2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın kızlar.Bizim dayıız geldı buyumus oglum dıyor.Bende de var kolları olmayan tulumdan cok terlteıyor.Aksam 3 kere yastık degıstırıyoruz.Bı rahatsızlıgımı var acaba terlıyor.

ayy kızlarrr bi kaç gündür kkya yetişemiyodum şimdi bide face çıktı allahım oku oku bitmiyo ayy amma çenebaz kadınlarmışız yahuuu

buarada günaydın yine 7 de başladık güne umayı ancak uyutabildim en sonunda yine ağlama krizine girdi perişan düştü uyudu çok şükür azcık size bakıyımda sonra ortalık toplarım dedim ama geçmişi okuyamdım hala devam ediyim acık daha okumaya

kesınlıkle katılıyorum.Gunde kac defa elımı yıkıyorum bılmıyorum artık .2 tabak temızlıyorum aglıyor emzını verıyorum sallayorum gıdıyorum.Sogan dogruyorum sallıyorum salcayı koyuyorum sallıyorum :) yanı boyle tamızlık ve yemek yapıyorum ( gecen bulgur pılavına salca koymamısım.neden bembeyaz dıye dusunurken aklıma geldı)çileklı pudıng aldım ama uzun sure uyumuytor 10 15 dk bır de emzıgı her dustugunde aglıyor acmı dıyorum hem bezlerı kakalı hem kusuyor hem kılo alıyor .Bu arada gazların bıtımıne son 6 gunumuz:) gazlar gıdecek ıns.

canım gündüzleri uyanıkken bende aynı durumdayım evde kızım dahil 3 kişi akşam yemeklerinde zor zapdediyor paşayı mızmız kucakta sürekli bende senin gibi güzdüz iş güç kalıyor çok kısa uyuyor çünkü allahtan benim 13 yaşında bir kzım varda okuldan gelir gelmez öğlen ona bırakıp biraz yemek iş güç yapıyorum bazen ikimiz bile yetemiyoıruz yani seni çok iyi anlıyorum ama sanırım hepimiz hemen hemen aynıyız bütün bebişler kucak istemeye başladı bu dönem. dua ediyorum şu 6. ay gelsede atayım onu yürütece bensiz gezsin dursun evin içinde hahaha

canım ben yemeklermi 2 günlük yapıyorum genelde eşim geldikten sonra yada gün içinde anakucağına koyup ayağımla sallarken bi yandan ütü filan yapıyorum ama genelde akşamları eşime devredip yapıyorum işlerimi ama yine bitmio yine yetişmyo pofffffffffffffff hepsine yetişmek zor walla

yuppiiiiii evet son 6 gün bitecek inş. pis gazlar... ya bişi dicem ya 6. aya kadar gaz devam ederse amanınnn

100.sensen 200.benım o halde canım ne zor bır durummus dogumdan once hıc sutumun olmayacagı aklıma gelmemıstı bıberon alırken bıle nezzaman kullanıcamkı bunu demıstım :26:[/

Çok haklısın biir de göğüs pedleri almıştım süt saklama poşeti filan ... nasip böyleymiş...

beyfendi dönencesiyle ilgileniyor ayıcıklarıyla konuşuyor ben mutfağa gidiyorum gazamız mübarek olsun dönemezsem bilin ki mutfağı birbirine kattım o-ğlan ağladı susmuyor mkafamda huniyle dolaşıyorum :}

hadi gelirim inşallah birazdan ;}

Ay tek olmadgmı bılmek guzelmş ben yetemyorum sanyodum bıde okadar uzun sure evde ayrı kalnca ınsan evını duzenını yadrgyo dun aksam 9da koçis ew supurdu abow daha neler gorcez.bugunde koçiş nobetçi kızımla ılk kez tek kalcz ıns aclıktan ölmem

günaydın
dün dışarı çıkalım dedik bizimki evden çıkarken başladı ağlama nöbetine apar topar geri döndük,arabada meme veriyorum sürekli nereye gidersek bıktım ark evde tıkılıp kalmaktan
ben ne misafir kabul edebiliyorum ne de kendim gidebiliyorum.......

