kaka yapması doydugu anlamına gelıyor dıye bılıyordum ama.....bısey cıkmadıysa meraklanma canımmrb kızlar ya canım çok sıkkın oğlum her mama yiyişinde kakasını yapıyor doktora götürdüm tahlillerini yaptırdım hiçbirşey yok çok şükür ama bu durum beni üzüyor kilo alamıyor nasıl alsın yer yemez kakasını yapıyor napcamı blmiyorum
bende cok uykusuzum ama uyku bır kactımı bıdaha gelmıyor.....günaydın
saat başı kalktık bu gece bir daha kollarını bağlamadan yatırır mıyım neyse oldu bi kere uykusuzum sinirli ve yorgunum
evet canım ya bu sehrın bu boguk havasından sıkıldım gunes ıstıyorum bende hem gunes olusa ne uykusuzluk kalır ne yorgunluk kendımıze gelırız....günaydın kızlar hava yine bozuk ne zaman hep güneşi görecegiz yahu
sempatik yorum içn teşekkürler ya endişeleniyorum işte her mamada kaka yapması düşündürüyor beni kilo alamıyor boyu uzuyor
sempatik yorum içn teşekkürler ya endişeleniyorum işte her mamada kaka yapması düşündürüyor beni kilo alamıyor boyu uzuyor
benim kızımda emer emmez kakasını yapıyor en az 2 en çok 4 kere yaptı bugüne kadar,dediğin gibi kilo alımı ortalama değerlerde ama boyu uzuyor birde benim kızım neredeyse hiç uyumuyor gece 3saatlik uyku ile duruyor dinlenemeyen beden kilo alır mı sürekli kucakta ve ağlıyor efor kaybettikçede tüm yedikleri boşa gidiyor....ben artık takmıyorum ama çok şükür sağlığı yerinde.....ek gıdalara başlayınca alırlar kilo nasıl olsa.... benim kızım uzun ince zarif bir genç kız olacak,inş. o günlerinide görürüz
benim kızımda emer emmez kakasını yapıyor en az 2 en çok 4 kere yaptı bugüne kadar,dediğin gibi kilo alımı ortalama değerlerde ama boyu uzuyor birde benim kızım neredeyse hiç uyumuyor gece 3saatlik uyku ile duruyor dinlenemeyen beden kilo alır mı sürekli kucakta ve ağlıyor efor kaybettikçede tüm yedikleri boşa gidiyor....ben artık takmıyorum ama çok şükür sağlığı yerinde.....ek gıdalara başlayınca alırlar kilo nasıl olsa.... benim kızım uzun ince zarif bir genç kız olacak,inş. o günlerinide görürüz
kızlar bişi sorucam kızım tırnağıyla yüzünü çizmişşimdi farkettim çok derin diil ama yine de korktum ben.napayım? bepanten sürsem olurmu ki acaba? yüzüne bepanten sürdünüz mü hiç bebişlerinizin?? yaa o kadar da kısa kestim ve tam yarım saat uğraştım törpüledim güzelce,kontrol de ettim ama illa buluyo keskin biyerini ve çiziyo cadım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?