bende dolaba koydugum zaman su gibi oluyor alt taraf üst taraf beyeaz oluyor o beyaz kısmı yaglı kısımmı oluyor şimdi yoksa sizinki bildiginiz kaymak gibimi oluyor?Günaydın kızlarr
banada sütün kalitesizmiş gibi gelio,çünkü sağıp buzdolabına koyduğumda üstünde ince bir yağ tabakası oluyo,aralıkta doğum yapan bir arkadaşım var,onunla konuştuğumda onun 1parmağa yakın oluyomuş yağ tabakası,kızı çok güzel kilo almıştı onunda sadece anne sütüyle,anlamadığım bu kadar yağlı vücuttan nasıl olurda yağlı süt çıkmaz pes
Günaydın Canlar.
İyisiniz İnşallah.. Dün Akşam Annemler Vardı Özlemiş,im İyi Geldi Bu Akşam da Görücemler Yemeğe Gelcek 19 gibi yemek yeriz,çayın yanına kek poğaça yapmama gerek var mı sizce?
bi de geçenlerde derindondurucudaki sütü çıkardım ılık su dolu kaba koydum eridi, ama içinde tane tane bişiler var gibiydi,emzirdikten sonra oğlum kusunca da bazen öyle çıkıyordu.. sizin de öyle oluyor mu? buzluktan çıkardığım süt hiç içime sinmedi çok sağlıksız gibi geldi içiremedim içim elvermedi nedense..
siz nasıl çözüp,çözdükten sonra kaç saat içinde kullanıyorsunuz?
Bu Arada Eşim Geçen Yaptığım Pudingli Kekten Götürmüş İş Yerine İş Yerindekiler Kokuyu Duyunca Merak Etmiş Yemiş Tarif İstiyorlarmış Dün Gece Soruyor Ne Var Bunun İçinde Diye Dedim Puding Var Öyle Söyle Gerisini Anlatmadım Çatlasınlar Meraktan :}
mahlepli pogaca yap kıvamı cok güzel oluyorbenimde akşama misafirim var pudingli kek yapıcam başka ne yapsam bilmem
eşim yinemi kk okuyorsun tüm subat annelerinin cocukları deliksiz uyuyor sanırım bu kadar okuyacak sey olduguna göre diyor.bende yok subat anneleri süper kadınlar hem cocuga bakıyorlar hem yemek yapıyorlar üstüne muhabbet ediyorlar diyorumayy kızlarrr bi kaç gündür kkya yetişemiyodum şimdi bide face çıktı allahım oku oku bitmiyo ayy amma çenebaz kadınlarmışız yahuuu
günaydın
dün dışarı çıkalım dedik bizimki evden çıkarken başladı ağlama nöbetine apar topar geri döndük,arabada meme veriyorum sürekli nereye gidersek bıktım ark evde tıkılıp kalmaktan
ben ne misafir kabul edebiliyorum ne de kendim gidebiliyorum.......
bu arada dün bende bir tane 10 mg metpamit içtim,gece göğüslerim şişmişti ama kızımda 5 saat uyumuştu,sabah da 3 saat uyudu bizde uyudukvolağanüstü birşey daha henüz gaz ilacını vermedim,2 saat oynadık ve yatağına yatırdım kendiliğinden uykuya daldı
üst katlarda işim var ama bırakıp çıkamıyorum,en iyisi mutfakta bişeyler yapmak fırsat varken görüşürüz.....
günaydın
muzlu pasta yapıyorummmm geleceğiimmm :))
günaydın kızlar
bende dolaba koydugum zaman su gibi oluyor alt taraf üst taraf beyeaz oluyor o beyaz kısmı yaglı kısımmı oluyor şimdi yoksa sizinki bildiginiz kaymak gibimi oluyor?
canım hem yemege hem pasta börege ne gerek var cocugun var senin tek cay ver yemekten sonra yeter.
mahlepli pogaca yap kıvamı cok güzel oluyor
1paket erimiş margarin
1su bardagı yogurt veya süt
1cay bardagı sıvıyag
1yumurta
1paket mahlepli kabartma tozu
1tatlı kasıgı tuz
aldıgı kdr un
tüm malzemeleri karıstır hamur yap içine peynir koyup yuvarlak sekil ver yumurta sarısı sürü fırına
eşim yinemi kk okuyorsun tüm subat annelerinin cocukları deliksiz uyuyor sanırım bu kadar okuyacak sey olduguna göre diyor.bende yok subat anneleri süper kadınlar hem cocuga bakıyorlar hem yemek yapıyorlar üstüne muhabbet ediyorlar diyorum
bizim kızda tam tersi gündüz dısarı susturmak için cıkarıyoruz evde aglıyor oto koltuguna oturdugu an anlıyor cıkacagımızı susuyor bazen kandıralım diyoruz oto koltuguna koyuyoruz susuyor bi süre bekliyor cıkmazsak baslıyr aglamaya cıkana kadar dısarda cevreyi izliyor sonra uyuyup kalıyor kendisi bende hergün aynı alısveriş merkezine gitmekten sıkıldım havada kötü ya ev ya real off
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ebeklerinin-fotograflari-33.html#post18951388
bebişimin resmini ekledim kızlar
buyur canımkızlar zahmet olmazsa pudinkli kekin tarifini tekrar alabilirmiyim?
