2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
bende dolaba koydugum zaman su gibi oluyor alt taraf üst taraf beyeaz oluyor o beyaz kısmı yaglı kısımmı oluyor şimdi yoksa sizinki bildiginiz kaymak gibimi oluyor?

canım hem yemege hem pasta börege ne gerek var cocugun var senin tek cay ver yemekten sonra yeter.
benimde akşama misafirim var pudingli kek yapıcam başka ne yapsam bilmem
mahlepli pogaca yap kıvamı cok güzel oluyor
1paket erimiş margarin
1su bardagı yogurt veya süt
1cay bardagı sıvıyag
1yumurta
1paket mahlepli kabartma tozu
1tatlı kasıgı tuz
aldıgı kdr un
tüm malzemeleri karıstır hamur yap içine peynir koyup yuvarlak sekil ver yumurta sarısı sürü fırına

ayy kızlarrr bi kaç gündür kkya yetişemiyodum şimdi bide face çıktı allahım oku oku bitmiyo ayy amma çenebaz kadınlarmışız yahuuu
eşim yinemi kk okuyorsun tüm subat annelerinin cocukları deliksiz uyuyor sanırım bu kadar okuyacak sey olduguna göre diyor.bende yok subat anneleri süper kadınlar hem cocuga bakıyorlar hem yemek yapıyorlar üstüne muhabbet ediyorlar diyorum

bizim kızda tam tersi gündüz dısarı susturmak için cıkarıyoruz evde aglıyor oto koltuguna oturdugu an anlıyor cıkacagımızı susuyor bazen kandıralım diyoruz oto koltuguna koyuyoruz susuyor bi süre bekliyor cıkmazsak baslıyr aglamaya cıkana kadar dısarda cevreyi izliyor sonra uyuyup kalıyor kendisi bende hergün aynı alısveriş merkezine gitmekten sıkıldım havada kötü ya ev ya real off

günaydın
muzlu pasta yapıyorummmm geleceğiimmm :))

bende yapıcaktım ama bir gün dolapta durunca güzel oluyo o bu akşama yetişmez artık bidahakinee

kremşantili kurabiye yaptımm süper oldu hakkaten yaa ne kadar kolay bi tariffff çok pratikkk

mutfağa gittim poğaça hamuru yoğurmaya başladım içerden nasıl bi ağlama ama öyle böyle değil hıçkıra hıçkıra dedim dştü çocuk bi geldim yanına yok anam beni gördü sustu üçkağıtçı senmisin beni korkutan aldım anakucağına getirdim mutfağa açtım davlumbazı ben yemeklerimi yapana kadar uyudu anam babasının oğlu işte iki dk bırakmıyorki işimi yapıyım

çorbam vardı ıspanak yemeğimde vardı ortaya bi zeytinyağlı fasulye yaptımocakta şuan,pilavı akşama yaparım..

kremşamtili kurabiye, pudingli kek yaptım şuan fırında,unutturmayın yakmıyım :}

Geçen rifini verdiğim poğaçayı da yaptım ama bu sefer mahlep ve susam çeşnili kabartma tozu kullandım o pişti bile şimdi onunla kahvaltı yapıyorum daha yeni yapıcam kahvaltı..

benimki biraz bahane oldu galiba evde bulunsun atıştırmalık iyi oluyor kek poğaça eşimde işe götürüyor o bahaneyle yaptım vermezsem bize kalır zaten ayy çok çakal ve çok obur gördüm kendimi.. iyiki oburum hala kahvaltı yapmadım

kızlar zahmet olmazsa pudinkli kekin tarifini tekrar alabilirmiyim?
buyur canım

3 yumurta
1su bardagından 2 parmak eksik seker
1 paket içim çilekli puding(diger markalarla güzel olmuyor içimin gramajı fazla hem rengi pembe oluyor hem tadı çilek tadı oluyor)
yarım su bardagı sıvı yag
yarım su bardagı süt
1 paket kabartma tozu
2 su bardagı un

yumurtayı sekeri ve toz halinde koydugumuz pudingi cırpıyoruz iyice sonra yag süt ekliyorz en sonda un

metpamidin ne işe yarıyor.?ben sayfayı okumadan 1 sayfa daha eklenıyor.Her konuya aynı anda nasıl cevap yazılıyor.

canım iki sekme aç sonuncu yazan yere tıkla yeni sekmede ya da pencerede aç de hem şu an ki muhabbeti takip et hem de geçmişi oku...
metpamidin normlade mide bulantısı için hamilelikte verilen bir hapmış canım hormonları etkilediği için yan etki olarak süt artırıyormuşmuşş. ben öyle duydum :)))

oğlun sağlıklı sıhhatli olsun gerisi gecer Senacım. benzer durumları biz de yaşıyoruz zaman zaman. sorumluluklar arttı, yaşam tarzımız değişti mecburen. zamanla alışırız umarım. ben de ücretsiz izin istedim dediğin gibi nasıl evde oturucaz bilemiyorum. hepimize kolay gelsin

canım sütünü mümkün olduğunca yavaş çözdürmelisin, sıcakla temas edince kesiliyor süt. vaktin varsa buzdolabının alt kısmında bekleterek çözdür, eger acelen varsa akan musluk suyunun altında çözdür. sonra kullanacağın kadarını ılık suya oturtup ılıt.

Cok tatli masallah..ciddi bi sekilde uyuyor:)))

çoook teşekkürler teyzesi, ciddi biraz benim oğluş))

canımmm çok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim, 2 poşet süt boşa gitti geçen hafta sonu benim cahilliğimden

Prens William Evleniyor Nikah Treni Canlı Yayınlanıyor..

Bizimkilerde Büyüycek ve Evlencek Ayy Bi Duygulandım Be Anne Olmak Zor Ben Bi de Kaynana Olcam...

vay vay vay...

meraba kızlar size bişey soracam,şu doğru mu kese sağdaysa erkek,soldaysa kız,biz yeni hamişler olarak çok merak ediyoz da,kimi çin takvimine bile inanıyo,var mı doğruluğu sağ da solda olmasının:79::79::79::79:

Prens William Evleniyor Nikah Treni Canlı Yayınlanıyor..

Bizimkilerde Büyüycek ve Evlencek Ayy Bi Duygulandım Be Anne Olmak Zor Ben Bi de Kaynana Olcam...

vay vay vay...

ya ben bu prense küçükken aşıktım şimdi eveniyor haha laf aramızda kocam daha yakışıklı bana göre bu prensten tabi minik oğlumda:))

benim kızım sagdaydı ama:)) ayy sizin heyecanınızı nası biliyorum yaaaa,,bak bian o heyecanı özledim..canım valla bu cok degişken bi konu benimki cin takviminde erkekti ama kız oldu..yani bazen tutuyor bazen tutmuyor..ama dogum yaptıgınızda kızmıs erkekmis hiç önemli olmuyor..sadece yanaklarından yemek istiyosunuz..

ben şunu biliorum yumurta eger solda geliştiyse erkek olabilir benim öyle oldu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…