- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Ya valla bravo hepınıze nasıl yapablysnuz ya bu pasta boreklerı 2aydır annemdydm bu pzt evımze geldk valla yemek bıle zor yapyorum babası bıle zor durduruo sureklı kuck ıstyo mınık kuzu hatta olekı yemek yerken bıle kucgmzda tek elle nobetleşe yıyoruz koçisle acaba rahata alstmda ben mı beceremyrm yoksa benım kuzumu cok huysuz buarada kızlar sız temzlgı yemegı nasıl ypyosunuz ben uyutp tm yemek yapcm hmen uyanyo.napcmi sapıttm kızlar yardm please!
Ya valla bravo hepınıze nasıl yapablysnuz ya bu pasta boreklerı 2aydır annemdydm bu pzt evımze geldk valla yemek bıle zor yapyorum babası bıle zor durduruo sureklı kuck ıstyo mınık kuzu hatta olekı yemek yerken bıle kucgmzda tek elle nobetleşe yıyoruz koçisle acaba rahata alstmda ben mı beceremyrm yoksa benım kuzumu cok huysuz buarada kızlar sız temzlgı yemegı nasıl ypyosunuz ben uyutp tm yemek yapcm hmen uyanyo.napcmi sapıttm kızlar yardm please!
kesınlıkle katılıyorum.Gunde kac defa elımı yıkıyorum bılmıyorum artık .2 tabak temızlıyorum aglıyor emzını verıyorum sallayorum gıdıyorum.Sogan dogruyorum sallıyorum salcayı koyuyorum sallıyorum :) yanı boyle tamızlık ve yemek yapıyorum ( gecen bulgur pılavına salca koymamısım.neden bembeyaz dıye dusunurken aklıma geldı)çileklı pudıng aldım ama uzun sure uyumuytor 10 15 dk bır de emzıgı her dustugunde aglıyor acmı dıyorum hem bezlerı kakalı hem kusuyor hem kılo alıyor .Bu arada gazların bıtımıne son 6 gunumuz:) gazlar gıdecek ıns.
100.sensen 200.benım o halde canımne zor bır durummus dogumdan once hıc sutumun olmayacagı aklıma gelmemıstı bıberon alırken bıle nezzaman kullanıcamkı bunu demıstım :26:[/
kesınlıkle katılıyorum.Gunde kac defa elımı yıkıyorum bılmıyorum artık .2 tabak temızlıyorum aglıyor emzını verıyorum sallayorum gıdıyorum.Sogan dogruyorum sallıyorum salcayı koyuyorum sallıyorum :) yanı boyle tamızlık ve yemek yapıyorum ( gecen bulgur pılavına salca koymamısım.neden bembeyaz dıye dusunurken aklıma geldı)çileklı pudıng aldım ama uzun sure uyumuytor 10 15 dk bır de emzıgı her dustugunde aglıyor acmı dıyorum hem bezlerı kakalı hem kusuyor hem kılo alıyor .Bu arada gazların bıtımıne son 6 gunumuz:) gazlar gıdecek ıns.
canım gündüzleri uyanıkken bende aynı durumdayım evde kızım dahil 3 kişi akşam yemeklerinde zor zapdediyor paşayı mızmız kucakta sürekli bende senin gibi güzdüz iş güç kalıyor çok kısa uyuyor çünkü allahtan benim 13 yaşında bir kzım varda okuldan gelir gelmez öğlen ona bırakıp biraz yemek iş güç yapıyorum bazen ikimiz bile yetemiyoıruz yani seni çok iyi anlıyorum ama sanırım hepimiz hemen hemen aynıyız bütün bebişler kucak istemeye başladı bu dönem. dua ediyorum şu 6. ay gelsede atayım onu yürütece bensiz gezsin dursun evin içinde hahaha
Ay tek olmadgmı bılmek guzelmş ben yetemyorum sanyodum bıde okadar uzun sure evde ayrı kalnca ınsan evını duzenını yadrgyo dun aksam 9da koçis ew supurdu abow daha neler gorcez.bugunde koçiş nobetçi kızımla ılk kez tek kalcz ıns aclıktan ölmemcanım ben yemeklermi 2 günlük yapıyorum genelde eşim geldikten sonra yada gün içinde anakucağına koyup ayağımla sallarken bi yandan ütü filan yapıyorum ama genelde akşamları eşime devredip yapıyorum işlerimi ama yine bitmio yine yetişmyo pofffffffffffffff hepsine yetişmek zor walla
benimde akşama misafirim var pudingli kek yapıcam başka ne yapsam bilmem
günaydın
dün dışarı çıkalım dedik bizimki evden çıkarken başladı ağlama nöbetine apar topar geri döndük,arabada meme veriyorum sürekli nereye gidersek bıktım ark evde tıkılıp kalmaktan
ben ne misafir kabul edebiliyorum ne de kendim gidebiliyorum.......
bu arada dün bende bir tane 10 mg metpamit içtim,gece göğüslerim şişmişti ama kızımda 5 saat uyumuştu,sabah da 3 saat uyudu bizde uyudukvolağanüstü birşey daha henüz gaz ilacını vermedim,2 saat oynadık ve yatağına yatırdım kendiliğinden uykuya daldı
üst katlarda işim var ama bırakıp çıkamıyorum,en iyisi mutfakta bişeyler yapmak fırsat varken görüşürüz.....
günaydın
dün dışarı çıkalım dedik bizimki evden çıkarken başladı ağlama nöbetine apar topar geri döndük,arabada meme veriyorum sürekli nereye gidersek bıktım ark evde tıkılıp kalmaktan
ben ne misafir kabul edebiliyorum ne de kendim gidebiliyorum.......
bu arada dün bende bir tane 10 mg metpamit içtim,gece göğüslerim şişmişti ama kızımda 5 saat uyumuştu,sabah da 3 saat uyudu bizde uyudukvolağanüstü birşey daha henüz gaz ilacını vermedim,2 saat oynadık ve yatağına yatırdım kendiliğinden uykuya daldı
üst katlarda işim var ama bırakıp çıkamıyorum,en iyisi mutfakta bişeyler yapmak fırsat varken görüşürüz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?