metpamidin ne işe yarıyor.?ben sayfayı okumadan 1 sayfa daha eklenıyor.Her konuya aynı anda nasıl cevap yazılıyor.
doğum yaptığımdan beri sanki herşey kötüye gidiyor gibi geliyor
eşimle tartıştık yok seninkiler yok benimkiler derken konuşmuyoruz 2 gündür
moralim çok bozuk.
ayın 4ünde doğum iznim bitiyor, işten ayrılıcam.
senelerdir çalışıyorum evde nasıl oturucam onu düşünüyorum.
sanki herşey üstüme geliyor çok bunaldım.
Allahıma şükürler olsun ki oğlum üzmüyor sadece
canım sütünü mümkün olduğunca yavaş çözdürmelisin, sıcakla temas edince kesiliyor süt. vaktin varsa buzdolabının alt kısmında bekleterek çözdür, eger acelen varsa akan musluk suyunun altında çözdür. sonra kullanacağın kadarını ılık suya oturtup ılıt.Günaydın Canlar.
İyisiniz İnşallah.. Dün Akşam Annemler Vardı Özlemiş,im İyi Geldi Bu Akşam da Görücemler Yemeğe Gelcek 19 gibi yemek yeriz,çayın yanına kek poğaça yapmama gerek var mı sizce?
bi de geçenlerde derindondurucudaki sütü çıkardım ılık su dolu kaba koydum eridi, ama içinde tane tane bişiler var gibiydi,emzirdikten sonra oğlum kusunca da bazen öyle çıkıyordu.. sizin de öyle oluyor mu? buzluktan çıkardığım süt hiç içime sinmedi çok sağlıksız gibi geldi içiremedim içim elvermedi nedense..
siz nasıl çözüp,çözdükten sonra kaç saat içinde kullanıyorsunuz?
Bu Arada Eşim Geçen Yaptığım Pudingli Kekten Götürmüş İş Yerine İş Yerindekiler Kokuyu Duyunca Merak Etmiş Yemiş Tarif İstiyorlarmış Dün Gece Soruyor Ne Var Bunun İçinde Diye Dedim Puding Var Öyle Söyle Gerisini Anlatmadım Çatlasınlar Meraktan :}
Cok tatli masallah..ciddi bi sekilde uyuyor:)))
canım sütünü mümkün olduğunca yavaş çözdürmelisin, sıcakla temas edince kesiliyor süt. vaktin varsa buzdolabının alt kısmında bekleterek çözdür, eger acelen varsa akan musluk suyunun altında çözdür. sonra kullanacağın kadarını ılık suya oturtup ılıt.
Prens William Evleniyor Nikah Treni Canlı Yayınlanıyor..
Bizimkilerde Büyüycek ve Evlencek Ayy Bi Duygulandım Be Anne Olmak Zor Ben Bi de Kaynana Olcam...
vay vay vay...
Prens William Evleniyor Nikah Treni Canlı Yayınlanıyor..
Bizimkilerde Büyüycek ve Evlencek Ayy Bi Duygulandım Be Anne Olmak Zor Ben Bi de Kaynana Olcam...
vay vay vay...
bizimkileri de prensler prensesler alır insallah
meraba kızlar size bişey soracam,şu doğru mu kese sağdaysa erkek,soldaysa kız,biz yeni hamişler olarak çok merak ediyoz da,kimi çin takvimine bile inanıyo,var mı doğruluğu sağ da solda olmasının:79::79::79::79:
günaydın kızlar
bende dolaba koydugum zaman su gibi oluyor alt taraf üst taraf beyeaz oluyor o beyaz kısmı yaglı kısımmı oluyor şimdi yoksa sizinki bildiginiz kaymak gibimi oluyor?
ben koyduğum zaman en alt taraf hafif mavimsi su gibi az üstü süt gibi en üsttede çok ince bi tabaka süt kaymak yaparya onun gibi oluyoo,umarım anlatabilmişimdir
meraba kızlar size bişey soracam,şu doğru mu kese sağdaysa erkek,soldaysa kız,biz yeni hamişler olarak çok merak ediyoz da,kimi çin takvimine bile inanıyo,var mı doğruluğu sağ da solda olmasının:79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?