaklaşık 6 saattir uyutmaya çalışıyorum...sanki sızar gibi oldu şimdi...ya napcam ben böyle...nasıl düzelcek bu...gündüz uyutma diyolar...bu saatte uyumuş zaten nasıl uyanık durcazki gündüz...:84: kafayı yemek üzereyim...aha ezan okunuyo...duy sesimi allahım...

canım biraz sakin ol,bak yalnız değilsin bende varım sabahlayan,bide hıçkırık tuttuki sorma,baktım olacak gibi değil babayıda rahatsız ediyor ağlamalarıyla,aldım oturma odasına geldim ana dizinde sallıyorum,oda ellerini yiyor,inşallah birazdan yorulur emziririmde yatar diye dualar ettim ezan okunurken:) kısacası bizde sabahladık hatta belkide öğlenlicem hiç belli olmaz,o aşırı sinir bazen bendede oluyor anlıyorum seni,ama sabretmekden başka çaremiz yok

muhteşem yöntemimi deniyorum işe yaradı yine,özellikle geceleri.önce alıp ana dizine yatırıyorum kızımı,ayağımla sallıoyorum o bıkıp ağlayana kadar,zaten faazla sürmez 10 dakika zor dayanır başlar ağlamaya,ağladığı zaman hemen kucaklamıyorum,biraz ağlatıyorum,haliyle yoruluyor ağzına memeyi dayıyorum hooop uyuyakalıyor,bunu 1 haftadır keşfettim işe yarıyor,bi deneyin isterseniz

Son düzenleme:
kızlar günaydın face in kolaylığı olunca burada yazmaya üşeniyor insan günlerdir ilk defa girdim.benim yavrum dün akşam 8 de dışarı çıkmıştık arabada bir uyudu sabah 5:30 da uyandı o saate kadar 1 kez emdi maşallah diyim eşimle baya şaşırdık rekorunu kırdı çok şükür gece uykusu güzel ama gündüz hiç uyumuyo onada razıyım tek derdimiz gazzz.bi bitseydı artık oğlumda bende sıkıldık yaa ne zaman gidecek bilmiyorum

günaydın kızlarr
dün gece herkes ayaktaymış demekki
bizde 4 te kalktık 6 da yattık:)
bazen insanın sabrı zorlanıyor ama uyuyuncada melek mübarek

bunu ben de yapıyorum ama yine de ağlama sürecine kadar belli bir süre uyanık olması gerek

günaydın

saat başı kalktık bu gece bir daha kollarını bağlamadan yatırır mıyım neyse oldu bi kere uykusuzum sinirli ve yorgunum

mrb kızlar ya canım çok sıkkın oğlum her mama yiyişinde kakasını yapıyor doktora götürdüm tahlillerini yaptırdım hiçbirşey yok çok şükür ama bu durum beni üzüyor kilo alamıyor nasıl alsın yer yemez kakasını yapıyor napcamı blmiyorum

gunaydın kızlar nasılsınız?geceyı yorgun ve uyksuz gecırenlere guzel bır gun dılıyorum bebıslerede guzel uykular ınsalah uyurlarda rahat ederızz....bıızm kız da aksam 9 gıbı yattı gece 12 de kaldırdım mamasını yedırdım sabah 6da tekrar uyandı yıne yedık mamamızı altımızda degıstırdık sımdı elını emmekle mesgul hanım.....
evı toparlamam lazım ufff havada bozuk ıcım daralıyor yarında doktor kontrolumz var bır suurm ısım var bugun halletmem gereken ama canım hıc ıstemıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…