fatma poğaçayı yaptım 5 bardak un yarım ölçüye ideal oldu canımcım 14 tane iri poğaça çıktı
Mikostatin iyi geliyor nesli...
kızlar merhaba bebek diye bir kitap var aile ve cocuk gelişimi uzmanı tarafından yazılmıs bebeğiniz 12-16 haftalık oldugu dönemde ihtiyacı ve kapasitesi bakımından 10-12 saatdeliksiz gece uykusu uyuyabilir diyorr her bebek farklıdır ama bu ortalama bir degerdir heralde var mı böle bebişi olan aramızda
konuyla alakasız ama dogu görevi yazmıssınız..bizde su an dogu görevini yapmak üzere van'a geldik.sizin nereler cıkabilir?merak ettim acıkcası..burada yalnız olunca
selam kızlar...ya yardımınıza ihtiyacım var kızlar...bana akıl verin tecrübe verin...benim cadım gündüz mışıl mışıl uyuyo...her işimi yapıyom...ama gece 12 oldumu başlıyoz oyuna...3-4 bazen5e kadar uyumuyoz...sonrada öğlen 1e kadar yatıyoz.....yatıyoz dediysem mesela 3te yattıkmı,6.30da emmeye kalkıyoz,yine yatıyoz 10da kalıkıyoz sonra emip tekrar yatıp 1 de veya 12.30da kalkıyoz...çalışmasam on numara aslında...ama hesapladım 1 ay sonra işe başlıycam...yani 3te yatasam 8de nasıl kalkar işe giderim...bu düzeni değiştirmek lazım...yardımcı olun bana...2 aylık bebek kaç saat uyumalı....sizin düzeniniz nasıl..şimdi 2 hafta eşim izinli...o varken düzene sokarsam benim için iyi olur bence...heeeeeeeeeeelp
çok sinirliyim...boğup atabilirim kızımı...yaklaşık 6 saattir uyutmaya çalışıyorum...sanki sızar gibi oldu şimdi...ya napcam ben böyle...nasıl düzelcek bu...gündüz uyutma diyolar...bu saatte uyumuş zaten nasıl uyanık durcazki gündüz...:84: kafayı yemek üzereyim...aha ezan okunuyo...duy sesimi allahım...
bunu ben de yapıyorum ama yine de ağlama sürecine kadar belli bir süre uyanık olması gerekmuhteşem yöntemimi deniyorum işe yaradı yine,özellikle geceleri.önce alıp ana dizine yatırıyorum kızımı,ayağımla sallıoyorum o bıkıp ağlayana kadar,zaten faazla sürmez 10 dakika zor dayanır başlar ağlamaya,ağladığı zaman hemen kucaklamıyorum,biraz ağlatıyorum,haliyle yoruluyor ağzına memeyi dayıyorum hooop uyuyakalıyor,bunu 1 haftadır keşfettim işe yarıyor,bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?