3 ayını tamamladıktan sonra bebişlerimizi beslerken tamamen uykuya dalmasını beklemek yerine yarı uyanık halde yatağına bırakıp kendi kendine uyumayı öğretmeliymişiz böylece uyku eşleştirmesi anne memesi yada biberon olmazmıss.Arkadaslar aslında anlatılmak istenen büyüklerde uykusunda uyanıyorlar ama bi şekilde bi saga bir sola dönerek uykuya dalıyorlar bebişlerde bu durum söz konusu değil işte onun için kendi kendilerine uyuma yetisi kazandırın diyor uzmanlar emzik vermeyin bırakın elini parmagını emerek uyusun, gece uyanıncada parmagını emerek tekrar dalsın istiyorlar.emzik verirseniz yine siz müdahale edersiznz diyorrrrrrrrrr umarım karısık yazmamısımdırrmantıklı ama uygulaması zorr
ben denedim daha önce verdiğinde, süpper oldu. ama yedim dayanamadım öyle yanında falan yatamadım))))
benimki 3-4 günde 1 kez yapıyor:)nasıl 3-4 günde bir yapıyor...? günde 3-4 kere mi...? benm bebişim günde 5-6 defa kaka yapıyor, normal mi anormal mi anlayamadım :2:
bazen herşey üstüste gelir canımdoğum yaptığımdan beri sanki herşey kötüye gidiyor gibi geliyor
eşimle tartıştık yok seninkiler yok benimkiler derken konuşmuyoruz 2 gündür
moralim çok bozuk.
ayın 4ünde doğum iznim bitiyor, işten ayrılıcam.
senelerdir çalışıyorum evde nasıl oturucam onu düşünüyorum.
sanki herşey üstüme geliyor çok bunaldım.
Allahıma şükürler olsun ki oğlum üzmüyor sadece
bu sefer dayanamıyorum ve kocaman bir OHAAAAA diyorum:)
Anacım halimi görmeliydiniz, sigara içenler balkona oturdu zaten. Salon tıklım tıklımdı. 4 tane yemek takımım vardı anca yetti :) Bulaşık makinası 3 kere çalıştı düşünün :) bugün ancak onları falan kaldırdım :)
birde şurubunu dene canım:)bu metpamıd bırtek bende ıse yaramadı sanırım ben surup degılde tabletını ıctım gercı ama fark oldugunu sanmıyorum bıde 10 kadının 8ınde yan etgkı yapıyormus bende yan etkı yapmadı bohuuuÇ((
arkadaşım konak için doktorumuz sebamed in yüz kremini önermişti o çok iyi geldi tavsiye ederim size de
Anacım halimi görmeliydiniz, sigara içenler balkona oturdu zaten. Salon tıklım tıklımdı. 4 tane yemek takımım vardı anca yetti :) Bulaşık makinası 3 kere çalıştı düşünün :) bugün ancak onları falan kaldırdım :)
gunaydıııınn...
Yıne aynı sonuc ...benım sutum olsa bıle sanırım kalıtelı degıl dun gece ellvıne 11de 90lık mama verıp uyuttum sadece bır kere uyandı
gunaydn kızlar acayıp uykum var.kuzumda gece kac kez uyandı saymadm.2gundur boleyz meme vermekten ucları acıdı bıde kzlar kundaktan bahsetmsnz ben gecelerı kuzumu kollarını dışarda bırakan permuarlı tulum gydrym acaba kollarından dolaymı uyuyamıyokı?:26:
günaydın kızlar
dün akşam 11de emzirip uyuttum paşayı 3 4 saat uyudu 3 te uyandı emdi uyuduu 5 te uyandı emdi bidaha uyudu 7de uyandı altını değiştim emzirdim falan 1saat uyudu uyumadı bidaha uyandı 9 15 te bidaha emzirdim koydum yatağa yatağın başındaki ayıcıklara bakınıyoo gitmiyorum yanına
şu krem şantili kurabiyeden yaptım bende.tadını çook merak ediyorumm daha sıcak fırından çıkardığımda şöle bi parmakladımda yumuşak bunlar soğuyunca sertleşir heralde dimii
günaydıııııın şekerler...
gunaydn kızlar acayıp uykum var.kuzumda gece kac kez uyandı saymadm.2gundur boleyz meme vermekten ucları acıdı bıde kzlar kundaktan bahsetmsnz ben gecelerı kuzumu kollarını dışarda bırakan permuarlı tulum gydrym acaba kollarından dolaymı uyuyamıyokı?:26:
Günaydın Canım..
Hayırlı Cumalar
Bugün Mızmızlanmayan Çocuklar, Mutlu Anneler, Tertemiz Derli Toplu Evler, Güzel Güzel Yemekler, Anlayışlı Kocalarla Güzel Bi Gün Olsun İnşallah..
Ya valla bravo hepınıze nasıl yapablysnuz ya bu pasta boreklerı 2aydır annemdydm bu pzt evımze geldk valla yemek bıle zor yapyorum babası bıle zor durduruo sureklı kuck ıstyo mınık kuzu hatta olekı yemek yerken bıle kucgmzda tek elle nobetleşe yıyoruz koçisle acaba rahata alstmda ben mı beceremyrm yoksa benım kuzumu cok huysuz buarada kızlar sız temzlgı yemegı nasıl ypyosunuz ben uyutp tm yemek yapcm hmen uyanyo.napcmi sapıttm kızlar yardm please!günaydın kızlar
dün akşam 11de emzirip uyuttum paşayı 3 4 saat uyudu 3 te uyandı emdi uyuduu 5 te uyandı emdi bidaha uyudu 7de uyandı altını değiştim emzirdim falan 1saat uyudu uyumadı bidaha uyandı 9 15 te bidaha emzirdim koydum yatağa yatağın başındaki ayıcıklara bakınıyoo gitmiyorum yanına
şu krem şantili kurabiyeden yaptım bende.tadını çook merak ediyorumm daha sıcak fırından çıkardığımda şöle bi parmakladımda yumuşak bunlar soğuyunca sertleşir heralde dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?