2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

faygen sakın ol canım bu cocuklar bızı bızden alıyorlar ama sabredecegız bızımde daha yenı oturuyor uyku duzenımız kı 3aylık olduk...
sudenur canım ınsallah oturur duzenı butun gun uyumuyordu benım kız gunduz gece taaaaaaaaa 10lara 11lere kadar sıfır uykuyla hemde ama sonunda yavas yavas oturuyor duzenlerı...
evrıdıkı masallah canım sana...cıcı telefonunu da gule gule kullan.....

kaka yapması doydugu anlamına gelıyor dıye bılıyordum ama.....bısey cıkmadıysa meraklanma canım
kılo alımına yenıden dıkkat et
günaydın

saat başı kalktık bu gece bir daha kollarını bağlamadan yatırır mıyım neyse oldu bi kere uykusuzum sinirli ve yorgunum
bende cok uykusuzum ama uyku bır kactımı bıdaha gelmıyor.....

günaydın kızlar hava yine bozuk ne zaman hep güneşi görecegiz yahu
evet canım ya bu sehrın bu boguk havasından sıkıldım gunes ıstıyorum bende hem gunes olusa ne uykusuzluk kalır ne yorgunluk kendımıze gelırız....

sempatik yorum içn teşekkürler ya endişeleniyorum işte her mamada kaka yapması düşündürüyor beni kilo alamıyor boyu uzuyor

Günaydın Fıstıklar ve Tatlı Bebişleri..

Dün Eşim Eve Geldi Yemek Hazırlıcaktım Sağolsun Gel Yemek Yiyelim Dışlarda Dedi Canı Çekmiş Belli Yada Önceki Günki Bayan Misafirler Kocalarından Öyle Yakınıyor Bizi Bi Yere Çıkarmıyorlar Söylemek Gerekiyoe Söyleyince de Görev Gibi Gidiyorlar Götürüyorlar Diyorlar Diye Konuşmuştuk Ben Öyle Değilim Demek İçin Götürmüş de Olabilir..

İlk Evlilik Yıldönümümüz Ve İlk Anneler Günü İçin Ne Hediye Alıyım İstediğin Bişey Var mı Diyor.. Ne İstiyim Yaaa Kredi KArtlarının Borcunu Kapatsın da Yaza Rahat Girelim İstiyorum Sadece Üstüne Masraf Yapmasın Ama Kime Laf Anlatıyorum..

Havalar Düzelcek Düzelcek Diye Kandırıyorlar Bizi Yaa İstanbul Yağmur Altında İnşallah 1 Mayıstan Sonra Hakkaten Düzelir Artık Bahar ve Yaz Gelir.. Sıkıldım Bu Gri Havadan..

sempatik yorum içn teşekkürler ya endişeleniyorum işte her mamada kaka yapması düşündürüyor beni kilo alamıyor boyu uzuyor

bende cok takıyodum kılosunu kıyaslama yapıyordum kendıyle aynı zamanda dogan bebeklerle ama sonra bosver dedım saglıklı olsunda canı ııcnde olsunda gerısı önemlı degıl bır sekılde kılo alır dedım....hem doktor zayıf degıl kılo alımı ıyı dıuyorsa takma derım

benim kızımda emer emmez kakasını yapıyor en az 2 en çok 4 kere yaptı bugüne kadar,dediğin gibi kilo alımı ortalama değerlerde ama boyu uzuyor birde benim kızım neredeyse hiç uyumuyor gece 3saatlik uyku ile duruyor dinlenemeyen beden kilo alır mı sürekli kucakta ve ağlıyor efor kaybettikçede tüm yedikleri boşa gidiyor....ben artık takmıyorum ama çok şükür sağlığı yerinde.....ek gıdalara başlayınca alırlar kilo nasıl olsa.... benim kızım uzun ince zarif bir genç kız olacak,inş. o günlerinide görürüz

aynı gorusteyız canım bızım kızlar manken olacak:)

gunaydın kızlar...

yaklasık bır hafta aradan sonra geldım veee 70 sayfa gerıde kalmısım(( hadı bırı bana özet geçsinönemlı bırseyler varmı...yeni tarifler falan..az once koskoca bır sayfa yazmıstım ..hepsı gıttı..sımdı de o kadar seyı tekrar yazmamaya vakıt yok..bıraz yatıcam sonra yazarım yıne...hepınız opuldunuz..
ceylınaz canım sana da tavsıyem ılk ıkı ay benım oglumda aynı durumdaydı ve kılo alımı cok kotuydu ama sımdı cok guzel kılo almaya basladı hatta gecen ay dr sasırdı...senınkıde duzene gırer merak etme canım

aynen benimkide boya verdi gidiyor bide çok hareketli benim oğlan 6 7 kez yapıyor kakasını oyüzden canım sıkılıyor doktor normal diyor ama ben takıyorum şte

günaydın bacılar
umarım herkes iyidir,bebişler gazsız ve çoook uykuludur ohh haftasonu geliyo eşim evde olacak ama hava çok kötü yaa neyse artık avm-ev arası takılıcaz :) kendinize iyi bakın arkadaşlar.gelirim yine

kızlar bişi sorucam kızım tırnağıyla yüzünü çizmiş şimdi farkettim çok derin diil ama yine de korktum ben.napayım? bepanten sürsem olurmu ki acaba? yüzüne bepanten sürdünüz mü hiç bebişlerinizin?? yaa o kadar da kısa kestim ve tam yarım saat uğraştım törpüledim güzelce,kontrol de ettim ama illa buluyo keskin biyerini ve çiziyo cadım benim

bepanten sürebilirsin ben bi kez sürdüm bi zararı olmadı kabuk bağlamadan da kapandı zaten çok derin olmuyor çizikleri canım

Günaydın kızlar. nasılsınız?

Ben çok yorgunum kendimi iyi hissetmiyorum. Bir sürü iş de beni bekliyor hiç yapacak halim yok.

Bugün de Asya'nın doktor kontrolü var.

Ya bu arada siz bebişleri ne kadar kalın giydiriyorsunuz.

Ben alta çıt çıtlı badi, üstüne de penye takım ve yelek.2 kat giydirsem terliyor.Gerçi burası Adana :)
Kısa kolluları giymeye başladık 3-4 gündür :)

günaydın kızlar ayy nihayet gelebildim... günlerdir giremiyorum girsemde ara ara okuyup çıkıyorum bişi yazamadan... bizim oğlan çok ilgi istiyor sürekli konuşacaksın kucağada alıştı sanırım bir dk yere koyamıyorum basıyor çığlığı gündüzleri çok yoğunum geceleri uyuyor allahtan yoksa pilim çoktan bitmişti. bişi sorucam sizin gaz sancıları ne durumda biz sanırım alışkanlık yaptık gazı olsada olmasada akşam saat 7 oldumu basıyor feryadı artık 9-10 oluyor huysuzluğu geçene kadar ağlayıp duruyor sonrada yorulup gece uykusuna geçiyor... diyorumki acaba bu kolik ağlamalarını alışaknlıkmı yaptı? kucağa alıp hoplatıp zıplatırsam nasıl bir kolikse geçiveriyor susuyor paşam offf akşam kocişle bir dk huzur yok ne yapacam bilmiyorum

3 gündür yazacağım unutuyorum
medpamit işe yaradımı sizde
benim sütümü sanki artırdı gibi
gece falan taş gibi olmuştu tabi 6 saat uyuyunca kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…