bu arada dün bende bir tane 10 mg metpamit içtim,gece göğüslerim şişmişti ama kızımda 5 saat uyumuştu,sabah da 3 saat uyudu bizde uyudukvolağanüstü birşey daha henüz gaz ilacını vermedim,2 saat oynadık ve yatağına yatırdım kendiliğinden uykuya daldı
üst katlarda işim var ama bırakıp çıkamıyorum,en iyisi mutfakta bişeyler yapmak fırsat varken görüşürüz.....

benimde akşama misafirim var pudingli kek yapıcam başka ne yapsam bilmem

tencere böreği yap... hem fırında değilde ocakta pişiyor daha kısa sürüyor pişmesi hemde çok lezzetli oluyor su böreği gibi... hazır yufka ile içne ne istersen koyabilirsin.

TENCERE BÖREĞİ
5 yufka
içi için malzeme (ben peynir+maydanoz koyuyorum)
2 yumurta
yarım s.b sıvıyağ
1 şişe maden sodası
yarım sb. süt

YAPILIŞI
büyükçe bir (pilav yada karnıyarık) tenceresini yağlıyoruz. yufkanın birini alta kenarları tencereden sarkacak yayıyoruz. üstüne sütlü sodalı karışımdan sürüyoruz tekrar ikinci yufkayı seriyoruz (yufkalar buruşturularak yayılır)yine karışımdan birde böreğin iç malzemesinden biraz koyuyoruz. üçüncü ve dördüncü yufkada aynı şekilde yapılır. son yufka en üste koyulup alt yufkanın kenarları üste kapatılıp yine sütlü sodalı karışımdan sürülür.tencerenin kapağı kapatılıp ocağa koyup önce harlı sonra pilav pişirir gibi kısık ateşte kızartıyoruz altının kızardığını gördüğümüzde düz bir kapak yada tepsi yardımıyla altını üstüne çevirip diğer tarafıda kızartıyoruz... AFİYET OLSUN

valla canım bizimde ööle bu haftaya kadar yemek bile yapamıyodum ama bu hafta kendimi aştım resmen yemekteyize katılsam valla 1 saatte 10 çeşit yaparım snırım hızlı gonsales oldum :)))

benim kızda aynen anlattığın gibi ben burdan okuyorum uyudu uyanmasını bekliyoruz dışarı çıkcaz falan diyolar valla biz dışarı çıkmak için uyumasını bekliyoruz hiç bi şekilde dışarda oyalanmıyo tıkıldım kaldım eve işin kötüsü kimsemde yok ya burda annem olsa kardeşim gelse falan hiç olmazsa offf ben çok özledim onları yaaa

unnnadodan aldığım sweet geldii ayy pek güzell içi kürklü kalın bişiii

6 aylık istemiştimm keşke 3 aylık isteseydim giydirirdim şimdii.yaza denk geliyoo.içinin kürklü olduğunu bilmiyodum eşofman üstü sandımmm uyansında bi deneyeyim büyük müyükk giydiririm belkiimm

kızlar cok uzgunum annem bugun gidiyor...anaaammm anammmm güzel anam ben yandım bizim gazmanla işim cok zor olacak...kocam aksamdan aksama evde,cocugu sevdigi zamanları bakma olarak görüyor bütün atesli saatleri ben yasıyorum.. ben ne yapacambizim kızı annemle ikimiz zor zapdediyorduk,simdi el elde el seyde kaldım valla..bikaçgun içinde huniyle gezerim galiba saka bir yana cok aglayasım var ama caktırmıyorum..cünkü annem benden sulu göz...1haftadır gözüme uyku girmiyor..annemle aramda 13 14 saatlik yol var,ha deyince gelemiyecek artıkoff offf annemin kıymetini anne olunca anladım...cok üzülüyorumm

ayy metpamidin işe yaramasına çok sevindim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…