2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

mantıklı fakat benim içim sızlıyor sanki onu aç bırakıyormuşum gibi geliyor emzirmeyince. nasıl olucak bilmiyorum vallahi

ben denedim daha önce verdiğinde, süpper oldu. ama yedim dayanamadım öyle yanında falan yatamadım))))

ozman herkes hamileydi canları çekmesin diye sana özelden yazmıştım tarifi:)))
nasıl 3-4 günde bir yapıyor...? günde 3-4 kere mi...? benm bebişim günde 5-6 defa kaka yapıyor, normal mi anormal mi anlayamadım :2:
benimki 3-4 günde 1 kez yapıyor:)

bazen herşey üstüste gelir canım
bozma moralini
hepimiz yaşıyoruz çoğu zaman
düzelecek merak etme....

bu sefer dayanamıyorum ve kocaman bir OHAAAAA diyorum:)

birde şurubunu dene canım:)
ben bugün ilk kez sadece 1 kere mama verdim:)

arkadaşım konak için doktorumuz sebamed in yüz kremini önermişti o çok iyi geldi tavsiye ederim size de

çok teşekkürler canım

Allahtan balkon çökmemiş,birde alt kattaki komşuyu Allah korumuş,ya izmarit kokusundan zehirlenselerdi:) şaka bir yanada iyi üstesinden gelmişin okadar kalabalığın.

bide bişey geldi aklıma,zamanında bi haber izlemiştim,evde nişan töreni yapılıyordu,çok fazla kişi doluşmuşdu eve,evin salonu çökmüştü,herkes patır patır aşağı dökülmüştü,hatta halay falan çekiyolardı :) ilk düşende halay başını çekendi, Allah korumuş seni evridiki:)))

Son düzenleme:
gunaydıııınn...
Yıne aynı sonuc ...benım sutum olsa bıle sanırım kalıtelı degıl dun gece ellvıne 11de 90lık mama verıp uyuttum sadece bır kere uyandı

günaydın kızlar eşime kahvaltı hazırlayıp ugurladım kızımı emzirdim k.v uyuyo hala bende yatak keyi yapıyom tabii daha kimse gelmemiş

gunaydıııınn...
Yıne aynı sonuc ...benım sutum olsa bıle sanırım kalıtelı degıl dun gece ellvıne 11de 90lık mama verıp uyuttum sadece bır kere uyandı

canım nie öyle düşünüyosun sonuçta annesütünün üstünde başka bişi yok ama ben çok okudum annesütü mama kadar tok tutmazmış benim etrafımda sırf mama aldıgı halde gece 3 kez kalkanlar var bu bebekten bebege de degişiyor demek ki

Günaydın kızlarr
banada sütün kalitesizmiş gibi gelio,çünkü sağıp buzdolabına koyduğumda üstünde ince bir yağ tabakası oluyo,aralıkta doğum yapan bir arkadaşım var,onunla konuştuğumda onun 1parmağa yakın oluyomuş yağ tabakası,kızı çok güzel kilo almıştı onunda sadece anne sütüyle,anlamadığım bu kadar yağlı vücuttan nasıl olurda yağlı süt çıkmaz pes

gunaydn kızlar acayıp uykum var.kuzumda gece kac kez uyandı saymadm.2gundur boleyz meme vermekten ucları acıdı bıde kzlar kundaktan bahsetmsnz ben gecelerı kuzumu kollarını dışarda bırakan permuarlı tulum gydrym acaba kollarından dolaymı uyuyamıyokı?:26:

Günaydın Canlar.

İyisiniz İnşallah.. Dün Akşam Annemler Vardı Özlemiş,im İyi Geldi Bu Akşam da Görücemler Yemeğe Gelcek 19 gibi yemek yeriz,çayın yanına kek poğaça yapmama gerek var mı sizce?

bi de geçenlerde derindondurucudaki sütü çıkardım ılık su dolu kaba koydum eridi, ama içinde tane tane bişiler var gibiydi,emzirdikten sonra oğlum kusunca da bazen öyle çıkıyordu.. sizin de öyle oluyor mu? buzluktan çıkardığım süt hiç içime sinmedi çok sağlıksız gibi geldi içiremedim içim elvermedi nedense..

siz nasıl çözüp,çözdükten sonra kaç saat içinde kullanıyorsunuz?

Bu Arada Eşim Geçen Yaptığım Pudingli Kekten Götürmüş İş Yerine İş Yerindekiler Kokuyu Duyunca Merak Etmiş Yemiş Tarif İstiyorlarmış Dün Gece Soruyor Ne Var Bunun İçinde Diye Dedim Puding Var Öyle Söyle Gerisini Anlatmadım Çatlasınlar Meraktan :}

Son düzenleme:

aynı sorunu bende yaşıyordum bana kalırsa kollar serbest olunca uyuyamıyorlar kundak benzeri sarıyorum kızımı gözlerinede bant şeklinde mendil koyuyorum artık değmeyin keyfine uykusunda çok fark oldu

Son düzenleme:
gunaydn kızlar acayıp uykum var.kuzumda gece kac kez uyandı saymadm.2gundur boleyz meme vermekten ucları acıdı bıde kzlar kundaktan bahsetmsnz ben gecelerı kuzumu kollarını dışarda bırakan permuarlı tulum gydrym acaba kollarından dolaymı uyuyamıyokı?:26:

günaydın kızlar

dün akşam 11de emzirip uyuttum paşayı 3 4 saat uyudu 3 te uyandı emdi uyuduu 5 te uyandı emdi bidaha uyudu 7de uyandı altını değiştim emzirdim falan 1saat uyudu uyumadı bidaha uyandı 9 15 te bidaha emzirdim koydum yatağa yatağın başındaki ayıcıklara bakınıyoo gitmiyorum yanına

şu krem şantili kurabiyeden yaptım bende.tadını çook merak ediyorumm daha sıcak fırından çıkardığımda şöle bi parmakladımda yumuşak bunlar soğuyunca sertleşir heralde dimii

aynen canım soğudukça toparlıyor kendini ılıkkende pudra şekerini dökersin ;} ben de yapıcam eşim istedi tekrar da oğluşumun uyumasını bekliyorum mızırdanıyor :}

evet olabilir elleriyle uyandırıyorlar kendilerini ben yarım kundak yapıyorum yani ayaklarını serbezt bırakıp sadece kollarını sarıp öyle uyutuyorum bunu sadece geceleri yapıyorum o da tanıdı artık gece uykusunu gündüz gibi değil çok daha uzun uyuyor canım.

bugün mızmızız biraz sanırım gazımız var yine pooffss... eşim akşam diyorki bu oğlanın içinde üç harfli bişi var GAZ... çok güldüm tüm gazlara ölümmm

Ya valla bravo hepınıze nasıl yapablysnuz ya bu pasta boreklerı 2aydır annemdydm bu pzt evımze geldk valla yemek bıle zor yapyorum babası bıle zor durduruo sureklı kuck ıstyo mınık kuzu hatta olekı yemek yerken bıle kucgmzda tek elle nobetleşe yıyoruz koçisle acaba rahata alstmda ben mı beceremyrm yoksa benım kuzumu cok huysuz buarada kızlar sız temzlgı yemegı nasıl ypyosunuz ben uyutp tm yemek yapcm hmen uyanyo.napcmi sapıttm kızlar yardm please!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…